Sourozenci Safinovi nastoupí za Rusko

21. 7. 2008, 16:27
Aktuality 1
Ruská účast na příštím Hopmanově poháru smíšených tenisových družstev bude ryze rodinnou záležitostí. Vedle Marata Safina totiž v lednu v Perthu nastoupí jeho sestra Dinara. Oznámil to ředitel tradičního podniku v úvodu sezony Paul McNamee.
Profily hráčů
Marat Safin

Podle McNameeho dvaadvacetiletá Safinová v Hopmanově poháru zatím odmítala hrát, protože se necítila být dost dobrá. Letos ovšem v Berlíně porazila nejlepší světové hráčky a vyhrála titul a konečně se dostala i do světové desítky WTA, a proto na další nabídku už kývla.

"Teď prvně má pocit, že si zaslouží hrát se svým bratrem. A proč ne? Dostala se do grandslamového finále (na French Open, pozn.) a je v top 10," řekl McNamee.

Pro lednový podnik, jehož posledních dvou ročníků se zúčastnili i čeští reprezentanti Tomáš Berdych a Lucie Šafářová, je známá i domácí dvojice. Za Austrálii budou hrát Lleyton Hewitt a Casey Dellacquaová.

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Australané do toho do toho, ať zvítězíte...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist