Šarapovová ani Serena nezaváhaly a postoupily do finále Australian Open

29. 1. 2015, 05:11
Aktuality 182
AUSTRALIAN OPEN ženy - Maria Šarapovová porazila hladce 6-3 6-2 krajanku Jekatěrinu Makarovovou, vyhrála i šestý vzájemný souboj a počtvrté postoupila do finále Australian Open. O šestý grandslamový titul se utká se Serenou Williamsovou, která postupem do finále uhájila post světové jedničky.
Maria Šarapovová (© ausopen.com)

Ve druhém kole se Maria Šarapovová trápila a proti Panovové musela odvracet mečboly. Pak si však po telefonu promluvila se svým otcem a od té chvíle ruská tenistka dominuje. Dalším čtyřem soupeřkám nedala šanci a po dnešní výhře 6-3 6-2 nad krajankou Jekatěrinou Makarovovou postoupila do finále.

Šarapovová dnes začala ziskem úvodních tří gamů a i když o brejk po jediném ztraceném servisu v utkání přišla, měla vývoj pod kontrolou. Druhou sadu už ovládla, za stavu 4-1 odvrátila dva brejkboly a vyhrála tak i šestý vzájemný souboj, z toho třetí právě v Melbourne.




Šarapovová postoupila do svého jubilejního 10. grandslamového finále. Tituly má už ze všech grandslamů, French Open vyhrála dokonce dvakrát. Letos může podruhé vyhrát i Australian Open, které ovládla poprvé v roce 2008. V Melbourne byla ve finále také v sezonách 2007 a 2012.

"Vždy je mimořádné si zahrát grandslamové finále. Byla to neobyčejná cesta a těší mě, že jsem skoro na jejím konci," řekla ruská tenistka, která bude bojovat v Melbourne o titul již počtvrté.

Šestadvacetiletá Makarovová si na své první grandslamové finále ve dvouhře musí ještě počkat. V Melbourne pouze vyrovnala své maximum z loňského US Open.

O šestý grandslamový titul se Šarapovová utká se Serenou Williamsovou, se kterou prohrála už 15 duelů po sobě. I kdyby o sedm let starší Američanku teprve potřetí v celkově 19. vzájemném střetnutí dokázala porazit, nemůže ji po turnaji vystřídat v čele světového žebříčku.

Williamsová si dnes poradila 7-6 6-2 s devatenáctiletou krajankou Madison Keysovou, která v Melbourne vyřadila Petru Kvitovou či Venus Williamsovou a grandslamové semifinále hrála poprvé v kariéře. Serena měla s Keysovouproblémy v první sadě, kterou získala ve zkrácené hře 7-5. Druhému setu pětinásobná vítězka Australian Open dominovala, ale potřebovala devět mečbolů, aby zápas ukončila.



"Ke konci už mě to trochu deptalo. Měla jsem tolik mečbolů a nedokázala to ukončit. To se mi obvykle nestává," uvedla Williamsová. "Ale musím říct, že hrála dobře. Výborně podávala. Moc jí fandím. Je úžasná, ohromně pozitivní. Byla pro mě čest hrát proti někomu, kdo jednou bude světovou jedničkou," ocenila o 14 let mladší soupeřku, se kterou se příští týden potká ve fedcupovém týmu Spojených států.

Titul v Melbourne může Williamsová získat poprvé od roku 2010. Pokud ve svém 23. grandslamovém finále uspěje, vybojuje už devatenáctý titul z turnajů velké čtyřky a překoná bilanci legend Martiny Navrátilové a Chris Evertové. Rekordmankou je Němka Steffi Grafová s 22 triumfy.

"Každý čeká, že vyhraju, ale Maria tu hraje neskutečně. Už málem vypadla, ale zvládla to a s každým zápasem hraje lépe a lépe," uvedla Williamsová s připomínkou zápasu 2. kola s Alexandrou Panovovou, v němž Šarapovová odvrátila dva mečboly své krajanky.

- AUSTRALIAN OPEN 2015 -
(Austrálie / Melbourne, tv. povrch, 40.000.000 austr. dolarů)
čtvrteční výsledky žen (29. 01. 2015)
• Dvouhra - semifinále •
S. Williamsová (1-USA) - Keysová (USA) 7-6(5) 6-2
Šarapovová (2-Rus.) - Makarovová (10-Rus.) 6-3 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

182
Přidat komentář
smazaný uživatel
Ani nevím, jestli to není nějaký bulvár. Pokud je ten rozhovor vážně pravdivý, tak s takovým přístupem se dá v semifinále GS opravdu těžko uspět... Asi jako napsal LukasH: "Káťa to podala způsobem jako kdyby si odskočila z okresního přeboru na GS."

Zajímavé je, že s deblovou parťačkou Káti má Masha podle všeho dobrý vztah. Masha s Vesnou spolu hrály debla v Indian Wells 2009, když se Masha pozvolna vracela po zranění ramena. Pikantností je, že tehdy hrály proti dvojici Makarova/Poutchek. :D
http://www.livesport.cz/zapas/U7p4OmBl/#prehled-zapasu
Reagovat
Frick
Ono tu jde i o to, ale že zrovna Petra byla z těch, který by ten FC ty plány naboural co nejmíň - protože ona skutečně týden předtím a týden potom by měla volno.

Denisa, jak jsem se dočetl, budem muset obětovat Pattayu a Lucka Hradecká zase 100.000 v Midlandu. Lucka tam měla velkou šanci definitivně se prokousat zpátky do TOP 100, Denče by se taky hodilo vystoupat o něco více. Ne kvůli GS, ale kvůli jinejm turnajum, kde se může velice hodit, že neni 90., ale třeba 70....
Reagovat
smazaný uživatel
Fricku, buď rád, že naše holky reprezentují tak, jak reprezentují.
Reagovat
EllNino
přesně :) Petra, Lucka a spol. pokud nejsou nemocné nebo se nejede od čerta k ďáblu, tak VŽDYCKY reprezentují, řekl bych, že nejvzorněji ze všech ...kdyby nebylo nutné pro OH Fed Cup hrát, Serena, Venus a Maruš by nebyly v soupiskách ...a nejen ony
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže letět do Kanady, kde má být údajně až -20°C, pak asi zpět do ČR a pak do Dubaje, kde je necelých 30°C, by pro Petru nebylo ideální. Akorát by z toho mohla být zase nemocná. Myslím, že to holky zvládnou i bez ní. :-)
Reagovat
Frick
Za to pro jiný to je einfach. V pondělí brzy ráno (SEČ) nastupovat do letadla, dopoledne přistát v Bruseli a za 24 hodin už hrát první kolo.
Reagovat
misa
Petra vyhrála Fed Cup 3x. Je čas dát prostor mládeži.
Reagovat
Frick
To by mohla říct tak Klára.
Reagovat
misa
Asi nemáš rád Petru...
Reagovat
Frick
1990 - 1982 = 8
Reagovat
Frick
No a třeba ve Švýcarech taky to dávají "mladejm". Jakože Martině.
Reagovat
EllNino
říkals, že nechceš, aby tam Petra a Lucka jely, a teď pindáš ...nechápu
Reagovat
tedi
ne, on chce, aby lucka nejela, ale aby jela petra.
Reagovat
blixa
Frick chce, aby Petra skákala podle jeho přání. Hrála kde chce on, vyhrávala kde chce on, platila daně kde chce on, fotila se v plavkách kde chce on. Myslím, že nastal čas, aby si Petra najala Fricka jako "poradce přes Fšecko" ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Lebo nie som urevaná rozmaznaná kreatúra, ktorá ide na ihrisku cez mrtvoly...
A je to tak dobře, Káťo ! (I když osobně se už hodně těším, až jednou na jeknu některá podobně drzá soupeřka nastoupí s naprosto stejnými nesportovními, byť ZATÍM ještě v pravidlech tolerovanými "zbraněmi".)
Reagovat
sprchon
To fakt řekla? :D
Taky doufám, že se najde někdo, kdo mi tímto způsobem udělá radost. :) Jestliže nepočítám Viku, která sice v hlučnosti a agresivitě nevede, ale má s Mashou pozitivní bilanci 7:6. :)
Reagovat
sprchon
Třeba už Serena by si mohla trochu víc zařvat a porazit ji. :)
Reagovat
FulnekUltras
Serena to víc jak z poloviny uhraje už jen svým výzorem - a Mašenka bude najednou takhle malá... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Už se těším až Maria prohraje. Konečně zavře hubu.
Reagovat
sprchon
Taky se těším. ;)
Reagovat
Davor1
http://sport.sme.sk/c/7616095/makarovova-sarapovova-sa-nesprava-slusne.html

V ruskom tíme to klape ako hodinky :-))
Kaťa je ale stokrát sympatickejšia ako Sharapka, škoda, že jej to včera nevyšlo. Snáď jej Serena ukáže, kto je jednotka :-))
Reagovat
EllNino
tak možná proto nejsou Kata s Mashou v jednom týmu pro 1. kolo ...:)
Reagovat
tommr
zajímavej rozhovor - škoda jen, že je pro normální čtenáře utatej v tom nejlepším ...
Reagovat
Davor1
áno, to pijano je zlo :(
Reagovat
smazaný uživatel
pokud neni nic ztraceno v prekladu, tak u me Kata solidne klesla, o mentalni priprave zrejme v zivote neslysela, ale neni divu, s MaShou teprve sesty zapas... :-(
Reagovat
FulnekUltras
naopak otevřeně řekla to, co si mnozí jiní z jakési nepochopitelné "konvenčnosti" jenom myslí...
Reagovat
smazaný uživatel
myslim, ze pecliva priprava by ji zvedla hru vic.. :-)
Reagovat
FulnekUltras
Když se člověk dívá na celý průběh zápasu, tak už je situace opravdu zralá na přísnější aplikaci pravidel s ohledem na záměrné narušování hry soupeřky. I ten do určité míry snad ještě přirozený řev musí mít nějakou hranici - a rozhodčí by se neměli bát ji jasně vymezovat.
Reagovat
smazaný uživatel
a neplaces tu na spatnem hrobe? Proc se neangazujes cileneji? Obrat se na prislusne asociace, takhle vypadas, ze chces take jenom pracovat s ruznou intenzitou revu - a to ty prece nechces.. :-)
Reagovat
FulnekUltras
Tady ve virtuálu je to mj. taky sranda a nadsázka. Na kurtech, kde jsou ve hře mj. i dost velké peníze, bych očekával přístup trochu vážnější - a stejný ke všem hráčkám. Ale stejně si myslím, že už ledy trochu pukají - o čemž svědčí i to, že někdo o tomhle problému mluví na nejvyšší úrovni nahlas.
Reagovat
sprchon
Ke každému stejný přístup a ještě navíc, když jsou v tom peníze?? :O Odkud jsi spadnul? :D
Ale je pravda, že se o tom v poslední době docela mluví, třeba s tím někdo něco udělá. :)
Reagovat
Cico93
Tak tak. Keď Makarovej niečo vadi prosím obrátiť sa na lampáreň. Úplne trápny rozhovor a ani sa mi nechce veriť, že pravdivý.
Reagovat
sprchon
Tak určitě je to nepříjemné. Nemáte někdo pokračování toho rozhovoru?
Už několikrát mě napadla tato taktika: řvát ještě víc než Masha. Zkusila to nějaká hráčka, která normálně moc neheká? :D
Reagovat
FulnekUltras
Např. loni v USA Kuzněcovová. Mařu to celkem rozhazovalo, místy měla na krajíčku - a vyhrála nakonec jen tak tak...
Reagovat
sprchon
Tak Světla jinak taky občas trochu heká a rivalita mezi ní a Mashou je známá. Škoda, že to nevyšlo, no...
Reagovat
FulnekUltras
A to ještě Světla docela dobře napodobovala i Mašino zdržování na servisu, opakované nadhozy, oddalování příjmu, obracení se zády atd. Fakt dobrý divadlo... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Co Venus? Ta taky vydává slušné zvuky, ale té na rozdíl od Sharapky, fandím
Reagovat
FulnekUltras
Zvuky vydává hodně hráček, ale v porovnání s Mařou to má nějakou přirozenou míru - včetně Viky.
Reagovat
smazaný uživatel
Mařena je má až tak zvířecí. Přesto mě udivuje, kolik má fanoušků. Vika má docela sympatické houkání. Myslím, že kdyby to jednou začala dělat Aga, tak se Sharapka po**re
Reagovat
FulnekUltras
Hlavně Mařa svůj řev podle potřeby a stavu zápasu mění, což jasně svědčí o záměru narušovat hru soupeřky - už ani nemluvě o občasném protahování těch skřeků právě až do soupeřčina úderu. Hlasů proti těmhle praktikám už ale přibývá, takže by to konečně mohlo iniciovat nějaký nový výklad pravidel.
Reagovat
LukasH
Na mě to působí zvláštně. Mášu nemusím, vadí mi na ní leccos, hlavně zdržování a řev. Ale Káťa to podala způsobem jako kdyby si odskočila z okresního přeboru na GS. Zaťatých pěstí a pohledů si nesmí všímat. Dělají to i jiný hráčky včetně Petry (ta tedy nemá ty pohledy, ale "pojď" křičí znamenitě). Cibule řeve "pome" po každým fiftýnu. Myslím, že se před Marií skutečně spoustu soupeřek po.ere už jen, když jí vidí, ale ona prostě taková je a to jí mimo jiný zajišťuje úspěch.
Pak je druhá věc hodnotit skutečně objektivně nedodržování pravidel - tj. zdržování nebo bych i trestal nadměrnej řev, pokud by zasahoval do soupeřčina úderu...
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo myslíte, že bude česká dvojka? Koho nasadí Pála pro první hrací den? Koho byste zvolili vy?
Reagovat
EllNino
podle mě Lucku Hradeckou na Genie :) muj tip
Reagovat
smazaný uživatel
Taky bych řekla...
Reagovat
tommr
zatím o tom nemá cenu spekulovat, protože nevíme jestli bude za Kanadu hrát Bouchardová. Její účast nebo neúčast zásadním způsobem ovlivní i naší nominaci ... :)
Reagovat
sprchon
Reagovat
sprchon
Aha, vedle je to přepsaný...
Reagovat
sprchon
Nechápu, co se jí na tomto líbí...

http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/kontrafakt/jbmnt-557305

Tím u mě dost klesla, budu se snažit na to nemyslet. :/
Reagovat
smazaný uživatel
a na to si přišel jak, že se jí tohle líbí?
Reagovat
sprchon
Dává to na ty fejbůky...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10205181058316896&set=a.4606665415505.2180439.1558524965&type=1&theater
Reagovat
smazaný uživatel
aha. No je to tenistka, to kdybych se měl dívat na tohle, tak ani nikomu nefandím :-)) Lucka Š. se taky chlubila, že poslouchá Majka Spirita nebo jak se to jmenuje. Petra K. zase Pink.
Prostě všechny poslouchají hovadiny :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pink je dobrá. :-)
Reagovat
EllNino
Pink je suprová ! :)
Reagovat
blixa
No, Pink ještě ujde , oproti těm pseudorapovým sračkám. U tenistky bych nějakou hudební avantgardu neočekával.
Reagovat
sprchon
Jo, Lucka mi byla taky o chlup sympatičtější, dokud se nepochlubila tou fotkou z koncertu Majka Spirita. Samozřejmě, že na to až tak nekoukám (nebo se spíš snažím nekoukat se, abych nebyl zklamán), ale to, co člověk poslouchá, o něm taky něco vypovídá...
Jinak Pink je zrovna dobrá. :)
Reagovat
misa
Kvůli takové blbosti? V první řadě o ní vypovídá to, jak se chová.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
blixa
Jojo, Angel Olsen je moc fajná. I když já radši její aktuální, poněkud rockovější podobu. Album Burn Your Fire for No Witness rozhodně patří mezi to nejlepší, co loni vyšlo.
Reagovat
smazaný uživatel
jj, dobré album :-)
Reagovat
smazaný uživatel
...post královny je stále tvůj. Vyhraj, máš to na dosah. Ty na Mariu umíš a tvá finálová forma bývá skvělá. Chybí opravdu jen malý kousíček. Ukaž všem, že stále vládneš ty! Come on!!
Reagovat
Paseka
Finále: jednička a dvojka. To je ale nuda !! :-(
Navíc na tu Serenu se nedá koukat. Příšerný pohled. :-(
Reagovat
tommr
průběžnej žebříček WTA k dnešnímu dni tj. po kompletně odehraném semifinále letošního AO.
V žebříčku už jsou odečteny body za lonské AO a za lonské turnaje v Paříži a v Pattaya City. Odečtené jsou z toho důvodu, že se letos posunul kalendář o jeden týden.
Hvězdička * znamená, že hráčka postoupila na AO do finále.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou ...

1. Williams, S. 9076 (+2596) *
2. Sharapova 8210 (+1730) *
3. Halep 6571 (+91)
-----------------------------------
4. Kvitová 6480
-----------------------------------
5. Wozniacki 4565 (-1915)
6. Ivanovic 4425 (-2055)
7. Bouchard 4365 (-2115)
8. Radwanska, A. 4270 (-2210)
9. Makarova 3285 (-3195)
10. Kerber 3130 (-3350)
11. Williams, V. 2790 (-3690)
12. Petkovic 2735 (-3745)
13. Errani 2551 (-3929)
14. Pennetta 2441 (-4039)
-----------------------------------
15. Šafářová 2425 (-4055)
-----------------------------------
16. Jankovic 2360 (-4120)
17. Suarez Navarro 2295 (-4185)
18. Cibulková 2137 (-4343)
19. Cornet 2125 (-4355)
20. Keys 2100 (-4380)
21. Peng 2080 (-4400)
-----------------------------------
22. Plíšková, Karolína 2015 (-4465)
23. Záhlavová-Strýcová 1930 (-4550)
-----------------------------------
24. Muguruza 1845 (-4635)
25. Stosur 1835 (-4645)
...
Reagovat
tommr
Naše elitní tenistky měly před letošním AO velký ambice, ale turnaj se jim vůbec nevydařil. Přesto si vesměs udržely svoje pozice.

Petra Kvitová byla před startem letošního AO pasována na jednu z favoritek a měla i šanci na post světový jedničky. Na AO ale stejně jako v předchozích dvou létech zklamala a vypadla už ve třetím kole.
I přesto si ale udrží čtvrté místo a dokonce trochu snížila ztrátu na třetí Halepovou a o něco si navýšila náskok před pátou hráčkou v žebříčku ...

Lucka Šafářová usilující o posun do první desítky sice na AO jako jediná z našich top-hráček nečekaně vypadla už v prvním kole a ztratila cenný body, ale přesto se trochu paradoxně posunula na 15.místo. Způsobený to bylo hlavně propadem Cibulkový, která podle očekávání neobhájila lonský finále ...

Karolína Plíšková vypadla z první dvacítky a klesla na 22.místo. Je třeba ale uvést, že to bylo způsobeno předčasným odečtem bodů za lonský finále v Pattaya City a ne špatným výsledkem na AO ...

Bára Strýcová propásla šanci na posun do první dvacítky a zůstala na 23.místě ...

Na čele žebříčku se osamostatnily Serena a Sharapova. Serena už má jistý první místo Ve finále půjde jen o to, jestli si dál navýší svůj náskok nebo jestli se na ní Sharapova dotáhne ...

Z ostatních hráček stojí za zmínku posun Makarovový do první desítky, moc k tomu nechybělo ani Venus. Cibulková překvapila tím, že se udržela v první dvacítce, Keysová zase tím, že se tam probojovala ...
Reagovat
PetaM
Náhodou je to hezky rozdělené.

Jednička a dvojka vedou tuhý boj a trojka je za nimi dost daleko.
Trojka a čtyřka taky vedou napínavý souboj a pětka je stejně daleko, jako trojka od dvojky.
5. až 8. místo: další holky, které vedou tvrdý boj, devítka je od nich dost daleko a těžko je může zatím ohrozit.

Je to celkem pěkný :) Takové minibitvy :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vůbec se mi nelíbí, že Aga je až na 8. místě :/
Reagovat
smazaný uživatel
Petra by 3. místo mohla dát už v únoru, Simča obhajuje Doha - 900 bodů.
Reagovat
tommr
máš pravdu, že teoreticky by Petra měla po turnajích v Dubaji a Dauha jít před Halepovou. Jenže to měla už po AO kde neobhajovala vůbec nic a jak to nakonec dopadlo. Pokud prostě Petra nezabere a neudělá tam nějakej slušnej výsledek tak jí ani ty menší odečty nepomůžou ...
Reagovat
Cico93
https://www.facebook.com/402039406505112/photos/a.403486603027059.87138.402039406505112/850951834947198/?type=1&theater

1 zápas nevyšiel, ale možno ju Karolina vymeni za sestru a budú hrať 4hry spolu.
Reagovat
Fandina
a jejich sestry, u jedné dvojče, mohou hrát také spolu ... úsměv
Reagovat
Mayo
Tak dúfam, že Serena vyhrá už po stý raz v rade :D ... ale zase u mužoch sa jedna čierna séria skončila, tak žeby aj u žien ...
Reagovat
Kozoroh
Dvě černé série dokonce (Seppi vs Fedex a Berďa vs Nadal).
Reagovat
slacker
Na te serii neni nic cerneho :-) jen at pekne pokracuje
Reagovat
misa
Pozor na slovní spojení černá série v souvislosti se Serenou. WTA by ti mohla napařit pořádnou pokutu!
Reagovat
LukasH
Ještě jeden postřeh. Dneska to vypadalo, že se Serena téměř nepohybovala, ale ty pecky Madison musí fakt bejt...asi se na to vůbec nedá reagovat, když jí to tam padá. Jsou to asi ještě větší rány než dává Petra v nejlepším a to je co říct. Fakt mě ta holka překvapila. Je hodně mladá, má málo zkušeností, pokulhává taktika (což je normální), ale jestli se vypracuje, mohla by to reálně bejt světová 1. Vím, že se to říká a říkalo o kdekom, ale je fakt, že mě už dlouho žádná hráčka takhle nezaujala. Sloane moc údery neměla, Evža taky nic oslnivýho a třeba u Simony si myslím, že hraje současně svůj strop. Na jedničku je prostě málo agresivní, což si dnešní tenis žádá. Ale ta Madison, ta všechny potřebný parametry splňuje...
Reagovat
EllNino
Mad je suprová, hrozně sypmatická a výbroně to bombí :)
Reagovat
Fandina
tak tak, je to symatická bomberka, joooooooooooo
Reagovat
Fandina
sympatická ... úsměv
Reagovat
Cico93
Som fakt na toto finále zvedavý! Nervózny som už teraz.

Čo sa týka GS-finále nemám na Serenu najlepšie spomienky.
http://multimedia.lastampa.it/multimedia/sport/lstp/175257/
:(
o rok neskôr tiež.
Finále OH ani nehovorim.

Mária už so Serenou 2x vo Finále GS prehrala tak snáď do tretice všetko dobre.
ComeoN!
Reagovat
Kozoroh
Neboj. Jednou se Mášena dočká! Možná už pozítří :-)
Reagovat
Cico93
Musí To klapnúť v sobotu.
Reagovat
LukasH
...možná na exhibici ve čtyřiceti...:-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Velmi zajímavý souboj hrajících legend - nemyslím to věkem , ale tím co dokázaly i když nemusím ani jednu :)
Přeji Sereně Williamsové, ještě těch 5 grandslamů .
Reagovat
Frick
1) Hýkavka
2) Petra Buzková
3) Rebelující osmnáctka
4) Rozmazlená 12-ti letá fiflena
5) Hodná víla z pohádky

A) Klára
B) Lucka
C) Karolína
D) Petra
E) Bára
Reagovat
Michaelus
1B
2C
3E
4A
5D
Reagovat
misa
5 D & 5 B :-)
Reagovat
Fandina
0A, 0B, 0C, 0D, 0E

0) šikulinky
Reagovat
sprchon
:)
Reagovat
slacker
1F, 3F, 4F, 6F

6) Amoralni smejd
F) Fandina
Reagovat
Fandina
umíš něco jiného, než nadávat druhému? Nebylo by na čase, kdyby ses to naučil? Já myslím, že ano.
Reagovat
Fandina
A jinak, znáš to, kdo to říká, ten to je. Protože ani janak myslet neumí.
Reagovat
Fandina
oprava ... jinak
Reagovat
smazaný uživatel
P.S.Velmi by som bola rada,ak by Berdych vs Murray postupil!M.-Sledujem to,lebo,co je neskutocne vzacne, mam cas,sice spojeny s virozou-usmev!
Reagovat
smazaný uživatel
Blahozelam Marii Sharapovej,ze prekonala seba samu po zakolisani,tiez blahozelam Madison Keys,nech sa jej dari,nevynecham ani Garbin Muguruza!Spomeniem i K.Pliskovu,/+jej dvojca!aby aj ona napredovala, aj vsetkym ceskym tenistkam dobre zdravie,M.
Reagovat
turista
Finále žen je otevřené. Obě hráčky do toho budou mlátit. Nicméně Serena daleko líp čte hru jakékoliv soupeřky než Masha a to by mohlo rozhodnout.
Reagovat
smazaný uživatel
Je skvělé, že je Masha na AO ve finále! Zvlášť když málem jela po druhém zápase domů. Je taky super, že je jí takhle daří na hardu, když to porovnáme s minulým rokem, kde slušně zahrála akorát na konci roku. Madison by byla ve finále samozřejmě daleko snazší, ale věřím, že Masha má i na Serenu. Jednou tu šňůru porážek prostě musí prolomit. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych ma dnes sancu ako nikdy,dokonca som mu prvy krat v zivote nachylny nezistne fandit:)
Reagovat
vrabejka
Sopcast stream na berdycha?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak bohužel mé modlitby nebyly vyslyšeny.. :-/
Ze zápasu Maria vs. Serena moc nadšený nejsem.. Ale jednou jí Maruš už porazit musí.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
... ona zas vyhrála. Serena vs Sharapka je teda opravdu úžasné finále.. :(
Reagovat
FulnekUltras
"Nejzajímavější" jaké může být... ;-(
Reagovat
smazaný uživatel
Coby do zajímavosti taková ženská variace na zápas Isner-Raonic :( Doba je zlá.
Reagovat
sprchon
V americkém SF to bylo hlavně o podání a Serena zvládla už ten první set... Ve druhém už asi klasicky válcovala. Co mě ale překvapilo - až 9. MB dokázala Serena proměnit.

V ruském SF Káťa mohla asi víc zlobit, ale asi je pravda, co se tu píše. Prohrála už v šatně...

Tak ve finále to snad Serena zase dá. ;)
Reagovat
FulnekUltras
A po zaokrouhlení jejích GS titulů na 20 (radši až na USO) by mohla pomalu začít přemýšlet o sportovním důchodu. Pokud ji tedy Petra letos ve Wimblu neporazí - to by pak ta cesta na vrchol byla příliš snadná... ;-)
Reagovat
kada.tom
žádnej důchod, nejdřív musí překonat Graf a pak mlže jít důchodničit :-)
Reagovat
VlS
To je 22, ne? To by měla pohnout, loni to brala trochu laxně.
Reagovat
kada.tom
však se taky snaží :-D
Reagovat
Kozoroh
V sobotu budu přát triumf Marfuše, aby konečně prolomila černou sérii se Serenou. Když po tolika prohrách uspěl Seppi proti Fedexovi a Berdych proti Nadalovi, proč ne Marfuša?

Mužský debl - o titul si zahrají Fognini/Bolelli a Mahut/Herbert. Že by se rošťák Fabio konečně dočkal GS titulu?
Reagovat
jackiec
ty debly už i na slamech vyhrávají kdejaké nedeblové dvojičky co se náhodně poskládaj na jeden turnaj
Reagovat
Stan_Borowitz
Brianovci vypadli, nebo tam vůbec nehráli?
Reagovat
jackiec
vypadli ve 3. kole
Reagovat
Stan_Borowitz
aha... dík!
Reagovat
kada.tom
Jsem rád, že jsou ve finále tyhle dvě. Se Serenou jsem tak nějak počítal a Sharapova, je dobře, že tam není Makarova, tu by třeba mohla Serena i podcenit, od Sharapky moc dobře ví co čekat, tak snad se dostatečně připraví a půjde si pro GS 19ku :-))
Reagovat
kada.tom
a vůbec, je lichý rok, takže Sharapka na GS nemá nárok :-D
Reagovat
Fandina
M.Kolodziejova(CZE) [2] / M.Vondrousova(CZE) [2]
porazily v semifinále 6:1 6:2 pár
S.Tomic(AUS) [4] / S.Xu(CHN) [4]
Tak ještě finále!!!
Reagovat
babolat.cz
tak kvůli hekačce neuvidím ženské finále, nevydržel bych to.
Reagovat
Roger_Federer
;)..demence.Neumis vypnout zvuk?
Reagovat
Stan_Borowitz
Taky by si mohl pustit rozhlasový přenos komentovaný Gabo Zelenayem.

http://sport.sme.sk/ninajovsvet/Gabo-Zelenay/k/84/najpopularnejsie
Reagovat
smazaný uživatel
Kiki Mladenovic a Daniel Nestor postoupili do semifinále mixu, kde se utkají proti nasazeným jedničkám Mirza/Soares.

Tady jsou statistiky jejich dnešního zápasu... :)
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=214225113424
Reagovat
FulnekUltras
nakonec ale opět slaví úspěch převažující zkušenost a větší psychická odolnost, takže finále bude patřit dvěma diplomaticky řečeno "nejkontroverznějším" hráčkám současné světové špičky.
Zápas tak trochu připomněl SF Petry s Kongem ve Wimblu 2010, a z celkového pohledu na letošní AO dává naší lvici opětovně jistou polehčující okolnost...
Reagovat
Fandina
Také jsem si na to semi s Petrou ve Wimblu vzpomněla. Bylo to hodně podobné. Možná, že Madison bude čekat obdobná cesta jako Petru. Uvidíme. Rozhodně jsou si herně s Petrou podobné.
Reagovat
smazaný uživatel
mne se Petra zda ve vsech ohledech krehci, ale nemusi to byt nutne chyba.. :-)
Reagovat
Fandina
on i Mats Wilander řekl, že Madison je proti Petře větší ranařka
Reagovat
FulnekUltras
levý stehenní sval už si Keys musela ovázat taky... ;-(
Reagovat
Fandina
Ale jinak souhlas, Petra je jemnější než Madison ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Takže Masha po AO nebude světovou jedničkou a ve finále nebude favoritkou...

Škoda, že si Madison nechala tak utéct ten 2. set, mohlo to být ještě zajímavé. Hlavně ten sedmý gem byl parádní. :) Každopádně ten potenciál u Madison je obrovský.
Reagovat
smazaný uživatel
Madison bude v budoucnu drtit všechny.
Reagovat
smazaný uživatel
Řeže do toho slušně. Jestli jí to tam bude padat, tak toho může opravdu hodně dosáhnout...
Reagovat
FulnekUltras
To se např. o Sloane říkalo taky. Počkejme za půl roku, za rok...
Reagovat
smazaný uživatel
hmm, s tou Sloane nevím nevím. Nikdy mi nepřišla, že by měla být zrovna ona nějak extra dominantní hráčkou. To spíš Konjuh.
Reagovat
VlS
Konjuh????
Reagovat
smazaný uživatel
jo, je to hráčka, z které sem byl nejvíc tak nějak nadšený, když sem ji viděl hrát poprvé. Ale Madison vypadá ještě mnohem líp.
Reagovat
smazaný uživatel
jako myslím z těch mladých..
Reagovat
VlS
Myslíš tu Anu Konjuh, která hladce prohrála s Magdou Rybárikovou v 1. kole?
Reagovat
smazaný uživatel
jo. Myslím přesně tu.
Reagovat
smazaný uživatel
jinak Ana je jestě strašně mladá i s porovnáním s Madison. U ní se prostě ještě nedá říct, kam až to dotáhne. Musí mít kolem sebe dobré lidi, aby ji vedli správným směrem. Ale z hlediska přirozeného talentu mi prostě přijde výborná.
Reagovat
VlS
No právě to si myslím, že to chce ještě chvilku počkat, jak se to bude vyvíjet. Letos jsem čekal další průnik Belindy a zatím to bylo leda au.
Reagovat
FulnekUltras
no comment... ;-)
Reagovat
rib
je fakt, že když byla Sloane v semi na AO, tak to vypadalo, že půjde pořád dál... Velmi kvalitní servis, rány z forehandu. Snad se Sloane ještě najde, bylo by škoda, aby propadala dál žebříčkem...
Reagovat
Fandina
Mária v prvním semi byla rozhodně lepší a Serena od TB prvního setu také. Madison se snažila, ale Serena nakonec zase ukázala svoje hodnoty.
Madison udělala hodně UE, ale ukázala také super rány. Serenu potrápila.
Na finále jsem zvědavá.
Reagovat
Frick
Hm, skutečně příchod nových a neokoukaných. Tak nic.
Reagovat
FulnekUltras
Další čekatelky v řadě musejí ještě popracovat zejména v hlavě...
Reagovat
smazaný uživatel
je bourak.. :-)
Reagovat
VlS
Corvette, ne? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jsem to nemohla najit.. :-)

http://www.dragtimes.com/images/7523-1963-Chevrolet-Corvette.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
..nejsnazší zisk grandslamu pro Mášu v celé kariéře :)
Reagovat
Fandina
Do třetího game to vypadalo na Madison. Ale potom to zase Serena převzala do svých rukou. Škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
micu na vymenu a kiksama to neni.. :-)
Reagovat
lars
big problem of Key
byt o asi 10 cm nize tak se mozna Sere vari :)
Reagovat
smazaný uživatel
Už teď je to vyrovnanější než první semifinále... :D
Reagovat
FulnekUltras
my ostatní máme ještě poslední šanci ve finále... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud vím, ty už nemáš šanci od 3. kola... :D
Reagovat
FulnekUltras
Tak vyhraněný zas nejsem...
Reagovat
smazaný uživatel
to opravdu ne, kdyz ve tve valce maji rozhodnout americke bomby.. ;-))
Reagovat
Fandina
tady se válčí ...... ooooooooooooooo
Reagovat
smazaný uživatel
nemam slapat do louzi, vim.. :-(((
Reagovat
Fandina
já nic neradila ... úsměv
Reagovat
VlS
Ale láká to, zašplouchat si, viď?
Reagovat
smazaný uživatel
jenze si vzdycky zaspinim sve drahe botky.. :-(
Reagovat
VlS
Jo, jasně že jo, jen ta touha tu kaluž rozšlapat, no nic, tvé drahé botky jsou mi drahé též :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ooo...))) bože jak jsi užasný...holky jsou nadšený...blbe!!
Reagovat
VlS
Zvlášť, když v některých, zdá se, je víc bláta, než vody
Reagovat
FulnekUltras
Dokud je ventilem sport, Hirošimy a Nagasaki se snad už nedočkáme... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
paneboze..
Reagovat
FulnekUltras
"díky" US-bombičkám konvenčním bych už pomalu vzýval spíš Alláha... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
paneboze..
Reagovat
FulnekUltras
heil isis
Reagovat
tedi
prispevek "na urovni".
Reagovat
Stan_Borowitz
Škoda, že není možné nějak si "přehrát" vývoj historie, jak by se odehrávala podle rad různých chytráků, kteří vždy "post coitum" přesně vědí, co a jak se mělo či nemělo udělat...
Reagovat
FulnekUltras
No hlavně že to vědí Ušáci - v Japonsku, Koreji, Vietnamu, v Afghánistánu, Iráku, v Libyi, Sýrii, na Ukrajině... ;-)))
Reagovat
smazaný uživatel
JO! :) Masha postoupila do finále naprosto suverénně. Akorát v 1. setu si to od stavu 4:1 trochu zkomplikovala, ale pak zase v osmém gemu získala brejk a bylo to jasné... Upřímně řečeno, dneska jsem o vítězství Mashy vůbec nepochyboval. Káťa je dobrá tenistka, ale Masha proti ní prostě umí. Daleko víc bych se obával Simony, se kterou je to vždycky boj...

Štvalo mě jenom to, že jsem skoro celý zápas musel sledovat na notebooku, protože na televizi nám nějak blbnul signál. Teď už to ale jde, takže se podívám na druhé semifinále...

No a ještě k tomu Caps vyhráli 4:0, viď Mayo... :D
Reagovat
Oin
Když už píšeš Masha, piš i Katya.
Reagovat
vendulkabendulka
To nevysvětlíš
Reagovat
Oin
Mé oko korektora u toho trpí :-)
Reagovat
FulnekUltras
No u faktické Rusoameričanky bych to snad ještě omluvil. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=14142090726710
Reagovat
Stan_Borowitz
Za dobré rady se snad naopak normálně platí...
Reagovat
smazaný uživatel
Zaprvé: Jsme na tenisovém fóru, ne v ÚJČ. Zadruhé: Nepotřebuju, aby mi radil troll.
Reagovat
slacker
Trollem si ty sam. A do toho zadku potrebujes narvat krumpac
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=10142011961710
Reagovat
Cico93
Reagovat
smazaný uživatel
ne ne ne :((((
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist