Slzy ukáply, to se vždycky otočím, přiznal Štěpánkův otec

18. 11. 2013, 12:53
Aktuality 1
Otcové českých reprezentantů Tomáše Berdycha a Radka Štěpánka si obhajobu triumfu v Davis Cupu užili v Bělehradu stejně jako v úspěšném loňském finále v Praze. Martin Berdych i Vlastimil Štěpánek fandili v utkání proti Srbsku přímo u kurtu a po vítězství oba utírali z tváří slzy štěstí.
Profily hráčů
Vítězný tým (© daviscup.com)

"Radost je obrovská, jestli to je poprvé nebo podruhé. Je to jednou Davis Cup, a to se nedá nahradit," řekl Vlastimil Štěpánek. "Poprvé to bylo poprvé a v Praze, ale vyhrát v Bělehradu je vynikající, možná o to lepší," tvrdil Martin Berdych.

Radek Štěpánek letos stejně jako před rokem získal pro český tým za stavu 2:2 vítězný třetí bod. Nebylo proto divu, že jeho otci plnému emocí ukápla slza. "Několik, ale to já se vždy otočím, aby to nebylo vidět," řekl Vlastimil Štěpánek. Za své city se nestyděl ani Martin Berdych. "Strašně jsem jim to přál a samozřejmě slza ukápla."

Pro Radka Štěpánka bylo letošní vítězství v Davis Cupu o to cennější, že v lednu podstoupil operaci krční páteře. "Je úžasné, že se po takové operaci vrátil a hraje světový tenis. To je na tom nádherné, nesbalil to," řekl hráčův otec.

Na otázku, zda nehodlá tenista Štěpánek ve svých 34 letech v Davis Cupu končit, Vlastimil Štěpánek odvětil: "Ne, ne, to by vám řekl. Je jako já, já hraju dvacet let a pořád končím a on má před sebou ještě třicet," řekl.

Berdychův otec připomněl, že v Bělehradu panovala v hale pro hráče nepříjemná atmosféra. "Se sportem to nemělo moc společné. Asi to bylo pro kluky strašně těžké, ale zvládli to, jak si představovali," řekl Martin Berdych.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
gigin
https://twitter.com/EuroAthletics/status/402380955811196928
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist