Strýcová je terčem urážek a výhrůžek. Mně i rodině vyhrožovali smrtí, svěřila se

23. 6. 2017, 10:05
Aktuality 49
Být slavným sportovcem není vždy veselé. Obzvláště tenisté si musí v poslední době po prohraném zápase kromě vlastní frustrace vytrpět i tu ze strany okolí, zejména sázkařů, kteří je viní za prohrané peníze. S nejednou urážkou na svou osobu se setkala i Barbora Strýcová. Po prohraném utkání s Ashleigh Bartyovou tento týden v Birminghamu se po zapnutí mobilu neudržela a se svými fanoušky se o některé ze zpráv a komentářů podělila.
Profily hráčů
Barbora Strýcová

"Tohle nebude veselý příspěvěk," začala psát Strýcová na sociální sítě. V Birminghamu ve středu nestačila ve druhém kole na Ashleigh Bartyovou 3-6 6-3 1-6 a neobhájila loňské finále.

"Nikdy jsem se neschovávala před fanoušky, ale ráda bych Vám ukázala i pár reakcí, které mi chodí po prohraných zápasech. Jste zklamaní, zapnete telefon a pak...," pokračovala v příspěvku pro bezmála 40 000 svých fanoušků.

Jako by nestačilo, že už sama na sebe byla česká tenistka naštvaná a ze svého výkonu zklamaná. Po zapnutí mobilu se jí ale rozhodně neulevilo, právě naopak.

"Prohrála jsi mi svou hloupou hrou peníze, idiote. Jdi do p*dele," stálo v jedné ze zpráv. Někteří se svou frustraci nebojí dát najevo ani veřejně. "Dnes jsem na tebe nevsadil. Ale protože jsi prohrála, tak běž do p*dele. Strč si raketu do p*dele, svině," píše se v jednom z komentářů.

"Chodí mi i horší věci, třeba výhružky smrtí," svěřila se jednatřicetiletá Češka, že před dvěma týdny bylo jí i její rodině vyhrožováno smrtí.

"Vím, že nejsem jediná, tohle je holt odvrácená stránka tenisu. Pokud se nechcete uzavřít před světem, nejde s tím asi nic moc dělat. Ale uvědomte si, prosím, že i na kurtech běhají lidé," zakončila svůj příspěvek.

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

49
Přidat komentář
George_Renel
Strýcové se jeví další konspirační teorie. Kdoví jak to s tím útočníkem na Petru bylo. Jestli to nebyl jeden z tě zhrzených sázkařů co to neustál....
Reagovat
Frick
Tak někdo takovej by předpkládám utrousil něco ve smyslu "prohrál jsem kvůli tobě 100 litrů ty d*vko"

No a navíc to neni pravděpodobný už z toho prostýho důvodu, že se Petře na konci sezony nadmíru dařilo. Snad jen v Lucemburku zklamání.
Reagovat
Frick
http://fotbal.idnes.cz/sef-slavistickych-fotbalovych-ultras-pavel-krason-smolak-o-trestu-1ft-/fotbal.aspx?c=A170623_161439_fotbal_pes
Reagovat
vytah
Fandím ji,ale v poslední době ,co je s tím Krausem,tak si nevidí do ksichtu -ona a doping-nikdy nic neměla a bude někoho kritizovat.....asi tatíček Kraus a jeho banda Horáček+ kavárna úřadujou.....
Reagovat
bella
Ty mas dost...
Reagovat
peggy
Pani Strycova,priklanim se k lidem,kteri Vas nemaji radi.Vase obcasne chovani na kurtu to nechapu, jinak se chovate se nadrazene.Vase vyroky vuci Marii Sarapovove byly nehorsi ze vsech.Byt Vami,jste mnela mlcet./Vase prasky na hubnuti cha,cha/.
Reagovat
Dobry-den
nech si vyšetřit švestku
Reagovat
Kozoroh
Je to hnus, vylévat si na někom zlost, kdo se v podstatě nemá jak bránit, neboť útočník má status anonyma. Je holt odvrácená stránka naší rasy.
Reagovat
tommr
naší rasy? U jiných ras se anonymové nevyskytujou?
Reagovat
dunphy
Ne. Třeba anonymního labradora jsem nikdy neviděl.
Reagovat
Frick
Jo, je to hnusný, ale ona taky je celkem pokrytec. Během causy Brady si hrála na strážce morálky a měsíc předtim šaškovala s eSTBákem na tenisový exhibici. S tim STBákem, co otravuje život trhovcum s EET, zatímco ona sama si udělá bydliště v Dubaji. Proti tomu i to Monako je ještě "zlatý".
Reagovat
FulnekUltras
tak nic není nikdy černobílé - a všechno se ti někdy nějak vrátí
Reagovat
Frick
https://www.instagram.com/p/BMEKvyeDdra/

Že si nevymejšlim. To, že ta slavná Elite Trophy exsituje jen díky prachum z čínskejch firem, který jsou kdovíjak svázaný s tamní komunistickou vládou, už dámě příliš nedochází.
Reagovat
Kytka
Kdž někdo sází, musí počítat s tím, že tak může o peníze přijít. Není vina sportovce, na kterého vsadil, že přijde o peníze, ale čistě jen jeho. Je to sport, někdy to prostě nevyjde. I sázet je třeba trochu s rozumem.
Reagovat
FulnekUltras
Něco takového mamonem ovládaní mlaďoučcí hraboši neznají.
Reagovat
Torresek
Já jsem tipér na tipsportu a z live chatu vím že lidé jsou absolutně vypatlaní. Je to smutné že to zajde až k tomu že ji urážejí takto.
Reagovat
smazaný uživatel
Fanatismus (tedy slepá vášnivá zaujatost) a násilí jdou vždycky ruku v ruce, ať se týká čehokoli. A v dnešní době je tak snadné projevit to slovní násilí. Hoď to, Báro, za hlavu, tohle je jen bezmocně štěkající ubožák (nejspíš taky neúspěšný nešťastník).
Reagovat
a.magerova
Dodnes nepochopím ani tohle....

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/192845/manzele-konvickovi-z-frenstatu-lide-nas-pomlouvaji-a-posilaji-anonymni-dopisy.html
Reagovat
VlS
Některý zrůdy by mělo bejt povolený odstřelovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Viděla jsem osobně na Fortuně sázkaře který vsadil na Báru že vyhraje první set 400 tisíc -prohrál.Pak se chlubil tiketem že Bára vyhraje celý zápas vsadil 600 tisíc.Prohrál.Vše bylo od Fortuny přijato.Dobře mu tak když má tolik peněz tak ten prohraný milion oželí.Normální smrtelník za tolik sázet přece nemůže.
Reagovat
smazaný uživatel
to byl asi nějaký fake
Reagovat
smazaný uživatel
To ke sportu v žádným případě nepatří,je to lidskej odpad..zas´´raní sázkaři!!!
Reagovat
sprchon
Já to beru obecně. Jsou to lidi, kteří jsou zodpovědní za to, jak nakládají se svými penězi, ale svádí to na ostatní. A tak se bohužel chová většina společnosti. Že nepřijímá zodpovědnost za všechno, co dělá a má sklony vinit ostatní, nadávat jim, urážet je, vyhrožovat jim... Bohužel.
Reagovat
Carloss
sprchon: přesně tak. já teda občas taky sázím, ale nikdy by mně nenapadlo nadávat nějakému sportovci. nechápu, jak lidi můžou bejt tak hloupí.
Reagovat
sprchon
Taky sázím a občas si nadávám jen tak pro sebe nebo v duchu, že tenhle fiftýn třeba měl/a dát. :D Pak si ale vzpomenu, co občas předvádím na kurtu já a jen se nad tím pousměju. :) Nadávat přímo jim, to by mě taky nenapadlo. Každej je svého štěstí strůjcem. Když vsadíš (TY), je tam riziko, že prohraješ (pořád TY).
Reagovat
sprchon
Smutný... Ale ke sportu to asi v dnešní době bohužel patří, je to ta odvrácená strana. :/
Reagovat
gigin
Tvl jak patří!! Normálně bych to trestal. Mi neříkej, že se to nedá nějak vystopovat.
Reagovat
gigin
Asi to předáme Frickovi, on už je těsně před dopadením plynaře od Kvítí, jak případ dokončí, jistě zvládne i tohle. To bude malina pro něj.
Reagovat
janek_da
"je těsně před dopadením plynaře"

:DDDDD
Reagovat
FulnekUltras
;)))))
Reagovat
sprchon
Barča tam psala, že se s tím nedá nic dělat...

Vystopovat se to určitě nějak dá a výhružky smrtí už by se měly řešit. Když jí ale někdo "jen" nadává, tak s tím asi neudělá fakt nic. Je to hnus.
Reagovat
gigin
Je. Člověk se jakoby těší z toho, že jsou hráči a hráčky aktivní na sociálních sítích, vím, že musí, sponzoři je k tomu nutí, a často ani ten účet nespravujou sami, ale i tak no...
Reagovat
sprchon
Na soc. sítích je otravujou veřejně. I kdyby je neměly, tak se tomu nevyhnou. Barča i jiní sportovci dost často říkají, že dostávají i takovýhle SMSky.
Reagovat
PetaM
Já chci taky číslo od Báry, kde je ti blbci berou?! :D
Reagovat
sprchon
To taky nevím a číslo nechci.
Reagovat
PetaM
Já bych jí klidně poslal nějakou povzbudivou zprávu :D
Reagovat
sprchon
Těch má určitě taky tolik, že to nestíhá číst. :) Navíc od lidí, který nezná, ty jí můžou bejt ukradený.
Reagovat
PetaM
Namyšlená :D Mě by to povzbudilo od kohokoliv :D
Reagovat
sprchon
Ze začátku nebo ve chvílích, kdy je smutno, určitě. ;) Ale když jich pak dostává stovky denně, tak nevím...
Reagovat
gigin
No právě. To je celkem záhada.
Reagovat
PetaM
Výhružky smrtí by se asi měly nahlásit. Pokud to neudělala, je hloupá. Nadávky jsou horší, protože to by se mohl vzájemně udat celý svět :D
Reagovat
gigin
Však tady už sa kolikrát chtělo zažalovat :DDD
Reagovat
PetaM
Já vím, pamatuji si to :D :D
Reagovat
cradlerws
Klasicke rvani na netu od ubozaku, co nejspis nikdy nehrali tenis..ono je to vzdy vetsinou o par mickach, psychice, atd..Kdyz jsou tak hloupi a daji penize na neco co ani neznaji a mysli si, ze budou mit rychlou vyhru tak spis by meli premyslet sami o sobe a svem IQ..
Reagovat
gigin
Přesně tak!! Jinak nedávno Gael a Dustin Brown taky zveřejnili co jim chodí za zprávičky. Nic pěkného, včetně samozřejmě rasistických urážek hráčů samotných plus celé jejich rodiny.
Reagovat
letityfanousek
A zvlášť na internetu. To je ukázka z fb? Já to nemám, takže hádám, že asi ano. Nu což, každý nemusí být v americkém chlívku, každého volba
Reagovat
aligo
fb a instagram....
Reagovat
FulnekUltras
na hony daleko se držím od těchto "vymožeností"
Reagovat
misa
Tak určitě. Stačí si jen připomenout tvou vulgární poznámku o Šafářové z 21. 6.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist