Tenisová svatba roku: Štěpánek se dnes ožení s Vaidišovou

17. 7. 2010, 07:32
Aktuality 22
Do manželského stavu dnes v podvečer v katedrále svatého Víta na Pražském hradě vstoupí tenista Radek Štěpánek a bývalá tenistka Nicole Vaidišová. Mezi pozvanými hosty "svatby roku" je údajně mnoho celebrit ze světa sportu i umění, jako například hokejista Jaromír Jágr a fotbalista Petr Čech. Chybět má ale nepozvaný Tomáš Berdych.
Nicole Vaidišová a Radek Štěpánek

Vztah jednatřicetiletého Štěpánka a jednadvacetileté Vaidišové trvá dva roky. Média již několikrát spekulovala o termínu svatby. 

Štěpánek se v současnosti připravuje k návratu do světa tenisu, který musel dočasně opustit kvůli onemocnění únavovým syndromem a dalším zdravotním problémům. Vaidišová na jaře ukončila po sérii nevydařených zápasů profesionální kariéru. Tenisový pár bydlí na Floridě a do ČR zavítají pouze kvůli svatbě.

Zatímco Vaidišová už ve jednadvaceti letech ukončila kariéru, o více než deset let starší Štěpánek se drží mezi širší elitou. Od března však nehrál kvůli únavovému syndromu, z dalších turnajů ho vyřadilo zranění kolena. Mezitím se představil jen na challengeru v Prostějově, kde ve finále vzdal  kvůli nevolnosti.

Berdych: Radek mě nepozval
Pozvání na církevní obřad do nejvýznamnější české katedrály, který začne v 18:00, dostalo podle deníku Blesk mnoho známých osobností. Neměl by mezi nimi chybět hokejista ruského Omsku Jaromír Jágr nebo brankář londýnské Chelsea a české fotbalové reprezentace Petr Čech. 

Jako o hostech se mluvilo také o spoluhráčích z českého daviscupového týmu, Tomáš Berdych však dnes v rozhovoru pro server idnes.cz uvedl, že pozvánku nedostal. "To předpokládáte špatně. Nejdu, nebyl jsem pozvaný, takže se mě to netýká," odpověděl na otázku, jak se těší na dnešní večer.

"Ne, nemáme spolu žádné rozepře, aspoň o ničem nevím. Když jsme se bavili ohledně dalšího programu v Davis Cupu, tak to vypadalo jinak. Bylo to v pozitivním duchu. Říkali jsme, že se těšíme na Srbsko. S tímhle určitě nebude problém," diplomaticky odpovídala česká jednička.

Svatební hostina se prý bude konat v Ledeburské zahradě u Pražského hradu. Detaily svatby však oba snoubenci pečlivě tají.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

22
Přidat komentář
Frick
Ono teda vůbec je divný se dneska vdávat v 21 letech, Jakoby by to Nicol měla všechno posunutý o 10 let. Přišlo by mi logičtější v 31 letech ukončit kariéru, oženit se s 31 letym chlapem a třeba založit rodinu. Ale v 21? Dyť je to pomalu ještě děcko, Proč vlastně Radek nezůstal u Hingisový? No ale teda aby se Nicol stata Yoko Ono pro náš DC tým, tak to potěš prdel.
Reagovat
smazaný uživatel
není vyloučeno že se k tenisu nevratí,
Reagovat
nando
Tak tohle se Radkovi teda nepovedlo! Kdyby tam měl jen nejbližší příbuzný, tak by mě to nepřekvapilo, ale pozve si tam Čecha, Jágra a já nvm koho ještě, a Berďu ne ??? To se mi nelíbí, stejně jako namyšlená Vaidiška, která to celý asi řídí! Aby mu ještě neporadila, ať se vykašle na DC, ona je toho schopná! Nesnáším jí, jak dostala hodně talentu, tak dostala málo charakteru!!!
Reagovat
smazaný uživatel
vubec ji neznáš tak nesud! to samé můžou říct o berdychovi ze je namyšleny..znáš ji jen z novin
Reagovat
smazaný uživatel
Křeček si bere žirafu a na množí si morčata .
Reagovat
smazaný uživatel
Ivo Minář se tam jde určo jen najíst :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Bude ještě někdy Radek hrát tenis? Nebo už se jenom bude věnovat sexu a paření s Vaidišovou?
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Radek Tomáše nepozval!
Reagovat
skott
Jak to vis?
Reagovat
smazaný uživatel
super for :-)
Reagovat
smazaný uživatel
http://sport.idnes.cz/berdych-na-stepankove-svatbe-nebude-nepozval-me-nedelam-z-toho-vedu-rika-1ab-/tenis.asp?c=A100717_154029_tenis_elv
Reagovat
smazaný uživatel
aha, tak to je prekvapive, moje prvni reakce byla samozrejme na kauzu Federer vs Wawrinka.....
Reagovat
smazaný uživatel
nechápu.. v DC jsou jako nerozluční kamarádi a teď Radek nepozve Tomáše ani na svadbu.. pozval vůbec někho z DC týmu?
Reagovat
smazaný uživatel
Možná že problém je Vaidišová x Šafárová, co my víme?!
Reagovat
Mercury
je to možné...ale v tomto případě by spíš přišel Berdych sám, bez doprovodu...nevím, ale je to dost divné...každopádně je to jen jejich věc, koho pozvou na svatbu a koho ne..to, že spolu hrají v DC nemusí automaticky znamenat, že jsou kamarádi i v osobním životě
Reagovat
skott
ja bych rekl, ze respekto11 ma pravdu.Ono uz loni pri finale DC ve Spanelsku se s k sobe Safarova s Vaidisovou vubec neznaly a neco jsem o tom tehdy zaslechl.A Berdych by asi sam bez partnerky nesel, to by neudelal zadnej chlap, si myslim.
Reagovat
smazaný uživatel
Doufam, ze pan Sterba rekne o Stepankove svatbe par slov. To bude Radek za nejvetsiho egoistu a podrazaka:DDDD
Reagovat
Mercury
S tím doprovodem máš asi vlastně pravdu. Ono to zní jako nejpravděpodobnější vysvětlení...možná, že mu to Radek při DC taky takhle vysvětlí :) Ale bůhví, jak to vlastně je. No nezbývá než novomanželům popřát hodně štěstí a at jim ta láska vydrží - o podobné páry mívám (většinou oprávněné) obavy..
Reagovat
smazaný uživatel
k tou doprovodu.. tak možné to je, ale proč nepozval ani ze slušnosti samotného Tomáše?? že by mu záviděl jeho úspěchy v poslední době? :D no je to divné.. uvidíme, jak se k tomu vyjádří Radek, jestli se vyjádří :D
Reagovat
smazaný uživatel
Radek je živočich, tak ať dneska nezůstane žádná nitka suchá ........
Reagovat
smazaný uživatel
ta Vaidiška musí mít na svou frcku strašnou zlost.
Reagovat
smazaný uživatel
větší,(tím nemyslím vyšší) p..u jsem za posledních 53 let,co sleduji intenzivně světové dění ve sportu,nezažil
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist