Safinová nebude hrát kvůli bolavým zádům ani v Indian Wells

3. 3. 2010, 18:59
Aktuality 5
Bývalá světová jednička Dinara Safinová, která kvůli zraněným zádům nehraje od Australian Open, se na kurty nevrátí ani v Indian Wells. Oznámila to na svých oficiálních stránkách.
Profily hráčů
Dinara Safinová

Světová tenisová dvojka Dinara Safinová se stále nezbavila bolestí zad a musí vynechat i nadcházející turnaj v Indian Wells, který začne 10. března. Třiadvacetiletá Ruska hrála naposledy v lednu na Australian Open, kde vypadla ve čtvrtém kole s krajankou Marií Kirilenkovou.

Safinová věřila, že se do tradičního turnaje v Indian Wells s dotací 4,5 milionu dolarů stihne zotavit. Návrat však musela odložit a nyní doufá, že bude v pořádku na Sony Ericsson Open v Miami, které se hraje od 23. března. Potíže se zády provázejí bývalou světovou jedničku od konce minulé sezony.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Je mi té holky už líto...
Reagovat
smazaný uživatel
Lito muze byt cloveku Vaidisove, ne Safiny... tu bych rozhodne neodepisoval.
Neco mi rika, ze se Dinara vrati v plne sile. Tezko rict za jak dlouho, ale vrati. Silove, vytrvalostne i technicky na to proste ma, jen srovnat psychiku...
Reagovat
smazaný uživatel
v to ja taky verim, ale lito mi ji je ze v nejlepšim obdobi ji trapi takova zraneni...
Reagovat
skott
Lito Vaidisove?To nechapu kvuli cemu, ma snad nejakou smulu nebo co?Vsechny problemy si privodila sama svyma rozhodnutima v osobnim zivote a postojem k treninku, reprezentaci atd.Jsou spousty hracu, ktere clovek muze litovat a kterym se smula opakovane lepi na paty (viz. Haas, Hewitt, Dokic) ale Vaidisovou rozhodne ne, neni duvod!
Reagovat
smazaný uživatel
Nehraje, radši to svede na zdravotní problémy...ale zase teď delší dobu neuvidím ty její dvojchybové koncerty...:-))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist