Skvělá Kvitová si v Dubaji zahraje o titul

22. 2. 2013, 17:41
Aktuality 280
Petra Kvitová je v Dubaji blízko svému prvnímu letošnímu titulu. Česká jednička, která dvoumilionovým turnajem prochází bez ztráty setu, jasně přehrála i bývalou světovou jedničku Caroline Wozniackou a po výhře 6-3 6-4 postoupila do finále. V něm ji čeká Italka Erraniová, jež v duelu dvou kamarádek a deblových partnerek porazila svoji krajanku Vinciovou dvakrát 6-3.
Petra Kvitová

Petra Kvitová už před týdnem v Dauhá naznačila, že se jí vrací forma. V Dubaji, kde nikdy nepřešla přes první kolo, pak tento týden bez ztráty setu porazila bývalou světovou jedničku Anu Ivanovičovou, aktuálně čtvrtou hráčku světa Agnieszku Radwaňskou a dnes další bývalou tenisovou královnu Caroline Wozniackou.

Stejně jako proti Radwaňské, i proti Dánce si osmá hráčka žebříčku WTA Kvitová mohla věřit. V posledních třech vzájemných duelech pokaždé uspěla, a úspěšně vstoupila i do dnešního utkání, které odstartovala rychlým brejkem. Defenzivně hrající Wozniacká v úvodním setu potrápila českou tenistku při jejím servisu jen jednou, Kvitová ale za stavu 2-1 nebezpečí zažehnala a první sadu vyhrála 6-3.

Wozniacká se brejku dočkala až ve druhém setu. Nejprve ještě dvě šance promarnila, v páté hře se už ale dočkala a dostala se do vedení 3-2. Z něj se ovšem neradovala dlouho: o podání vzápětí sama přišla a závěr setu pak už patřil Petře Kvitové. Ta si za stavu 5-4 vypracovala při servisu soupeřky první mečbol a hned ho proměnila.

"Na začátku sezony jsem neměla dobré výsledky, ale teď se to snad změní. Je tu báječná atmosféra," pochvalovala si v rozhovoru na kurtu Kvitová, která si dnes vedle 27 nevynucených chyb připsala také 32 vítězných úderů.

Po Radwaňské a Wozniacké čeká českou hráčku další soupeřka, která sází především na obranu. Už podruhé v letošní sezoně se do turnajového finále dostala Sara Erraniová, se kterou Kvitová pravděpodobně změří síly i v dubnovém semifinále Fed Cupu v Itálii.

Pro Erraniovou nebylo dnešní semifinále těžké jen proto, že proti ní stála dobře hrající soupeřka. Na druhé straně kurtu totiž byla její velmi dobrá kamarádka a deblová partnerka Roberta Vinciová, se kterou podle svých slov tráví 300 dnů v roce.

V úvodu utkání, které nabídlo spíše technický než tvrdý tenis, viděli diváci tři brejky v řadě, po nichž se světová sedmička Erraniová dostala do vedení 2-1. Po dalším brejku finalistka nedávného turnaje v Paříži své soupeřce ještě odskočila, a i když Vinciová snížila, další ztracené podání znamenalo také ztrátu setu.

O brejky nebyla nouze ani ve druhém setu, v němž po prohraném servisu Erraniová získala čtyři gamy v řadě. Vinciová znovu snížila, ale ani tentokrát se na zvrat nevzmohla: Erraniová jí ještě jednou prolomila podání a zápas poté ukončila.

"Je hrozně těžké hrát proti kamarádce. To se ale někdy stává a vy se musíte snažit hrát normálně," řekla v rozhovoru na kurtu Italka, která jde do finálového souboje s Kvitovou s nepříznivou bilancí 0-3.

Výsledky - Dubaji (tvrdý povrch, dotace 2.000.000 dolarů):
Dvouhra - semifinále:
Kvitová (6-ČR) - Wozniacká (8-Dán.) 6:3, 6:4, Erraniová (5-It.) - Vinciová (It.) 6:3, 6:3.

Komentáře

280
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Proboha, to bude demolice:-D...ale očekáváná no.
Reagovat
smazaný uživatel
To snad ani nemůžeš myslet vážně, že je Janowicz takový "polský Karlovic". To přece není pravda, to musí každý, kdo chce, vidět.:)) Umí zahrát i daleko lépe než včera a není to u něho pouze o servisu.:)
Reagovat
gigin
jj :)))) Nejdřív Izzy a pak raději Karlovič :))))))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, toho jsem si všiml, že to pak ještě překvalifikoval na Iva.:)) Ale zase když to vezmeš, i Ivo je jistý přínos pro tenis - je zajímavé sledovat borce na returnu, jak si s tím jeho servisem snaží poradit.:))
Reagovat
gigin
Otázka je, jak dlouho je to zajímavé. Nedaj Bože, zábavné :)))
Reagovat
smazaný uživatel
No tak ten jeden zápas to zajímave být může a třeba pro někoho i více zápasů, protože na returnu stojí vždycky někdo jiný a tudíž se k returnu staví jinak.:))
Reagovat
tommr
tohle téma sice patří spíš pod článek s Tomášem, ale když už si to nakous tak ti odpovím ...
Hráče jeho typu nemám rád, protože člověk v jejich zápasech nevidí skoro žádný výměny. Jeho servis se prakticky nedá vrátit a on sám má zase velký potíže se servisem soupeřů ...
Přirovnání "polskej Isner" jsem tu párkrát viděl na TP a tak jsem ho nejdřív použil, ale mě se jeho hra zdá spíš podobnější Karlovicovi a tak jsem si dovolil to trochu překvalifikovat. Uznávám ale, že se mohu mýlit, protože jsem ho viděl v akci asi jen třikrát nebo čtyřikrát a to možná neměl svůj nejlepší den ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já si tu tvou reakci na něho přečetl tady, tak jsem to sem i flákl.:))
Reagovat
VlS
Ty se ještě rozčiluješ? Promiň, ale kus níž se zastáváš Montyho a ten z tenisového hlediska (byť často s pozitivní polaritou) hlásá takové nesmysly a nápady prakticky v každém příspěvku.
Reagovat
smazaný uživatel
prirovnani vedle jak ta jedle:D) podle poslednich odbornych prispevku, to bude asi spis polsky krizenec Gulbise a McEnroa, "hrac jednoho uderu" a k tomu jeste problamaticky na kurtu :D))))) meli by jste si to trosku chlapci prekategorizovat DDD:))) Ale chapu, ze to je tezky...

Ovsem Jurek beha pekne, skoro jako Mirek Dusin nebo Djokovic:D))) > Tihle dva se mi taky obcas pletou, kdyz je vidim bezet...
...nastesti je rozeznavam, diky tem Djoko snuram, ktere ho ucila a pilovala s nim Vera Caslavska...
Reagovat
gigin
aj mi učápni jednu žubrovku z sokiem jabłkowym :)))
Reagovat
gigin
Aj mi učápni jednu žubrowku z sokiem jabłkowym :))
Reagovat
smazaný uživatel
Jaka zubrovka. Djoker je hotovy Ceskoslovensky hrac.

- Pilovani stesti > JJ
- Beh > Mirek
- Snury > Veruska
- Trener > Marian
- Vyskoky a specialni efekty > Petr Korda
- Strategie a predvidavost > Jara

On by i konvertoval na Ceskoslovenskeho hrace, ale problemy mu dela to, ze uz takovy stat neexistuje, tak zatim trpne pinka za Srbsko a ciha synek, az sa zase spojime, aby to nebylo lito temu Marianovi.

Ja to furt rikam, ze to rozdeleni byla pitomina...:D) Mohli jsme mit 2 hrace v top 10:))) A ve 100ce...fuuury :D) A jak bychom udrzali i tu Zakarpatsku Ukrajinu, toz i teho slajsoveho maniaka Dolga bychom meli v tymu.:)))

A ty mna pises ogare neco o jabkach:)
Reagovat
gigin
No, tvl, kdyby se Jogurti "nerozkmotřili" taky by tam bylo pravých "ičů" a "iček" mrak!! V žebři :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Hehe, přesně:-)...
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby sa Slovani nechovali jak male deti, tak je ten zebr ze 70% nas a zbytek by jen prihlizel:)P
Reagovat
smazaný uživatel
Já se na tommra nerozčiloval, jen jsem mu napsal, co si o Jerzym s tenisového hlediska myslím já.

Ano, zastával jsem se montyho. A to proto, že se tu do něj lidé opírali kvůli délce příspěvků, vychvalování svých holek atd. Je pravda, že se najde nesčetně situací, kdy s ním třeba nesouhlasím a ani se s ním nepouštím do diskuzí, protože by to bylo v kruhu. Ale včera jsem si všiml, že proti němu někteří vystupovali s vyslovenou averzí. A proč? Jenom proto, že tu popíše nějaký prostor v diskuzi? On to prostě vidí po svém a je na každém, jestli si to přečte nebo jestli bude reagovat. Neuráží soupeřky, nesnižuje jejich výkon, nic. Ale znám i jiné, kteří třeba vychvalují s opičí láskou Petru a jsou u toho ještě schopni opírat se do soupeřek....Nevím, to mi přijde možná horší, než montyho příspěvky. Včera jsem to nějak cítil, tak jsem to tak napsal. Možná máš na to odlišný názor.
Tommr vidí svým pohledem nějak Janowicze a já na to chtěl reagovat.
Reagovat
smazaný uživatel
*z tenisového hlediska...
Reagovat
smazaný uživatel
co vy na to? to byla extranuda ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte někdo jestli bude finale vysilat nejaka dostupna TV?
Reagovat
gigin
WTA Television Coverage
Al Jazeera - UAE
Astro - Malaysia
Band Sports - Brazil
Beijing TV - China
British Eurosport ? UK (Excl. Ireland)
C More - Scandinavia
DirecTV ? Pan Latin America, excl Brzl
Dubai Sports Channel
Eclat ? South Korea
ESPN3 - Americas
Fox Sports
Gaora ? Japan
GuangDong TV
LNTV Shanghai TV Great Sports Channel
Ma Chaine Sport ? France, Belgium, Israel, Portugal
MNC - Indonesia
NED Sport 1 - Netherlands
PCCW ? Hong Kong
Rogers Sports Net - Americas
Shanghai TV JingBao Sports Channel - China
Sky TV Mexico - Mexico
Slovak Sport TV ? Czech Rep, Slovakia
Solar Sports - Philippines
Sports Max
Sportscast ? Taiwan
Sport TV
Sport TV ? Turkey
Spox.com - Germany
Super Tennis
Supersport International ? Sub-Saharan Africa
Ten Sports- Bangladesh, Bhutan
Tennis Channel ? USA
TJTV - China
True Visions ? Thailand
TV2 Sport (Viasat)
TV+ Bulgaria - Bulgaria
TVE (TBC) ? Spain
TVP ? Poland
VCTC
Reagovat
smazaný uživatel
díky,vyčerpávající nabídka)))!!
Reagovat
smazaný uživatel
:D vybral sis? :)))
Reagovat
dadaft
takže Petro
za A/ gratulace k finále a držím palce
za B/ hlavně udržet koncentraci vždy až do konce výměny - výměna končí, až když míček sedne na správné místo a soupeřka jej vrátí špatně nebo na něj vůbec nedosáhne. pak se není čeho bát. předem dík. ))

chtěl jsem říct - pojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
vendulkabendulka
Zapas jsem bohuzel nevidela, ale statistiky vypadaji vic nez dobre. Jsem rada ze se Petra zveda a tesim se na dnesni finale.
Reagovat
smazaný uživatel
Je tu článek o Petře a pod ním i docela místy kritika....To by si jeden myslel, že ta Petra snad prohrála.:)) Ale ona vyhrála, dnes je objektem diskutér - prý zabírá moc prostoru a kdo pak má těmi diskuzemi rolovat.:)) A není on snad nějaký divný, že nefandí Češce?!:-o Nj, téma vlastenectví se tady dlouho nepřetřásalo.:))

Prostě je svůj a fandí po svém, jako každý z nás. Nikoho neuráží a není sprostý. Kdo rozhoduje, co je tenisového a co ne, kdo je tu takový odborník? Také vůbec nečtu příspěvky některých diskutérů, ale nemám vůbec potřebu jim to psát a ani bych si to nedovolil. Mají stejné právo zde plkat, jaké mám já. A nic jiného než plkání to tu stejně není.

To by si jeden myslel, že některým zde snad chybí to, jak Petru pod těmi články kritizovali či co....., asi nějaký zvyk, tak když se teď nedá moc kritizovat ona, tak se kritizuje něco jiného.:))
Reagovat
Fandina
Oskare je tu i dost příspěvků, ze kterých vyplývá radost, že Petra vyhrála a přání aby to pokračovalo ... Peťo ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím Fandinko, já vím, také jsem psal "místy kritika". Pozitivních příspěvků jsem si všiml též.:))
Reagovat
dadaft
jestli dneska Petra vyhraje, to bude něco pro tommra, ten se bude tetelit - titul a ještě k tomu postup v žebříčku - - - to je něco pro něj. ))
každý to máme trochu jinak...
já zas miluju napínavé zápasy - a je vlastně jedno kdo hraje, když se to povede. ))))))))))))
třeba vloni Robson - Hsieh v Kantonu - fantastický zápas i když to nejsou nejlepší hráčky na světě...
Reagovat
tommr
to máš pravdu - na dnešní zápas se velice těším, protože
půjde opravdu o hodně - bude to nejen boj o prestižní titul a lukrativní odměnu, ale i přímej souboj o sedmý místo v žebříčku. Petru a Saru momentálně dělí jen 85 bodů a vítězka získá ve finále 150 bodů. Když dneska vyhraje Petra bude od pondělí sedmá s náskokem 65 bodů, když vyhraje Sara tak zůstane na sedmým místě ona a náskok na Petru si navýší na 235 bodů. Zároven to bude i generálka na dubnovej FC proti Itálii kde Petra a Sara budou zřejmě týmový jedničky ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Podle tohoto: http://www.tennis4wta.com/Siralama/s1_50.html pokud Petra dneska vyhraje, bude mít na Saru náskok 120 bodů, pokud prohraje, bude ztrácet 180 bodů. To jsou jiná čísla, než uvádíš ty..
Reagovat
tommr
rozcházíme se o 55 bodů, ale netuším kde je chyba. Každopádně platí, že vítězka dnešního finále bude od pondělka sedmá a poražená bude osmá. Rozdíl mezi nima ale bude pořád minimální a jejich boj o sedmý místo tak bude pokračovat i v Indian Wells a Miami ... :)
Reagovat
tommr
tak už jsem tu chybu našel. Erraniový se přičte 320 bodů za Dubai a odečte se jí 280 bodů za Palermo i když má horší započítávanej výsledek z Tokia (225 bodů). Ten si ale musí ponechat, protože jde o turnaj kategorie Premier-5 a hráčka v jejím postavení musí mít započtený aspon dva ...
Reagovat
smazaný uživatel
petrulinka:
"Já například fandím Federerovi, ale nikdy by mě nenapadlo mu fandit, když hraje s Tomášem nebo třeba s Radkem."

Miláčku, na to mám odpověď - ty žádná fanynka Federera NEJSI !!!
Protože skutečný fanda mu musí samozřejmě přát i v utkáních s "našimi". Vždyť u Rožéra většinou jde o dost významné turnaje a tituly a o zápisy do historických rekordů. Podívej se na takovou Magerku, taky tady ráda vlastenčí, ale jakmile Rožér v turnaji potká někoho z "našich", fandí vždy jedině tomu svýmu.
Reagovat
Fandina
Broz ... vždyť taky všichni vědí, že Magerka fandí jenom Rogerovi a co má být?
Reagovat
smazaný uživatel
Omyl. Jako správný vlastenec přeje všem "našim" tenistům, pokud ovšem zrovna nehrajou proti Rožérovi.
Reagovat
Fandina
Broz ... jseš její mluvčí?
Reagovat
gigin
Fandinko, nevim, jestli je Broz mluvčí magerky, ale má na 99% pravdu. Podle toho, co tady a.magerová píše, to tak je. Prostě když máš svého nej koně, favorita, miláčka, tak mu fandíš pořád, proti komukoliv. Přijde mi to logické a správné. V případě duelu proti "našim" platí heslo - není čas lámat si hlavu, kdo je kdo :))
Reagovat
a.magerova
http://www.youtube.com/watch?v=grKrSl3Th0U

Jednou jsem dostala otázku, jestli je na světě někdo, komu bych proti Rogerovi fandila, tak jsem po delším uvažování řekla, že svému synovi bych určitě fandila. A syn hned reagoval: "Tsss... NEVĚŘÍM!!!"
Reagovat
a.magerova
Procento sem procento tam.... necháme to na 100% :-))
Reagovat
Fandina
giginek ... to jsi hodný, žes mi to vysvětlil. Já si nikdy ani nemyslela, že to nemusí být pravda. Každý přece má favority, kterým fandí proti všem. Je to jedno jaké národnosti ... úsměv
Reagovat
Fandina
giginek ... a že u mě jsou to ti čeští je pro mě logické ... úsměv
Reagovat
gigin
jj, 1% se dá, horší kdybych byl 4% :-OOO
Reagovat
Fandina
Sonja ... Vlk a monty jsou spisovatelé. Je jim jedno o čem budou psát. Píší o tenise, protože ho sledují a to je asi tak všechno, co se dá o jejich fandění napsat ... úsměv
Reagovat
gigin
Logické je, že fandíš svému oblíbenci proti komukoliv. To byla podstata údivu Broze. To je celé. Jestli je to Čech, nebo Tatar je fuk. To už mi to tvé fandění Fandi, přijde logičtější, než fandění petrulinky.
Reagovat
Fandina
gigin ... já jsem se ptala Broze obecně, čekala jsem co mi odpoví. Nevím jak fandí petrulinka a je to její věc. Jako je každého věc komu fandí sám. Já fandím všem našim sportovcům proto, že jsou mi bližší a pak mám nějaké oblíbence mezi ostatními. Ale nejvíc fandím Tomovi a Petře. A hlavně proto, že jsou to krajani a pak teprve proto že na to mají. A jak fandí jiní, je jejich věc.
Reagovat
Fandina
gigin ... a podle mě je to tak logické ... úsměv
Reagovat
petrulinka
Tak za 1. je rozdíl někomu fandit, jako já třeba Rogerovi a někomu fanaticky fandit :-) Takže když fandím Rogerovi, tak proti komukoliv, kromě našich hráčů, protože nejsem fanatik, ale jak píše Fandina, jsem prostě vlastenec a Petra a Tom a ostatní naši hráči jsou moji krajani, Češi, proto mi přijde logické jim fandit. A je samozřejmě každého věc, jak to má nastavené. Monty to má nějak, vy dva taky a Fandina myslím podobně jako já. Ale jedno mám zcela jasné, nikdy nefandím ruským sportovcům.
Reagovat
a.magerova
A tak proč horší, že..... prostě když TO je, tak TO je.... a podle mě je to tak logické....
Reagovat
gigin
Takže fandíš víc Tomíkovi, než Rogerovi. Jednoduché. Logické.
Reagovat
a.magerova
Tak každý fandí někomu, pokud nenadává druhým, tak je to jeho věc.
A já například fandím i ruským sportovcům :-))
Reagovat
petrulinka
Fandím jim oběma stejně, ale když zrovna nehrají proti sobě. V tom případě má přednost Tom, jelikož je národnosti české a ještě ke všemu moravák stejně jako já :-)
Reagovat
gigin
No tak z toho usuzuju, že jsi větší fanynka Berďi, když ho tlačíš proti Rogerovi ve vzájemných zápasech :)
Reagovat
Fandina
a.magerova ... co je podle jednoho logické nemusí být pro druhého, že?
Reagovat
Fandina
gigin ... vždyť z celé diskuse přece vyplývá, že petrulinka fandí víc Tomovi než Rogerovi, ty neumíš číst?
Reagovat
petrulinka
Já si tu tak s váma v klidu diskutuju, místo abych vařila rodince oběd. Tož aby mi chudáci nezahládli :-) Víte co lidi? Myslím, že je vlastně jedno, komu kdo fandí, důležité je, že si vulgárně nenadáváme nebo nepoužíváme vulgárnosti vůči hráčům či hráčkám, jak tady někteří jiní exoti. Takže jdu vařit ten oběd, abych stihla zápas Toma, a pak Petry :-)
Reagovat
gigin
ty náš logiku. Petrulinka píše o pár řádků výše - Fandím jim oběma stejně ...
Proto se jí ptám...
Reagovat
Fandina
gigine ... že jsem něco napsala. Podle mě je to logické, když pak napíše, že proti sobě fandí víc Tomovi. Vyplývá to z toho ... sorry

petrulinka ... přesně tak, fandění ve smyslu pozitivním slušně, bez negace protihráče je super a každý ví proč komu fandíme a tak to má být ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
To snad ani nemůžeš myslet vážně, že je Janowicz takový "polský Karlovic". To přece není pravda, to musí každý, kdo chce, vidět.:)) Umí zahrát i daleko lépe než včera a není to u něho pouze o servisu.:)
Reagovat
smazaný uživatel
sorry, to mělo být výš.:)
Reagovat
smazaný uživatel
sorry, to mělo být výš.:)
Reagovat
smazaný uživatel
sorry, to mělo být výš.:)
Reagovat
smazaný uživatel
sorry, to mělo být výš.:)
Reagovat
gigin
Co děláš, vole :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Pokouším se o rekordní diskuzi, vole!:)) Asi se to zaseklo, ne...:DD
Reagovat
smazaný uživatel
:)))))))) :)))))))) :))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem si preletel diskusi, a reakce na jeho pohled na svet, a kdyz se tedy dnes hraje jako na tu pravdu:))) tak tez zkusim jednu.:D))))
Mezi nim a vsemi plkaly, co tu jsme, hlavne tema kteri si radi na nem smlsnou neni ani zadnej rozdil. Aspon ho moc nevidim.... On vidi ty sve holciny, a vetsina zase vidi jen fanaticky Petru a potom daleko nic, a ..nebo jini... tyn svuj svet a jine holciny atd...a jeste si tu hrajem na trenery, a skvele odborniky, on aspon kurde napise, ze je proste fanda...a neresi to.
...zajimave je, ze kdyz je monty adoruje, tak se aspon nestava, ze nepise takovy sra*ky, ze nejaka je pinkalka, labilka, skakajici medvidek, skareda jak noc, krava, vracecka, pipina a ja nevim co jeste, nebo ze hraje nudne a at uz vali z toho kurtu do haje...nebo bonmoty hrac/ka jednoho uderu. Aspon nepise uplny ho*na...
...Toz je pravda, ze su ten posledni, ktery by tohle mel asi psat, bo su fakt peknej sigr:) a diskusne tech UE mam castokrat vic nez Petra, kdyz se ji nedari..., no a proto mi asi trochu chybi styl diskutera lajny, a chvile, kdy jsme si mohli zazertovat na jeho ucet...kdyz uz jsme se tesili na ty ody, ktere byly opravdu minuly rok slusne provokativni:))) kdyz oslavoval vitezstvi Masy nad Petrou na AO atd...tohle si nedokazu ani dnes uz predstavit...co by se delo...takovou radost uz asi s vlsem nebo lajnou nebudeme mit...jak minulej rok...

Svet je takovej, jak ho vidime, montyho ho proste vidi jinak, jako kazdej...

Takze ta moje pravda je takova, ze vas nektere jen proste se*e, ze vycniva z rady...

To Monty > Zapomen, ze u Tebe lestim, neboj se, ja si te jeste chlapce lapnu, ...ale az bude vhodna chvile:D))))) Ty komediante:D))))
Reagovat
smazaný uživatel
Vlčku, pod to se podepisuji...pro mne je hlavní, že monty fandí slušně, nikoho neuráží ani záměrně neprovokuje. Je jasné, že s ním mnozí nesouhlasí, ale to se dá vyjádřít i slušně, klidně a ne se do něj tady navážet, že zamrzl v pubertě nebo co...
A co se týče tebe, tvoje UE, jak tomu říkáš, jsou tu na portálu taky nepostradatelné:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
... a Zeme se zatrasla po treti... :-)
Reagovat
Bob
:))
Reagovat
smazaný uživatel
...a pak priletela operena dama, a opet nastal mir a poradek v celem TP svete...:)
Reagovat
dadaft
:-))
Reagovat
gigin
sojka :))))
Reagovat
a.magerova
Věta "....bo su fakt peknej sigr" - mě nažhavila!!!
Ale to Tvé závěrečné odhalení "...si te jeste chlapce lapnu" mě nemile zmrazilo :-/
Reagovat
smazaný uživatel
No... bych tipoval, ze tema UE spis lezu pekne na nervy:D)))
Tak nejak se zamyslim, kterej diskusni plkajici pinkalista je nedela...

Fakt je, ze jsou tu plkalove, kteri pinkaj na jistotu, a jedine co delaj tek vraceji - proste vraceci par excelence, u nich je tezke se dockat nejake kreativni vymeny. Ale zase proste neplkaji na riziko.

Nekteri zase jsou fak neskutecni a dokazi ti vratit snad uplne vsechno...a nekteri jsou tak premotivovani, ze ikdyz to jde do autu, tak ti to plknou zpatky se zatatou pesti:)))

Nekteri zase se evidentne nedokazi trefit ani do kurtu, a prestrelit ho jim neni vubec cizi, ovsem rozdil mezi Luckou a nimi je, ze si tihle plkalove(pinkalove) vezmou jeste kurde jestraba...i kdyz evidentne je to aut do tribun.:)))

Jsou mezi nami klasicci servismani, streli plk a je to eso.

Jsou ty i styly servis volej >>> neco se plkne, a ihnet se riti na sit, cekajic na odpoved, jen aby se zapichl winr...:)))

Jsou tu klasisi i na dlouhe pekne a klidne vymeny...no a nekteri zase lobuji tak, ze se ceka tydny az spadne mic...

...plkat na riziko - do toho se moc nikomu nechce:) a moc se to ani uz nenosi, za rok se zmenil styl, kdysi se vic na riziko pinkalo, ted si spis koledujes:))))

...a proto stale jsou nejlepsi exhibice, kdyz se pinka pro radost:)))) je tam videt mnoho pestrych peknych uderu - plku....je to proste v klidu...
Reagovat
gigin
A pak jsou ještě takoví, kteří když nevědí, kudy kam, tak si vemou MTO :))))))
Reagovat
smazaný uživatel
:D)))))
Toz ogare to byla pekna supa :D)))))))
Dluho sem sa fakt tak nezasmal:D))))))
Si mne opravdu dostal:))))
Reagovat
gigin
Tak to je logické. Jsem fanatik :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, pokud je to logicke - tak to bud uplne vpohode a vklidu:D))))))))
Uz davno jsme v obdobi kvantove fyziky, a i ta dostava pomalu sve trhliny:D)))))))) logika uz davno nestiha....ta uz dostala pekne narezano v obdobi relativity....

....ale pokud se ti ta logika tak libi, tak ja z Tebe udelam Genia:D)))))
....coz je logicke, protoze Genius zacina presne na to samy pismeno jako Gigin:D))))) Ses Genius:D)))))) :D))))))))
Reagovat
VlS
je to pěkná šupka z voleje, tak teď sem teda zmatenej, co je Gigin zač, klasik, nebo ranař?
Reagovat
gigin
V tomto případě nechápu, dle logiky, že tvůj nick nezačíná písmenem "cé" :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za tenhle komentář. :) Zaujalo mě, jak píšeš, že jsi "pěknej sígr". :D Abych řekl pravdu, já taky nejsem žádný svatoušek. Taky jsem v minulosti vůči některým hráčkám napsal něco nehezkého. Taky jsem občas psal ho*na, jak říkáš. Sice už to nebylo tady na TP, ale to nic nemění na tom, že jsem udělal chyby a dneska mě to mrzí... Každopádně si myslím, že jsem z toho vyrostl a dneska chci diskutovat jenom slušně. Takže jak mi tady někteří předhazujou, že jsem ještě nedospěl, tak o mně nic neví. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja bych tipl, ze je dost na ty exhibice:))

Ale jinak, pokud jde o dulezite zapasy spis ranar, s tim ze dokaze udelat pekne obcas i pestre dlouhe vymeny:) Ale tady vidim evidentni vliv Djokera, jinak by to nedal:D))
A byl by to takovy klasicky Isner:)))))))

(gigine rovnou hlasim UE:D)))))))
Reagovat
smazaný uživatel
:D))))
No vidis, ze ti to jde, jsem jen Neskodny Nouma, do cypa mam jeste daleko...:)
Reagovat
gigin
Dle tvého rozčlenění jsem určitě nudný pinkálista s nacionalistickými sklony ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No vidim, ze si se diky te logice slusne ztratil:D)))))))))
Ja bych spis tipl, to jsem psal vyse, ale znas to, je to jen tip:D)
Reagovat
gigin
Jaký cyp, taký tip :)))))))))
Né, dobré, mi to hrozně totiž pobavilo, to rozškatulkování a přirovnání. Jak jsem si myslel - nemáš tu hlavu enem na čepicu...
Reagovat
smazaný uživatel
Tomu se rika mrazive nazhaveni...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Toz to mne kulichu skoro dojalo:D)
Reagovat
a.magerova
Takže co by mě mohlo čekat, kdyby nebylo montyho?!
http://www.csfd.cz/film/16973-mraziva-vasen/
http://www.databazeknih.cz/knihy/zhava-laska-80511
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, ten zajicek v jamce je blizko, ale videl bych toho zajicka v jamce s timhle dokoncenim:D))

http://www.csfd.cz/film/2305-dokonala-vrazda/
Reagovat
a.magerova
Tak to je
http://www.csfd.cz/film/334837-pekelna-vyzva/
Reagovat
smazaný uživatel
A k tomu je treba...
http://www.csfd.cz/film/9071-z-pekla-stesti/
Reagovat
a.magerova
S tím samozřejmě počítám, ale hlavně nesmíme mít
http://www.csfd.cz/film/1396-alibi-na-vode/
Reagovat
tommr
Petra i Tomáš předvedli skvělý výkony a porazili velice nebezpečný soupeře ... :)
Oba můžou uspět i zítra. Petra bude ve finále proti Erraniový jasná favoritka a pokud zopakuje výkony z předchozích kol tak by jí titul neměl uniknout. Ještě větším favoritem je Tomáš proti kvalifikantovi Tursunovovi - postup do finále je pro něj povinností. Doufám, že sobota bude pro naše fanoušky stejně povedená jako byl pátek ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra to snad da, ale finale bude urcite nej...Sara je malicka a sikovna, a bude urcite bojovat:) - je velmi uderove odvazna:) Muze to byt pekny zapas:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jako správný svazák musím oslavit úspěch Petry prací.
Přeportoval jsem moje slavné rozšíření i pro chromáky.

1. stáhněte si z https://dl.dropbox.com/u/20628614/extension/tenisportal.crx
Nejlépe na plochu.
2. Otevřete si v chrome kartu "rozšíření"
3. Z plochy si přetáhněte ten stažený soubor na stránku "rozšíření".
4. Odklikněte instalaci.
Reagovat
vendulkabendulka
Uzasne. Ted jeste napsat co to rozsireni dela. Budu mit pak na kompu sprchu a oboustranne hrabe?
Reagovat
Mayo
pekne Kvitka...vidno, že jej ten rýchly povrch sedí
Reagovat
smazaný uživatel
Wozniacká v Ku ala Lumpur? :D tam mezera je tam proto, že TP by to dohromady nesnesl -_-
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, je to tak. :) Caro to má na svých oficiálních stránkách a pamatuju si, že po vzájemném zápase s Donnou Vekic na AO jí Donna psala na Twitter, že se spolu uvidí v Malajsii. :)
Reagovat
tommr
zřejmě dostala nabídku, která se neodmítá. Na rozdíl od Agy, která loni vyinkasovala odměnu a pak vypadla už ve čtvrtfinále jí ale věřím, že bude bojovat o titul ze všech sil ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
O tom nepochybuju. Caro nejezdí nikam jen tak na výlet. :)
Reagovat
smazaný uživatel
:D)))) No hlavne, ze ja jsem na ni prisnej:D)))
Ale OK...beru.
Reagovat
tommr
já mám Agu hrozně rád, ale to ještě neznamená, že nevidím i její chyby ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Od kdy?:) To jsi mne celkem prekvapil:)
Jeste si vzpominam...nevim jestli ty take, bylo to pred Eastbourne 2011, kdy jsem ti poslal link na jeji dropy:))

Malajsie...Ale pokud si to pamatuji dobre, tak tehdy ji tam tlacil dost otec, ktery to domluvil pri nejake prilezitosti, tak trochu bez ni...take se k tomu vyjadroval pouze on, a Aga k tomu moc nerekla...
...byla kolem toho pekna medialni motanice:) A Tomek tehdy take moc nadseny 3x nebyl:)
Reagovat
tommr
mě se Aga i Ula líbí odjakživa - mám je v pořadí oblíbenosti hned za našima holkama ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
noo Del potro čo robíš dpč
Reagovat
smazaný uživatel
Dej mu svátek, má toho určitě taky plné kecky už:-D...
Ale taky mu přeju výhru, ne že ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a je out:-(...
Reagovat
tommr
nebyl jsi to náhodou ty kdo tu před pár dny vykřikoval něco o tom, že je Del Potro jasně lepší než Tomáš a div né budoucí světová jednička? Je vidět, že realita je poněkud odlišná od tvejch přání ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.bnpparibasopen.com/News/Tennis/2013/Pretournament/2014-Expansion-Plans.aspx
zajímavé né? :D
Reagovat
smazaný uživatel
o čem to je nechce se mi to překládat a čist? :DD
Reagovat
smazaný uživatel
asi že postavěj novej kurt nebo já nevim :D tak ysem to nečetl :DD
Reagovat
dadaft
jj, druhý stadion pro 8000 lidí, 2 nové restaurace, 4 nové vedlejší kurty.......
..... zkrátka The Indian Wells Tennis Garden se chce stát jedním z nejlepších tenisových center světa.
někde jsem četl, že je to milované "děťátko" nějakého kalifornského miliardáře - zkrátka o finance tam asi není nouze...
Reagovat
smazaný uživatel
Nějakého? Vždyť se tam v hledišti s dcerkou předvádí každý rok a kamery ho zabírají dost často. Jmenuje se Larry Ellison a prý patří do první desítky nejbohatších lidí planety.
Reagovat
Roger_Federer
Larry Ellison je sefem firmy Oracle a pokud se nepletu tak nekdy kolem roku 1999-2001 byl dokonce kratce nejbohatsim clovekem na planete..Ted mu patri snad 12 misto.
Reagovat
smazaný uživatel
http://sport.idnes.cz/barbora-zahlavova-strycova-o-dopingu-dw3-/tenis.aspx?c=A130220_220640_tenis_ot
Reagovat
Nola
naštastie to Tom zvládol, nebaví ma tenis o servise, bum, bum, Jerzyho dlho držal servis, Jerzy mal nejaké veľmi, veľmi známe tenisky... Jerzy je veľmi dlhý a nedokáže dosiahnuť na niektoré lopty a potom kazí, na dlháňa hrá celkom slušne, aj keď ho nemusím..
som v Petrinom okienku, Petra si hviezda, titul je tvoj!!!!
Reagovat
Heather_Fedex
a tomasuv tenis je o cem?
Reagovat
smazaný uživatel
Ani u jednoho to není jen o servisu...ale Tomášova mezihra je pochopitelně na mnohem vyšší úrovni, holt práce je znát:-)
Reagovat
tommr
Tomáš je všestrannej tenista. Podáním si sice často pomůže, ale na jeho výšku ho nemá nijak oslnující a už vůbec se nedá říct, že by to byl jeho jedinej úder ... :)
Reagovat
Nola
Tom nie je servisman, taký Raonic je iba o 2 cm vyšší a bez servisu je celkom namydlený, Tomáš dokáže poraziť súpera aj bez prvého podania /ak nechytí hráčov TOP4/, porovnávať Toma a Jerzyho je bezpredmetné.... Tom je na svoju výšku celkom obratný, Jerzy sa na neho nechytá ani z rýchlika
Reagovat
tommr
přesně tak - Tomáš má vyrovnaný všechny údery a je na svojí výšku i hodně pohyblivej. Janowicz je jen takovej polskej Isner (nebo spíš Karlovic) - hru má založenou jen na monstrózním servisu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale houbeles.
Reagovat
Jabadu
Nerad to dělám , ale připomínáš mi žižkovský frajery (všechno ví a od všeho mají klíče) se kterými jsem byl nucen být na vojně a jejich konexe a zařazení nás kurevsky sralo.
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k tomu, komu fandím v českém fotbale, tak na tom asi něco bude... :D Ale že bych všechno věděl a od všeho měl klíče? Tak o tom opravdu nic nevím...
Reagovat
Jabadu
Neber si to osobně. Jsem ze Sudet. A tak nějak ta pražská "kulturní fronta" je rozladěná, jaktože (my venkované) jsme nevolili Kárla! Pyčo, mně přijít pražák do ruky ... jediný co nám tu nechali je "Kerfur" ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, já ale taky nejsem z Prahy. :D
Reagovat
Jabadu
(úsměv) ... vlastně "široký úsměv"
Reagovat
Fandina
Jabadu ... máš hezký nick ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
patriotistický kydy a bablblý urážky si nech v Sudetech, sem nepatří a nikdo na ně neni zvědavej
Reagovat
smazaný uživatel
Bééé:-(:-D...Gratulace favoritům- Tsongovi a Tomášovi, ale mladíci se prali slušně a aspoň ten set urvali:-) Musej ještě hodně makat!
Reagovat
smazaný uživatel
Koniec parada Tomáš vyhral!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tomino break
:))))))))))))))))))))))))))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ako mohol Janowicz min. tyzden prehrat s Hanescom asi tak ako ten tyzden Raonic,Gaquet, a spol.
Reagovat
smazaný uživatel
Bo je ko*ot:-(...teď taky, jede jede a pak udělá takový strašidelný chyby a ztratí servis.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale keby proti Hanescovi podal len 80% vykon z toho co dnes tak mal by vyhrať
Reagovat
smazaný uživatel
Parádní!!! :D Moje 2 nejoblíbenější hráčky ve finále :))..Gratulace Peti i Sabči a zítra obě pro titul, holky!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
nemá ten Tomáš hroznou smůlu na extra výkony svých soupeřů? Vždycky se proti němu někdo hrozně rozjede a pak už nic nepřevede a Toma vyřadí :(
Reagovat
smazaný uživatel
No teď to rozhodně neplatí;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že ne... ale úplně mě to napadlo, jak teď kolem něj lítají ty 220
Reagovat
rib
Tož Monty, psal jsi dlouhý popis a oceňuji, žes uznal nepřímo, že byla Petra lepší... Prostě je možné, že může vyhrát hráčka, která dá jen 10 winnerů, ale pak je to tenis nudný, nezáživný, alespoň pro mě... Pojď Petro i zítra :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Představ si, že to uznávám i přímo. :D
Reagovat
rib
jj, já si všimla, ale až potom co jsem odeslala svůj komentář. No ale musím uznat, žes z minima vytřískal maximum a tvoje adorace hry Caro je pro mě ukázkou, že když člověk nasadí správné pozitivní brýle, tak vidí věci :-))))))))))))) To je na tobě pěkné, i když pro české myšlení to může vypadat poněkud jako.... (slepě zamilován nebo tupý????)
Reagovat
smazaný uživatel
Já si právě myslím, že jsem Caro po čtvrtfinále moc nechválil (přitom bylo za co), takže jsem to dneska chtěl napravit. :) Nemám žádné pozitivní brýle a dokážu uznat i chyby. Jak vypadám pro české myšlení je mi úplně jedno...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ten Janowicz sa rozbehol bomby jak z inej planety
Reagovat
smazaný uživatel
3.set, super!:-)))
Chudák Tom si vybral pěkně hloupou chvilku na chyby, ale Jerzy v TB teda válel, 7-0 hovoří samo za sebe:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Snaď Tomáš urve 3 set!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Mě ten Polákův tenis slušně řečeno štve. Každý druhý podání kolem 220Km/h...není se na co dívat, když navíc na příjmu je víceméně impotentní...
Reagovat
smazaný uživatel
Tomášův servis možná není tak rychlý, ale účinný je úplně stejně, v posledních gamech se mezihra skoro nehraje...
Reagovat
lars
Proc vitezka dostane tak malo bodu -asi 470 , kdyz je to dotovano 2 mil ?
Reagovat
smazaný uživatel
Na tý dotaci se prý spolupodílí Vika a Serena.
Reagovat
Titan
Jak už bylo řečeno, startovné se odečítá a darovanému koni na zuby...
Dohy bylo za 2,3 Dubai za 2,0, šejkové nemají za co utrácet.
Důležité jsou ty body, páč zítra se rozhodne, kdo bude no.7...
Reagovat
deLaFere
Podle mě má vítězka 900
Reagovat
Titan
V Doha 900, v Dubaji 470...
Reagovat
Titan
Zítra bude přímý boj o místo v žebříčku. Errani a Petru dělí aktuálně 85 bodů,jestli vyhraje Petra, tak se posune v žebříčku před Saru.
Takové souboje jsou vždy zajímavé - rozhoduje se přímo na kurtu...
Reagovat
tommr
jj zítra půjde opravdu o hodně - bude to nejen boj o prestižní titul a lukrativní odměnu, ale i přímej souboj o sedmý místo. Když vyhraje Petra bude sedmá o 65 bodů, když vyhraje Erraniová zůstane na sedmým místě ona a náskok na Petru si navýší na 235 bodů. Zároven to bude i generálka na dubnovej FC proti Itálii kde Petra a Sara budou zřejmě týmový jedničky ... :)
Reagovat
Titan
No, taková malá generálka, protože Italky nás bezpochyby pozvou na svou antuku, na níž jsou trochu jinde... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
proboha jsem si myslel, že ten zápas je až od osmi? Podle diskuze to musela být paráda a já Petrušku, svoji lásku, neviděl. :-( Ale gratuluju a zítra si to ujít nenechám a budu fandit jak divej
Reagovat
smazaný uživatel
Poď Tomáš!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Každý ma svojho Favorita:))))))))))
Reagovat
petrulinka
Tomáš do toho!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jo jo Tom, Tom, Tom! :) A první set je doma :)
Reagovat
smazaný uživatel
Super, ale bude to ťažké ešte!
Reagovat
smazaný uživatel
Jerzy v 1.setu nasekal moc chyb- 15:-(...ale k tomu 14 winnerů (Tomáš 8 winnerů, 5 UE)
Jinak Tomáš fakt mega zlepšil pohyb, k neuvěření, co doběhne a vrátí:-)
Reagovat
misa
podobný výkon a 10. titul bude její. Na jeho oslavu mám už připravenou básničku, tak doufám, že to Petře nepřinese smůlu. Snad ji rameno moc netrápí a nejkrásnější je vidět, jak si zase užívá svou hru. Držím palce.
Reagovat
smazaný uživatel
Co k tomu říct... Dost mě to mrzí, protože Caro dneska měla na víc. Když ne na vítězství, tak aspoň na lepší výsledek. Tady se pořád řeší počty winnerů apod. No, Petra prostě dává víc winnerů a Caro míň. S chybami to je obráceně, to není nic nového... Já si ale myslím, že ten zápas se rozhodoval úplně v něčem jiném. Naprosto zásadní pro výsledek tohoto zápasu bylo proměňování brejkbolů (Caro 1/5, Petra 4/6). Takové momenty totiž rozhodujou zápasy. Jestli má někdo 40 winnerů a někdo deset, tak to ještě neznamená, že ten s deseti nemůže vyhrát... Caro má bohužel dva problémy, které se jí stávají hodně často. První problém je, že když jde jako první v zápase podávat, tak hned v úvodním gemu ztratí podání. Dneska se to bohužel stalo zase a prakticky to rozhodlo 1. set, protože pak už musela Caro jenom dotahovat. Rozhodující rozdíl mezi Caro a Petrou byl v prvním setu ten, že Petra lépe zvládla krizové momenty při vlastním podání. V prvním gemu dokázala jeden ze dvou brejkbolů využít. Tu samou možnost měla Caro ve čtvrtém gemu. Mohla vyrovnat na 2:2 a ten set by vypadal úplně jinak. Jenže na rozdíl od Petry toho nevyužila (přestože v těch výměnách šanci měla) a takové momenty prostě rozhodují o výsledku. Potom Caro za stavu 3:4 vedla při podání Petry 30-15, jenže vzápětí zkazila dva returny a zase z toho nebylo nic. Naopak v dalším gemu přišel krizový moment na podání pro Caro a Petra toho využila. Získala brejk a vyhrála první set...
Reagovat
smazaný uživatel
Ve 2. setu měla Caro ještě větší šance než v prvním. Ve třetím gemu měla dva brejkboly, bohužel opět nevyužité. Za stavu 2:2 už ovšem Caro získala brejk a dostala se do vedení. Jenže tady se dostáváme k tomu druhému problému, který Caro mívá. Bohužel se jí často stává, že když už získá brejk, tak ho nepotvrdí. Mnohdy se na něj hodně nadře, jenže pak nevyjde gem na servisu a je to všechno pryč. To byl úplně přesně dnešní případ. Petře se povedl rebrejk na 3:3 a tak trochu ji to zase posadilo na koně. Poté Petra vedla 4:3 a za tohoto stavu měla brejkbol, ten ovšem Caro odvrátila. Jenže nakonec to bohužel nebylo nic platné, protože Caro ztratila podání v tu nejméně vhodou chvíli, tedy za stavu 4:5. A to měla tři gemboly... Konec tohoto gemu (a vlastně celého zápasu) byl hodně smolný. :(

Petře patří gratulace, protože hrála opravdu dobře a je teď ve formě. Přesto si myslím, že ten zápas a hlavně jeho výsledek mohl (nebo spíš měl) vypadat trochu jinak. Nemyslím si, že je Petra o tolik lepší než Caro, jak tady někteří píšou. Vždyť je mezi nimi rozdíl dvou míst v žebříčku. Souhlasit se mnou nemusíte, ale říkám svůj názor, o kterém jsem přesvědčený... Abych jenom nesmutnil, tak chci z pohledu Caroline shrnout tento turnaj, který hodnotím úspěšně. Obhajoba semifinále je fajn a hlavně to vítězství proti Marion bylo hodně důležité. Caro předvedla dobrý tenis. Když jí chodilo podání, vyhrávala gemy velmi snadno. Byla úspěšná na síti, což jsem tady už loni psal, že na síti není vůbec špatná. Teď toho využívá. :) Je ale pravda, že Petra byla dneska na síti ještě úspěšnější... No a ještě poslední věc, na kterou jsem tady včera trochu zapomněl. Caro má výbornou kondici. Skoro v každém zápase o tom mluví britští komentátoři, že teď vypadá fit víc než kdy jindy. Caro během přestávky opravdu tvrdě zamakala. Dobrý pohyb byl vždycky její přednost, ale teď je na tom ještě lépe než předtím. Navíc má díky tomu krásnou postavu, což je bonus pro nejedno mužské oko. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě pár slov k finále: Myslím si, že Petra vyhraje ve dvou setech. Sara je šikovná bojovnice, ale její servis bude asi velkým handicapem, proti Petře a jejímu returnu obzvlášť. Ale dívat se nebudu, protože nemám komu fandit...
Reagovat
smazaný uživatel
jak jako nemáš komu fandit?? snad Petře ne? to ani trochu nejsi její fanda i když jseš ČECH?? hlavně že fnadíš taakovejm bludičkám! :D to si mě naštval!!
Reagovat
petrulinka
Chtěla jsem napsat to stejné :-) Jako Monty dík za krásný rozbor zápasu, jako vždy hezké a ráda si tvoje postřehy čtu. Ale Fanyk má pravdu, to fakt nejsi ani kouskem srdce Čech? Potom mi to fakt přijde, že fandíš těm holkám jen pro jejich krásu.
Reagovat
smazaný uživatel
"vedla při podání Petry 30-15, jenže vzápětí zkazila dva returny a zase z toho nebylo nic"

Sorry monty, ale ted jsi vedle jak ta jedle. A kolik returnů zkazila Petra? Minimálně 2x více. Ona ale Caro dneska víc riskovala i na returnu, proto ty chyby. To si musíš vybrat ..

1.set Caro získala na returnu 6 bodů, Petra 14. Kromě toho jednoho gemu Petra nedala Caro čuchnout.
2.set Caro hrála agresivněji a zpočátku neobyčejně zlepšila první podání. Až na ten smolný gem na potvrzení brejku.

A ty BP Petra odvrátila, jak je jejím dobrým zvykem winnery. Možná jeden BP Caro zkazila odzadu.
Reagovat
misa
Máš pravdu, že často rozhoduje využití či nevyužití brejkbolů. V přístupu k nim je ale mezi oběma rozdíl. Petra, ať už čelí brejkbolu nebo má šanci ho využít, sama diktuje tempo hry a snaží se rozhodnout - z toho vyplývají její winnery a UE. Kdežto Caro je opatrná a při hře s takovou hráčkou jako je Petra je velká šance, že ta ji svou aktivní hrou přetlačí.

Ale postavu má fakt krásnou :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To mám jako fandit někomu, kdo vyřadil dvě moje oblíbené hráčky? Ani mě nenapadne. :D Teď vážně: Ne, nejsem její fanda. Nefandím podle národnosti, aspoň ne v tenise... Jinak ale proti Petře nic nemám, takže nevím, proč jsem tě naštval.
Reagovat
smazaný uživatel
Mám pocit, že už jsem ti to tady jednou vysvětloval a bylo to po finále TM 2011 mezi Vikou a Petrou... Jsem Čech, třeba v hokeji. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, to je sice hezký rozbor, ale já ty dva pokažené returny zdůraznil kvůli tomu nadějnému stavu. Navíc jeden z těch returnů byl na druhé podání Petry, které zrovna nebylo nějak povedené...
Reagovat
petrulinka
Monty já vím, že už jsi to vysvětloval. Ale nedá mi to, a prostě nad tím přemýšlím. Já například fandím Federerovi, ale nikdy by mě nenapadlo mu fandit, když hraje s Tomášem nebo třeba s Radkem. Nebo mám i oblíbené hráčky, ale jakmile hrají proti Petře nebo třeba jiným našim holkám, tak prostě fandím našim. Mně to prostě přijde divné, abych nefandila našim, a to se týká jakéhokoliv sportu. Přijde mi to stejně divné, jako kdybych u rychlobruslení nefandila Martině, ale třeba Klaudii Pechstein.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím nevím, jestli měl nebo mohl dnešní zápas dopadnout jinak. Stejně jako včera ani dneska se Petra nemohla opřít o první servis a celkově na podání nepůsobila nejjistějším dojmem a přesto toho Caro využít nedokázala. Kdyby Petře chodil první servis, patrně by byl výsledek jednoznačnější.

A poslední game? Ten byl v režii Petry, většina bodů, které si připsala Caro, přišly po Petřiných chybách, sama si neuhrála snad žádný..
Reagovat
smazaný uživatel
No, asi to beru jinak než ty... Co jiného ti na to mám říct? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Že Petra neměla velkou úspěšnost 1. podání a dala nějaké dvojchyby, to je fakt. Ale i přes tohle dokázala zvládnout krizové momenty při vlastním podání a odvrátit většinu brejkbolů. To právě Caro nedokázala...

Ten poslední gem byl hodně smolný z pohledu Caroline. No, já už jsme si tady z těch komentářů zvyknul, že v režii Petry je celý zápas a je jedno, jestli dává winnery nebo chyby. :D Vždyť Caro měla tři gemboly (úplně jedno, jak se k nim dostala), tak to je sakra škoda, že aspoň jeden nevyužila. No a při té poslední shodě to tam Petře hodně šťastně spadlo na lajnu a při mečbolu dala Caro těsný aut z voleje... Mimochodem, v tom posledním gemu udělala Caro taky chyby a Petra si po nich připsala dost důležité fiftýny. Takže bych to neviděl zas tak jednostranně...
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je záznam https://www.youtube.com/watch?v=Kmv5AxxqQaM

Jinak poslední gem Petra 2/5 a Caro 0/5 na W/UE
Reagovat
smazaný uživatel
No právě - Petra se s krizovými momenty poprala, Caro to nezvládla. Jenže kdyby Petře šel první servis, dost možná by ani žádné krizové momenty řešit nemusela, to jsem chtěl naznačit.

Ten poslední game - tam Caro udělala chyby, ale žádný vítězný míč. Ano, z jejího hlediska je smůla, že to nedoservírovala, z hlediska Petry je to spravedlivý konec gamu..
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby jsou chyby. :) Caro taky mohla spoustu věcí udělat lépe...

Ale jinak ti to přeju za tu oddanost, kterou Petře projevuješ. Já holt musím vzít jako pozitivum aspoň to, že Ana i Caro prověřily ve formě hrající Petru. A to mám ještě dvě favoritky, které jsou výš... :)
Reagovat
Bob
Ty jsi opravdu nejvetsi komediant v cele sportovni diskuze na svete :D Ani nejsi poradne schopnej uznat, ze je Petra lepsi nez Caro a Ana. Radeji s nicim prijdes, aby prohra Caro nevypadala tak drasticky, aby to tak nevypadalo. Trapaku. Petra x Monty 2:0!
Reagovat
Fandina
Bob ... že by monty nebyl schopen přiznat si, že Petra je prostě lepší než Caro?
Reagovat
smazaný uživatel
Bobe, Bobe ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je omyl. Petra momentálně je lepší než Caro, to já uznávám. Pouze si nemyslím, že je lepší o tolik, jak se mi tady z některých příspěvků zdálo...

No ale kdybych vás chtěl hodně naštvat, tak napíšu, že Petra je na velkých turnajích (GS, TM) lepší jenom o dva zápasy (Petra má dvě vyhraná finále, Caro dvě prohraná), zatímco Caro je lepší v žebříčku o 67 týdnů. :D
Reagovat
smazaný uživatel
A no já vím, kdyby kapři žili na stromech.. ;-)

Ty sis opojný pocit vítězství spolu s Vikou užival minulý týden, tak teď si ho užívám já. A doufám, že budu moci i zítra. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu. Já si to nechám ujít, ale ty budeš určitě fandit ze všech sil. :) No, myslím si, že Petra na Saru umí...
Reagovat
George_Renel
Chlapče,přestaň sledovat bodyline děvčat a zkus se zaměřit na to, hrají. Píšeš sice obsáhlé komentáře, ovšem bez hlavy a paty. Někdo se ti asi bojí napsat to napřímo, ale chlapče, já ne. Začni hodnotit tenis dle kavality a ne dle face of or body of palyers. Je to trapné. Znovu opakuji, někteří se sklánějí před tvými komentáři, já uznávám jen jejich češtinářskou úroveň. Ale třeba dospěješ............
Reagovat
Heather_Fedex
jirko renel, na to, abys mohl o ostatnich komentujich napsat, ze jejich komentare nemaji hlavu a patu, budes se muset nejdriv poradne zamyslet nad tim, cos vyprodukoval ty sam ;))
Reagovat
smazaný uživatel
Také si myslím totéž. Monty mi připadá, že zamrzl někde mezi 13-15tým rokem. To se sportem nemá nic společného. Já na jeho krasopisech nevidím nic obdivuhodného.
Reagovat
pepin
Tak máš naprostou pravdu a jak vidíš nejsi sám kdo přišel na to, že spisovatel v podstatě hodnotí tenis jinými měřítky. Je zbytečné s ním na toto téma vůbec diskutovat, máš pravdu, možná že dospěje.
Reagovat
smazaný uživatel
Jen je nech. Ať si píšou, co chtějí... Ovšem jinak si moc vážím toho, že se mě tady už poněkolikáté zastáváš. :) Víš co, někteří moje příspěvky dokážou zkritizovat, aniž by si je přečetli... Takoví frajeři sem chodí. :D
Reagovat
George_Renel
Děvče, ale já nepíši o ostatních komentujících, píši jen o pošetilém Monty25, který se chová, jako by ta děvčata (jež jsou mu sympatická) pásl. Je to trapné. A že mu to tu dlouhý čas není nikdo schopen napsat je jiný problém. Můj ne. Já jsem se sem dostal přes tommra a queshe, a lelikož jsem svými názory na tenis někde mezi nimi, mi rozhodně nedělá problém vidět věci po svém. Že nemusím mít pravdu je jedna věc, že jumnovaný kolega je trochu mimoň je fakt.
Reagovat
Heather_Fedex
ano, vsimla sem si ;) a neni zac!
Reagovat
gigin
Mimoň můžeš být i ty, když napíšeš, že Gulbis ukázal, že se dá hrát vrcholový tenis i s jedním úderem. Co ti jako vadí na montym? Že nemá ve svém stádu Petru?
Reagovat
lars
Peta ma 2x Fedcup, 1x tenistka roku
Reagovat
smazaný uživatel
Díky. :) Jen mě tak napadá: Harém, stáj, stádo... Co to bude příště? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a můžeš mi říct, s kým má Caro hrát Fed Cup? :D
Reagovat
pepin
Tak já jsem to zde psal již v podstatě od začátku co jsem sem začal chodit, psal a komunikoval jsem i se spisovatelem, ale protože jsem poznal v podstatě to co zde píšeš ted, tak s ním nekomunikuji, protože je to zbytečné a ztráta času, a již vůbec nečtu ty jeho abych byl slušný použiji slovo jednostranné vidění. Nejhorší z toho co zde předvádí je, že tady okupuje spoustu místa a po jeho jakoby příspěvcích musíš listovat jak blázen. To když tady bude předvádět každý z nás a vylévat si svoje ego tak se nikdo k ničemu nedostane. No budme rádi, že je zde jen jeden.
Reagovat
Heather_Fedex
georgi, klucino, ze ti nedela problem ztrapnovat se a naplnou hubu vyjadrit svuj nazor je samozrejme tve +, si zkratka sebevedomy a tak to ma byt ;))
Reagovat
pepin
Já si myslím, že to vůbec není o Petře, at si fandí každý komu chce, zde se v podstatě diskutuje otázka schopnosti posouzení věcí v reále.
Reagovat
gigin
Hele, v klidu :)) Pěkně si piš dál, tlač si ty "svoje" pastelky, nenech se otrávit. Aničku tlačím s tebou, to je jas!! :DD
Tak nevím, co by ještě mohlo bejt, kromě stáda a tak. Uvidíš, ono se ještě něco nového určo objeví :)
Reagovat
gigin
Tvl, tak ho nechte. Když tě to sere, tak to nečti. Tečka. Pohoda, klídek :)) On nikoho nenapadá, neuráží, není vulgární. Škoda, že já neumím psát takové slohy. Bych to tu zajebal Djokolandem celé :)))))))))))
Reagovat
Heather_Fedex
pepin, uprimne, vadila by ti i nadale delka jeho prispevku, kdyby se monty takhle rozepsisoval o petre nebo lucce, nebo klare?
Reagovat
lars
Carol muze hrat fedcup treba za Polsko :))
Petu stal fedcup hodne sil. zvlast loni.
Za jak dlouho odhadujes, ze Peta predbehne Carol v prize money ?
Reagovat
smazaný uživatel
No tak kdyby se daly dohromady polské hráčky a tenistky s polskými kořeny, tak by to byl hodně silný tým (Caro, Aga, Sabine). :) Jenže to nejde...

No, já nic neodhaduju, protože ani nevím, kolik holky vůbec mají prize money. Nějak jsem se o tyhle věci nikdy nezajímal... Každopádně to holkám přeju, protože si to vybojovaly. :)
Reagovat
pepin
Ale mi si nerozumíme, mě vůbec nevadí komu kdo fandí, zda gigin fandí Srbům, nebo někdo Rogerovi, Nadalovi apod. Jak vidíš tak nejen mě, ale i spoustě jiným a je jich zde dost prostě vadí jeho neomalené jednostranné vidění a to já nemám rád ani v normálním životě. Jak jsi si všimla, já na něj již vůbec nereaguji, jen když někdo jiný něco napíše tak mu prostě odpovím.

gigin - neboj já jsem v klidu, jsem již příliš starý, aby mě takovéto stvoření přivádělo k neklidu. Já se tím bavím, koukám na Nagano po 15 letech a vychutnávám si, jak jsme dali rusům na prdel. Jinak jeho vystoupení nečtu, neboj ztráta času.
Reagovat
tommr
s tím, že když jde Caro jako první v zápase podávat, tak hned v úvodním gemu ztratí podání máš do jistý míry pravdu - už jsem si toho taky párkrát všim. Docela by mě zajímalo jestli si Caro při vyhraným losování volí podání nebo příjem? A jak to bylo dneska - kdo volil a co? Ty máš o tomhle určitě přehled .... :)
Reagovat
Bob
:D :D :D
Reagovat
patriks
je tu "odborník" George_Renel, který již dospěl.
Reagovat
George_Renel
To víš, se šedesátkou na krku člověk ty věci vidí trošku jinak a sebevědomí člověku neschází, když se ohlédne za sebe a něco vidí.
Reagovat
George_Renel
Můj názor na Gulbise je můj názor....
Ptáš se co mi vadí na montym. Tak tedy to, že adoruje pár vyvolených je čistě jeho věc. Avšak vadí mi, že i když jeho ovečky prohrají, své popisy vede tak, jako by to bylo jaksi omylem. Jakoby vyhrála skoro horší hráčka. Viz komentáře k Petřiným zápasům v tomto týdnu. Když to potom čtou ti, kteří zápasy neviděli, mají zcela klamný obrázek. A o to mi jde.
Reagovat
gigin
Gulbis - v pořádku, je to tvůj názor. Tak je to ale přesně i s montym a tebou. Prostě se na věci a události dívá jinak, než ty, nebo ostatní.
Reagovat
smazaný uživatel
Přiznám se, že nevím. Zapnul jsem to až ve chvíli, kdy holky začínaly hrát... No ale stává se jí to často a je celkem jedno, jaká soupeřka stojí na druhé straně. Stalo se jí to teď proti Petře, proti Marion, ale třeba i proti Jugic-Salkic v Dauhá. Zajímalo by mě, čím to je. Jestli ještě Caro není v takovém tempu, nebo nevím... No a něco podobného se taky stává Aně.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ale nikde netvrdím, že Petra vyhrála omylem. Petra vyhrála zaslouženě. Jen si prostě myslím, že vzhledem k průběhu by tomu zápasu slušel vyrovnanější výsledek. Stejně jako by zápasu Ana - Petra slušel třetí set... :)
Reagovat
George_Renel
Ale to je asi tak objektivní pohled, jako kdybych já tvrdil, že poražené byly zralé akorát tak na kanára... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud bys tohle tvrdil, tak bych silně pochyboval o tom, žes ty zápasy vůbec viděl...
Reagovat
smazaný uživatel
Můžete mi napsat, kde jste se Petru dívali?
Reagovat
petrulinka
Tak já třeba na www.livescorehunter.com
Reagovat
smazaný uživatel
Ja tiež
Reagovat
smazaný uživatel
Na satelitu- stanice Slovak Sport :-)
Reagovat
tedi
ja taky. a nejvic me bavilo, jak tam na me porad blikala reklama na eurosportplayer, kterej mam zaplacenej - a uplne k nicemu!
Reagovat
Titan
Slovak Sport? To raději ne. Kdokoli má minimální znalost angličtiny, tak ať raději vybere anglicky mluvící kanál. Bude mít rozhodně lepší zážitek, než z českého/slovenského. Stačí znát pár slovíček a uvidíte, že se angličtiny nemusíte bát. Komentátoři jsou totiž většinou profesionálové a je jim ukradeno, ze které země hráčka je. O to více si vychutnáte jejich názor na Petru ;-)
Reagovat
petrulinka
Tak já třeba angličtinu neumím, jen velmi málo, ale ráda se na anglicky komentovaný tenis dívám, sem tam něco pochytím a nevadí mi, že všemu nerozumím.
Reagovat
Fandina
Satelit ... Slovak Sport, SuperTennis, Dubai Sport
Reagovat
Titan
Přesně o tom mluvím, taky neumím plynně, ale takový Svačina je proti ostříleným anglickým komentátorům hadr. Výjimka byl zápas s Ivanovič, kde nevím proč byli na vedlejším kurtu a zaskakoval nějaký mladý komentátor alias jelito...
Nevadí, že umíte málo, stačí si najít pár slovíček nebo si vžít pár oceňujících přídavných jmen a hned máte krásný zážitek. Hlavní je nebát se toho. Kdyby to bylo možné, tak se i na FED cup dívám v angličtině. Nesnáším komentátory, kteří si myslí, že svou radou někoho ohromí (Svačina)---
Reagovat
Titan
Když na to budu myslet, tak vám tady ty přídavná jména ze zítřka napíši, jinak si dnes pamatuji třeba outstanding, vyberte si, co vám překladač nabídne, je toho více, ale vše zahřeje...
Reagovat
Paseka
http://sport-relay.cz/sport-online/tenis-online
Reagovat
freeteepek
Koukal jsem se na na internetu na Slovak Sportu.50kč/měs.
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska i včera se mi nejvíc líbil Petry výraz. Od začátku bylo vidět, že si jde za svým a má to pod kontrolou.

Errani by neměla být problém, pokud Petra udrží tuhle úroveň. Italka nebude vůbec stíhat...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Tsonga-Tomic drámo až do samého konce...Tomic měl v TB 3.setu několik MB (i na vlastním podání) a neproměnil:-( Škoda. Gratulka Tsongovi:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tsonga uffffffffffffffff
boli to nervy ale si Super!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Líbil se mi dnešní tenis, dokonce i komentátor Slovak sportu, bylo vidět zlepšení. Gratulace Petře a věřím, že zítra to už dokončí vítězně.
Reagovat
smazaný uživatel
Také velká gratulace Petře. Jen ještě kdyby ten 1. servis chodil tak na alespoň 65%, tak se nemusíme ničeho obávat a další tituly přijdou včetně GS.
Reagovat
smazaný uživatel
Klobouk dolů, tak tohle je konečně ta Petra, co nám předloni dělala takovou radost. Petro, vydrž, super!
Reagovat
smazaný uživatel
Já Lvici vždycky věřil. A vždycky budu. K dnešku - zajímavé bylo, že i když Caro první servis fungoval spolehlivě, měla na podání větší starosti než Petra, jejíž první servis si na dnešek vzal volno. Teď má obrovskou šanci zvednout si sebevědomí titulem (a výhrou nad další hráčkou top 10), protože Sara určitě hratelná je. Ale hlavně doufám, že do IW stihne vyléčit tu zatejpovanou nohu a ruku, bylo by mrzuté, aby ji teď, když se tak skvěle rozjela, zabrzdilo nějaké zranění.
Reagovat
pepin
Ani mi tak nedělá starosti ta noha, spíše se jeví problém s levačkou a to je také možná důvod dnešního slabšího prvního podání.Určitě jsi si všiml, že si ji před i při podání neustále procvičuje. Jen aby ji to vydrželo, vypadá to na problém v rameni a to by nebylo nic dobrého.
Reagovat
smazaný uživatel
No slabší první servis není novinkou posledních dní, ale ten tejp tomu rozhodně nepomáhá. Co mě trochu uklidňuje, že IW startuje až skoro za 14 dní, takže teď bude mít nějaký čas na regeneraci.
Reagovat
petrulinka
Taky jsem si všimla, že si protahovala levou ruku. Ale doufám, že jí to vydrží, ještě se určitě podrobí nějakým masážím, rehabilitaci a tak. Pak šup prášek a jedem na to :-)
Reagovat
Frozen99
Obrovská gratulace Petrušce, takhle ve dvou setech dostat tak dobré hráčky jako jsou Ana, Aga a Caro je fakt úžasný :) Tak ještě kdyby vyhrál Tomáš a máme to dnes opět 100% :)
Petra hrála fakt famózně, krásný tenis a Caro nepomohl ani dvakrát přivolaný Piotr. Titul by jejímu výtečnému návratu formy (z 2011??) opravdu slušel. Tak držím palečky do finále. POJĎ!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra porazila další hráčku z TOP10 to je super bilance 3:1 a ještě ktomu Ivanovičovou,Petrovovou to jsou taky dobrý hráčky!!! :) super !! tohle určitě dodá sebevědomí!! Petro pojď dneska to bylo super! :)
Reagovat
r176
teď ještě spláchnout errani o tom se nedá ani pochybovat že by ji nepřejela a titul je doma!!! Péťo POJĎ!!!
Reagovat
Nancy_z
Ještě by to chtělo ten titul, to by byla odměna pro Petru za tvrdou práci. Hezky se ukazuje, že neúspěchy v tenise ještě neznamenají, že se hráčka nedrápe na vrchol... To tady bylo kritiků a neuplyne ani druhý měsíc v roce a Petra je ve finále a poráží velmi kvalitní hráčky... Kéž by jí to vydrželo do zítra, budu fandit!
Reagovat
rubens
Na mou věru, tohle neustojí ani Italka! Taky fandim, i když tak často nepíšu.
Reagovat
pepin
Však proto je kritika nutná, aby se to obrátilo.
Reagovat
VlS
Pepine, "kritika" vyřčená (někdy vyzvracená) na tomto portálu má na Petřinu hru stejný vliv jako na konec afgánské války.
Reagovat
pepin
Tys to asi nepochopil, já jsem to myslel v odpovědi v nadsázce. Všechno co tady "zvracíme" včetně Tebe je na úrovni afgánské války a jejího konce.
Reagovat
freeteepek
Petra byla dnes ještě lepší než včera. Ode mě tentokrát bez výhrad. Snad si konečně přečetla, že jí tady pořád radím hrát kraťasy. Hrála je a i díky tomu si výrazně vylepšila statistiku hry na síti! Za to ji chci velmi pochválit. Nemám k dispozici statistiku, ale na obrazovce se ke konci zápasu mihl údaj 85% úspěšnosti bodů získaných na síti!!!
Reagovat
Jabadu
Ehm ... Takže jestli tomu dobře rozumím, tak vlastně Petra vyhrála díky tobě. OK!
Reagovat
freeteepek
Díky mě ne. Tenhle zápas by ve třech setech bez mých rad vyhrála tak jako tak:-)
Doufám, že už ty kraťasy natrvalo zařadí do svojí hry. Přesvědčila se, že jsou platné. Jenom zítra by klidně obejít mohla bez nich. Na Saru platí tvrdá hra odzadu. A na síti si Petra musí dát bacha na loby. I tak se musí připravit na kopce, který jí tam Sara bude posílat;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluji:-) Caro byla důstojnější soupeřkou než Radwa a chválím ji za bojovnost, ale i tak se ke slovu dostala zoufale málo...to má za ty krátké míče, ty prostě budou agresivnější soupeřky vždycky trestat.
Ve finále je Petra jasnou favoritkou, Sara jí bude posílat obloučky a Petra bude zabíjet:-)
Reagovat
petrulinka
To máš pravdu. Mně se taky dnes Carol více líbila než včera Aga.
Reagovat
Titan
S tohoto pohledu se mi pro Petru zdála Vinci nebezpečnější. Vinci pinkala nízko přes síť, což malé Saře nevadilo, ale vysoké hráčky s tím mají problém...
Reagovat
Jabadu
Za svitu Měsíce,
tančily dvě "zajíce" ... a Petra!
Ta tančila nejvíce!
PS: Původní autor Josef Fousek
Reagovat
petrulinka
A co říkáte na Piotra? Mně přijde, že Carol spíše škodí, než by jí pomáhal.
Reagovat
Titan
Dneska věděl od začátku, která bije.
A Karolajn je už zvyklá, kdyby nebyla, tak ho už dávno přizabila :-) Navíc jen on stojí za tím, že byla nejlepší pinkálistka na světě, doufám, že bude stát i za tím, jak nikdy nevyhraje GS...
Reagovat
Fandina
Také si to tak myslím. Dnes jí Poitr radil podle mě rozumně a hned po té první poradě se jí pak na servisu víc zadařilo a hlavně jí povzbuzoval aby do toho šla. Jindy jí snad ani neradí, ale spíš vytáčí a podle mě je ona na to zvyklá a zřejmě si ty rady přebírá sama.
Reagovat
Titan
Vemte si, kdyby Piotr přišel za Caro a řekl: "Holka moje, já tě mám tak strašně rád, všichni tě máme rádi, jsem strašně rád, co jsem skrze tebe dokázal, jestli vyhraješ nebo ne, je pro tebe nachystaný dort a krásná oslava. Má milá dcero, jsi to nejlepší, co mi život dokáže dát..."
Po tom by, myslím, Caro ani neudržela raketu...
Reagovat
Fandina
Titan ... to jsou samozřejmě pindy, které nebude nikdy žádný trenér ani otec při mači říkat, to je bezdebaty. Dneska to podle mě bylo jak obsahem, co jsem rozuměla, tak dikcí rady. Jindy jak výrazem, tak obsahem se po těch radách Caro spíš pohoršila a pak teprve zase zvedala, ale on se takto prezentoval spíš vždycky, myslím s tím jak jí dusil, když celkem spolehlivě přehrávala soupeřky.
Reagovat
VlS
gratulace veliká. Dneska už i ty voleje byly lepší.

Monty, na poměru winners 32:8 vidíš, proč píšu, že nezáleží na tom, jak bude hrát Caro, pokud Petra bude hrát dobře.
Reagovat
pepin
On to moc dobře ví, jen to nedokáže přiznat, to máš marný.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě to je nesmysl a jestli se ptáš proč, tak už jsem to popsal výše ve svém příspěvku... Už jsem si hodněkrát přečetl, že Caro těží jenom z nevynucených chyb soupeřky (Petry) a spoléhá se na její chyby, protože jinak nemá šanci. Zjednodušeně řečeno, Petra pomáhá Caroline svými chybami. Proč ale taky nenapíšete, že zase Caro může Petře "nahrávat" na ty winnery horšími údery? Jak píše třeba Sonja, Caro dala nějaké krátké údery a Petra toho využila právě těmi winnery. A to nejsou chyby? To jsou přece taky chyby, akorát se nepočítají do žádných statistik. Caro nechce hrát krátké údery, stejně jako Petra nechce dělat nevynucené chyby... A taky bych chtěl dodat, že není nejdůležitější počet winnerů, ale spíš ten poměr mezi winnery a UE. Když má někdo 40 winnerů a 50 UE, a někdo 10 winnerů a 5 UE, tak kdo je lepší? Winnery jsou důležité, ale nejsou všechno... A taky považuju za nedostatek, že se v žádných statistikách na konci zápasu neuvádí počet vynucených chyb. To si myslím, že by ty statistiky výrazně zpřehlednilo a hlavně zlepšilo.
Reagovat
petrulinka
Ale to ses asi díval špatně, jelikož Petřiny winnery nad UE převažovaly, kdežto Carol měla daleko více UE než winnerů
Reagovat
smazaný uživatel
Ale já netvrdím, že tomu tak nebylo. To je další důvod, proč Petra vyhrála... Jenom jsem napsal, že "není nejdůležitější počet winnerů, ale spíš ten poměr mezi winnery a UE." Ten měla Petra lepší, to máš pravdu.
Reagovat
VlS
nechci se do tebe pouštět a naváážet, ale je to těžký. Tebe nezajímá tenis, ale 4 tenistky. Tenis znáš jen jako divák (většinou televizní), nikdy sis nebyl ani jen tak zapinkat, tak to se pak blbě některý věci chápou. Jestli nevidíš v počtech winners a ue aktivitu / pasivitu, tak pak už je opravdu těžký se o něčem bavit. Běž raději zkontrolovat twiter.
Reagovat
smazaný uživatel
Co ty můžeš vědět o tom, co mě zajímá? Čtyři tenistky mám nejradši, ale tenis mě zajímá. Já nadržuju svým favoritkám a ty zase ranařkám... Každý fanoušek někomu nadržuje. :)
Reagovat
Fandina
Krásný tenis, super zážitek a velká gratulace Petře. Pěkný mač a gratulace Petruško k vítězství. Jen tak dál a držím palce do finále. Přeji úspěch ... pojď pojď pojď
Reagovat
pepin
Máš pravdu a co je zajímavé, ve všech zápasech působí od začátku jako že vůbec nemůže prohrát. Působí nebo možná mně se to zdá strašně sebevědomně až je to neuvěřitelné. Dnes když ztratila servis tak jako by se nic nedělo a hned si šla pro něj zpět. Velký posun v psychice. Jen ten první servis potřebuje ladit a ladit.
Reagovat
petrulinka
Velká gratulace Petře! Musím říct, že jsem její poslední zápasy sledovala vždy s klidem, jako už dlouho ne. Měla jsem z její hry opravdu dobrý pocit. Peťko, jen tak dál, držím palce!!!
Reagovat
smazaný uživatel
by Petře zase slušel :D
Reagovat
Titan
Nic proti básníkovi Montymu, ale dnes by mohl dát i nějakou pohřební... :-)
Reagovat
Pe3k
Vskutku pěkně. Snad budou mít její výkony stoupající tendenci.
Reagovat
Michaelus
Errani nebude těžší než Wozniacká,navíc Petra umí hrát na Saru velmi dobře (viz.New Haven).Její šance na titul jsou veliké.Uže se nemůžu dočkat :-)
Reagovat
Michaelus
Jestli Petra bude hrát jako dneska se Sarou mít problém nebude
Reagovat
Paseka
Finále !!!!!!!!!!!
Gratulace Petře.
Reagovat
smazaný uživatel
Skvělá Kvitová :D
to už tady dlouho nebylo
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist