Sestry Williamsovy se na Australian Open odhlásily ze čtyřhry

21. 1. 2015, 06:21
Aktuality 4
Serena a Venus Williamsovy letos na pátý deblový titul z Australian Open útočit nebudou. Americké sestry se ze čtyřhry odhlásily před dnešním zápasem prvního kola, v němž měly narazit na silnou dvojici Medinaová/Švedovová. Pořadatelé odstoupení potvrdili bez bližších informací.
Profily hráčů
Serena a Venus Williamsovy

Obě sestry včera zahájily dvouhru snadnými výhrami. Serena Williamsová ztratila pouhé čtyři gamy s Belgičankou Van Uytvanckovou, Venus si šestou výhru v šestém letošním zápase připsala proti Španělce Torroové-Florové.

Dnes měly zkušené Američanky vstoupit i soutěže deblistek, krátce před svým prvním zápasem se ale odhlásily. Místo nich se proti španělsko-kazašskému páru Medinaová/Švedovová postavily náhradnice Irina Falconiová a Petra Martičová.

Pořadatelé úvodního grandslamu sezony se k důvodům odstoupení hvězdného tandemu nevyjádřili.

Sestry Williamsovy společně získaly třináct grandslamových trofejí, tu poslední vybojovaly ve Wimbledonu 2012 po výhře nad českou dvojicí Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká. Na Australian trojnásobné olympijské vítězky triumfovaly v letech 2001, 2003, 2009 a 2010.

Třiatřicetiletou Serenu ve čtvrtek čeká souboj s Ruskou Zvonarevovou. O rok starší Venus, jež letos vyhrála všech šest zápasů, se má utkat s krajankou Davisovou.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

4
Přidat komentář
FulnekUltras
jestli i lecčemu zvyklé černošky tak trochu nevykolejilo na dnešek předpovídané extrémní vedro - až +36°C ve stínu. Hrát v takovýchto podmínkách dva zápasy v jednom dni není určitě nic příjemného...
Reagovat
FulnekUltras
navíc už de facto ve věku tenisových veteránek...
Reagovat
smazaný uživatel
A bratia sa nevyjadrili?
Reagovat
smazaný uživatel
Blb?

Alebo inak, opakovaný vtip už naozaj nie je vtipný.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist