Serena v Římě odstoupila

16. 5. 2008, 16:40
Aktuality 0
Serena Williamsová na turnaji v Římě dohrála. Kvůli bolestem zad dnes ani nenastoupila proti Francouzce Alize Cornetové. Ta se o finále popere s Annou Čakvetadzeovou, která si ve čtvrtfinále poradila s kvalifikantkou Pironkovovou.
Serena Williamsová

Podle pořadatelů římského turnaje Williamsovou přepadly bolesti na tréninkovém kurtu, kde se rozcvičovala před dnešním utkáním. Alize Cornetová, která Williamsové chtěla oplatit měsíc starou prohru z Charlestonu, tak postoupila do semifinále bez boje.

O nedělní finále si loňská vítězka juniorky na French Open zahraje se šestou nasazenou Annou Čakvetadzeovou. Ruska dnes dokázala zastavit rozjetou Bulharku Cvetanu Pironkovovou, kterou porazila 6-2 3-6 6-1.

Dvacetiletá Pironkovová v Římě dosáhla největšího vítězství v kariéře, když si ve druhém kole poradila se světovou trojkou Anou Ivanovičovou. Včera přešla i přes Bělorusku Azarenkovou, ovšem Čakvetadzeová už byla nad její síly, když jí dokázala vzdorovat jen ve druhém setu.

"Nevím, co to se mnou bylo," komentovala průběh druhé sady vítězka z Ruska. "Měla jsem pocit, jako bych hrála sama proti sobě," dodala Čakvetadzeová.

Výsledky - Řím:
Alize Cornetová (Fr.) - Serena Williamsová (USA) bez boje, Čakvetadzeová (6-Rusko) - Pironkovová (Bul.) 6:2, 3:6, 6:1.

 

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist