Štěpánek první letošní čtvrtfinále nezvládl, poprvé prohrál se Seppim

20. 6. 2013, 21:04
Aktuality 241
ATP EASTBOURNE - Radek Štěpánek v prvním letošním čtvrtfinále vítězství nevybojoval. Český tenista na trávě v Eastbourne poprvé v šestém vzájemném duelu nestačil na loňského finalistu a předloňského šampiona Andrease Seppiho.
Radek Štěpánek

Radek Štěpánek po triumfu na antukovém challengeru v Prostějově a postupu do prvního letošního čtvrtfinále na turnaji ATP osmý vítězný zápas v řadě nepřidal. V generálce na Wimbledon na trávě v Eastbourne dnes nestačil na Andrease Seppiho, kterému podlehl hladce 4-6 2-6.

Český tenista nevyužil nadějný vstup do zápasu a ztratil vedení 3-0. V druhém setu ho už Seppi nepustil ani k jednomu brejkbolu, naopak Štěpánek opět dvakrát neudržel podání. V závěru při soupeřově servisu ještě odvrátil dva mečboly, ale při třetím po 73 minutách hry kapituloval.

Čtyřiatřicetiletý rodák z Karviné tak na o čtyři roky mladšího Itala poprvé nenašel recept, přitom předtím vyhrál všech pět vzájemných soubojů.

Seppi, který předloni v Eastbourne získal svůj premiérový titul na okruhu ATP (nyní má na kontě už tři) a loni prohrál až ve finále s Roddickem, se o třetí finále v řadě utká s druhým nasazeným Gillesem Simonem. Francouzský tenista si dnes poradil 7-6 6-3 s Australanem Bernardem Tomicem a poprvé na trávě postoupil do semifinále.

Ze souboje dvou španělských kamarádů odešel jako vítěz Feliciano López, který porazil 6-4 7-6 Fernanda Verdaska a udržel si šanci na druhé letošní finále.

"Musím hrát pořád tak, jako jsem hrál dnes a v předchozích zápasech. A když budu hrát dobře, budu mít šanci. Vím, že na tomto povrchu mám šanci získat titul, ale musím hrát dobře," řekl trojnásobný wimbledonský čtvrtfinalista López.

O své první finále na trávě se jednatřicetiletý rodák z Toleda utká s předloňským finalistou Ivanem Dodigem. Chorvatský tenista, který ve druhém kole vyřadil nasazenou jedničku Milose Raonice, si ve čtvrtfinále poradil hladce 6-3 6-2 s turnajovou osmičkou Fabiem Fogninim z Itálie.

- ATP 250 EASTBOURNE -
(Velká Británie, tráva, 468.460 eur)
čtvrteční výsledky (20. 06. 2013)

Dvouhra - čtvrtfinále:
Seppi (7-It.) - Štěpánek (ČR) 6-4 6-2
F. López (Šp.) - Verdasco (Šp.) 6-4 7-6(6)
Dodig (Chorv.) - Fognini (8-It.) 6-3 6-2
Simon (2-Fr.) - Tomic (Austr.) 7-6(8) 6-3


Semifinálové dvojice: López - Dodig, Seppi - Simon.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

241
Přidat komentář
ArcusII
... že si Štěpik s Petrou pohoršil co se krásy týká...
http://media.super.cz/images/gallery/0000000008261399/gnHAQ5ZBnqqVfO_b-X1C3w/51c4479419133a15eac90700-77943

nesouhlasim ;-)
Reagovat
tommr
Tomáš má v poslední době na los extrémní smůlu a nejinak je tomu i ve Wimbledonu. Djokovic ve čtvrtfinále je jasná konečná, ale Tomáš bude mít obrovský problémy se tam vůbec dostat - může snadno vypadnout v kterýmkoli z předchozích kol ...
Petra má naopak velice dobrej los, ale při její současný formě je to nejspíš stejně jedno - vyřadit jí může každá soupeřka, která dokáže udržet míč ve hře aspon na dvě nebo tři výměny ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vole, ty ženy +25, to je sakra oříšek :D
Reagovat
smazaný uživatel
To sem taky nevěděl, tak sem tam nastřílel co mě napadlo. :D
Reagovat
Sonja
Takhle se mně nelíbíte, kluci...tak důležitá soutěž musí být brána vážně. Prohlídnout si los, prohlídnout si výsledky daných hráček na trávě, jejich formu...
I když pak by vás pralo, že vypadly dřív, než "by měly"...jak Cicka:-D:-D
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, los je samozřejmost, ale dost těch jmen ani neznám a celkově je los na nic, fakt mi přijde, že každý černý kůň brzy skončí.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo. Jenže já většinou, čim víc nad tim přemýšlím, tim hůř to dopadne.
Reagovat
Sonja
To znám:-D:-D
Reagovat
Elrondin
No mně dělá problémy určit i ty 4 nasazené, na AO i RG bylo vše jednodušší, na té trávě se může stát cokoli. Ale už se na to těším, jen doufám, že nedokončím opět jako druhý ;o) A mohla by to vyhrát Fandina, to by naši hráli hodně dobře ;o)
Reagovat
Fandina
Já už jsem to vyhrála, protože se neúčastňuji ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
To mi povídej. Chtěl jsem tam dát Kiki Mladenovic a Donnu Vekic, jenže Kiki hraje 1. kolo s Mashou a Donna možná 2. kolo proti Caro... Taky váhám, kterou mám dát do Top 25 jako třetí. Samozřejmě neuvažuju o nikom jiném, než o Caro nebo Aně. :D Caro teď v Eastbourne uhrála lepší výsledek, ale obávám se tam Donny. Ana má podle mě o trochu lehčí los... No, vážně nevím a u chlapů už vůbec. Nevím, koho mám vynechat z té první čtyřky. Původně jsem chtěl vynechat Rafu, ale ty případné čtvrtfinálové dvojice mi zase trochu zamotaly hlavu... Musím si ten los pěkně projít. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já Vekič dal :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem jí chtěl taky dát, jenže vzhledem k tomu losu prostě nemůžu. To samé Kiki.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ji dal možná i proto :D Dal jsem pár hráčů, kteří můžou vypadnout dost pravděpodobně v 1. kole, oblíbence jako Laura nebo Tomic.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já dám Caro! :D Na RG jsem dal Aničku, tak ať taky dostane šanci Caro. :) Samozřejmě, o zařazení Mashy a Viky absolutně nemůže být sporu... Caro má sice případně ve 2. kole Donnu, ale Ana zase může mít Genie Bouchard. Ono je to těžké. Caro mě teď přesvědčila dobrými výkony v Eastbourne a když to nevyjde, tak se na ni určitě zlobit nebudu.

Jenom nevím, koho mám vynechat u chlapů z té nejlepší čtyřky. Já bych vynechal Rafu, ale asi to nebude úplně nejlepší volba. Jenže Novak je pro mě jistota a navíc má příznivý los. Andymu to přeju, protože je doma a loni ukázal (ve Wimbledonu i na OH), že tam hrát umí. No a Rogerovi to taky přeju, protože je obhájce a travař... Rafa teďka vyhrál RG, tak si může odpočinout. :D Na US Open pak případně zase vynechám Rogera...
Reagovat
smazaný uživatel
J8 hotl vynechám Rogera, nedokážu si představit, že by porazil Nadala i Murrayho, já nečekám, že by prošel byť jen přes jednoho. Takež čekám, že jeden z dvojice Murray/Nadal bude ve finále, z druhé strany samozřejmě Nole.
Reagovat
Pe3k
S losem jako obvykle velká nespokojenost. Ale s tím se nedá nic dělat. Semifinále Nadal - Murray bych rád viděl, ale čtvrtfinále Federer - Nadal bych nejraději neviděl. Třeba k němu nedojde...Favoriti jsou Murray, Nadal, Djokovic (vzestupně).

Posílám osvěžující tenisové highlights.
Novak Djokovic Vs Grigor Dimitrov ? Boodels Tennis 2013 Exhibition
http://www.youtube.com/watch?v=u3JmjX6wyE0
Reagovat
gigin
Na RG jste neměli nějak extra špatný los. První dvě kola kvalifikanti a tak..
Reagovat
Mayo
Pe3k s tými favoritmi si ma prekvapil teda :O
Reagovat
Padme
Žádnou fotku nemají co? Lovci kachen :D
Reagovat
Roger_Federer
Fotek je tam asi 15, no na žadne na Petře Radek neleži..ale jako dukaz, dostačujici.
Reagovat
Padme
Hmmm a jak je to starý?
Reagovat
smazaný uživatel
je to i na netu na isportu..
Reagovat
smazaný uživatel
ale jestli spolu něco mají nebo nemají není naše starost. Je to jejich soukromí a nám do toho nic není. Petra prosí o klid, tak jí ho dopřejme! Pojď Petro! Vyhraj Wimbledon! Máš na to!
Reagovat
smazaný uživatel
spokojený, v prvních třech kolech žádná nepříjemnost na obzoru, of asi Wawroš, takže bez problémů i tam, no a pak čf a sf se svými oblíbenými soupeři..co víc si mohl přát:-). Finále by měl dát pokud bude fit a v něm taky jednoznačně nevidím za soupeře Noleho, záleží v jaké formě ale Berdych a DEl budou, pak to bude mít těžké. Každopádně nejpravděpodobnější finále se rýsuje mezi Rafou a Djokem..
Reagovat
smazaný uživatel
ked bude semifinale Andy - Rafa
Murray vyhra
Reagovat
Denis92
tak ty musis byt vazne zaslepeny ked prakticky favorizujes Nadala na vitaza..chces povedat ze pre Nadala su lahsi Federer Murray ako pre DJokovica Berdych a Ferrer? a ze Nadal da Djokovica vo finale? ved ho ledva porazil na RG..uz si ani nespominam kedy ho okrem antuky naposledy porazil...LOL
Reagovat
smazaný uživatel
nevěřím, Rafa na Andyho na trávě umí a ten nemá čím by ho na tomhle povrchu mohl zaskočit narozdíl od betonu. Může to být boj, ale Rafa ho dá..
Reagovat
smazaný uživatel
US Open 2010
vtedy naposledy porazil Rafa Novaka mimu antuky
Reagovat
smazaný uživatel
Andy a Roger jsou Rafovy oblíbení soupeři, to snad nepopřeš. A na trávě zvlášť s Murraym nikdy neměl problém a s Rogerem už ho mít taky nebude..nejsem zaslepený, jen vidím fakta. No a vzhledem k tomu, že Djokovi se na trávě opravdu povedla zatím jen jedna jediná sezona, tak i ve finále dávám větší šance Rafovi. Nevidím ho jako megafavorita, ale mírného favorita určitě..
Reagovat
Denis92
ano su jeho oblubeni najma na GS, s tym musim suhlasit.Ale stalo su to podla mna tazsi superi ako Berdych ci Ferrer.Ak by Fedex porazil Nadala nebola by to ziadna senzacia ci prekvapenie pretoze je to stale kvalitny hrac a mozne to je,aj ked Nadal je favorit.Ak by zdolal Berdych Djokovica tak to by bolo prekvapenie.Murray na nadala nevie to je tiez pravda,ale na druhej strane raz ho na GS musi porazit tak ako na AO po prvykrat porazil Federera..a na W mu davam najvacsie sance.Murray sa kazdy rok na trave zlepsuje a tak su tento rok jeho sance na vyhru vo W najvacsie ake kedy boli.Ak by bolo finale Djokovic - Nadal tak favorit bude Djokovic.Hrali spolu raz a Djokovic to vyhral.Ako mi pripomenul Cico7 tak naposledy ho zdolal na US 2010 co su takmer 3roky.Od roku 2011 je Djokovic ako stroj a preto okrem RG bude vsade favorit
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Murray už Nadala na GS dvakrát porazil. Ale je fakt že už je to hodně dávno. A Nadal porazil Djokoviče mimo antuku ještě na TM 2010.
Reagovat
Mayo
Denis92 ... a zato,ž e ho porazil na wimbledone tak ho musí poraziť zase ? môže ale neni to automatické, že to tak musí byť... len som zvedavý či si teda Nadala favofrizoval na RG toho roku proti djokovi keďže ho vlani tiež porazil...:D myslím, že nie...Nadal ma ťažký los..RF a potom AM - pre mňa najväčší favorit turnaja
Reagovat
Denis92
ano,Nadala som favorizoval.BOl som presvedceny o jeho vitazstve cely cas.na RG je jednoduchy favorit nech nastupi proti hocikomu.Dokonca som mal aj na Nadala podane ako vitaza RG a vedel som ze sa stretne v semi s Djokovicom.pred RG bol moj favorit Nadal teraz to je v zapase Djokovic Nadal - Djokovic.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se ted dívám na losy a absolutně nejhorší ho má Sabinka...chudák. Obhajuje čtvrtfinále, ale tento rok pro ni bude těžké uplně každé kolo...v prvním Francesca, druhé Vesnina, ve třetí Sam a pak už Serena...no dokáže si někdo představit něco horšího? :/ Fakt mě to dost mrzí...
Reagovat
Sonja
O prvních dvou soupeřkách jsem psala už dole Mutovi.
Sam- na trávě??? To přece nemyslíš vážně, že ta by mohla Sabine ohrozit, i kdyby se tak daleko dostala.
Serena- NEpsala jsi to náhodou ty, že má Sabine s vítěžkami RG na Wimblu super bilanci?:-D Bude to každopádně hodně zajímavý boj.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Sam asi nebude tak hrozná, spíš se bojím Vesniny...A ano psala..:D byla by to paráda a tady je k tomu určitě prostor, takže proč by nemohla největší překvapení turnaje obstarat zase Sabine? :D ale stejně...Serena je Serena a kdybych řekla, že není jasná favoritka, lhala bych...
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj. mne se hlavne libi feder ale taky conga, taky by mohly vyhrat uz. deda se dycky smeje, kdyz si tenhle nadal zataha za trencle a prej k tomu cucha, tedy ja fakt nevym, proc se to takle dela. ale hraje taky docela dobre,to jo. ja sem si jednou cuchnul k trenkam vod brachy, mylsel sem, ze vomdlym, takle nesmrdi ani nas pes. ale hlida dobre, to zase jo. vcera mi to moc neslo, porad sem pinkal do sitky, zda se mi moc vysoka, ale neska to bude uz lepsi. jemon aby zese neprselo. dik
Reagovat
smazaný uživatel
Zas fasla Vika do semifinale Mashu dpc
Reagovat
smazaný uživatel
Buď klidnej, tam stejně ani jedna nedojde..
Reagovat
smazaný uživatel
no no nesranduj
Reagovat
PetaM
Má pravdu ... V Semi nebude ani Máša, ani Vika .. :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
a kto tam bude Petra no tak toto je vtip ne?
Reagovat
smazaný uživatel
To si ještě povíme, kdo tam bude a nebude... :)
Reagovat
smazaný uživatel
v semi bude Maria a Petra..
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak, když jsme u těch losů, tak David má fakt v poslední době velké štěstí.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak štěstí by měl, kdyby vyfás Rafu, protože je lepší travař než on jak říkáš. Del to je jiná káva, s tim to bude mít o dost těžší :)
Reagovat
smazaný uživatel
ale David si to zasluzi
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, Del Potra, se kterým si loni ve Wimbledonu tak vytřel prdel, že z toho Juan týden nespal.
Reagovat
Denis92
co je skoda,pretoze jeho zapasy v semi ci finale (RG) su vzdy jasne a nudne..urcite by som tam radsej videl niekoho lepsieho
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj. no moh by taky vyhrat tenhle naš, jak chodi s tou hubenou holkou. nevim, jak se menuje, nosi takovy veliky brejle, ze ji neni ani vydet pusa. nevite jestly uz hral? dik
Reagovat
smazaný uživatel
4 finale
Novak - Tomas = Novak
David - Del Potro = David
Rafa - Roger = neviem:DDDD
Andy - Tsonga = Andy
moze byt?
Reagovat
smazaný uživatel
Nevěřím, že DelPo i David se dostanou oba do ČF.
Reagovat
Sonja
Ne, jen jedno je jisté...že nic není jisté!!!
Reagovat
smazaný uživatel
podla mna David urcite pojde do 4 finale

ale netreba zabudat na cierne kone
Gulbis
Isner
mozno Lopez
Reagovat
smazaný uživatel
Zas ten Isner :DDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
od Isnera neviem co cakat
Reagovat
smazaný uživatel
Ale David asi jo, Raonicovi na něj věřím, maximálně Kohslchreiber. Ale z Del Potrovy části tipuju Nišikoriho.
Reagovat
smazaný uživatel
Isner - černý kůň sázkařů :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Černý kůň, který neprošel snad 2. kolo :D
Reagovat
smazaný uživatel
Snad chápeš jakých sázkařů, ne? :D
Reagovat
smazaný uživatel
No to nevim. Leda že by mu Del Potra někdo odstavil. Kei na něj ještě neuhrál ani set.
Reagovat
smazaný uživatel
V3ak ho vyřadí Dimitrov, Dimitrova Kei, pak Kei Davida a v SF bude hrát s Nolem.
Reagovat
smazaný uživatel
No, Lucy má teda zase celkem pech, do prvního L. Davis a ve třetím opět Máša.:-(
Reagovat
PetaM
Jenomže Mášena je podle mě nejméně nebezpečná na trávě. Pokud se Lucka bude snažit, tak ve třech by ji dát mohla :)
Reagovat
smazaný uživatel
To si nemyslím, Máša hraje na trávě dobrý tenis. Má kvalitní servis a rozděluje dělové ploché rány, které jsou na trávě velmi účinné. Vždyť je to vítězka Wimbledonu, finalistka OH, finalistka Wimbledonu, byla několikrát v SF...., to není na trávě lehká soupeřka.
Reagovat
smazaný uživatel
Zdálo by se lehký los. Ale já už vidím, že může vyletět ve druhém kole s Jie Zheng, se kterou hraje samé tříseťáky, Číňanka to na ní umí a loni Serenu na W. takřka porazila. Takže ke ČF se Sabčou ani nemusí dojít.
Ještěže si Serena nahrála plno bodů na antuce....
Reagovat
smazaný uživatel
klud Serena finale ma iste
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim, co si vic přát jestli finále Sereny nebo tvuj "sak toto je uz moc" údiv.
Reagovat
Sonja
Se Sábou už v osmifinále, na QF by měla mít Angeliku...
Ale souhlasím, že na první pohled easy los nemusí být tak easy:-X
Reagovat
smazaný uživatel
Navíc Sabča tam taky nemusí dojít. 1.kolo Francesca, 2. Vesnina. To bude hodně tšžký. :/
Reagovat
Sonja
Tak Fran snad zmákne, to na trávě rozhodně není nebezpečí...s Elenou souhlas, že tam by to mohlo být těžké, na druhou stranu Elena ještě hraje v Eastbourne a možná si zahraje finále, tím pádem nebude na Wimbl čerstvá a může vypadnout už s Hlaváčkovou:-D
Reagovat
smazaný uživatel
To chce klid a neztratit víru :-) Serena je letos ve výborné formě a moc bych se divil tomu, kdyby skončila na jejím nejoblíbenějším povrchu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak to myslíš, já tě nechápu, na kterou část mého příspěvku reaguješ?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už to chápu.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry. To bylo na Cica1
Reagovat
smazaný uživatel
Jas, já si neuvědomil, že je ještě 4. kolo - no tak vidíš! Nezvratný osud už ve 4. kole!:)

Jako pokud bude Sabine zdravá, tak tam dojde. Fran není na trávě silná, a Vesna nebo Hlaváčková - tomu také nevěřím. A u Sam se nemá cenu rozepisovat. No tak uvidíme, když tedy Serena padnout, tak se Sabine, ať nekazí zavedené pořádky.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Novak to ma super
skoda ze Rafa neni v rebrisku 4

ale uvidime ako to dopadne stale verim Andymu
Reagovat
smazaný uživatel
Novak by měl bejt spíš rád, že Rafa neni čtvrtej, protože jinak by se pakoval už po sf :)
Reagovat
smazaný uživatel
tazky turnaj pre vsetkych
ale uvidime uz sa tesim
Reagovat
gigin
Co to tu meleš?!! Stejně Rafa vyletí nejpozději ve třetím kole. Lituju, že ho tam nemá Gulba. To by byla tutovka...
Reagovat
smazaný uživatel
tak tenhle joke byl dobrej, pobavils mě :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jako bych se vrátil o rok nazpátek :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
myslíš loni, kdy byl Rafa zraněnej? Tak to jo...
Reagovat
smazaný uživatel
Letos možná bude taky zraněnej.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj možné to je. On je vždycky zraněnej až když prohraje.
Reagovat
smazaný uživatel
zraněnej byl, to ani mně nikdo nevymluví, ten pohyb byl v některých momentech poloviční a pak je samozřejmě i takový hráč v ohrožení se slabými soupeři, tak to je..
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDD palec hore
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavostí je, že letos máme v prvním kole čtyři česko-slovenské souboje :-)

Berdych - Kližan
Zakopalová - Hantuchová
Kr.Plíšková - Čepelová
Strýcová - Rybáriková
Reagovat
tommr
a to už máme za sebou jeden česko-slovenskej souboj v kvalifikaci: Birnerová vyřadila Schmiedlovou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty určitě budeš vědět jaktože hraje Schmiedlová v hlavní soutěži :-)
Reagovat
tommr
možná někdo na poslední chvíli odstoupil a Schmiedlová se tam dostala jako lucky loser? Já si všimnul že tam je až po tvým upozornění ... :)
Reagovat
PetaM
http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/draws/ws/wsdraw.pdf
Reagovat
Sonja
Lisicki x Serena...
Sereno, třes se:-(:-D
Reagovat
Sonja
Reagovat
PetaM
Taky si říkám ... :D :D
Reagovat
PetaM
http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/draws/ms/msdraw.pdf
Reagovat
steve79
To je špatnej los pro Rogera, Nadal už ve čtvrtfinále.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to fakt špatnej los :D
Reagovat
smazaný uživatel
Inak zápas Federer - Nadal môže byť absolútnym vrcholom celého Wimbledonu, navyše ak by sa náhodou hralo pod zatiahnutou strechou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
pod zataženou doufám ne, to je to jediný, co by mohlo Feda zachránit...
Reagovat
smazaný uživatel
Přání ti budiž splněno, Simon poletí v 1. kole.
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že bude letos tráva hodně rychlá....Například jako byla minulý rok ve 2. kole.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa pohoda, Federera i Murrayho by měl určitě dát a pak se uvidí ve finále. V něm bude čekat buď Del, Berdych nebo Djokovič, snad Berdych a je vyhráno s velkym přehledem :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, Del Potro na trávě ve finále :D Ten bude rád, jak udělá ve 3. kole Dimitrova.
Reagovat
smazaný uživatel
a loni na olympiádě jak zahrál to byla všechno náhoda co odborníku?
Reagovat
smazaný uživatel
Federera málem dal a Djokovič si proti němu v zápase o třetí flek ani neškrt...
Reagovat
smazaný uživatel
A labil Dimitrov mu udělá problémy stěží, ten bojuje sám se sebou leda tak...
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, s tím losem by to semifinále dal každý top 10 hráč. Federer hrál 2 sety v tom semifinále snad hůře než v tom finále pak, byl úplně katastrofický. Del Potro nehrál až tak nci extra, prostě hrál dva sety jenom přes bekhend, pak musel jít nahoru. Noel taky na trávě ideál, navíc pro něj bylo zklamání hrát o 3. místo, Del Potro prostě do toho dal více.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně a o rok dřív skvělej zápas v of s Rafou taky nic co, všechno jen náhoda a slabota v podání jeho soupeřů, směšný...
Reagovat
Matti
Rafa ještě nevyhrál ani zápas a ty už ho vidíš v pohodě ve finále. Trochu pokory by to chtělo. Samozřejmě bych tam Rafu viděl hrozně rád, ale cesta tam je dlouhá.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nějakou pokoru mám, ale Federer a Murray ho prostě nedají, o tom jsem přesvědčenej...
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidíme, jestli bude pršet.
Reagovat
Sonja
Čím si výš, tím víc bolí pád na držku:-)
Matti je naštěstí rozumnější.
Reagovat
smazaný uživatel
Je fakt, že jen déšť může jeho soupeřům pomoct. Smutný, že jen na to musej spoléhat, aby s nim měli šanci. Ale Rafa to stejně ustojí...
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím že nadalovcům v posledních měsících stouplo sebevědomí do závratných výšin. Chtělo by to pěkně tvrdej návrat zpátky na zem. Ale taky si myslim, že Nadal vyhraje, bohužel..
Reagovat
smazaný uživatel
Jo teď si to vynahrazujeme za ty posměšky, kterým byl Rafa sedm měsíců vystavovanej to je fakt. Snad vyhraje nejen Wimbl, ale i USO, aby všem zavřel ústa na pořádně velkej zámek...
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě dodám: spravedlnost snad přece jen bude existovat a obrátí se čelem nejen k Federerovi, ale konečně i k Rafovi, je na čase!
Reagovat
smazaný uživatel
Panebože, však to je tím, že na dané hráče umí zahrát. Z první osmičky je ale travař snad nejhorší.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa že je z první osmičky nejhorší travař, hm tak si slušně postiženej. A jo, Ferrer je lepší, akorát měl smůlu co...
Reagovat
smazaný uživatel
Ferrer je tak skvělej travař, že byl jednou v čf na Wimblu, Tsonga je tak skvělej travař, že byl jednou v sf, Berdych jednou ve finále a Murray taky jednou. Ti jsou tak skvělí, no Rafa by se měl stydět, jak je špatnej fakt že jo...
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslel, ež se bavíme o Del Potrovi čuráčku.
Reagovat
Denis92
a aky ma Roger zreb do stvrtfinale? nikde to neviem najst
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.actusports.fr/61550/wimbledon-2013-tirage/wimbledon-2013-tirage-2/

Pod sebou to máš kousek.
Reagovat
smazaný uživatel
1.R Hanescu
2.R Stakhovsky/Dutra
3.R Rosol/Fognini
4.R Almagro/Janowicz
Reagovat
Denis92
dakujem
Reagovat
smazaný uživatel
No Federer to bude mít s Janowiczem hodně těžký pokud ten bude servovat svůj top, klidně to může bejt na pět setů a na slušnejch pár hodin. A pak po boji na popravu s Rafou, docela ho lituju...
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud ho nevystřelí Štěpec ve druhým :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Gulba v 2. kole s Tsongou, no do řitě :D
Reagovat
smazaný uživatel
A ve 3.kole s Malissem :-)))
Reagovat
Sonja
Tsonga, Gulbis, Malisse, Bennetau...kopa travařů na hromádce.
Reagovat
gigin
Tom: Jj... v klidu :))
Farmen: Tak, tak :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo x Ernie? To nééééé. :(((
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.actusports.fr/61550/wimbledon-2013-tirage/wimbledon-2013-tirage-2/
Reagovat
kada.tom
Tak Berďa by mohl dojít do ČF, proti Djokovičovi asi nemá na trávě šanci, ale uvidíme :-)

Mám velikou radost z losu Federera, pevně věřím, že skončí ještě dřív, než s Rafou :-D Případné semifinále Andy-Rafa by bylo fajn, alespoň jeden můj oblíbenec a favorit bude fe finále :-)
Reagovat
Sonja
Ne, nemá proti němu šanci, jen ho tam 2010 porazil:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ak má niekde Berdych proti Nolemu šancu, tak na tráve...Za určitých ojedinelých okolností samozrejme..

Inak Novak super žreb, gratulka Sonja..Snáď sa tú druhú nedeľu stretneme..;)
Reagovat
Sonja
No aspoň tady supre žreb, když RG stálo za prd... každopádně strach mám. Z Haase i z Tomáše. Ani jednoho z nich na trávě ještě neporazil (s Haasem se na ní střetnul 2x- z toho jednou na Wimblu a s Tomášem 1x -na Wimblu)...
Reagovat
Sonja
"super žreb"...myšleno jen tak, že nemá v půlce jednoho z největších favoritů.
Reagovat
smazaný uživatel
2009, 2010 to byl úplně jiný Nole ale ještě, to nemůžeš brát až tak vážně.
Reagovat
smazaný uživatel
nemá na trávě šanci, dobrej vtip, když je to Berdychův nejlepší a Djokovičův nejslabší povrch, asi odborník...
Reagovat
kada.tom
ale jo, chci aby Berďa vyhrál nad Djokovičem, ale nepřijde mi to moc pravděpodobný, uvidíme ... ani jeden v tom ČF nejsou, ještě :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak když s nim prohrál i na antuce, tak proč by nemoh na trávě, v r.2010 neměl nejmenší šanci...
Reagovat
Sonja
Ano, teď je Novak lepším hráčem, na druhou stranu zrovna Haas a Tomáš ho letos dokázali porazit, dokonce na površích, kde by měl být lepší Novak:-D
Nevím, mám celkem vítr z nich. Ale tak jedem krůček po krůčku a uvidí se...
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovič může vyletět jak s Haasem, tak Berdychem, tak Delem pokud nepředvede svůj top. Jsem na něj fakt zvědavej, jestli do finále s Rafou postoupí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hellou borci..Koho má Rafa v prvom, druhom kole?...Roger vraj už v QF..Hmm....Zaujímavé..
Reagovat
smazaný uživatel
1R Darcis, 2R Kubot, 3R Paire, 4R Wawrinka/Hewitt
Reagovat
smazaný uživatel
V tom prípade musím byť so žrebom spokojný..
Reagovat
smazaný uživatel
:( snáď to zvládne, dúfam, že Stanovi naloží ako na RG
Reagovat
smazaný uživatel
Wawrinka nie je na tráve nebezpečný, vo Wimbledone minule vypadol s Bollelim..Pairé prehral minulý týždeň s veľmi primerným hráčom (nespomeniem si na meno)..Problémy by mohol na ceste do QF teoreticky robiť len Hewitt, ale v tomto zápase verím Nadalovi.

Na druhú stranu, nie je dobré mať na ceste za ťažkým zápasom za sebou len ľahké zápasy. Veľké víťazstva zocelujú a to víťazstvo nad Darcisom a podobne rozhodne nie je..
Reagovat
smazaný uživatel
myslíš Lodru (Hertogenbosch) alebo Kudlu (Queens)?
Reagovat
smazaný uživatel
Kudla to bol...

Mimochodom, teraz som si všimol, že tam Rafa môže naraziť aj na Isnera...To je rozhodne hrozba..Navyše má John v prvých dvoch kolách prijateľných súperov...
Reagovat
smazaný uživatel
Isner je však na tráve polovičný, nízke odskoky mu robia problémy, jediné čím by mohol ohroziť je obligátne servis, ale to je tak všetko ..
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ne, Rafu neohrozí nikdo a dojde si pro třetí titul, pohoda :)
Reagovat
Denis92
ach jaj..pre Rogera zrejme posledna sanca na uspech a osud mu takto kruto "nadelil"..tazsi los mat urcite nemohol..
Zato prvym istym finalistom je Djokovic a to dokonca v suchom tricku :)
Reagovat
Fandina
Doufám, že Roger bude hrát i příští a přespříští rok a další a další. Los je špatný.
Reagovat
smazaný uživatel
v suchym tričku? a si si jistej? loni na olympiádě mu Del nedal šanci a nikde není psáno, že se zase nedostane do tý formy, ve který na olympiádě byl. Píšeš jak kdyby byl Del na trávě nějakej outsider bez šance. a to samý Berdych, Djokovič s nim hrál na trávě zatim jen jednou a dostal nakládačku, takže těžkej los pro něj jak v čf tak v sf, pokud budou oba ve formě. Djokovič nemá zdaleka jistej postup do finále. Už Haas v of může bejt nepříjemnej oříšek, na trávě bude mít proti Djokovičovi ještě daleko větší šance než měl na betonu a antuce. Takže v suchym triku a bez obav jen první tři kola...
Reagovat
Denis92
Djokovic je v sucasnosti najlepsi hrac a hracov druheho sledu ako je Berdych Del Po ci Ferrer jednoducho musi zdolat..to je povinnost.Ani jeden z tych to neni v nejakej oslnivej forme.To ze ho Berdych zdolal vtedy vo W by som moc nebral do uvahy nakolko Djokovic je odvtedy o 2triedy lepsi hrac
Reagovat
smazaný uživatel
Nejlepší hráč současnosti je Rafa a za pár měsíců to bude potvrrzeno i žebříčkem, jinak povinnost povinnost, letos prohrál s Haasem, Delem i Berdychem, tak jaká povinnost, až na Austrálii nic extra nepředvedl a podle mě nepředvede ani na svym nejslabšim povrchu...
Reagovat
Sonja
Jj, kromě Austrálie nic nepředvedl, jen vyhrál Monte Carlo, kde ve dvou sestřelil Nadala:-) Ale to jen tak na okraj, v MC Rafu může porazit kdekdo...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na promáčený antuce samozřejmě Djokovič šanci měl, v Paříži už to bylo jinak. A čísla mluví jasně o tom, kdo je aktuálně nejlepší hráč...
Reagovat
Denis92
Rafa je najlepsi na antuke,co aj potvrdil aj ked v MC dostal naklep od Djokovica..Ukaze sa co predvedie na W a US open
Reagovat
smazaný uživatel
Tak byl nejlepší i v IW, takže nejen na antuce...
Reagovat
Mayo
zaujímavé, že Denis spomína MC ale to čerstvejšie a dôležitejšie ako je Paríž už nie :D no cemment ... ináč je jedno kto je aktuálne najlepší hráč...všetci 4 môžu vyhrať Wimbledon..myslím hocikto z nich...
Reagovat
smazaný uživatel
So žrebom nemôžem byť spokojný, pre svojho favorita chcete čo najlahší los a Nadal veru najľahší súper do štvrťfinále nie je. Takisto Novak by bol schodnejší súper ako Andy v semi, ale ak by sa Roger dostal do finále, bude favorit.

Rafa je na tráve hrateľný, ale ak by zápas nastal, uvidí sa až na kurte. Vždy lepšie ako nabudený Tsonga/Berdych.

Čo ma však štve viac, je zápas Kližan-Berdych :/ To je úplne strašný los pre Maťa, uvidíme ako sa s tým pobije. Aspoň ten zápas bude pravdepodobne na Nova Sport.
Reagovat
smazaný uživatel
má teraz smolu, na antuke mohol prejsť ďalej a bum Rafa, teraz Berdych... Ja fandím Rafovi, spokojný tiež nie som, o trochu väčšie šance dávam Federerovi...
Reagovat
gigin
Tvl, co panikaříš. Kližka Tomíka sejme.
Reagovat
Fandina
Doufám ře Tom sejme i Noleho, má na to. Berdo ... pojď pojď pojď
Reagovat
gigin
Jak ho může sejmout, když vyletí s Kližkou??
Reagovat
Fandina
gigine mysli hlavou ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
No Berdych si potrpí na podobné lapsusy, inak by sa prehra s Kližanom na tráve nedala nazvať :))

Ja budem dúfať, že Kližo chytí deň, vtedy môže Berdshita poraziť :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych už si prohru v 1. koel grandslamu letos vybral.
Reagovat
Sonja
Tomáš loni vypadl v 1.kole a teď mu los přihrál celkem hratelné soupeře až do QF. V QF Novak (pokud ten se tam dostane), kterého Tomáš už na Wimblu porazil + ho porazil v posledním vzájemném zápase, čímž určitě jakékoliv možné komplexy, které mohl z Novaka mít, smazal. O to bude nebezpečnější...
Reagovat
smazaný uživatel
jemu by sa hodila aj tá druhá :)
Reagovat
Fandina
Třetí kolo Berdych Anderson
http://en.wikipedia.org/wiki/2013_Wimbledon_Championships_%E2%80%93_Men%27s_Singles
Reagovat
smazaný uživatel
V suchom tričku 3-0
Reagovat
Fandina
http://www.wimbledon.com/en_GB/interactive/radio.html
Reagovat
gigin
https://twitter.com/Wimbledon
Reagovat
smazaný uživatel
Zaujímavé...
Reagovat
smazaný uživatel
Women's 1R matches to watch so far: Lisicki v Schiavone; Kirilenko v Robson; Mattek-Sands v Kerber

No do řiti, Laura :-(((
Reagovat
smazaný uživatel
to je to nasadzovanie, som zvedavý na Angie, dúfam že Mattek-Sands nebude na tráve taká presvedčivá ako na antuke
Reagovat
gigin
co Gulba?
Reagovat
smazaný uživatel
Sakriš, toho jsem přeslechl, sorry :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Roger-Vasselin
Reagovat
gigin
ok, díky :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Kvitová přes první kolo snad postoupí :-)
Hraje s Vandeweghe, která letos odehrála 3 zápasy na trávě.
Jeden prohrála dokonce s Kris Plíškovic těsně 7:6 6:7 5:7...
Reagovat
smazaný uživatel
BLOCKBUSTER FIRST DAY OF WIMBLEDON: Murray, Federer and Nadal will all play on Day 1.

Wow, to bude parádní 1. den.
Reagovat
smazaný uživatel
Women's projected quarterfinals: Serena-Kerber, Aga Radwanska-Li, Errani-Sharapova, Kvitova-Azarenka
Reagovat
PetaM
SF je asi jasné :D Serena, Li, Sharapova .... U posledního čtvrtfinále nevím teda :D Tam se může stát cokoli ...
Reagovat
PetaM
I když vlastně Li na trávě ... Asi ne :D
Reagovat
Sonja
Hmmmm, tak Novak má takový štěstí, že nemá v půlce ani jednoho z ostatních členů "big four", že ho určitě klepne někdo nečekanej:-D:-/
Reagovat
smazaný uživatel
Novak to má parádní. Akorát R16 Haas, čtvrtfinále Berdych, SF Ferrer/DelPo/Niši/Dimitrov.
Reagovat
Sonja
No z toho kouká nějakej průůůšvih:-/ Jako samozřejmě jsem ráda, že je zbytek největších favoritů na druhé půlce, ale tuším nějakou kompenzaci zlou:-D:-X
Jinak zápas RF x RN na Wimblu, to tu dloouho nebylo, budou tenisoví fans jásat:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Aby Rafu evyřadil ve 3. kole Paire nebo ve 4. Wawrinka/Hewitt :D

Ale jo, nečekal jsem, že se někdy dočkám těch dvou ve čtvrtfinále, už SF na AO bylo zvkláštní, ale ČF.

Nole to má v pohodě, musí udělat finále. Takže uvidíme se tam :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Co říkáš na srbské derby? :D
Reagovat
Sonja
Hm, myslím, že Rafu nevyřadí...a pokud RN projde i přes QF s Rogerem, tak to Andy bude mít nesmírně těžké... No, uvidíme.
Haas ani Tomáš nejsou pro Novaka ideální, ba naopak- oba ho na Wimblu už porazili, přesto je to samozřejmě daleko lepší než los ostatní favoritů.
Reagovat
Sonja
Co bych na něj říkala?:-P Hlavně nic neříkej ty:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Já se vyjádřil už dole, komentář není třeba :D

Jojo, Nole sice má dva dobré soupeře, ale měl by si s nimi poradit. Taky nejsem nadšený, Rafovi jsem se chtěl vyhnout, chtěl jsem, aby jej dostal Nole, protože na toho jediného si z té špičky on sám nevěří. Bojm bojím, snad se Roger hecne a porazí ho.
Reagovat
smazaný uživatel
Pairé aj Wawrinka sú na tráve dosť tragickí..Ak vychádzajú Rafovi práve títo chlapci, tak musím byť spokojní..Lleytona Rafa porazí..
Reagovat
smazaný uživatel
Roger Federer will be in Andy Murray's half of the Wimbledon draw

Paráááda :-) Ještě se vyhnout Nadalovi a bude to nejlepší. Finále Andy-Nole.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak odvolávám, Roger-Rafa už ve čtvrtfinále, no to mě poser. A Nole challenger až do finále :D
Reagovat
smazaný uživatel
#Draw2013 potential quarter-final match-ups: Djokovic vs. Berdych, Ferrer vs. Del Potro, Nadal vs. Federer and Tsonga vs. Murray #Wimbledon

Ach jo, Ferrer/Del Potro. Třeba tam bude někdo překvapivý.
Reagovat
smazaný uživatel
Píče, Tomic má Kvéryho :-(
Reagovat
smazaný uživatel
4. kolo nmožné Tipsarevič-Murray. Come on! Akorát Južnyj ho vyřadí.
Reagovat
smazaný uživatel
Hewitt - Wawrinka pokud jsem dobre slysel?
Reagovat
smazaný uživatel
Men's 1R matches to watch so far: Hewitt v Wawrinka; Simon v F Lopez; Tomic v Querrey + Edmund-Janowicz.

Jojo
Reagovat
a.magerova
Tak to je dobrý, jsem do čtvrtfinále nechtěla Berdycha ani Tsongu, takže máme vlastně vyhráno :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Serbian first round match between Tipsarevic and Troicki.

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Zápas roku.
Reagovat
smazaný uživatel
More men's 1R matches to watch: Tsonga v Goffin; Verdasco v Malisse; Baghdatis v Cilic; Tipsarevic v Triocki (all-Serb)
Reagovat
smazaný uživatel
Verdasco - Malisse :-)
Reagovat
Mayo
ti dám , že najlepšie finále ! pche...každopádne moje vysnené finále nevyšlo zase raz..snáď sa toho raz v živote dočkám :D
Reagovat
smazaný uživatel
Wimbledon

uz sa tesim bude to parada

ten los bude fakt zaujimavy nikto nebude chciet Rafu uz do 4 finale
Reagovat
smazaný uživatel
Murray vraj chce :) Uvidíme, či sa tam Rafa najprv dostane.
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj. tenhle je taky dobrej, akorat ho moc neznam. dik
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.dailymail.co.uk/sport/tennis/article-2345523/Maria-Sharapova-Serena-Williams-lead-tennis-stars-pre-Wimbledon-party-London.html

Co na ně říkáte? Mattek je fakt šílenec.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.tsmplug.com/tennis/andy-murray-outfit-wimbledon-2013-adidas/

A outfity první čtyřky, Andy a dole další tři. Opět nejhůř z toho vychází Nole, nejlépe Roger a Andy řekl bych, taková čistá klasika, která neurazí a nic nezkazí. Zbožňuju hraní v bílé.
Reagovat
smazaný uživatel
Mattek se líbí ze všech nejvíc :) Jinak celkem nuda. I když Vice a Sereně to taky sluší. Nejhorší Petra, Ana a Maria.
Reagovat
smazaný uživatel
Ana a Maria na můj vkus nevhodně zvolený make-up, tak nějak mco výrazný na můj vkus už.
Reagovat
smazaný uživatel
souhlas. Hlavně Ana a Petra. Sou to jemné dívky a tohle výrazné líčení je dělá hrubými, nepřirozenými.
Reagovat
a.magerova
Mně zase připadá Aga jako by měla o 20 let víc než má :-/
Ana mi v první chvíli připadala jako Ewa Farna.
Reagovat
smazaný uživatel
Aga se mi v těch blond vůbec nelíbí, je to hrozně nepřirozené, nemohu si stále zvyknout....
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska v 10am, takže 11 našeho času, živě na tom jejich rádiu.

http://www.wimbledon.com/en_GB/news/articles/2013-06-20/201306201371748929795.html
Reagovat
BooOoo
je mozno sestavit si tym i po vylosovani 1.kola? Jinak to dneska uz nestihnu..
Reagovat
a.magerova
Čas máš až do neděle :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, samozřejmě. Většina čeká až podle losu, jak píše má tisková mluvčí, čas máš do neděle.
Reagovat
smazaný uživatel
Co se týče fanatsy, nechcete si každý místo jmén dát svůj nick, abychom věděli, kdo je kdo?
Reagovat
Frick
Tak co, hledám zprávy o tom, že Navrátilová po 35 letech zjistila, že je hetero a sbalila Pavláska. Víte někdo víc?
Reagovat
Frick
Sice Petře není 16, nicméně přijde mi, že bude takovej trochu "rodinnej" typ, tak si řekl, jestli třeba iž nebyl rozhovor typu "Peťko neblbni, vždyť je to proutník, do dvou let si zas najde jinou"
Reagovat
Sonja
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1014385_677849092230604_595198394_n.jpg
Reagovat
Sonja
Ještě pro gigina, aby neřekl, že na něj nemyslím: Julia v outfitu na Wimblík (s Genie):
http://s6.postimg.org/y1rwuui7l/babolatgeniejules.jpg
Reagovat
gigin
Hvala :)
Reagovat
Dennis
Měl bych prosím jeden dotaz. Přihlásil jsem se do té tomasinhovy ligy (mimochodem skvělý nápad něco takového uspořádat) a zajímalo by mě, jestli můžu vidět složení ostatních týmů? Ne, že bych se chtěl nějak inspirovat, ale jsem zvědavý, koho vybírali ostatní a jaká je konkurence. Předem díky za odpověď.
Reagovat
Bob
Ano, až začne Wimbledon.
Reagovat
Frick
vyštavenej po noci :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Radek Štěpánek je veliký tenisový profesionál. Výrazně pochybuji o tom, že by osouložil Petru Kvitovou i s vědomím, že tím bude ovlivněn jeho tenisový výkon. Nechal bych pomluv a vyčkal bych na potvrzení z jedné či druhé strany. Do té doby jsou to dle mého nepodložené klepy.
Reagovat
spaniel
Stepec je kanec. Doufam, ze jednou napise knizku "Jak sbalit zenskou". Tri uz nejsou nahoda.
Reagovat
smazaný uživatel
:))))))) pojď pojď pojď Radku!
Reagovat
Sonja
Fricku, ty si to evidentně užíváš nejvíc.
Reagovat
smazaný uživatel
Soničko má drahá nesmutněte, jsem si jistý že i na vás někde čeká ten váš Radek Štěpánek, jen ho najít děvče mé kouzelné!
Reagovat
Sonja
Ten se načeká tedy...
Reagovat
darek.vrana
Štěpánek je čtyřiatřicetiletý, ne třiatřicetiletý.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist