Štěpánek si nechal odblokovat krční obratle, do čtyřhry nastoupí

16. 1. 2014, 09:47
Aktuality 6
Ve dvouhře nedohrál zápas prvního kola a trpěl bolestmi, po konzultaci s Pavlem Kolářem a následné návštěvě fyzioterapeuta se však Radek Štěpánek na kurty v Melbourne Parku ještě vrátí. S Indem Paesem naskočí do čtyřhry.
Profily hráčů
Radek Štěpánek (© Sydney Int.)

V úterý musel Radek Štěpánek vzdát zápas prvního kola dvouhry proti Kavčičovi, přestože nad Slovincem vedl 2-1 na sety. "Ruplo mi v krku. Nemohl jsem pořádně zvednout hlavu. Asi mám zablokovaný obratel, ještě půjdu na vyšetření," vysvětloval pětatřicetiletý rodák z Karviné své odstoupení.

Jeden obratel mu prý skřípl nerv a motala se mu hlavu. Kvůli otoku s tím 24 hodin nešlo nic dělat. Vzniklou situaci po telefonu zkonzultoval s profesorem Pavlem Koláře a pak v Melbourne navštívil místného fyzioterapeuta, kterého mu doporučil deblový partner Leander Paes.

"Ve středu ráno se páteř ještě uvolnit nepovedlo. Až večer to křuplo. To byla rána! Ale pak přišla strašidelná úleva. Hlava mě přestala bolet. Zkusil jsem si zahrát a šlo to. Takže můžu jít do debla," oznámil Štěpánek v rozhovoru pro iDnes.cz.

V prvním kole se česko-indický pár, který Australian Open předloni vyhrál a loni získal titul i z US Open. utká s čistě českou dvojicí Lukáš Dlouhý a Lukáš Rosol. Hrát měli už dnes, pořadatelé však program kvůli horku předělali a zápas odložili na pátek. Štěpánek tak má více času na regeneraci.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

6
Přidat komentář
carolyn
8. a 9. unora v Sevilla
jsou už v prodeji, cena na oba dva dny 25 Eur

nejde mi sem dát odkaz :-/
Reagovat
tommr
byla by velká škoda kdyby Radek s Paesem museli z AO odstoupit. Doufám, že mu ten jeden den volna navíc prospěje. Jen mě mrzí, že díky blbýmu losu musí už v prvním kole hrát s naším jediným dalším párem ... :)
Reagovat
Aresko123
Dalsia Hercog! Zraneny nezraneny ideeeeem. Startovne je moje a hrat mozem. Co na tom ze nie som zdravy? Haahaha skusim
Reagovat
Frick
Co jen to ukazuje za míru? :-))))
Reagovat
PetaM
Asi velikosti zpozorovaného outu :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Takhle mě to bolí, takže asi můžu hrát.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist