Šafářová porazila Radwaňskou. Čeká ji její sestra

15. 10. 2009, 16:44
Aktuality 5
Česká tenistka Lucie Šafářová si v Linci zahraje čtvrtfinále. V druhém kole si dnes poradila s Urszulou Radwaňskou dvakrát 6-4. Její další soupeřkou bude starší a úspěšnější sestra polské hráčky a zároveň turnajová dvojka Agnieszka Radwaňská, která ve dvou setech vyřadila Alizé Cornetovou z Francie.
Lucie Šafářová

Sedmá nasazená Lucie Šafářová si s Urszulou Radwaňskou poradila za hodinu a 20 minut. Dvaadvacetiletá Češka porazila polskou soupeřku i v druhém vzájemném utkání a letos si zahraje již sedmé čtvrtfinále. Nejlepším výsledkem Šafářové v sezoně je postup do finále v září v Québeku, kde podlehla Melindě Czinkové z Maďarska.

Agnieszka Radwaňská hrála ještě v neděli finále v Pekingu, kvůli hře o Turnaj mistryň ale sbírá poslední síly a bojuje i v Linci. Právě náročného programu by v pátek mohla využít dvaadvacetiletá Češka, jež s Radaňskou jediné vzájemné střetnutí před dvěma lety vyhrála.

V Linci ještě startuje Petra Kvitová. Přemožitelku páté nasazené krajanky Ivety Benešové čeká duel s turnajovou čtyřkou Carlou Suárezovou ze Španělska.

 

Výsledky - Linec (tvrdý povrch, dotace 220.000 dolarů):
Dvouhra - 2. kolo:
Šafářová (7-ČR) - U. Radwaňská (Pol.) 6-4 6-4
Pennettaová (1-It.) - Grönefeldová (Něm.) 6-3 4-6 6-2
A. Radwaňská (2-Pol.) - Cornetová (Fr.) 6-4 7-5
Wickmayerová (3-Belg.) - Dulgheruová (Rum.) 2-6 6-3 6-1
Olaruová (Rum.) - Görgesová (Něm.) 3-6 6-2 7-5
pva, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Jsem rád, že dává Eurosport Linz, protože je to jedna z mála šancí vidět hrát naše hráčky na Eurosportu živě v televizi. Naposledy jsem takovýto "luxus" měl na turnaji v Praze (ČT4). Již se těším na Lucčin čtvrtfinálový souboj s Agnieskzou (pravděpodobně s Agnieszkou).
Reagovat
skott
Taky jsem zvedavej na sesterskou pomstu;) I kdyz Aga vypadala proti Cornet uz trosku vycerpane.Tak doufam, ze ji jeste nejake sily zbyvaji, protoze nevim jak by to dopadlo, kdyby to dneska ve druhem nechala dojit az k tie-breaku.Nastesti napodruhe to nejak doservirovala:-) Docela me prekvapila Cornet.Po hodne dlouhe dobe jsem ji videl a na nekoho, kdo prakticky od zacatku roku neni schopny vyhrat dva zapasy v rade, to od ni nebylo spatne.
Reagovat
smazaný uživatel
Kanál ČT4 je tak ubohý kanál, že ubožejší být ani nemůže. Rád bych viděl někoho, kdo se na ty jejich "sporty" dívá. Hlavně že takovou zbytečnost platíme my všichni.
Reagovat
smazaný uživatel
pekně jí to dala Uršule, Lucka to tam pere o sto šest.
Reagovat
smazaný uživatel
Držím palce... doufám že tam nějaký ty body utržíte!! :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist