Štěpánek bude hrát mix s Hradeckou. V 1. kole je čeká Murray a Robsonová

31. 7. 2012, 12:59
Aktuality 81
Lucie Hradecká nahradí Petru Kvitovou, kterou trápí natažený břišní sval, a v olympijské soutěži ve smíšené čtyřhře nastoupí po boku Radka Štěpánka. Dnešní los rozhodl, že devátý nasazený pár narazí v úvodním kole mixu na domácí dvojici Laura Robsonová/Andy Murray.
Lucie Hradecká

Petra Kvitová oznámila, že se nezúčastní smíšené čtyřhry, v pondělí před půlnocí londýnského času. Ráno měla problémy s nataženým břišním svalem, zápas druhého kola dvouhry přesto vyhrála. Na doporučení lékařů a trenérů ale bylo rozhodnuto, že dál bude hrát pouze dvouhru, v níž rovněž patří k medailovým nadějím.

Radek Štěpánek se o rozhodnutí Kvitové nestartovat v mixu dozvěděl po deváté večer. "Doufám, že bude v pořádku na singla. Petru jsem se určitě nesnažil přemlouvat," řekl.

Deblistka Hradecká na olympiádě hraje čtyřhru s Andreou Hlaváčkovou, s kterou loni vyhrály Roland Garros a letos byly ve finále Wimbledonu. Se smíšenou čtyřhrou má větší zkušenosti než Kvitová, občas je hraje na grandslamech, na kterých je mix zařazen, naposledy letos v Paříži. "Těším se na novou parťačku, budeme tvrdě bojovat," řekl Štěpánek.

Zkušenosti Hradecké mohou být v olympijském turnaji výhodou. "Skvěle servíruje, což je tady na trávě důležité. Myslím, že může spoustu kluků potrápit od základní čáry, protože hraje velmi agresivně," uvedl český daviscupový reprezentant.

 

Soutěž smíšených párů nebude hrát ani americká hvězda Serena Williamsová, vítězka letošní wimbledonské dvouhry i čtyřhry. Američanka svůj start v mixu zavrhla proto, aby šetřila síly na dvouhru a "debla", v němž se představí se svojí sestrou Venus. Američané do mixu nasadí Mikea Bryana s Lisou Raymondovou, kteří v tomto složení letos triumfovali ve Wimbledonu, a Boba Bryana s Liezel Huberovou.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

81
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska jsem viděl jenom tři zápasy.
Tsongu - to jsem moc rád, že to nakonec uhrál, ale bylo to drama jako blázen. Po prvních dvou sadách, kdy nešli ani v jedné do TB, nic nenasvědčovalo tomu, že se to takto vyhrotí. Ale byl to pěkný zápas.
Venus - dneska hrála opět dobře. Takhle jsem jí před OH dlouho neviděl a trvá to už druhý zápas. Dobře podávala, skvěle se pohybovala a na množství winnerů měla malý počet UE. Samozřejmě, že soupeřka byla slabší a to hlavně na servisu, takže returny nakonec zápas rozhodly. Ale Venus se zdá být docela ve formě, je otázka, jak dlouho jí to vydrží. Proti Kerber to bude první velká zkouška.
Roddick - je bohužel pryč. Od půlky prvního setu to byla pro Noleho exhibice. Sice hrál proti skvělému hráči, ale čekal jsem od něho, že na trávě proti němu podá jiný výkon. Kde jinde už by mu to mělo jít? Asi už nikde.:-(
Jinak jsem nic neviděl, zajímal by mě průběh zápasu Sabine se Shvedovou, to mohlo být napínavé.
U chlapů jsem ještě rád za Hewitta a Baghdatise, ale pro oba to příští kolo bude asi konečná, i když předem není nic ztraceno.:)
Reagovat
dadaft
díval ses na fleret mužů?
semifinále Abúelkásim - Čche Pjong-čol bylo spektakulární. jiné slovo mě nenapadá. skvělý šerm občas s kung-fu leteckými vložkami korejského šermíře.
boj o zlato i o bronz neméně zajímavý, dramatické koncovky...
škoda, že aspoň boj o zlaté medaile na ČT neuvidíme.
tv zpracování je perfect. (myslím živé přenosy, sestřih je o ničem.((

kdo zastaví Serenu???
Reagovat
Heather_Fedex
kdo zastavi serenu? vidim to tak, ze serena ma jediny cil:vsechny holky rozdrtit. jestli serena neda na tomhle turnaji placku, tak se cely svet musel zblaznit...
Reagovat
dadaft
co jsem zatím viděl, tak jedině Maria. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, koukal, ale měl jsem čas jen na jedno utkání, ale bylo to opravdu parádní, takové napínavé. Ty to sleduješ i během roku?

Kdo zastaví Serenu?
Serena může mít už problém zítra proti Caroline (předpokládám, že proti ní). Ona je hrozně houževnatá, čte dobře Sereny podání, výměny jsou s ní strašně dlouhé a Serena může ztratit trpělivost a pokoušet se hrát winnery i z nepřipravené pozice. Celkově ten zápas může být vyčerpávající a i když vyhraje, mohly by jí chybět síly do semifinále.
Navíc podle dneška se nedá tak úplně soudit. Někteří píší, v jakém je laufu, ale Věra byla úplně bezzubá...Říkal jsem si, jak s tím mohla dojít až do třetího kola? Hrála ještě hůř než Jankovička v prvním kole. Takže první vážná a opravdová soupeřka bude až zítra Caroline.

Koukal jsem, že Sam s Hewittem jsou v mixu, to jsem rád a přál bych jim oboum placku, budu jim fandit.:))
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se ten los mixu moc nelíbí. Hned ve 2. kole na sebe můžou narazit Vika s Maxem a Ana s Nenadem... Taky se tam docela obávám dvojice Mirza/Paes, ta bude podle mě hodně silná. V té polovině pavouka jsou ještě silní Lisa Raymond a Mike Bryan (vítězové Wimbledonu) a Elena Vesnina s Južným... Co se týče toho zápasu, který se tu nejvíc rozebírá, tak budu přát britské dvojici. Laura hrála s Andym už předloni na Hopman Cupu a moc jim to spolu slušelo. :) V tom zápase očekávám velké množství es, protože Laura i Lucka mají skvělý servis.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty rád dráždíš hady bosou nohou? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím tě, já nechci absolvovat další diskusi na téma, proč nefandím Čechům. :D Prostě je mi Laura sympatická a myslím, že v Londýně velmi příjemně překvapila. Jsem moc rád, že Masha dneska vyhrála, ale klobouk dolů před výkonem Laury. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já v té diskuzi stále pokračuji vedle a už ani nevím, čí jsem.:-))
Dáš pak report, jak hrála Mária? Přišlo mi to podle výsledku nějak vyrovnané....
Na ten mix jsem hodně zvědavý, jsou tam některé opravdu zajímavé páry, ale myslím, že to bude hodně i loterie. Zrovna Andy s Laurou nejsou vůbec sehraný, těžko soudit, jak jim to půjde..
Reagovat
smazaný uživatel
No když ty si tím svým přístupem o to vyloženě koleduješ. ;-) Mě je celkem šumák, komu fandíš, nemám potřebu ti kvůli tomu nadávat. Ale ne všichni jsou tak shovívaví, nemůžeš se jim pak divit, že občas vypění, zvlášť teď v době olympiády.
Reagovat
smazaný uživatel
No já na to právě koukal. Pořád jsem si říkal, kde v té diskusi přibývají příspěvky a pak vidím tamto vlákno. :D Rád bych napsal komentář, ale nevidím tady k tomu vhodný článek. Až bude, tak ho napíšu. :) Jinak vyrovnané to opravdu bylo. Laura hrála dost nebojácně a dařilo se jí to. Troufám si říct, že kdyby proti ní nebyla tak zkušená hráčka jako Masha, tak by Laura dneska vyhrála.
Reagovat
smazaný uživatel
Zbytečná diskuze vedle :-)
Jinak budu fandit taky Lauře, dneska si mě získala ještě víc, hrála proti Mashe nebojácně, agresivně, bohužel ji nevyšel Tb, ztratila ho těsně a pak nezachytila začátek druhého setu. Pak jsem odešla a když jsem se vrátila, stav byl ve druhém setu srovnaný..pak už pracovaly asi trochu nervy, ale s Andym by mohli vyhrát, držím palce.
Hradecká, ani Radek mi ničím zvlášt sympatičtí nejsou, nevidím důvod jim fandit.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten důvod pro většinu z nás je ten, že jsou to Češi a reprezentují nás na OH. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, lepší je to napsat rovnou. :) Já chápu, že se někdo se mnou neztotožňuje, ale hnípat se v tom nebudu... No jo, jsou to holt nervy, ta olympiáda. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, lepší je to napsat rovnou. :) Já chápu, že se někdo se mnou neztotožňuje, ale hnípat se v tom nebudu... No jo, jsou to holt nervy, ta olympiáda. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Omlouvám se, poslalo se to dvakrát...
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych řekl, že je lepší to nepsat vůbec a nedat tak ostatním příležitost ti vynadat. ;-)
Olympiáda je holt speciální událost, i když konkrétně tenisté ji neřadí nejvýš.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdybych měl takhle přemýšlet, tak sem nemusím vůbec chodit...
Reagovat
smazaný uživatel
Laura se konečně začíná ukazovat. Nakonec nešla nahoru ža tak, jak se čekalo, vyletěla hodně brzo, ve 14 výhra juniorek na Wimbledonu, v 15(16) skvělý Hopman Cup a pak dobrý zápas s Jankovič ve Wimbledonu. Říkalo se, že problémem bylo to, že pak narostla, fyzicky ještě není připravena. Má ale skvělý servis i forhend, potřebuej zlepšit pohyb, ale na osmnáctku dobré výkony, navíc sympaťačka. Britové mají na čem stavět, Laura bude ranař, Watson zase motorová myš jako Aga.
Reagovat
smazaný uživatel
To já vím, ale já to nějak nedokážu oddělit, pro mě to je "normální turnaj"..fandím našim na OH, ale když hrají moji oblíbenci proti zrovna Radkovi s Luckou, tak se moje sympatie překlopí na druhou stranu. Andyho mi bylo moc líto při Wimbledonu, když brečel a přeju mu tady úspěch, tak i v mixu, zvlášt, když hraje s Laurou, pro mě jasná budoucí naděje, který budu dál fandit a přát jí..:-)
Ale kdyby hrál Radek s Petrou, tak bych asi byla rozpolcená :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ema: diskuze naprosto zbytečná, akorát zabraného tolik místa, že by to vystačilo na deset montyho "slohovek".:-)

monty25: jj, hoď to až bude vhodné vlákno a nebo ne. Mě jen zajímalo, jestli je na tom Máša nějak bídnějc nebo zda Laura hrála dobře. Já na ten zápas úplně zapoměl. Po tenisu jsem koukal na gymnastiku a plavání.:)

quesh: no jo, ale přeci jen proto, že je olympiáda nejde se přeorientovat ve fandění, ne? To by nebylo správné a "naše" srdcové záležitosti by tím trpěly a ještě by z toho prohrály...To nejde.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím to podobně. Ale musím říct, že i starší britské hráčky podaly ve dvouhře dobré výkony. Měl jsem možnost vidět Keothavong proti Caroline a Baltachu proti Aně a obě ze sebe vymáčkly maximum.

Ema: Já bych byl rozpolcený, kdyby hrál Radek s Andrejkou. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, ale ty starší Britky jsou prostě silný průměr a nic z nich už nebude. Tyhle dvě mladice můžou být hodně vysoko, snad je i Judy ve FC ukočíruje.
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodně to nebylo tím, že by Masha hrála špatně. Byl to kvalitní zápas z obou stran.

K reakci na queshe: Přesně tak. To se mám přetvařovat jenom kvůli tomu, že je olympiáda?
Reagovat
smazaný uživatel
Kdybys sem nechodil, byla by zdejší diskuze chudší o jednu z výrazných osobností (v tom nejlepším slova smyslu).
Jen je dobré mít neustále na paměti, v jaké společnosti se tu pohybuješ. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Však já to chápu a nikomu to nezazlívám, jen jsem to uvedl jako důvod, proč většina z nás Radkovi a Lucce přeje.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak díky za uznání. :) Můžu jít v klidu spát. :D
Reagovat
smazaný uživatel
To máš pravdu, těžko od opravdových fandů chtít, aby se přeorientovali na konkurenci. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře, dík za vysvětlení, to mi stačí. Laura je nadějná hráčka s potenciálem, jsem zvědavý, zda a jak toho dokáže využít. Přál bych jí, aby to vyšlo. Mě je sympatická a chtělo by to mladé, dobré holky, které by se tlačily nahoru a byly stabilní.:)
Reagovat
smazaný uživatel
No to by opravdu nešlo. To bych se cítil podle, přihřívat si polívčičku, když jsou OH a pak zase hned zdrhnout pryč....To já si se Serenou ty záda a určitě kiks v nejbližších kolech hezky vytrpím.:-))
No a u chlapů se snad "mému" koni zadaří a zlato cinkne. Ale nesmím to říkat nahlas, a.magerova je děsně pověrčivá.:))
Reagovat
anajka
No a Berdych so Štepánkom napodobňujú Tsongu s Raoničom 16:16.
Reagovat
smazaný uživatel
víte někdo kde se dá na koncovku Berdycha ze Štěpánkem kouknout.
Reagovat
smazaný uživatel
Nedá. Nemají tam kamery.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha díky škoda ale
Reagovat
Denis92
fakt treba pochvalit cloveka ktory robil dnesny schedule a Rogerovi teraz nahustil program
Reagovat
Heather_Fedex
gratulace vitezovi, cest porazenemu. chudak milosek....
Reagovat
Denis92
krasne vyvrcholenie skveleho zapasu!
Reagovat
smazaný uživatel
I kdyby to Tsonga nakonec vyhrál, je definitivně ze hry v boji o medaile.
Reagovat
Heather_Fedex
oo tak to je zase mac!! 20:21 na koho by ste si vsadili??
Reagovat
anajka
Prajem Raonicovi,ale myslím, že to dá Tsonga.
Reagovat
smazaný uživatel
Všichni moji oblíbenci ve 3.kole. To jsem ani nečekal.
Reagovat
anajka
Sledujete aspoň ako skore len maraton Tsonga- Raonic? Tretí set,14:14.Chlapci tomu dávajú...
Reagovat
Denis92
ja sledujem ten zapas
Reagovat
Pe3k
Mi se to seká, ale je to masakr.
Reagovat
Denis92
skus toto
http://lsh.lshunter.tv/streams/1/lshtv7.html
no je to zaujimavy zapas a som zvedavy kto zvladne breaknut supera..prajem vyhru Tsongovi
Reagovat
Andrew89
jako může mi někdo vysvětlit proč mám čumět na náký pos*aný čínský k*ávy a nepustěj tam tu Marii?..to jako fakt nechápu
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas já taky čekala na tenis a oni tam pinkaj čínský obludy...
Reagovat
smazaný uživatel
Nezapomeň, že je to olympiáda a ne tenisový turnaj, skladbu sportů by měli vyvažovat, tenis určitě není v ústraní. Si zapni internetový vysílání, je to tam.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.ceskatelevize.cz/loh/zive/loh7/ Maria..:) Každopádně já bych spíš ocenila Toma s Radkem..:(
Reagovat
Andrew89
já ten zápas potřebuju v televizi z jiného než osobního důvodu....takže asi tak bych to řekl:)..usměv
Reagovat
smazaný uživatel
Kvituju s oleGiba, a proboha, proč má někdo potřebu psát " náký pos*aný čínský k*ávy " nebo "čínský obludy". To vám není trapný?
Reagovat
Andrew89
ne neni:)
Reagovat
freeteepek
Tak ten los je pěkně blbej!
Pro nás, Kvitisty, je ovšem odstoupení Petry z mixu velká ztráta. Samozřejmě bych chtěl vidět Petru hrát co nejčastěji. Těch pár zápasů v singlu mě neuspokojí. Navíc si myslím, že by Petře občasná 4hra prospěla. Minimálně by si osahala atmosféru turnaje a dřív by se tak zbavila trémy. A pomohlo by to její hře na síti.
Narážím na logiku, podle který to Petře na začátku turnajů tradičně nejde. Dřív nevím kvůli čemu, letos kvůli nervům. Asi taky Petře dýl trvá, než se do toho dostane.
Pokud jde o zdraví, zajímalo by mě, jak to dělá třeba taková Radwaňská, která má už teď 59 zápasů, ale zranění ji netrápí. Petra toho zdaleka tolik neodehrála a navíc má dobrý tým a snaží se zraněním předcházet.
Reagovat
smazaný uživatel
Každý má jinak pevné zdraví a jinou náchylnost ke zranění. Jednotliví lidé se nedají srovnávat. Vezmi si u chlapů třeba Federera, tomu se zranění téměř celou kariéru vyhýbala. Oproti tomu třeba Tommy Haas je pravý opak.
Proč by měla letos Petra ty děsivé začátky turnajů kvůli nervům? Na začátku roku možná....., nastupovala v nové roli favoritky. Na Wimbledonu určitě...., obhajovala titul. Ale ten zbytek?
A třeba loni na TM už byla také velkou favoritkou a takové zápasy jsem u ní neviděl....
Reagovat
freeteepek
TM byl myslím turnaj, kde zrovna Petra neměla co ztratit. Ta výhra ned neoblíbenou Zvonarevovou jí dobře nakopla. A hrálo se v hale.
Na předchozím turnaji v Linci Petra hrála zezačátku dost otřesně, postupně se do toho ale dostala. Nakonec ale získala titul a to jí pomohlo uspět následně i na TM.
Titulem z TM se ale dostala na 2.místo v žebříčku a tím sama sebe pasovala do role obrovské favoritky pro 2012. No a to teď právě moc nezvládá.
Myslím, že by Petře pomohlo, kdyby zase vyhrála nějaký ten turnaj. Nebo kdyby porazila Marii nebo Serenu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak vyhrát nějaký turnaj by jí určitě pomohlo.
Nevím, nejsem odborník, ale přijde mi, že těch problémů je více a je to hlubší.
Když si vezmeme pouze trávu jakožto povrch, který by jí měl nejvíce sedět, tak na všech třech turnajích na kterých startovala, byly ty vstupy opravdu hrozné. Na W. i teď to stačilo, ale na Makarovou ne, to už je dost kvalitní hráčka na první kolo.
Logicky mi z toho vyplývá, že je něco v nepořádku....
Reagovat
tommr
http://2012.itftennis.com/olympics/results/mixed-doubles.aspx

v prvním kole mají H+Š poměrně těžkej los, ale jinak se mi zdá jejich polovina mírně lehčí než ta druhá ... :)
Reagovat
tommr
Entry list

- Argentina: Gisela Dulko / Juan Martin del Potro
- Australia: Samantha Stosur / Lleyton Hewitt (ITF Place)
- Belarus: Victoria Azarenka / Max Mirnyi
- Czech Republic: Lucie Hradecka / Radek Stepanek
- Germany: Angelique Kerber / Philipp Petzschner
- Germany: Sabine Lisicki / Christopher Kas
- Great Britain: Laura Robson / Andy Murray (ITF Place)
- India: Sania Mirza / Leander Paes
- Italy: Roberta Vinci / Daniele Bracciali
- Italy: Sara Errani / Andreas Seppi
- Poland: Agnieszka Radwanska / Marcin Matkowski
- Russia: Elena Vesnina / Mikhail Youzhny (ITF Place)
- Serbia: Ana Ivanovic / Nenad Zimonjic
- Sweden: Sofia Arvidsson / Robert Lindstedt (ITF Place)
- USA: Lisa Raymond / Mike Bryan
- USA: Liezel Huber / Bob Bryan

Alternate list

1. Spain: Maria Jose Martinez Sanchez / Marcel Granollers
2. Romania: Irina-Camelia Begu / Horia Tecau
3. Canada: Aleksandra Wozniak / Daniel Nestor
4. Poland: Klaudia Jans-Ignacik / Mariusz Fyrstenberg
Reagovat
smazaný uživatel
Hezkyy, Andy s Laurou, snová dvojka. Škoda, že v 1. kole se utkají s Hradeckou a Štěpánkem.
Reagovat
smazaný uživatel
...škoda je to pro Hradeckou se Štěpánkem, budu pochopitelně fandit Andymu s Laurou...
Reagovat
tommr
nejásej předčasně. Murray si toho naložil hodně a v deblu už s bráchou skončil hned v prvním kole - aby to v mixu nedopadlo podobně ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky měli hodně těžkého soupeře a stejně málem vyhráli.
Reagovat
smazaný uživatel
Zdravím všechny Andyho fanynky a fanoušky...zatím je to s Finem takové příjemné odpolední pinkání na pohodu...Andy ve vkusném a elegantním outfitu...hezká podívaná k odpolední relaxaci...
Reagovat
BooOoo
neví někdo v kolik hodin se losuje, popř. adresa twitteru, kde budou nalosované dvojice postupně zveřejněny již v průběhu losování
Reagovat
tommr
přesnou hodinu losu nevím, ale los a možná i průběžný informace by se měly objevit tady - při losování singlu a deblu tomu tak aspon bylo:

http://2012.itftennis.com/olympics/results/mixed-doubles.aspx
Reagovat
smazaný uživatel
Podla mna je Hradecka lepsou volbou,nez Kvitova..+ Dnes ma inak mrzí,ze neuvidím zapas Noleho s Andym..Cakam moznost velkeho prekvapenia..Andy uz Andyho velakrat porazil, z poslednych 5 zapasov hned 4krat..Bol to sice iny Roddick, no hraci si na svoje zapasy spominaju..Roddick ma navyse dobru formu,trava je jeho silnou strankou a Novakovi az tak nesvedčí...Ocakavam minimalne jeden TB a ako som napisal velmi slušnú šancu pre "outsidera"..
Reagovat
smazaný uživatel
Andy uz Novaka velakrat porazil :)
Reagovat
Heather_Fedex
je pravda, ze roddick casto krat porazi sam sebe castejc, nez sve soupere ;))
Reagovat
tommr
jsem rád, že nějaký zastoupení budeme mít i v mixu i když páru Hradecká+Štěpánek moc velký naděje nedávám. Třeba ale překvapí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Par H+S teda maj vetsi sanci, nez s K+S:) Aspon podle mne...
Petra hraje debla jednou za uherak. Hradecka ho hraje porad...Podle mne se sance na uspech spis vyrazne zlepsily:D
Reagovat
smazaný uživatel
Zlepšily nevím, ale nemyslím, že zhoršily ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak Štěpánek mel už od začátku hrát s jednou z holek deblistek tahle a že zrovna s hradeckou mě fakt potěšilo úspěch páru je mnohem bližší, pokud to s radkem po všech těch protahováních a přerušováních nesekne
Reagovat
tommr
Petra sice nemá z deblu a mixu skoro žádný zkušenosti, ale má obrovskej potenciál - kdyby jí to s Radkem sedlo tak bych jim věřil, že by si mohli dojít klidně i pro to zlato. U Lucky už tomu prostě tolik nevěřím ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No nevim...v tom nevidim teda vubec zadnou zaruku, snad uznas, ze potencial DJOKERA je obrovsky...dokonce s Viktorem si velmi dobre rozumi, maji spolecne zkusenosti i z debla. Vysledek snad znas. 1.kolo out s nenasezenym parem ze Svedska:D [gigin mi odpusti ten smajl:D] Ani jeden ze Svedu v singlu oboum "nesaha po kotniky"...takze to o necem vypovida, ze vysledky v singlu a potencial neni vubec zaruka pro debl.
Proste Petra nema az tolik deblovych zkusenosti. Zato Lucka jich ma velmi mnoho, a o uspesich ani nemluvne, a to si myslim, ze je preci jen vetsi zaruka a nadeje na lepsi vysledek nez potencial a ocekavani.
Stejne s tim uz nic nenadelas:) Ja si proste myslim, ze to je tak lepsi:) Treba se zacne darit i vic Petre. Rozhodne si nedokazu predstavit u Petry, ze hraje QF v singlu a jeste mysli na mix, i kdyby nemela nic s brisnim svalem...Radek s Luckou se mouhou aspon na to v klidu vic soustredit.:) A nakonec Lucka hraje debly stejne lepe nez Petra...o tom vypovidaji vysledky a ne potencial. Co vic Lucka je statna baba, silova hracka, takze na mix dobry:).
Reagovat
tommr
vypadnutí Djokovice mě taky překvapilo, ale já psal o tom, že kdyby to Petře s Radkem sedlo tak ... a Novakovi to zřejmě tentokrát nesedlo což se občas prostě stává každýmu ... :)
Jinak s tebou ale souhlasím v tom, že nad rozlitým mlékem se nemá zbytečně brečet. Ted už je prostě Petra ze hry a je třeba doufat, že to Lucka za ní zvládne a nějakou medaili přivezou. Fyzický předpoklady k tomu určitě má, ale mentálně je na tom o hodně hůř než Petra a v důležitejch zápasech často nepochopitelně selhává. Snad ten dvojnásobnej tlak tentokrát ustojí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jenze Lucka spis selhava v singlu...v deblu je to fakt jine. To by take nikdy nic s Andrejkou nevyhraly;)

Nakonec to je fakt uz pase. Co vic asi nikdy to uz neporovname, ze bychom vedeli, co by bylo lepsi:) Pochybuji, ze by hned tak Petra hrala nejaky mix. To samy Lucka. A jeste k tomu na trave a na OH:) Predpokladam, ze v Riu se bude hrat na necem jinem a za 4 roky taky pochybuji, ze jeste Stepanek bude hrat, ikdyz...kdo vi....
Lucka je ranarka:) na deblu ma vetsi prostor, tak snad ji to bude padat do kurtu dobre:)
Reagovat
Pe3k
Venuše tu parodii na světovou jedničku asi zruší, ale že nenajdu stream zápasu Tsonga Raonic mě dost štve. Měl bych uvážit satelit a la Brož :)
Reagovat
smazaný uživatel
Wozniak byla někdy jednička? :O Ale ten stream na Raonice mě taky štve.
Reagovat
smazaný uživatel
Co to meleš, nepleteš si Wozniacki - Wozniak?
Reagovat
Pe3k
Přesně tak. Jde vidět že ten ženský tenis sleduji minimálně :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist