Safinová: Bratra mohli zastřelit

12. 1. 2009, 21:58
Aktuality 0
Ruský tenista Marat Safin měl velké štěstí, že z nedávné rvačky vyvázl jen s potlučeným obličejem. Podle jeho sestry a třetí hráčky světového žebříčku Dinary na něj mohli jeho sokové vytáhnout pistoli a zastřelit ho, protože to je prý v Moskvě běžné.
Profily hráčů
Pomlácený Marat Safin

Bývalý první hráč světa a bouřlivák se v Moskvě porval před dvěma týdny a na Hopmanův pohár smíšených družstev přijel s monokly pod očima a řeznými ranami v obličeji. Safin podle vlastních slov za bitku nemohl a prý ji vyhrál.

"Vůbec jsem nevěděla, že se mu něco stalo. Na druhou stranu měl pořádné štěstí. Moskva je dost divoká, protože hodně lidí nosí zbraně. Kdyby na něj někdo vytáhl pistoli, dopadlo by to mnohem hůř," řekla australskému listu The Age Safinová, která s bratrem na Hopmanově poháru hrála.

"Ani pořádně nevím, jak se to stalo. Jen mi řekl, že to nebyla jeho vina. Nevím..., popral se a nechce o tom mluvit. Já ho rozhodně nebudu přemlouvat. Jednou mi to možná řekne sám," dodala.

Finalista letošního Hopman Cupu Marat Safin oznámil, že se neobjeví na tradiční exhibici Kooyong Classic v Melbourne. Ruský tenista se pořadatelům omluvil kvůli zraněnému rameni.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist