Šafářová je ve čtvrtfinále, Vaidišová dohrála

16. 4. 2009, 18:03
Aktuality 10
Poloviční úspěšnost měly v dnešním osmifinále turnaje v Barceloně české tenistky v soubojích s italskými soupeřkami. Dařilo se Lucii Šafářové, která zdolala sedmou nasazenou Erraniovou dvakrát 6-3. V dalším kole se utká s její krajankou Franceskou Schiavoneovou, jež dnes ve dvou setech vyřadila Nicole Vaidišovou.
Lucie Šafářová

Lucie Šafářová v prvním vzájemném souboji s o tři měsíce mladší Sarou Erraniovou třikrát ztratila vlastní servis. Jednou tolik brejkbolů ale sama využila a při podání italské tenistky také zápas ukončila, když proměnila po 92 minutách hry třetí mečbol.

V dalším kole bude moci pomstít svou krajanku Nicole Vaidišovou, která dnes nestačila na zkušenou Francesku Schiavoneovou. Vaidišová doplatila na slabší podání, při kterém ve druhém setu uhrála pouhých pět míčů. Celkově jí Italka dokázala servis prolomit sedmkrát a za necelých 80 minut zvítězila 6-2 6-3.

 

Výsledky - Barcelona (dotace 220.000 dolarů):
Dvouhra - 2. kolo:
Šafářová (ČR) - Erraniová (7-It.) 6:3, 6:3
Schiavoneová (It.) - Vaidišová (ČR) 6:2, 6:3
Suarezová (5-Šp.) - Loitová (Fr.) 6:2, 7:5
Maleková (Něm.) - Cohenová-Alorová (Fr.) 5-0 skreč C.

Komentáře

10
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tomáš Berdych je můj nejoblíbenější tenista. Držím mu palce, jezdím na Davis Cupy, ale štvě mě , že letos prohrává s takovejma sráčema.
Reagovat
smazaný uživatel
taky mu moc fandím a jsem moc zklamaný nevím co k tomu říct s fogninim to mel skvele rozehrane a potom to zesral...
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně Lucko, kurs 2 na tebe...
Reagovat
smazaný uživatel
Lucii blahopřeju, nečekal jsem, že by Sáru mohla porazit a Nicole by měla něco s tím svým servisem začít dělat. Vždyť to byla dřív její velká zbraň. Chce to ještě více tréninku na French open by si měla být připravena dobře a na Wibledon by si mohla být připrvena alespoň na obhajobu milulého čtvrtfinále. Mimochodem nevíte něco o Marii (Sharapova) kdyby měla jít začít hrát turnaje???
Reagovat
smazaný uživatel
lucie má náhodou celkem formu tak by se tu mohla dostat daleko...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to celkem má, mirku, a to jenom pro to, že se asi už dlouho nemusela vysilovat s Tomem v posteli a dala síly raději do tréninku:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
gratuluju teď si myslíš bůh ví jak nejsi vtipnej,ale je to spíš dost trapný.....
Reagovat
kohlik
vazne jsi trapnej ty vole !!!
Reagovat
smazaný uživatel
jsi trapny:-)nebo ji zavidis?:D
Reagovat
skott
Maria se podle kapitana ruskeho fedcupoveho tymu pripravuje k navratu na French Open a chtela by odehrat i nejaky turnaj pred tim jako pripravu.Ale bylo by samozrejme lepsi aby se uz konecne vyjadrila osobne:-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist