Safinová: Navždy budu jen malá sestra

27. 8. 2008, 11:38
Aktuality 7
Ruská tenistka Dinara Safinová se domnívá, že nikdy nevykročí ze stínu svého staršího a slavnějšího bratra Marata. A to ani v případě, kdyby triumfovala na US Open a vyrovnala se tak svému sourozenci.
Profily hráčů
Dinara Safinová

"Myslím, že navždy budu jeho malá sestra," řekla dvaadvacetiletá Safinová, která na posledním grandslamu sezony patří k favoritkám, protože se dostala na posledních sedmi turnajích šestkrát do finále. "Bez ohledu na to, co udělám, pořád kolem sebe slyším: 'Hele, to je Maratova sestra'," uvedla.

O šest let straší bratr jí prý v kariéře hodně pomohl. Kdysi se stejně jako on při zápasech rozčilovala a často kvůli tomu prohrávala. "Vždycky jsem jako malé dítě brečela, to on nesnášel. Tak mi jednou řekl, abych se začala chovat jako dospělá," řekla šestá nasazená hráčka letošního US Open, která se může po skončení turnaje stát stejně jako před lety její bratr světovou jedničkou.

Osmadvacetiletý Safin si však naopak myslí, že to on se má od své sestry hodně co učit, protože už prý není nejlepším tenistou v rodině. "Když bude dělat všechno obráceně, než jsem to dělal já, tak může být světovou jedničkou hodně dlouho," prohlásil vítěz US Open z roku 2000. "Teď ale vážně. Dinara je připravená vyhrát svůj první grandslam. Jsem na ní pyšný," dodal tenista.

ČTK

Komentáře

7
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
No při zápase na OH s Elenou teda moc klidná nebyla ...
Reagovat
smazaný uživatel
No právě. Přesně na tohle "kdysi" před 10 dny jsem si hned vzpomněl.
Reagovat
smazaný uživatel
při zápasech rozčilovala. Kdysi !!! :-)) To je fakt dobrej joke. Není to v uvozovkách, tak nevím, jestli to řekla nebo jestli si to vymyslel pan redaktor z ČTK.
Zbývá pár maličkostí, aby po zkaženém míči neřvala jak na lesy, aby se konečně naučila, jak se dává druhé podání a jak se vlastně dělá dobrý kraťas.
Reagovat
smazaný uživatel
tuhle frajerku mam hodne rad ,) ,, myslim ze ma jeste bratra co hral riv taky tenis ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jj pripravena vyhrat grandslam asi je!!Ale myslim ze to na us open jeste nebude
Reagovat
VikiCabadaj
Vždyť ty jsi takovej Safin:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist