Schiavoneová: Získala jsem game, jsem nadšená

27. 8. 2013, 09:18
Aktuality 0
Přes padesát minut se snažila uhrát proti světové jedničce alespoň game, což se Francesce Schiavoneové nakonec podařilo. Bývalá vítězka French Open sice na US Open prohrála se Serenou Williamsovou hladce 0-6 1-6, ale i z té jediné získané hry měla radost.
Francesca Schiavoneová

"Poprvé v životě jsem cítila nadšení byť z jediného vyhraného gamu v utkání. Bylo opravdu moc, moc fajn tu hru získat," řekla Schiavoneová, která s největší favoritkou posledního grandslamu sezony prohrála 0-6 1-6.

Schiavoneová, jež spolupracuje s Peterem Lundgrenem, jedním z bývalých koučů Švýcara Rogera Federera, v utkání ztratila prvních deset her. Willimasová hrála téměř dokonale, udělala jen osm chyb a soupeřku jasně přehrála.

"Bylo to těžké, moc těžké," řekla Schiavoneová. Vítězka antukového Roland Garros 2010 si za stavu 0:6 a 0:2 při brejkbolu nešťastně opřela hlavu o sběrače míčů. Když o hru přišla, o pauze zvedla ruce k nebi a zvolala: "Co proti ní mám dělat?"

Jedinou hru vybojovala Schiavoneová až po více než padesáti minutách utkání díky vítězném voleji. Usmála se a radostně hodila raketu směrem k lavičce.

Serena Williamsová dostala po utkání od italského novináře otázku, jestli opravdu chtěla Schiavoneové uštědřit dva "kanáry". Američanka se zahihňala a odvětila: "Ne, to jsem nechtěla. Jen jsem se soustředila, protože hrát s bývalou grandslamovou vítězkou první kolo je těžký los, a tak jsem se snažila hrát super."

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist