Strýc Toni: Rafa v dobré formě nebude, ale v Montrealu nastoupí

3. 8. 2009, 22:37
Aktuality 11
Španělský tenista Rafael Nadal se po více než dvouměsíční pauze zaviněné záněty šlach obou kolen vrátí na kurty již za týden v Montrealu. V pondělí potvrdil účast nyní druhého hráče světa na turnaji série Masters jeho trenér a strýc Toni Nadal.
Profily hráčů
Toni Nadal

"Rafa bude hrát v Montrealu. To je pro nás dobrá zpráva," řekl Toni Nadal rádiu Marca. "Další otázkou je, jaký standard předvede. Umím si představit, že ještě nebude v dobré formě. Trénuje, ale zatím opravdu není na svém limitu. Uvidíme, jak se vypořádá se zápasem."

Třiadvacetiletý Nadal hrál naposledy zápas v osmifinále v Paříži 31. května, kdy ho na antuce nečekaně porazil Švéd Robin Söderling a překazil mu útok na pátý titul na Rolnad Garros v řadě. Pak se Nadal odhlásil z turnajů na trávě, neobhajoval titul ve Wimbledonu a léčil kolena. K tréninku se olympijský vítěz z Pekingu vrátil minulý týden.

Hlavním cílem Nadala je být připraven na poslední grandslamový turnaj sezony - US Open v New Yorku, které začne 31. srpna. "Nyní nemá problémy a tam by měl být ve formě," řekl Toni Nadal.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

11
Přidat komentář
misoSK
dufam ze ten hnusny ritopich vyleti v 1.kole
Reagovat
smazaný uživatel
V Montrealu nemusí být Nadal pod tlakem, obhajuje pouze semifinále a do semifinále by mohl mít vcelku lehký los.
Reagovat
weak
a podle ceho soudis, ze do semi bude mit lehky los? to by me celkem zajimalo... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to sa mýliš. Pokiaľ viem, v roku 2008 bol Nadal víťazom celého turnaja, ak ma pamäť neklame.
Reagovat
smazaný uživatel
jiste, obhajuje celkove viteztvi, celkem 100 bodu, ale ty uz mu byly odecteny
Reagovat
smazaný uživatel
pardon 1000 bodu
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, splet jsem se, la eminulý rok nvyhrál Nadal Montreal, ale Toronto, ale to bylo ve stejném termínu, splet jsem si to s Cincinatti.
Reagovat
smazaný uživatel
Druhý hráč světa většinou nemá problémy s nějakými exoty kolem dvacátého místa, jako Seppi, Monaco, atd. První vážnější hrozba může přijít až ve čtvrtfinále.
Reagovat
smazaný uživatel
já si myslím, že bude Nadal pod tlakem, protže to udělá pro hráče hodně nehrát přes dva měsíce,to že nehrál se musí určitě projevit, ptože když vypadnete z určitého režimu, tk už se hned nedostanete z5, nemůžete od něho čekat formu, kterou měl třeba před rokem nebude to mít určitě jednoduché..
Reagovat
smazaný uživatel
jeho strýko mi je strašne nesympatický.. aj keď Nadala nemusím, je ovela sympatickejší ako on
Reagovat
smazaný uživatel
Presne tak Domi. On mi je strašne nesympatický. Neviem, či sa dostane Nadal na jednu zo svojich víťazných vĺn, sice som ho nevidela ešte teraz hrať keď mal problémy s kolenami, ale ajkeď by som mu to priala, myslím že ich už do poriadku na 100% nedá. Ajkeď... veda je mocná.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist