Sesterský duel vyhrála Serena Williamsová

8. 3. 2008, 19:32
Aktuality 0
Semifinále turnaje WTA v Bengalúru přineslo už patnáctý vzájemný duel sester Williamsových. Poosmé uspěla mladší Serena, když sestru Venus porazila ve třech setech. Ve finále se třetí nasazená utká se Švýcarkou Patty Schnyderovou.
Profily hráčů
Serena Williamsová porazila svou sestru Venus a v Bengalúru postoupila do finále

V souboji dvou sester a bývalých světových tenisových jedniček byla v semifinále turnaje v Bengalúru úspěšnější Serena Williamsová. Svou starší sestru Venus porazila za více než dvě hodiny po setech 6-3 3-6 7-6.

Venus Williamsová byla po větší část utkání pod tlakem - odvracela celkem 20 brejkbolů, ale čtyřikrát servis ztratila. Serena své podání podpořila 7 esy.

Obě Američanky se utkaly popatnácté v kariéře a lepší vzájemnou bilanci má nyní Serena, která vyhrála poosmé. Na další výhru nad svou sestrou čekala téměř pět let, naposledy ji porazila jako jasná vládkyně ženského tenisu ve wimbledonském finále v roce 2003. Mladší ze sester se tak na kurty vrací úspěšně po pauze, kterou si vynutila operace zubů.

Ve finále se vítězka střetne s čtvrtou nasazenou Švýcarkou Patty Schnyderovou, která si dnes poradila s Číňankou Yan Zi ve dvou setech.

WTA Bengalúr - výsledky 6. dne:

Dvouhra - semifinále:
S. Williamsová (3-USA) - V. Williamsová (2-USA) 6-3 3-6 7-6(4)
Schnyderová (4-Švý) - Yan Zi (Čín) 6-3 6-4

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil. ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist