Štěpánek poprvé porazil Grosjeana

28. 3. 2008, 18:35
Aktuality 0
Radek Štěpánek se stal v Miami prvním českým tenistou, který letos postoupil do 3. kola. Ve svém úvodním zápase si dnes poradil s o půl roku starším Sebastianem Grosjeanem z Francie dvakrát 6-3. V boji o osmifinále může narazit na Nalbandiana, který ho před 14 dny v Indian Wells vyřadil.
Radek Štěpánek postoupil v Miami do 3. kola

Radek Štěpánek ve všech třech dosavadních vzájemných střetnutích s Grosjeanem prohrál, a tak měl dnes o motivaci více. Český tenista má letos narozdíl od francouzského soupeře dobré výsledky a tak i přes špatnou vzájemnou bilanci vstupoval do dnešního duelu jako favorit. A Štěpánek svou roli plnil po celé utkání - ani jednou neztratil vlastní servis, 4 brejkboly odvrátil a po slušném výkonu vyhrál dvakrát 6-3.

V Miami, kde obhajuje loňské osmifinále, teď může ve třetím kole narazit na přemožitele z posledního turnaje v Indian Wells, kde smolně prohrál s Nalbandianem. Ten však musí nejprve zvládnout svůj dnešní zápas 2. kola proti Belgičanovi Malissovi.

ATP Masters Series Indian Wells - páteční výsledky:

Dvouhra - 2. kolo:
Štěpánek (27-ČR) - Grosjean (Fra) 6-3 6-3
P. H. Mathieu (16-Fra) - Cilič (Cho) 4-6 6-1 6-4
Andrejev (31-Rus) - Berrer (Něm) 6-2 6-1

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist