Rozlosováno: Berdycha čekají Nadal, Djokovič a Roddick

16. 11. 2010, 13:03
Aktuality 52
Nejlepší tenista světa Rafael Nadal, Srb Novak Djokovič a Američan Andy Roddick. To jsou jména soupeřů, s nimiž bude Tomáš Berdych bojovat o postup ze základní skupiny Turnaje mistrů. Rozhodlo o tom dnešní losování v Londýně, kde se turnaj uskuteční od 21. do 28. listopadu.
Tomáš Berdych

Ve skupině B se o postup utkají Roger Federer, Robin Söderling, Andy Murray a Španěl David Ferrer.

Tomáš Berdych tak v Londýně nastoupí proti soupeřům, se kterými letos sehrál dohromady sedm zápasů. Nejlepší český tenista vyzrál jen na třetího hráče světa Novaka Djokoviče, kterého vyřadil ve Wimbledonu. Srbský tenista to ale Berdychovi oplatil o tři měsíce později v Davis Cupu.

S Rafaelem Nadalem prohrál rodák z Valašského Meziříčí oba letošní zápasy, nejdříve v Indian Wells a později ve finále Wimbledonu. Nejhůř si v této sezoně Berdych vedl proti Andymu Roddickovi; s ním sehrál tři zápasy a ze všech odešel jako poražený.

Se všemi soupeři ve skupině má Berdych negativní bilanci i dlouhodobě. S Nadalem vyhrál jen tři z jedenácti utkání, s Djokovičem ztratil tři ze čtyř zápasů a s Roddickem prohrává Berdych 2:6.

"Je to síla, ale na druhou stranu je to čest v takové skupině hrát," uvedl po losu Berdychův kouč Tomáš Krupa.

Dlouhého čekají bratři Bryanové
Hráči se ve skupinách utkají systémem každý s každým a první dva vždy postoupí do semifinále. Neporažený vítěz turnaje získá 1.500 bodů do žebříčku a odměnu 1,63 milionu dolarů (v přepočtu 29,523 milionu korun).

Berdych si může v Londýně bodově přilepšit, přesto se v žebříčku dopředu neposune, i kdyby zvítězil. Vedení ATP už hráčům odečetlo body za loňský Turnaj mistrů. Berdych nyní na Murrayho ztrácí 1.605 bodů a maximálně by se k němu mohl přiblížil. Naopak ze šestého místa ho mohou odsunout Roddick i Ferrer.

Pětadvacetiletý český tenista je jediným debutantem v soutěži. Na Turnaji mistrů ale není poprvé, před třemi lety zažil atmosféru jako náhradník. V Šanghaji se na kurt nedostal. "Ale z ruchu kolem hráčů zkušenost mám a doufám, že z toho nebudu vykulenej. Budu se moct soustředit na tenis," uvedl Berdych minulý týden v Paříži.

"Soupeři sice budou extrémně těžcí, ale určitě tam nechci jet pouze se učit. Moc dobře vím, jak je těžké se tam kvalifikovat a těžko můžu říkat, že se tam kvalifikuju dalších pět let po sobě. Takže chci letos v Londýně i něco pořádného předvést," řekl Berdych v rozhovoru deníku Sport minulý týden poté, co se kvalifikoval.

Naposledy si na Turnaji mistrů z Čechů zahrál Radek Štěpánek, který se předloni dostal do hry jako náhradník a dvakrát prohrál. Před Berdychem se kvalifikoval Jiří Novák v roce 2002, porazil Američana Andre Agassiho, ale ze skupiny nepostoupil.

V soutěži čtyřhry se Lukáš Dlouhý s Indem Leanderem Paesem podobně jako Berdych objeví ve skupině A. Česko-indický pár čekají světové jedničky Bob a Mike Bryanové z USA, Poláci Mariusz Fyrstenberg a Marcin Matkowski a nečekaní wimbledonští vítězové Jürgen Melzer a Philipp Petzschner.

Rozlosování Turnaje mistrů:
Skupina A:
Rafael Nadal
Novak Djokovič
Tomáš Berdych
Andy Roddick

Skupina B:
Roger Federer
Robin Söderling
Andy Murray
David Ferrer

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

52
Přidat komentář
smazaný uživatel
Rozlosováno: Berdycha čeká Čočka, Čočka a Čočka ,)
Reagovat
smazaný uživatel
Béďu čeká velika ostuda!Má formu jak sviňa.
Reagovat
BooOoo
snažit se bude ... Pokud Tomáš bude hrát velmi dobře tak .. U Roddicka by neměl být problém výhry, ovšem pokud Andy nebude dobře servírovat .. Djokovič .. s ním prohraje ve třech setech ale v jednom z těch setů bude tiebreak ... a s Nadalem je bohužel úplně bez šance ...
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, tady mluvíte o tom, v jaký je těžký skupině. Ale ani ta druhá by nestojí za nic. Co jsme mohli čekat??? Že narazí na Turnaji mistrů na Dabula nebo Zovka?? xDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Roddick a Federer maji nejlehci moznou skupinu! Roddick vi zahrat na Berdycha i Djokovice, ostatne na tvrdem povrchu i na Nadala! Federer vyhrava jiz v utrobach stadionu se Soderlingem, Ferrera smaze z povrchu zemskeho! Murray bude vzdorovat dele ovsem take podlehne. Berdych a Ferrer jsou jen do poctu. Stifler je cerny kun turnaje! Z grupy A by meli tudiz postoupit Nadal s Roddickem, z B grupy Federer s Murray!
Reagovat
marsmalak
No vůbec s tebou nesouhlasím. Andyho styl hry vůbec federerovi nesedí a nechává si ho často vnutit. Robert by ho mohl porazit taky. myslím si, že naopak skupinu vyhraje Andy a bude se rozhodovat mez i Robertem a Rogerem. Na Andyho umí hrát hráči druhé skupiny. Ve druhé skupině postoupí asi Nadal s Novakem. Pokud by se dařilo Andymu, mohl by s tím zamíchat, ale moc v to nedoufám. Tomáš by to měl podle mého názoru těžké i v druhé skupině, ale je pěkné, že se toho může zůčastnit. Osobně je mi ho líto, že vypadl tak brzo na USO, protože kdyby tam vydržel mohl si užít i trochu více publicity.
Reagovat
smazaný uživatel
Nesmysl! Zadny Robert na turnaji nehraje! Pokud myslis Robina Soderlinga tak ten Federera neporazi! Federer si pripise minimalne dve vitezstvi a rozhodovat se bude mezi Andym a Robinem! Federer je ve vyborne forme, pominu-li zavahani s Monfilsem. Murray v optimalni forme neni navic bude opet pod tlakem domacich fanousku! Jak jsem psal tak to bude. Mozna jen Stifler nepotvrdi me domnenky a misto nej postoupi Djokovic no uvidime!
Reagovat
marsmalak
No, myslel jsem samozřejmě robina. jinak uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych s Ferrerom nie su spolu. Tym padom su obe skupiny viac menej vyrovnane. Co sa A-cka tyka tak Berdych nema sancu- jednak je totalne z formy a na Nadala s Roddickom nevie ako uz viaceri poznamenali a tiez pochybujem ze Djokovica da- tipujem mu 3 prehry ale ved uvidime oc jak- .Co sa tyka postupu tak Nadal-Djokovic- Roddick vsetci maju podla mna 66% sancu ist dalej a t opreto lebo ich sance vsetkych 3 vidim rovnocenne- Nadal oddychnuty - uvidime ako bude servovat ci ako n aUS open alebo horsie- ak horsie tak asi prehra s oboma ak ako n aUS open mal by dat oboch atd.. Djokovic- Roddick- Roddick to na Novaka vie ma s nim aj lepsie H2H ale uvidime. Tipujem ze budu mat po 2 vyhry vsetci traja a rozhodnu sety, pripadne gamy. B-ecko- Ferrer asi tiez 3 prehry a ked aj daco vyhra neverim ze ma sancu postupit- Federer, Soderling, Murray tiez asi 2 vyhry kazdy a rozhodnu gamy alebo sety. To ze Soderling , Murray su spolu je je ok- lebo tym padom je jedno ze Soderling ho predbehol aj tak by boli 4-5ka spolu. Som zvedavy na posledny zapas- ak bude mat Roger alebo Murray isty postup ci nebudu zas skusat toho druheho vypinkat z hry tak ako minuly rok Roger vyondil Murrayho a rok predtym Murray Rogera.
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych nema sanci, podle me neuhraje ani set. V soucasnosti hraje tento turnaj sedm lepsich hracu, nez je prave Berdych. Od Djokera i A-Roda dostane 0:2 na sety, vazne nevim, co tam chce hrat. A s Nadalem prohraje uz driv, nez vstoupi na kurt.
Rogerovi by mohl delat problemy rozehravajici se Soda a Murray, to jsou dve hrozby. Ferrer je podle me neskodny. Ale uvidime, ja ho moc podcenovat nechci, mozna se rozehraje a Turnaj mistru vyhraje, ale to uz je spise z rise sci-fi. Z A-cka postoupi A-Rod a Djoker, aspon takhle to vidim ja. Rozhodovat se bude v zapasech s Nadalem. Ten se vcari po zraneni, ale muze prekvapit. Na druhou stranu Novak s A-Rodem jsou rozehrati, ikdyz Djoker v poslednim zapase sice prohral s Llodrou, ale vsichni vime, ze Llodra hral fantasticky a byl blizko pred branami finale, takze Novak nehral nikterak spatne, ale na rozjeteho Llodru to v ten den proste nestacilo. Ale zpet k Nadalovi. Nehral skoro mesic, ale urcite ma dost natrenovano, takze urcite se nebudou opakovat vysledky z minuleho roku.
Dva postupujici ze skupiny B budou Roger a Murray, ale predpokladam, ze ten svede velky boj o postup se Soderlingem, prave jejich vzajemny zapas bude velmi dulezity, kdo v nem zvitezi, postoupi do semifinale. Roger by mel v klidu porazit Ferrera a Soderlinga, s Murrayem to bude tezsi. Ten se umi vyhecovat, navic pred domacim publikem, urcite jeho skalp nebude tak snadni k mani, nicmene verim, ze Roger jej porazi, ostatne v dulezitych zapasech je to vzdy uplne jiny Roger, nez v minulem prubehu turnaje.
Reagovat
smazaný uživatel
Tim, ze Tomas prohraje s Rafou driv, nez vstoupi na kurt, jsem nemyslel to, ze na zapas vubec nenastoupi, ale beru v potaz jeho soucasnou formu a labilnost, kterou v nekolika mesicich predvadi.
Reagovat
smazaný uživatel
jasne- to sa tak zvyklo hovorit ze na GS ked dakto isel proti Nadalovi ze uz prehraval 0:2 na sety:D viem jak si myslel Berdycha:D. Som rad ze tiez podobne vidis Berdycha s Ferrerom a hlavne som rad ze nehras sa na nacionalistu- proste ze ako Cech nie si slepy a vidis ze Berdych je z formy- inak na http://www.menstennisforums.com/ kde tiez chodim tak je hlasovanie a na prvom mieste je Nadal- ze vyhraje- co som dost prekvapeny ale Ferrer s Berdychom maju tiez najmenej hracov- ako som pisal 6 hracov tento turnaj mozoe vyhrat- pricom fandiim Rogerovi lebo potreboval by mozno aj vsetko vyhrat to by bolo 1500 bodov , ak by vyhral ze 2 zapasy v skupine a turnaj tak 1300 bodov pricom obhajuje 400- pokial nevyhra Roger WTF teraz tak uz nikdy nebude jednicka- toto je jeho posledna sanca uz v Parizi si to dofajcil tam mal vyhrat a brat 1000 bodov... Nadal neverim ze je zraneny- skor si myslim ze to je taktika z jeho strany ze vynechal PAriz a dojde vo full power- zalezi naozaj ci je zdravy- a ked je ako bude servovat- lebo ak to bude ten Nadal z US open - tak je aj pre mna Favorit cislo 1. Neviem preco ale mam takeho tusaka ze Roger- Murray nepostupia zo skupiny- bud Roger-Soderling alebo Murray-Soderling- henti dvaja si nic nedaruju a vypinkaju sa navzajom aspon moj subjektivny pocit. Inak neriesil sa debl- tam jednoznacne to vidim na Bryanovcov-podla poslednej formy i ked vsetko je mozne.
Reagovat
smazaný uživatel
tam ma byt v strede ze Ferrer s Berdychom maju najmenej hlasov- na tej stranke mennstennisforums:D
Reagovat
smazaný uživatel
Ze strany Nadala mohlo jit samozrejme i o takticky tah, ovsem nevim, zda mu tato pauza prospela. Urcite nabral sily, ale mohl taky vyjit z herniho rytmu. Proti Djokerovi nebo A-Rodovi mu nestaci zapas jen tak odchodit a spolehat na to, ze mu tam v klicove chvili spadne jeden nebo dva dulezite mice. Bude muset hrat naplno, jinak skonci velmi brzo. Zda bude limitovan, to se ukaze, fakt je ten, ze si zrovna Turnaj mistru vybrat jako turnaj na rozehrani, neni moc rozumne, proto by mel jit do kazdeho zapasu naplno.
Jeste k Berdychovi. Ano, dokazu si priznat, ze Berdych sice mel svetlejsi obdobi, ale to uz je pryc. O to vic me zarazili nekteri lide zde, ktere jsem povazoval za objektivni diskutery, ale zklamali me. Ale co, nema smysl se v tom dale rypat, zpet k tenisu.
S tim Soderlingem jsem na rozpacich, musel by porazit Rogera a Murrayho, coz sice neni nesplnitelna mise, ale pri soucasne forme Rogera ( v zapase s Monfilsem slo o zkrat, ale myslim si, ze se z toho uz Roger probral ) a vyburcovaneho Murrayho to Robin nebude mit vubec jednoduche. Jedina cesta vede snad pres Ferrera, no a dale se pokusit nekoho ze zminovane dvojice Roger - Murray upinkat v tie-breaku tretiho setu. Ale jeho postup ze skupiny nepovazuji vubec za nerealnou variantu.
Reagovat
smazaný uživatel
o tom nikdo nepochybuje že BErdych 3x prohraje ale i kdyby byl ve formě jako na wimbledonu tak ty si stejně řekl že 3x prohraje. Protože si slovák a tak chceš aby čeští sportovci byli neúspěšní. nejsi objektivní ale silně zaujatý. až nenávistný.
Reagovat
smazaný uživatel
Akoze ked napisem ze Berdych 3X- prehraje pricom som napisal ze ja si to myslim nevnucujem nikomu taky nazor tak mam byt nenavistny a priat mu zle?:D ty si asi robis srandu- co to ma s tym ze Slovak, neslovak. Ked si vsimnes ocenil som Armstronga ze ako Cech rozmysla a tiez podla formy a dalsich okolnosti nedava moc sance Berdychovi. A keby mal formu ako n aWimbledone tak asi ze by so nepisal ze prehraje 3x v skupine- rozmyslaj troska.
Reagovat
smazaný uživatel
priznaj sa. tvoja nenavist ide poznaj z kazdeho tvojeho pismenka
Reagovat
smazaný uživatel
lopato tvoje blbost na me taky skoro skace z monitoru!!!
Reagovat
smazaný uživatel
na prvni pohled dost tezka skupina ale je treba se trochu zamyslet

tezko rict s jakou formou dojede Nadal ktereho jsme par dni nevideli.. pokud to bude opet ten suveren jako po celou sezonu, nema na nej ani Federer

Djokovic v poslednich dnech nehraje nejak super excelentne ale hraje slusne.. Souhlasim s nazorem nekoho z vas, ze dobry recept by byl hrat snim 3 sety.. Pokud bude Berdych hrat dobre, je za urcitych podminek hratejnej

kazdy by rekl ze Roddick je nejlehci z te skupiny, jenomze ma zkratka nejlepsi servis na okruhu.. je velmi tezke vypracovat si na jeho servisu nejake sance protoze vzpomenme napr na finale Miami.. Berdych byl herne lepsi.. otazka jak se bude trefovat a hrat celkove..

Pro Berdycha nejake ty sance sou ale musi hrat proste dobre. Kazdopadne muze jenom ziskat. Drzim palce.
Reagovat
Vojtiik
nevim na jake finale ses dival, kazdopadne roddick mel v prvnim setu s berdychem mezihru vyrovnanou, ve druhem setu ho prevalcoval jak v mezihre tak na servu ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem taky blbej,nehrál s ním v Indian Wells,ale v Miami
Reagovat
smazaný uživatel
Bude se hrát v O2 aréně na tvrdém povrchu
Reagovat
smazaný uživatel
Promin,ale myslím,že Roddick je pro Toma nejlehčím soupeřem ve kupině,tudíž by ho měl Tom zvládnout....Jinak Tom hrál s Roddickem naposledy letos v Indian Wells,kde měl Roddick formu jako hrom,a jejich předposlední zápas byl myslím loni ve Wimbledonu,kde byl nakonec Roddick asi 3 míčky od titulu....Roddickova současná forma není nic moc,neříkám že hraje špatně,ale pokud chce Tom myslet na postup ze skupiny,měl by ho porazit....nějakou vzájemnou bilanci tady nevytahuj,koukni se třeba na Rogera a Monfilse....Roger to nad ním měl 5-0,v každém zápase ho sfoukl a ejhle,kdo vyhrál v sobotu?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na čem se bude hrát hm?Furt se tu jen hádate a na slušný dotaz neodpovíte..
Reagovat
smazaný uživatel
Rooddickův ani Nadalův styl mu prostě nesedí!! naopak s Federerem hraje skoro vždy vyrovnané zápasy!
Reagovat
smazaný uživatel
to mělo být prot to trdlo tomRF
Reagovat
smazaný uživatel
* Chtěl jsem samozřejmě napsat "Když před dvěma týdny to byl podle tebe hráč,co nemá ani na Top 70
Reagovat
smazaný uživatel
Žádnej z těchto soupeřů není lehkej, ale to by bylo asi dost divný kdyby byl, když je to turnaj Mistrů. Postoupit může kdokoliv z těchto borců. Ale každopádně se moc těším na to nej.... a navíc s českou účastí, je to prostě PARÁDA!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Chlapci,chlapci....vy jste takový nukleární hovada,že to až není možný (hlavně teda Warpet) Roddicka trápí pleš,chrt kousající Djokovice do řiti,na jiné diskuzi zas mlátíš Davydenka gumovou hadicí přes záda....Jedličkův ústav volá pane Warpet

lopata43-Ty tvoje výtvory jsou sice bláboly nejvyššího stupně,ale budiž,aspon něco o tenise,a ne o metodách v ruské armádě,ajk píše Warpet....nic méně meleš blbosti....jestli tedá má na to porazit Federera,Soderlinga a Murraye,jak pak můžeš napsat že nemá na Roddicka?? :) a vůbec,najednou už má Tomáš i na Federera,když před 2 týdny to byl podle hráč,co nemá ani na Top 70 :) Ale jak říkám,aspon píšeš něco o tenise

Jinak doufám,že se bude Tomovi dařit,nejlépe by bylo,kdyby se dostal do finále proti Federerovi :)
Reagovat
smazaný uživatel
Prominte,trapný dotaz:na jakém povrchu se bude hrát(v hale určitě)
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě má Berdych docela velkou šanci porazit tyto tenisty, avšak obvykle se bude jednat o mírné podvody...

Roddicka může porazit pouze v případě, nasadí-li si na hlavu blonďatou paruku, díky níž si bude každý myslet, že si nechal narůst dlouhé vlasy. Jak jistě víte, Andyho již dlouhou dobu trápí pokročilá pleš, kvůli které vykonává zoufalé činy; jedním z nich je to, že neustále nosí tu svoji čepici, v níž snad i spí, aby se nemusel dívat na to koleno, co má na hlavě.

Nenadarmo tento americký tenista prohrál s Monfilsem, když si černoušek nechal narůst dredy. :DDD

Naopak na Djokoviče platí něco docela jiného; s ním vystačí hrát tři sety, protože budete mít jistotu, že právě v té poslední sadě nakoupí pravděpodobně kanára.

Vůbec nechápu, jak může být ten srbský simulant ještě pořád v elitní trojce, když má tak ubohou kondici. Avšak já moc dobře vím, co by mu pomohlo. Kdybych byl já jeho kondičním trenérem, tak bych si koupil chrta, se kterým by musel denně uběžet 30 km. Kdyby totiž neběžel, tak by jej ten pes kousnul do řiti, což by bylo také pro něj výhodné, protože by nemohl sedět, a tudíž by si zlepšil vytrvalost, ale pro Berdycha by to bylo naopak nevýhodné.
Reagovat
smazaný uživatel
Solidní žvásty, hrozně se ti divím, že nevěnuješ svůj čas něčemu jinému než je SPORT.
Reagovat
smazaný uživatel
postup vidím na Federer, Söderling a Nadal, Djokovič
Reagovat
Vojtiik
No ačko vypada asi ostřeji než Bčko, z toho Bčka by si snad měl fedex postup pohlídat, má tam jackpot v podobě ferrera a jednoho z dvojice murray/soda by porazit mel... jako druheho bych nejradeji videl postoupit soderlinga :))
Z áčka bych nejradeji videl na postup Djokoviče a Roddicka, ale reálně to vidím asi na nadala s djokovičem... a stim roddickem bych to mozna videl i nadejne, na Djokoviče zahrat umi a pokud berdych nebude mit nakou ultraformu tak by ho taky andy mel porazit:))
Reagovat
smazaný uživatel
A-Rod má na to aby Djokovice porazil, bude záležet hlavně na tom, jak Nole vyspí a jestli se mu budou dařit returny, doufám, že ne :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak to je nejtěžší možná skupina jakou mohl dostat!!
Reagovat
matesdc
...ani ne, pač tam chybíš ty!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nadala ani Roddicka neporazil snad už několik let! I kdyby proti nim hrál 20x tak všechno prohraje. Naopak v té druh= skupině by mohl porazit klidně všechny!
Reagovat
matesdc
...umíš vyprávět fakt skvělé pohádky :-))
Reagovat
smazaný uživatel
nevím o co ti jde, kdo jsi a s kým spíš, ale vím že Berdych má na to porazit Federera, MUrrayho, Söderlinga i Ferrera! naopak na Nadala i Roddicka nemá.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně, že si minulý týden lopato tvrdil, že nemá šanci porazit nikoho?!?!??
Reagovat
smazaný uživatel
ale teď je v roli outsidera! ta mu mlůže vyhovovat! nikdo od něj nečeká ani set
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte někdo jaké jsou termíny zápasů? které dny berdych bude hrát?
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš začíná v pondělí od 15.OO s Djokovičem.
Reagovat
matesdc
...nějak to rozlosování muselo dopadnout, te´d už je to na Tomovi, jak se s tím popasuje, snad překvapí, rozhodně budu koukat a fandit. To, která skupina je lehčí nebo těžší je podle mě zbytečné řešit, jsou tu hráči top 8, takže Tome - DO TOHO!!!.-D
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě má Berdych docela velkou šanci porazit tyto tenisty, avšak obvykle se bude jednat o mírné podvody...

Roddicka může porazit pouze v případě, nasadí-li si na hlavu blonďatou paruku, díky níž si bude každý myslet, že si nechal narůst dlouhé vlasy. Jak jistě víte, Andyho již dlouhou dobu trápí pokročilá pleš, kvůli které vykonává zoufalé činy; jedním z nich je to, že neustále nosí tu svoji čepici, v níž snad i spí, aby se nemusel dívat na to koleno, co má na hlavě.

Nenadarmo tento americký tenista prohrál s Monfilsem, když si černoušek nechal narůst dredy. :DDD

Naopak na Djokoviče platí něco docela jiného; s ním vystačí hrát tři sety, protože budete mít jistotu, že právě v té poslední sadě nakoupí pravděpodobně kanára.

Vůbec nechápu, jak může být ten srbský simulant ještě pořád v elitní trojce, když má tak ubohou kondici. Avšak já moc dobře vím, co by mu pomohlo. Kdybych byl já jeho kondičním trenérem, tak bych si koupil chrta, se kterým by musel denně uběžet 30 km. Kdyby totiž neběžel, tak by jej ten pes kousnul do řiti, což by bylo také pro něj výhodné, protože by nemohl sedět, a tudíž by si zlepšil vytrvalost, ale pro Berdycha by to bylo naopak nevýhodné.
Reagovat
smazaný uživatel
Zase jsem se aspoň díky tomu příspěvku náramně pobavil, nevím kde na to chodíš :-D
Reagovat
smazaný uživatel
tak to s tim roddickem je opravdu zabavne ale u djokovice to urcite neni pravda... vzdyt na USO porazil v 5 setech federera
Reagovat
urbi
Semifinále: Nadal - Murray, Djokovič - Soderling.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě postoupí Nadal, Roddick, Federer a Murray
Reagovat
steve79
No fedex má docela těžkou skupinu. Na Murrayho neumí zahrát, se Soderlingem to bude hodně vyrovnaný a Ferrera snad porazí.
Reagovat
misoSK
no ale zas Murrayho forma v poslednej dobe nebola nijak presvedciva
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist