Štěpánek je po operaci, brzy začne s rehabilitací

28. 1. 2013, 18:31
Aktuality 5
Radek Štěpánek už má za sebou operaci krční páteře, kvůli které neodjel s českým týmem k utkání prvního kola Davis Cupu do Švýcarska. Během dnešního hodinového zákroku mu lékaři v Praze odstranili část meziobratlové ploténky, která způsobovala oslabení horních končetin.
Profily hráčů
Radek Štěpánek

O úspěšné operaci Radka Štěpánka informoval na svých facebookových stránkách český daviscupový tým. Jak uvedl, během operace se potvrdilo, že řešení Štěpánkových problémů touto cestou bylo správné rozhodnutí. "Odpoledne jsem Radka navštívil a je v dobré náladě. Je rád, že má operaci za sebou. Už večer se postaví a udělá pár kroků po pokoji. S intenzivní rehabilitací začne v nejbližších dnech," řekl fyzioterapeut Pavel Kolář, který se o Štěpánka stará.

Štěpánek měl zdravotní komplikace od začátku roku. Jeho stav se zhoršil po návratu z Austrálie a hráč postupně přestával cítit pravou ruku. Vyšetření odhalila výhřez meziobratlové ploténky v oblasti výstupu nervu.

Podobné zranění měl Štěpánek už v roce 2006 a pak nehrál půl roku, tehdy ale problém neřešil operací. Díky chirurgickému zákroku by se mohl k tenisu vrátit již za šest týdnů.

Čtyřiatřicetiletý karvinský rodák nechce návrat uspěchat. "Na kurt půjdu, až budu stoprocentně v pořádku, abych měl klid na duši. Ale věřím, že to půjde dobře a budu brzy zpátky," řekl 32. hráč světa v neděli na tiskové konferenci, na které informoval o svém zranění.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
Fandina
tak moc přeji, ať je všechno v pořádku a jseš zase zpět na kurtech. Ať se daří! Držím palce!
Reagovat
smazaný uživatel
Radku,přeji brzské uzdravení,těším se již na Tvůj pohledný a chytrý tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
brzské, jo?:-))))
Reagovat
smazaný uživatel
samozřejmě brzké,omluva
Reagovat
smazaný uživatel
a co "slitky"? :-)) Promin, to vlastne ani neni na tebe, to je takovy mistni folklor.. :-) Jsme samozrejme na stejne lodi - take se moc tesim na Stepcuv TENIS. Preju mu hodne stesti a at se vsechno povede, jak ma!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist