Štěpánek: Budu hledat Djokovy slabiny

16. 1. 2013, 13:01
Aktuality 13
Po pondělní vyčerpávající bitvě si tenista Radek Štěpánek užil druhý zápas Australian Open jen ve třech setech a Španěla Feliciana Lópeze přehrál jasně 6-2 6-2 6-4. Podle svých slov mu nedal šanci a může vymýšlet taktiku na světovou jedničku a obhájce titulu Novaka Djokoviče.
Profily hráčů
Radek Štěpánek

"Nemám co ztratit, pokusím se o něco zvláštního. Těžko se hledají nějaké Djokovy slabiny, ale já je budu hledat," prohlásil čtyřiatřicetiletý Štěpánek před duelem se srbskou hvězdou. Djokovič trofej v Melbourne získal v posledních dvou letech, ve druhém kole jasně zdolal Američana Ryana Harrisona. 

Štěpánek na úvod melbournského grandslamu otočil drama se Srbem Viktorem Troickim z 0:2 na sety a vyčerpáním nemohl ani usnout. "Na to, že jsem včera nebyl skoro schopen ani chodit, jsem zregeneroval docela dobře. Myslím, že jsem předvedl jeden ze svých hodně dobrých výkonů, hrál jsem agresivně, k ničemu jsem ho nepouštěl a nutil jsem ho k chybám," řekl Radiožurnálu. 

S Lópezem se utkal už podesáté a bilanci si vylepšil na 8:2. "Věděl jsem, co od něj můžu čekat, hráli jsme spolu nesčetněkrát. Výborně jsem prohazoval i returnoval jeho servis. Myslím, že na můj servis měl za celý zápas jen dva brejkboly, nejdůležitější bylo odvrácení toho ve třetím setu, to jsem dal tři esa v řadě. Dneska jsem mu nedal vůbec šanci," dodal Štěpánek.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

13
Přidat komentář
smazaný uživatel
Bože...Novaka nemám rád, ale fakt nemá žádný slabiny...maximálně mu sebere jako ve Wimbíku ale to je všechno...Nemá na to...
Reagovat
carolyn
Feliciano Lopez dice adios a Australia
Reagovat
Labi
myslím že tohle je pro oba ta najehorší varianta Štěpánek narazí na největšího favorita už ve 3. kole a co se týče Djokovice tak pro tyhle hráče začíná turnaj až ve čtvrtfinále do té doby to je jen rutina....ale myslím si že ve 3. kole nepříjemnějšího hráče dostat nemoh ...Radek hraje velmi specifickým stylem, který by při shodě náhod mol nadělat Djokovicovi problémy...ikdyž to je hodně nepravděpodobné
Reagovat
Mayo
celkom zábavný je ten Radek :D
Reagovat
steve79
nevím proč Radek jde do toho zápasu, že ho má hned prohranej. Nemám co ztratit. Tuhle větu nesnáším.
Reagovat
smazaný uživatel
Ono to vyjádření Štěpánka totiž není celé: Věřím tomu, že jo. Udělám pro to maximum. Kdybych nepomýšlel na vítězství, tak na kurt ani nepůjdu. Nemám co ztratit, pokusím se o něco zvláštního. Těžko se hledají nějaké Djokovy slabiny, ale já je budu hledat.
Reagovat
seshitec
Je vidět že to Radek bere s nadhledem a docela mě pobavil, je to škoda že ho chytil už do 3.kola
Reagovat
nitrotaj
9-7 v pátym setu.43 es,celkově 105 winnerů a 30UE.
Reagovat
smazaný uživatel
a proč ne? aspoň to Tom bude mít jednodušší :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hledej, šmudlo:-)))
Reagovat
Heather_Fedex
to se nahleda
Reagovat
tito
Bude na to mít tak 60 minut....ale třeba se mýlím. :-)
Reagovat
gigin
Jen nechte bejt... :((( Neříkejme hop, dokud mi definitivně nepřeskočí.. Ááááá pojď mi hopa!! :DDD
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist