Španěly ve finále Davis Cupu povede Ferrer, Nadala nahradil Granollers

11. 11. 2008, 20:46
Aktuality 3
Španělsko bude příští týden ve finále Davisova poháru v Argentině reprezentovat kvarteto David Ferrer, Fernando Verdasco, Marcel Granollers a Feliciano López. Nehrající kapitán Emilio Sánchez-Vicario oznámil nominaci den poté, co svůj start kvůli zranění kolena definitivně odřekla světová tenisová jednička Rafael Nadal.
David Ferrer

Nováčkem v týmu je 56. hráč žebříčku Granollers, jenž se do nominace dostal právě po odhlášení Nadala. Zbylí tři hráči jsou pravidelnými účastníky daviscupových duelů.

Ve dvouhře by podle papírových předpokladů měli startovat světová dvanáctka Ferrer a šestnáctka Verdasco. Toho by měl pro čtyřhru doplnit López.

Po odřeknutí Nadala se nabízelo také povolání Tommyho Robreda, jenž se ale vzhledem k tomu, že dva týdny netrénoval, z případné nominace omluvil. V Argentině tak nebude hrát ani jeden z tenistů, kteří byli před čtyřmi lety členy dosud posledního španělského týmu ve finále. Na celkovém vítězství v roce 2004 se podíleli Nadal, Robredo, Carlos Moya a Juan Carlos Ferrero.

Letošní finále se hraje 21. až 23. listopadu na tvrdém povrchu v hale v Mar del Plata. Argentinu budou reprezentovat David Nalbandian, Juan Martín del Potro, Agustin Calleri a José Acasuso.

ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Feli je vsechny stříská podaníma a bude národní hrdina.Verdasco dvouhru hrat nebude.Na tu jeho detskou psychiku a dvojchyby neni nikdo zvedavej.
Reagovat
skott
LaLo by mel byt jednicka, Verdasco lepsi bez formy hrajiciho D.Ferrera.Kazdopadne opomenuti J.C.Ferrera bude stat Spanely jakkekoliv sance.JCF ma dobrou bilanci jak s Del Potrem tak Nalbou, navic uz Davis Cup 2krat vyhra,ale asi holt neleze Sanchezovi do zadku.Granollers je uplne mimo, to uz mohli vzit i Almagra imho.
Reagovat
smazaný uživatel
Presne tak! Ja to furt nedokazu pochopit :/ Kazdopadne Almagro by byl lepsi a Mosquito rozhodne!!! Nez Granollers by byl lepsi uz i ten dedula Moya :/ Takze je asi rozhdonuto skoda ze jsem nevsazel kdyz byl kurz na Argentinu 1.9 :(
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist