Serena: Jednička jsem já, ne Safinová

4. 5. 2009, 17:42
Aktuality 9
Serena Williamsová je ve světovém žebříčku momentálně druhá, protože ji před dvěma týdny v čele vystřídala Ruska Dinara Safinová, sebevědomá Američanka se ale stále považuje za tenisovou královnu. "Všichni víme, kdo je skutečnou jedničkou," řekla mladší ze sester Williamsových na turnaji v Římě. "Zcela upřímně, já jsem nejlepší na světě."
Profily hráčů
Serena Williamsová

Serena Williamsová opakovaně argumentuje tím, že vyhrála deset grandslamových turnajů včetně letošního Australian Open, zatímco Safinová žádný. Ruská hráčka k vyjádření své sokyně uvedla, že až čas ukáže, jestli má Američanka pravdu. "Může to říkat, protože vyhrála víc grandslamů než já, ale je starší a má více zkušeností. Uvidíme, až budu stará jako ona, kolik budu mít titulů a pak můžeme soudit," konstatovala.

Třiadvacetiletá Ruska za uplynulý rok hrála desetkrát finále a získala čtyři tituly. "A to už není štěstí, nikdo mi to nevěnoval. Nespadlo mi to z nebes," řekla mladší sestra Marata Safina.

Na otázku, koho považuje Serena za nejnebezpečnější soupeřku, odvětila, že jen samu sebe. "Nepochybně, jen já se vždycky porazím," uvedla. Zatím poslední prohru jí uštědřila na antuce v Marbelle Klára Zakopalová a kvůli tomu americká hráčka přišla o trůn.

Sedmadvacetiletá Serena, která pořadí dvouhry WTA dosud vládla dohromady 72 týdnů v kariéře, zároveň prozradila, že se chystá napsat filmový scénář. "Píšu a nepíšu. Ve své hlavě už jsem si řekla, že chci psát, ale ještě jsem nevzala pero do ruky," uvedla americká hvězda, která už také studovala módní návrhářství a údajně usilovala o roli ve třetím pokračování akčního filmu X-Men.

pva, ČTK

Komentáře

9
Přidat komentář
smazaný uživatel
Anonym, Anonym, Anonym... :P
Myslím si, že si Serena o sebe myslí až moc. Kedy už príde Maria aby jej to trochu vymluvila? :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tyvoe:D Nejhorší je, že ona asi nikdy nepozná co je to bejt skromná...
Reagovat
smazaný uživatel
tak je to správně, člověk musí vedít, kam patří.
Reagovat
smazaný uživatel
.
Reagovat
smazaný uživatel
co to meleš ty krávo
Reagovat
smazaný uživatel
nakopat do prdele takové lidi,ale u američranů je to stejně k ničemu
Reagovat
smazaný uživatel
Než bys nakopal tak velkou prdel tak by Ti upadla noha.
Reagovat
smazaný uživatel
:-D mám velkou nohu:-D
Reagovat
smazaný uživatel
:D vidím, že vtip vás neopúšťa ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist