Rio: Nadal v semifinále nestačil na Cuevase

21. 2. 2016, 08:02
Aktuality 209
Rafael Nadal končí i na svém druhém letošním antukovém turnaji v semifinále. V Riu de Janeiro dnes v boji o finále nestačil na 45. hráče světa Pabla Cuevase, s nímž prohrál po třech a půl hodinách 7-6 6-7 4-6.
Rafael Nadal

Rafael Nadal vstoupil do sezony finálovou účastí na turnaji v Dauhá, kde však v boji o titul padl se světovou jedničkou Novakem Djokovičem. Na Australian Open vypadl Španěl již v úvodním kole a zlepšení si sliboval od oblíbených antukových turnajů.

Minulý týden prošel na turnaji v Buenos Aires bez ztráty setu do semifinále, v něm však co by obhájce titulu prohrál třísetové utkání s rakouským mladíkem Dominicem Thiemem. Stejně si pak Nadal vedl i tento týden na turnaji ATP 500 v Rio de Janeiro -  úvodní dvě utkání zvládl bez ztráty setu a do semifinále pak postoupil díky odstoupení Ukrajince Dolgopolova.

V semifinále turnajovou jedničku a světovou pětku vyzval aktuálně 45. hráč světa Pablo Cuevas. Úvodní sadu Nadal vybojoval v tie-breaku, ve druhém dějství však uspěl uruguayský tenista a o vítězi rozhodl až třetí set. V něm byl úspěšnější Cuevas, jenž v sedmé hře prolomil Nadalovo podání a náskok brejku už si pohlídal.

Cuevas v utkání trefil celkem 48 vítězných míčů, 10 es a odvrátil jedenáct ze třinácti brejkových šancí Španěla. Po třech hodinách a 28 minutách hry zvítězil 6-7 7-6 6-4 a postoupil do finále.

"Ztratil jsem příležitost, ale bojoval jsem až do konce," konstatoval po utkání Nadal. "Musím to však akceptovat a dál pokračovat v tvrdé práci, abych se pokusil změnit dynamiku své hry."
"Nezískal jsem titul, takže to rozhodně nebyly povedené dva týdny. Na obou turnajích jsem měl šanci, ale pokaždé jsem prohrál v semifinále. Mrzí mě to, ale nedá se nic dělat. Teď se musím co nejlépe připravit do Indian Wells," dodal pátý hráč světa, jenž na antuce prohrál teprve podruhé od roku 2005 s hráčem, který není členem Top 30 žebříčku ATP.

Cuevas si o svůj čtvrtý titul zahraje s Argentincem Guidem Pellou (71. ATP), jenž si v Riu zahrál své první semifinále, v němž hladce porazil rozjetého Dominica Thiema 6-1 6-4 a postoupil tak do svého prvního finále na okruhu ATP.

"Nebyl jsem dnes lepší a soupeř vyhrál zaslouženě. Hráli jsme v těžkých podmínkách, ale bylo to pro oba stejné a on se s tím vypořádal lépe," komentoval po zápase Thiem, kterému Pella přetrh šňůru osmi vítězství v řadě.

• ATP 500 RIO DE JANEIRO •
Brazílie, antuka, 1.471.315 dolarů
sobotní výsledky (20. 02. 2016)
• Dvouhra - semifinále •
Cuevas (Urug.) - Nadal (1-Šp.) (6)6-7 7-6(3) 6-4
Pella (Arg.) - Thiem (Rak.) 6-1 6-4

Komentáře

209
Přidat komentář
Roger_Federer
Kdo krome Pe3ka(ktery je trochu vyhraneny) je tady z Fanousku Federera ten hater Nadala?
Proti tomu, co jsem tady cital od x "Nadalovcu" v roce 2013 vcetne Forehenda je tohle jeste podpora Nadala.Pochybuju, ze nekoho opravdu tesi aktualni Nadaluv herni stav.
Reagovat
tito
Když shrneš rok 2013, tak to je jiné, než diskuse pod jedním článkem. Je jich samozřejmě více, ale proč se v tom ráchat.
Reagovat
gigin
Největší hejtr je magerka.
Reagovat
tito
:-) Ne fakt ne
Reagovat
gigin
:-D ta mne zabije, až přijde :-D
Reagovat
tito
Pochopí to. Ale copak, mladý pane, večerní diskuse? Jsem si tak nějak řekl, že bychom se mohli domluvit na nějaký termín (nejlépe nezainteresovaného zápasu) a dát pokec. Ty, Mut, Tomasinho, Chazy, náš decanus sojka...
Připravit si něco dobrého v dostatečném množství... :-)
Reagovat
tito
Pochopitelně abych nezapomněl na kamaráda Forehanda a řadu dalších ikon tohoto portálu
Reagovat
smazaný uživatel
Pojdem..Ale musím sedieť vedľa tita a Sojky :)
Reagovat
tito
Sojka by asi neměla radost, ale ve virtuálním světě se to stírá :-) Koneckonců je ona ta, která upřednostňuje logiku před demagogií. Byť tam je ten emocinonální prvek....
Reagovat
smazaný uživatel
Sojka to logicky neprizná, ale v duchu by bola určite rada, má pre mňa slabosť...Vačšiu ako magerka, haha :)
Reagovat
gigin
Už jdu do peří. Jasně tito, sežeň baby, já seženu chlapy :-)
Reagovat
tito
To mi říkáš furt........
Reagovat
gigin
Ano a ty mi na to napíšeš, že prijedeš s 12 chlapama :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Petrik, spaniel, R_F, úplne s prehladom...

A výrazne tendenčné názory majú aj Stan_B, Venca, v podstate aj Kozoroh a iní...

Tornesa by som osobne označil za najobjektívnejšieho, hoci ako fan ma samozrejme subjektívne vnimanie, ale to je prirodzene....

HH si z vas prakticky len uťahuje, víri pokojné vody, je to celkom vtipné čítanie..
Reagovat
smazaný uživatel
A teda, samozrejme rod_laver je asi úplne najviac v pohode, nadhlad a prototyp správneho fanusika, pozitívneho...Ale ten vystupuje v debatách oproti predošlej skupinke naozaj minimálne..
Reagovat
tito
Jo Rod, ten byl vždycky klasa :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
já už se tady s váma o nesmyslech v podstatě nedohaduju.

Rafa za svou kariéru jednoznačně dokázal, že byl antukovým fenoménem, který několikrát zaznamenal pozoruhodné úspěchy i mimo tento povrch, což jej zařazuje mezi nejúspěšnější tenisty historie. Co na tom chcete pořád řešit?
Reagovat
rod_laver
Díky vám, taková slova potěší :-) já vás vnímám jako racionálně uvažující diskutéry (i když musím přiznat, že u Forehanda jsem na začátku nevěděl, zda se jedná o klasické hejtování nebo o takové hezké rýpání, nad kterým se bavím, protože vždy někoho dokáže vyprovokovat zcela nesmyslně :-).

Snažím se vstupovat do debat méně, protože nemají konce a objektivně nelze posoudit, kdo GOAT je. A čím méně se Roger s Rafou setkávají, tím víc bych si přál, aby tomu bylo opačně. Byly to zlaté tenisové časy.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, nedávno jsem si z nostalgie pustil sestřih finále WB 2008. Neskutečný tenis od obou.
Reagovat
spaniel
Když si pustím AO 09, tak byt to dopadlo blbě, lepší zápasy od té doby bych spočítal na prstech jedné ruky. Dnes je to bída.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jo, to byly časy... a navíc, když si člověk pustí jen sestřih, kde nejsou skoro žádné UE, tak jsou ty zápasy ještě o level až dva lepší.
Reagovat
Stan_Borowitz
a co myslíš, čím sis získal Forehandovu přízeň. Já svůj tajný tip mám...
Reagovat
Pe3k
Troll a hejtr vypisuje hejtry? ROFL
Reagovat
misa
Samprasovi se ke konci kariéry taky všichni smáli a nakonec se rozloučil jako král :)
Reagovat
spaniel
Sampras hrál trochu jiný tenis.
Reagovat
tito
:-)
Reagovat
peggy
Rafo,drive jsi lital za kazdym micem,skakal jako opice,delal gymnasticke vykony a kde to vse je???Tve mice padaly tak jsi chtel a kdyz jsi zavrel oci padlo to dobre a nyni? Je to vubec Rafa?
Reagovat
spaniel
:D
Reagovat
Herbert_Hoover
Není, je to Horst Fuchs :))
Reagovat
peggy
Rafo,Rafo moc prosim zacni hrat.Dik,dik.
Reagovat
rusedski
Doufejme, paní Maruško, budem držet palce...
Reagovat
Pe3k
Gratz.
Reagovat
smazaný uživatel
lutost si nechaj pre seba na horsie casy
Reagovat
Pe3k
Díky za dobrou Radu. Proč to postuješ pod gratulaci Kyrgiosovi?
Reagovat
smazaný uživatel
aby si to nepriehliadol,aj na sarkazmus si si dovolil vela
Reagovat
smazaný uživatel
pardon-na vysmech
Reagovat
Pe3k
Aha, už chápu. Celé to téma je komplikovanější než si myslíš a představuješ, nebyl to jen sarkasmus, je na tom vela pravdy. Nejsi přece jako Sith (tedy ten, co vidí černobíle).
Reagovat
smazaný uživatel
neviem ci nepatris medzi tie tipy,co uznaju kvalitu supera iba ak ho porazia,ak sa takto spravas v reale tak to maz tazke,skor sa chodis na net len vyburit:)
Reagovat
smazaný uživatel
Díval jsem se ze záznamu a připadá mi, že se výrazně zhoršil jeho pohyb, z čehož pramení UE. Balóny, které dříve dával, dnes vypouští. Jeho výkonnostní progres tak bude složitý.
Reagovat
r176
No dle záznamu Nadala rozseká snad už i Errani :-)))))))
Reagovat
Lunej..
Spojme se:-):-)
Reagovat
smazaný uživatel
No Hoover má podobnou úroveń jak většina Kvitovců, tak tam dobře zapadne. :D
Reagovat
Herbert_Hoover
Děkuji vencape za projevenou důvěru, zrovna přemýšlím, že bych přeskupil své zájmy. :) Vezmu to do úvahy.
Reagovat
Lunej..
No vy taky máte pár dárečků:-)
Reagovat
Lunej..
Myslím Rogerfans:-)
Reagovat
Roger_Federer
Napr?
Reagovat
Lunej..
Např. zrovna ty.
Reagovat
Herbert_Hoover
Počkej Lunej, takže ty mě jako nebereš do tábora? :(
Reagovat
Cico93
Venco, on má aspoň dajakú úroveň. Kvitovci zväčša nie!.-)
Reagovat
Herbert_Hoover
Je pravda, že já ani pořádně nevím, kdo jim fandí :D Znám jen majstera iqeho a je fakt, že s ním jsem kloudnou řeč (taky) moc nenašel :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nikdy :D
Reagovat
PetaM
Ne, NIKDY!!!!
Reagovat
Pavol
Kyrgios a Pella. Na tych tipnem. Ak vyhraju budu ma tesit prachy. Ak prehraju budem sa tesit tiez.

PS nemam ich rad.
Reagovat
Pe3k
Tipuju: Querrey, Kyrgios, Hernych.
Reagovat
smazaný uživatel
Nakoniec zistime ze sezona 2015 bola celkom uspesna lebo rafa ziskal az 3 tituly. Ked nedokaze vyhrat 250tku tak co potom? Zrejme uz len nejaky turnaj veteranov kde bude hrat lendl,becker, wilander ...ale fandim mu stale, stve ma len to,ze neprizna problemy a tvari sa akokeby tato bieda bola ok. Nie je,lebo on nie je berdych,ferrer,ale 14 nasobny vitaz GS. Od neho sa stale budu cakat tituly. Jasne ze necakame,ze vyhra za rok 3 GS,ale 1 GS by vyhrat mohol a aspon 2-3 tisicky, ja by som s takouto bilanciou bola spokojna. Pozerala som toho rafu do pol piatej,som totalne rozbita,keby aspon vyhral,tak cert to ber,ale takto som akurat nevyspata a rozladena. Esteze ten Jagr dal goly, aspon nanho sa da spolahnut.
Reagovat
Pe3k
Konečně fanda Rafy dle mého gusta. Tady máš za ty sympatie nové video, které na celém Československu ještě nikdo neviděl.

Rafael Nadal _ Unforgettable Fighter
https://www.youtube.com/watch?v=yfnEbsHcuao
Reagovat
smazaný uživatel
Dakujem,ale bohuzial nepomohlo,zajtra rafa ide z mojej nastenky v robote dole az do spodneho suplika a ked pride cas,naspat ho vyvesim. A mozno uz ten cas nepride... mozno skor politici prestanu kradnut ako rafa zacne vyhravat... najviac ma stve ze z nastupujucej generacie nemam nikoho komu by som tak od srdca fandila ako rafovi, nikto ma nejako extra neuputal,neziskal, ziaden zaujimavy pribeh,proste ziadne iskry nepreskocili. A este ma stvu vsetky tie prebdene noci a skore rana kvoli tenisu, boze kolko ich bolo.... a tolko prehier!!! Niekedy az zavidim tym co sa o sport absolutne nezaujimaju,ze aky maju kludny zivot. Normalne by som to brala,ale nejde to tak ze si poviem,ze od zajtra koncim so sportom,take jednoduche to nie je.
Reagovat
Pe3k
Píšeš moc hezky a je mi líto, že teď díky Rafovi zažíváš perné chvilky. Z nástěnky bych ho určitě nesundával, protože toho dokázal jako málo kdo v historii tohoto sportu, je to tenisová legenda a sportovní fenomén. Byl 10 let na vrcholu, což není zrovna málo, ale je to prostě jen člověk a ne kapela, aby furt vyhrával :)
Zkus třeba někoho z Wta, nebo jiného sportu, kdo by tě těšil svými výkony...Já mám kro Federera Xu Xina, Šafářovou, Soukalovou, a řadu dalších...
Reagovat
smazaný uživatel
Ved prave preto,ze je legenda,tak je nedostojne,aby takto prehraval,ked sa take nieco prihodi legende,tak radsej konci... ja toho tiez mam na fandenie dost,napr. Jagr,tiez soukalova,safarova,cibulkova,delpotro,real madrid,slavia praha , juventus atd.,ale jedine rafa je mega top srdcovka ako nikto iny,proste iba jeden moze byt jednicka,a u mna to je prave rafa, mas pravdu,este ho na tej nastenke necham a pomodlim sa 3x otcenas, vraj to pomaha, ale to by som sa asi mala pomodlit po spanielsky,aby to bolo platne...
Reagovat
cheeky
Padre nuestro,
que estás en el cielo.
Santificado sea tu nombre.
Venga tu reino.
Hágase tu voluntad en la tierra como en el cielo.
Danos hoy nuestro pan de cada día.
Perdona nuestras ofensas,
como también nosotros perdonamos a los que nos ofenden.
No nos dejes caer en tentación y líbranos del mal.
Amén.

Dios te salve, Maria.
Llena eres de gracia:
El Seńor es contigo.
Bendita tú eres entre todas las mujeres.
Y bendito es el fruto de tu vientre:
Jesús.
Santa María, Madre de Dios,
ruega por nosotros pecadores,
ahora y en la hora de nuestra muerte.
Amén.
Reagovat
smazaný uživatel
Dakujem, to je mile, hned mam lepsiu naladu, ????????????
Reagovat
turista
Soukalová je hloupá.
Reagovat
rusedski
Fandění by mělo být o srdíčku a tím pádem navždy, ne fandit jen když se vyhrávají grandslamy a jakmile to nejde, tak strhávat plakáty.

A už vůbec bych nelitoval probděných nocí, to k tomu prostě patří, stejně jako prohry. Však výher byla taky spousta, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Jasne ze navzdy, ale dnes som rozladena,preto tie pohrebne reci, jasne,ze uz zajtra ma to prejde. Ved nie kazdy den je clovek happy, nejako tie prehry ma dorazili uz ich je vela... navyse uz 2 roky cakame na poriadny titul, tak niekedy ta trpezlivost chyba
Reagovat
smazaný uživatel
hej, prehier je už priveľa, ale ja stále verím, že sa ešte zmátoží. Nemusí hneď vyhrávať GS. Ak aj prehrá, nech je to aspoň dôstojne a bez debaklu. Tam už iné nepomôže len nejaká radikálne zmena.
Reagovat
Ma3ek
Aspon musi byt kazdemu jasne ze djokovic sa az tak nezlepsil iba nadal zhorsil
Reagovat
Pe3k
Nadal se zhoršil, ale Djokiovic se zlepšil, o proti sezoně 2013 dokonce výrazně. Těžko říct, jestli se Rafa více zhoršil nebo Djokovic více zlepšil, osobně bych se přiklonil ke zlepšení Novaka.
Reagovat
Kozoroh
Vůbec nesouhlasím. No1e prodělal pod Beckerem velké zlepšení, nejen herní, ae i mentální.
Reagovat
kubiik
Tak Rafa se zhorsil to jednoznacne..Novak a jeste vic zlepsil return a hlavne servir. Otazka je jak moc sou tyhle zhorseni/zlepseni vinou psychickeho rozpolozeni. Jak kazdej vi, tak hlava je nejvetsim faktorem. Rafa potrebuje ziskat zpatky vnitrni pohodu. V minulosti castokrat urval zapas na svou stranu diky psychicke odolnosti. Taky se priklanim k nazoru, ze by mel do tymu nekoho pribrat. Nerikam aby vyhodil Toniho, ale aby rozsiril svuj tym podobne jako Novak, ktery taky nevyhodil Vajdu. Chce to proste dodat cerstej vitr, kterej by snad byka zase nakopl az by mel pri zapasech zase rudo pred ocima.
Reagovat
tito
Může se rozebírat všechno možné, ale ta nedůvěra je tam vidět nejvíce. Těch pozic, kdy mohl odehrát winner a zamáznout, místo toho dal Pablovi šanci na další úder, bylo nespočetně. To samé nevynucené chyby, práskal je tam jak u Verdunu. Z toho pochopitelně pramení i neproměňování brejků. (Rafa 2/12, Pablo 3/10). Pokud dá tenista 2 nevynucené chyby v gemu, nakopne to soupeře. Pokud se takové gemy opakují, nemůže vyhrát zápas. Cuevas možná podával dobře, ale nevrátit mu ani jeden první servis (17x!) ve třetím setu? Ne, to nesouvisí s pohybem. Hlava, hlava hlava. Nevím, co se mu v ní honí, možná monstrózní projekt Tenisové akademie, který má být dokončen v červnu, každopádně koncentrovaný nebyl. S "dobrou hlavou" a stávajícím tělem měl prostě včerejší zápas vyhrát ve dvou. Což je nakonec dobrá zpráva a netřeba věšet hlavu. Ale chce to novou krev. Toni jen na finále, vše ostatní nový kouč. A pokud nedá finále, vše včetně něj nový kouč :-) Vamos Rafa!!!
Reagovat
kubiik
Souhlas snad se vsim. Myslis, ze Rafu mohl rozhodit ten vyprask od Djoka v Dauha? Podle me tam hral totiz dobre. Snazil se hrat agresivne a strilet winnery, ale po tom finale me pride, ze se zas vratil do toho lonskyho svrabu.Je to skoda...myslim, ze turnajovi vitezstvi na zacatku sezony ho mohlo aspon trochu nakopnout...mozna mel radsi zkusit Brisbane nez Dauha.
Reagovat
Mayo
Ježiš co s tým má zase Djokovic...to neni možné uz snáď
Reagovat
turista
No je to škoda. Rafa titul v Riu potřeboval. Navíc Thiem venku ze hry. Rozhodlo pár míčů. Se soupeři žebříčkově takhle hluboko pod ním by neměl Rafa prohrávat.No nic, musí jet dál.
Reagovat
smazaný uživatel
No nevim, podle me se Cuevas hodne podcenil. Musim tedy rict, ze "nejsem s Pablem tak spokojen tenisove" jak v tuto dobu minuly rok, kdy ten jeho BH, to byla poezie sledovat...a vubec celkove hra.
Ale na Rafu vytahl podle me slusnou taktiku...strasne jednoduchou, a ta jednoduchost Nadala proste utahala ...ono se da rict, ze me ten zapas taky utahal;D)

Bylo to celkem dokola dokolecka dokola...dostat crossem Rafu k tribunam, obehnout FH a po lajne winnerovat. Musim rict, ze jsem byl fakt prekvapeny, ze ve tretim jeste ten Rafa nektere mice z toho FH byl schopny nejen dobehnout...ale zahrat tak, aby tu vymenu vyhral. Mel tam ty sve uzasne momentky.

Co me ale nejak nesokovalo, bylo to, ze nebyl schopen neco vymyslet...

Ja jinak neupiram vysledky tomu bykovi, ale hodne ziskaval behem kariery prave pohybem. Ten ma asi genialni i v kombinaci s uderem, ok...jenze kdyz ztraci, tak nema cim toho soupere dominantne prehrat. Prijde mi, ze ten jeho FH se ztraci s tim, jak mene extremne ho musi v pohybu zahrat... obcas je pro me az zarazejici, jak takovy hrac muze zahravat ten FH z tak lehkych pozic, tak katastrofalne. Ale muze to byt pochopitelne i necim jinym...
Reagovat
smazaný uživatel
Schvalne jsem si dnes dopoledne najel na spanelsky portal... jestli tam bude nejaka reakce Nadala...
... jeho reakce me celkem vyrazila dech..."Nekdy je treba trochu vic stesti" rika velky Rafa...

Tak to hovori za vse. Vcera ho mela myslim az dost, az prilis bych dokonce rekl.... To jedno z prasatek bylo opravdu excelentni, myslim, ze Janekda by zaplesal...mel sanci Pabla brejknout ve tretim setu...Pablo se mu doslovne nabizel mizernym servem...ktery jinak mel velmi dobrej...cili sance jako hrom, vic uz snad nemohl Cuevas nabidnout...v tu chvili jsem si rikal, ze to asi ani Pablo nezvladne... jenze zapomel jsem na to, ze nic v tu chvili neni schopny Nadal vymyslet.

Ten jeho stryc mu podle me vesi buliky na nos;) To ze rika, ze zmenil jeho hru na vic agresivni a utocnou, jeste neznamena, ze to je v realu pravda...ale bohuzel ten hrac tomu asi veri...

Finale Pella x Cuevas jsem si vcera i pral;) Je to takove nepredpokladane, exoticke...a celkem je mi sumak, ktery z nich vyhraje. Jak Pablo, budu rad i za Muta...ikdyz ten Pella, ten Hromada kdyby to urval v Riu.
Byla by to fajn supa;D)
Reagovat
janek_da
Tak jestli Rafa mmluví, že neměl víc štěstí, tak je to fakt zlé.

Xkrát tam Pablo zkazil jasné nalité míče metr za sítí. Ta výměna jak Pablo smečoval přímo na Rafu, špatně vyřešené doběhnuté stopbally...
Reagovat
Pe3k
To asi neznáš Rafu, on tohle bere jako samozřejmost :D
Reagovat
Roger_Federer
To je tezko, je flustrovany, nevi moc co ma rikat.
A ty prohlaseni mel vzdycky hodne podivne.
Reagovat
Mayo
No pekne prehrať z jedna nula na sety, ach jaj Bycok...to podanie keď človek vidí, tak nemôže uveriť, že to je na okruhu ATP, hrôza... Mne príde akoby nemal uz ani silu poriadne sa do úderov opierať a pritom bývalý "kulturista" ... Je to zle ale mal by skúsiť trénerskú zmenu veď horšie to snáď ani nemôže byt ale skôr sa toho nedockame...
Reagovat
smazaný uživatel
tak, tak, boľavý servis, v dueli stratil 3x, horšie to bolo v tajbrejkoch, 6x je až priveľa, čo už
Reagovat
Cico93
Tie tb sú už dlhšie nočná mora, neschopnosť premienať bb, sb, mb....každopádne aj trošku šťastíčka chýba.
Reagovat
smazaný uživatel
občas sa mu podarí bb premeniť, ale nie na prvý raz, väčšinou musí ísť cez zhodu.
Reagovat
kada.tom
dost nečekané obsazení finále v Riu ... no, snad turnaj vyhraje Cuevas :-)
Reagovat
smazaný uživatel
hlvně že ho nevyhraje ta vaše "legenda"...:))
Reagovat
Herbert_Hoover
Já jsem si to hned myslel, že ty jsi v rodině s Petříkem? :) Já bych řekl, že hlavní je, jestli jsi na tom turnaji prohrál dostatek peněz.
Reagovat
smazaný uživatel
peníze evidentně prohráváš ty, je to vidět vedle v diskuzi :D :D, ale ono se není čemu divit u člověka kterej si plete Argentinu s Brazilií...:)
Reagovat
Herbert_Hoover
Nepovažuju se za guru sázení a od jisté doby sázím za velmi málo peněz, takže i kdybych přijal tvou tezi, tak mě to rozhodně nezruinuje. Tebe je taky hodně vidět v diskuzi, jak každého druhého z uživatelů oslovuješ tituly na pi- apod. Že zrovna ty, takový diskuzní odpad, budeš někoho dalšího moralizovat, to je taky odvaha, ušoplesku. :) Očividně nemáš přehled o vzdálenosti velkoměst napříč světem, proto jsi nemohl pochopit příspěvek. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
tobě už nic jinýho nezbývá než kopat kolem sebe a brečet jak malej rozmazlenej fracek, ale plač dál, tvé slzy jsou chutné :)....a nebo to zkus pod jiným nickem, to taky zvládáš bravurně, ty hvězdo :)
Reagovat
Herbert_Hoover
A hele, není náhoda, že Fernet vůbec nepiji a natahuje mě po něm, je to stejný princip jako, když čtu tvé příspěvky. Takže by se hodilo přiznat, kterým z radikálního jádra společenstva elegoš fanatiků, konspirátorů a vzájemných ohřívačů polívky, jsi. :)
Reagovat
smazaný uživatel
já nejsem žádnej elegoš fanatik, ani hater Nadala, jsem jenom hater jeho některých psychopatických a ubrečených fanoušků, kam patříš hlavně ty...kolikátý nick to vlastně máš? Desátej, dvanáctej? čím to že jsi tolikrát dostal ban, hm? :D
Reagovat
Herbert_Hoover
To bys měl být hater i psychopatických fanoušků Fedexe, divné, že jím nejsi, tady něco hapruje. Což v případě tvé virtuální osoby není poprvé. ;) Na všechny nicky jsem BAN nedostal, jenom mám rád změnu. Jedna hra omrzí, vznikne další. :)) Spíš je s podivem, že jsi za své působení v diskuzi nedostal BAN ty. ;) Sprostých slov máš plné kapsy a užíváš je pomalu místo pozdravu. :)) Fakt, taková diskuzní spodina bude ostatní vyučovat. Paradox. :)
Reagovat
smazaný uživatel
mám ti vyfiltrovat co tu i vedle v diskuzi bleješ ty? vážně se chceš ještě dál ztrapňovat? nebylo toho dost už? tebe prostě vyhodí dveřma, přijdeš oknem, otravná zbytečná štěnice jsi, nic víc, každej už z tebe má jenom pobavení, je čas odejít (a přijít za dva dny s novým nickem) , ty paciente :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Raději si vyfiltruj sebe. Začít by měl každý u sebe. :) Hodil by ses tak do Blesku nebo do černé kroniky. ;) Jaký je tvůj přínos? Vždyť v diskuzi jen pořád ryješ, jako Přemysl oráč.
Reagovat
Pe3k
Nepřipadá ti divné, že jsi s každým na kordy? Asi nebude chyba v těch druhých, ale v tobě...
Reagovat
Herbert_Hoover
S každým ne. :) S někým vycházím v pohodě. Na druhou stranu nepřipadá mi to divné, jelikož uznávám, že má nynější role k tomu budí, ale kdyby ostatní nebyli svým způsobem taky radikální, tak by do mě nejeli. :) Pak by spíš šlo dosáhnout nějakého konsenzu, vytyčení mírové zóny. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Čo to trepeš, že "nemá ani fanoušky co by ho podrželi"? Čo si predstavuješ pod podržať svojho hráča? Jeho praví fans stoja stále pri ňom. A tí, ktorí nie, nech idú do čerta. Na teba málo reagujem, ale nedalo mi.
Reagovat
Pe3k
To je velice jednoduché a ukazuje se to i tady na tp před každým zápasem Nadala. Rafa má velmi málo těch zkutečně pravých fanoušků. Většina z těch co mu fandí jsou bud hateři Federera (forehand aspol.) nebo glory hunteři (ti jsou schopni do 2 rána psát o důležitosti H2H, ale když Rafa hraje tak se ani neukážou) a pak hromada lidí co tenisu vůbec nerozumí. Když hraje Federer tak tady mají hromady komentářů a když hraje Nadal tak ticho po pěšině...Nechci zas házet všechny do jednoho pytle, ale těch skutečných fanoušků je jako šafránu: tito,cico, Matti, možná ty, nevím...My fanoušci Federera jsme nad Rogemrem 2013 nezlomili hůl a fandili i když se nedařilo!
Reagovat
smazaný uživatel
Je nezvratný fakt, že sa Rafovi nedarí, ale ešte nie je koniec. Veriť treba do poslednej chvíle a to praví fans robia. Neviem, že by nad ním lámali hůl. Hejterov Rafu je tu oveľa viac ako Federera. Rafa, vamos!!
Reagovat
smazaný uživatel
spanielovi sa už nedarí ani jeho meno napísať, Rada. :-)
Reagovat
spaniel
Až vymenis svou Nokii za něco novějšího, taky se ti to bude stávat ;)
Reagovat
smazaný uživatel
ha ha
Reagovat
Mayo
Nokie som mal najradšej, to boli telefóny ako víno :D
Reagovat
Cico93
tak to hej, tu legendu 3310 mám ešte kdesi v skrini.
Reagovat
Mayo
3310 nemám rad a nikdy som ten telefón ani nemal, radšej 3330 ale ani ten som nemal ;D ja mal tie novšie až
Reagovat
Herbert_Hoover
Mohl jsi je s troškou šikovnosti užít i jako zbraň v sebeobraně. :))
Reagovat
Cico93
:-))
a v škole sa mastilo jak o dušu.
https://ezimbabwe.files.wordpress.com/2013/08/3310-snake-ii.jpg
Reagovat
Pe3k
Taky je velký rozdíl v tom, že když je Rafa na dně (poslední dva roky) tak my fanoušci Federera Rafovi ještě fandíme, je nám ho líto a snažíme se ho podporovat, kolikrát víc, než jeho tzv. fanoušci...
Reagovat
smazaný uživatel
fíha, to je mi novinka. Vraj fans Federera fandia Rafovi.
Reagovat
Pe3k
Tak to je jen další důkaz toho, jak zle na tom Nadal ve skutečnosti je...
Reagovat
smazaný uživatel
neboj, ak mu budeš fandiť aj ty, iste svitne na lepšie časy :-)
Reagovat
Pe3k
:D tak víš co, kdyby se mu dařilo tak by ho mohl hejtovat (alespoň by k tomu byl nějaký důvod), ale takhle mu člověk ještě musí fandit...
Reagovat
Herbert_Hoover
Jojo, ty ho podporuješ akorát tím, že lovíš v bahně negativní stats. Ty jsi podporovatel, který podporuje vleže s odstřelovací puškou. To tvé dobrodiní ti žerou tak maximálně tví patolízalové. :) A to snad jen naoko z umělé kolegiality.
Reagovat
Pe3k
A jaké pozitivní stats z těch jeho zápasů mám asi tak vykouzlit?!
Reagovat
Herbert_Hoover
Je to o přístupu, Petříku. Na sklenici taky můžeš pohlížet buďto, že je poloprázdná nebo poloplná. Kdo chce, pozitiva si najde, kdo nechce...hledá psa, kterého bude bít. ;)
Reagovat
Pe3k
Aha, tak hledej ty pozitiva a pozitivní stats. Budu tady na ně čekat ať vidíme, ten Tvůj přístup...
Reagovat
Herbert_Hoover
O to se neboj. ;) Ne, zdejší atmosféře vládnou negativa, nelze nesklouznout k vámi nastoleným pravidlům. Kdo chce s vlky býti, "musí" s nimi výti.
Reagovat
Pe3k
Co to furt meleš? Koukej sem postnou ty pozitivní stats jak si sliboval!
Reagovat
Herbert_Hoover
:D Ty jsi síla, Petříku. Bacha, ať nezkolabuješ, to by byla škoda tvé absence, celá diskuze by šla do kopru. :) Však si je najdi, já nejsem členem státních služeb, pozitivní statistiky jsou veřejně přístupným artiklem. Hop, hledej, šmudlo. :)
Reagovat
Pe3k
Dmnce.
Reagovat
Amputace
Petříku, ty jsi vážně neuvěřitelný retard - je pro mě potupné to takto napsat, není to můj styl, ale nelze jinak, protože s tebou mluvit slušně je v podstatě urážkou slušnosti.

Ilustrativní ukázka Petříkovy demence a chabé snahy o propracovaný hate, kdy se v prvním dějství snaží diskutérům nasadit do hlavy, že je vlastně fanouškem Nadala, aby v dějství druhém, stržen emocemi probíhající diskuze, od tohoto, vpravdě krajně absurdního tvrzení razantně odklonil a ukázal nám svoji pravou tvář:

Petřík 11:35: "Taky je velký rozdíl v tom, že když je Rafa na dně (poslední dva roky) tak my fanoušci Federera Rafovi ještě fandíme, je nám ho líto a snažíme se ho podporovat, kolikrát víc, než jeho tzv. fanoušci..."

Petřík, o pouhé tři minuty později, tedy 11: 38: "Tak já chválím svého koně, zaslouží si chválu a obdiv, na rozdíl od toho vašeho one trick pony, butt picking CheatDala..."

Toto se ti sice nepovedlo, ale jinak máš ten svůj hejt máš celekm zvládnutej, to vážně uznávám. Dokonce bych řekl, že v tom máš i jistý talent. Forehandovi sice nesaháš ani po kotníky, protože jeho hejt je alespoň vtipnej, zatímco tvůj dost průhlednej a strojenej, nicméně špatné to není - rozhodně se máš kam posouvat.. Škoda je, že místo této naprosto neužitečné schopnosti nejdeš radši rozvíjet svůj tenisový um na kurt... kupříkladu.
Reagovat
D@nny
Díky že jsi na to poukázal. Taky jsem si toho všiml, ale nechtěl jsem na to reagovat aby mě tady zase někdo neoznačil za moralistu:)
Reagovat
Pe3k
Jsem rád, že to máš všechno pěkně pročtené :)
Z Nadala jsem si v tom komentu dělal jen legraci, nemůžeš hned všechno brát tak vážně...A tak celkově se raději zaměř na fandění Rafovi a rozbory jeho hry atd. než vypichování toho, co se ti zrovna na mých komentářích nelíbí...
Reagovat
smazaný uživatel
A to je pravda. Rafa Fans, kteří drží palce vždy, je jak šafránu, Forhend, Cico a tito z těch, kteří přispívají prakticky denodenně. Ale pak jsou tu lidi jako Rafafeoli a Herbert Hoover, kteří se objevují prakticky jen, když se daří nebo jenom když nadávají Fedex Fans (jako Herbert Hoover). Od Vysavače jsem tu nečetl žádný komentář, v němž by například napsal, jak se mu líbil aktuální výkon Rafy, trochu zanalyzoval jeho hru a tak.
Reagovat
Herbert_Hoover
Protože od toho jsou tu Fedex fans, aby analyzovali Rafovu hru. ;) To je zdejší systém.
Reagovat
Pe3k
To není systém, to je o lidech, a Fedex fans mají rádi tenis tak jsou schopni zanalyzovat Nadalovou hru, kdežto Rafa fans se zasekli před 10 lety nad pozitivním H2H a od té doby s ničím novým nepřišli...
Reagovat
Herbert_Hoover
Fedex fans mají nadpozemsky rádi Fedexe a bytostně nesnáší Rafu. Takže hledají pozitiva Fedexe a negativa Rafy. A za chvíli začnou hledat častěji a častěji negativa Djokera. A jestli se nestane Djoker zcela legitimním GOATem, tak přijde honba za hledáním negativ hráče, jenž se tomu bude blížit. A tak to je, pějme píseň dokola.
Reagovat
Tornes
No nevím, ale velká část fandů Rogera Rafovi minimálně momentálně fandí a přeje (částečně včetně mě), takže úplně pravda to tvoje tvrzení nebude.
Reagovat
Amputace
Tak ono když se do každé diskuze o Nadalovi přiřítíš ty coby jeho hater a máš pak nejvíce příspěvků, povětšinou povážlivě nepřejícného charakteru či naopak radostného charakteru, pokud se nedaří (ani v tomto případě tomu není jinak), nemůžeš se divit, že to některé přispěvatele (jako třeba mě) odradí, sem vůbec něco psát. Nemysli si však, že nefandím a nesleduji. Akorát se tady z toho žumpa a v té já se nepotřebuji čvachtat jako ty.
Reagovat
Pe3k
Takže tím vlastně říkáš, že jsem nechodíš k vůli mě, ale stejně jsi sem přišel a jediné co jsi okomentoval jsem byl já...Takže jak to s tebou vlastně? Za všechno můžu já? I za to, jak Rafa neustále prohrává?
Reagovat
spaniel
Mýlil jsem se, Rada není antukový specialista, on jím býval.
Reagovat
spaniel
*Rafa
Reagovat
smazaný uživatel
:D :)
Reagovat
Pe3k
Tak on je pořád specialista, akorát jeho úroveň už není...
Reagovat
mahycek
Ano, Cuevas je dobrý antukář, ale Nadal nemůže s takovými hráči prohrávat. Už se to snad musí zastavit, ne??? Je mi jasné a to už hodně měsíců, že na vítězství na Roland Garros nemůže, ani pomyslet. Tedy i my, co tady píšeme, víme, že je to mimo realitu .
Reagovat
Pe3k
Nova cinema 10:35: Justin Bieber: Nikdy neříkej nikdy! :D :D :D
Reagovat
Pe3k
Po 4 turnajích je jeho bilance 8:4. Neporazil nikoho z top 50, přesto se stále drží v top 10...Dneska se jeho druhý servis pohyboval pod 120 km/h. Druhá prohra během jednoho týdne (na antuce) s hráček co má jednoruční backhand. V race mu patří nějaké 26 místo, přesto, že má odehrány o 2 turnaje víc, než většina hráčů špičky...Zatím to vypadá, že Rafa letos nezíská ani 1 titul...
Nadal nemá formu, nemá rozumného trenéra a ani fanoušky co by ho podrželi. Jeho poslední světélka ve tmě jsou změna trenéra a RG 2016. Změna trenéra mu moc nepomůže, protože on prostě nic jiného hrát neumí a vítězství na RG by mu pomohlo hodně, ale je to pro něj nereálné, možná tak na okruhu veteránů by měl nějakou šanci.
Jinak přechod na hard je pro něj vítaná změna, protože tam má paradoxně větší šance než na antuce (nyní na sklonku kariéry).
Reagovat
smazaný uživatel
TOP 50, to žertuješ?! Tak to je asi vševypovídající.
Reagovat
Pe3k
Je to tak! Jeho nejlepší letošní zápas je walkover přes Dolgopolova :D
Reagovat
panzer.dragon
bodově v racu je to jeden z jeho klíčovej zápasů :-)
Reagovat
Cico93
Ten najrozumnejší sa ozýva. diky za teba
Reagovat
Herbert_Hoover
Tím svitla malá jiskřička naděje pro Fedexe, aby se stal dalším jednoručákem, co Rafu porazí na antuce. :)) Ovšem, ten by to nedokázal ani, kdyby Rafu donesli na kurt svázaného v křesle. I tak by se podělal a nastartoval UE BH mód :))
Reagovat
Roger_Federer
Mas pravdu, tezko se muzou potkat v prvnich kolech
, kdyz Roger je top3.
Reagovat
Herbert_Hoover
Jedeš na drogách? To by leccos vysvětlovalo v dlouhodobém horizontu tvých příspěvků :))
Reagovat
Roger_Federer
:):), cos natom nepochopil?

Rafa se k zapasu z Rogerem ani nedostane, kdyz pokazde v turnaji kde startuji oba, vypadne daleko driv..
Reagovat
spaniel
Tak to bylo celou kariéru mimo antuky.
Reagovat
Cico93
Ale ale... bolo x y prípadov keď Rafa čakal čakal a nedočkal sa.
A keď už sa dočkal tak vyhral:-)
Reagovat
Roger_Federer
Jeho vyhry nad Rogerem bidou brzy na vedlejsi koleji, dulezite tak akorad pro Vas, pokud se konec kariery bude odvijet timto smerem.
Je fakt, ze vzpominat muzete...;)
Reagovat
Herbert_Hoover
To už tu taky bylo, v té debatě jste taky pohořeli jako papíroví čerti. Je docela odvážné otevírat staré rány, jelikož jsou to vaše rány. Ale u tebe se nedivím, ty jsi takový v zásadě jednodušší. ;)
Reagovat
Roger_Federer
Klidne kopkej kolem...ja se bavim na tvuj ucet, gamblere.;)
Reagovat
Herbert_Hoover
Prej gambler, ty vogo, ty máš co říkat. To je jako když zloděj křičí chyťte zloděje. No, tvé argumenty často třely bídu s nouzí. Vidím, že pokračuješ. Tím se zase bavím já, tvou víceméně obecnou jednoduchostí. :) Raději si najmi korektora.
Reagovat
Roger_Federer
:), jj.
Proti me a vetsine diskutujicich tady jsi znalostna tenisu uplny panic.
A co se sazeni na tenis tyka..to tvuj nejlepsi vtip, jsi totalni amater.
Na moji urovene a systemu jsi nikdy nesel ani kolem.:)
Reagovat
Herbert_Hoover
Bude nejspíš tím, že mé poslání není tady sypat z klobouk na počkání tenisové informace. Toho jsem si užil dost na x fórech. :) Navíc, musí být vhodní kolegové, což se o tobě a tvých kumpánech říci nedá. :) Zde se prostě nedá jít než do ofenzívy. Ale šel, kemko. Valuebetting atd., což dle zdejších příspěvků zejména jedeš, znám neboj. V podstatě všechny strategie sázení, sázím už přes deset let. Poskytnu ti klíč...znát a vědět ještě není zárukou toho, že to tak člověk bude i praktikovat. Ale mysli si, co chceš. V podstatě jsi stejný ignorant jako Petřík, stejně nepřijímáš, co ti člověk (v dobrém úmyslu) napíše. :)
Reagovat
Roger_Federer
Kemko nekemko..me o obrazku o tobe bohate staci hodit parkrat oko vedle do diskuze.
Na moji ligu nemas, ani myslenkove, ani investicne..
"Profesional", by se vubec nemel chut s potrebu se takto vedle strapnovat a neunaset prohry.l za "drobne".
Reagovat
Herbert_Hoover
To je jediný obrázek, který máš. :) To ti stačí hodně málo, možná proto, že tento ti vyhovuje, tak lze udělat závěr. :) Teď se ale nechováš moc profesionálně. Skoro to vypadá, že sám pochybuješ o svých přednostech, když máš potřebu shazovat druhého a povyšovat se. To není profesionální. :) Profesionál je hlavně ten, co se danou oblastí zabývá natolik, že ho živí. To já klidně přiznám, že nejsem profesionál. Nicméně obecně nejsem ani taková bačkora, jak si myslíš. Myšlenkově, ty vogo, no radši nic. :) Investičně věřím, to souvisí s tím, proč se hlavně nepovažuji za profesionála. :)
Reagovat
Pe3k
Jediná stará rána jsi tady ty :D Olympidádo, alias Iq 99,9.
Reagovat
Herbert_Hoover
Jaká olympiáda? Co to zase meleš? Ty už jsi zapomněl mé staré nicky? Paměť ti moc neslouží, zkus zavítat do lékárny, zítra ti klidně doporučím, co užívá moje osmdesátiletá babička. A jak tebe, takového zasloužilého konspirátora, lze brát vážně v debatách o Rafovi? Mi pověz. ;)
Reagovat
Pe3k
Nejsem konspirátor, ty spíš ty. Já se tě x krát na rovinu zeptal jaké jsi měl nicky, tys nikdy neodpověděl, takže jak to mám teda vědět?!
Reagovat
Herbert_Hoover
Vždyť jsem to psal tady několikrát, ty ignorante, ale pořád si pojedeš svoje. ;)
Reagovat
Pe3k
Tak to napiš, když se najednou nestydíš...Pokud nejsi Olympiáda, pak dobře pro tebe...
Reagovat
Herbert_Hoover
Olympiáda nejsem. :) Ani ho neznám. Všechny už si nepamatuju. Některé jsem užíval čistě k tomu, že jsem parodoval ve vší slušnosti, v diskuzi Mourka. :) Například Ruda_Strouhal, Ferdinand_Mrkvicka atd. :) Ale z těch komentujících pod články to byl Ivan_Pastor samozřejmě, pak Strycek_Vana, Kleberson, pak nicky jako VAMOS_RAFA, Ajde_Nole, nějaký nick oslavující Andyho Roddicka...Pod některými jsem jen hrál soutěž nebo četl příspěvky. Bylo jich dost, ale pod některými jsem ani nepřispíval. :)
Reagovat
Pe3k
:D heh tak to jsi skoro zdejší rekordman...
Reagovat
Herbert_Hoover
To mě těší, alespoň v něčem jsem dobrý. :)
Reagovat
Pe3k
A víš o tom, že ho Roger na antuce 2x porazil, dokonce mu dal kanára a dokonce to bylo během Rafových nejlepších let...
Reagovat
Herbert_Hoover
Ty brďo, Petříku, to jsem nevěděl, ten Roger je ale borec, to je pak o trošku lepší než Fognini. :)
Reagovat
Pe3k
Jo jakože lepší než Foginni teda je...
Btw. Federer dal Nadalovi kanára na antuce, trávě i hardu, pod otevřenýn nebem i v hale, ve finále grandslamu i ve finále masters, na jaře i na podzim :)
Reagovat
spaniel
To bylo ale v čase, kdy byl Rafa ještě na učňáku (osmým rokem).
Reagovat
Herbert_Hoover
A co v zimě, Petříku? Trefil ho sněhovou koulí přímo mezi oči, žejo? :) Nojo, pořádně toho Rogera vychval, potřebuje to, aby nevypadal vedle Rafy jako dřevěný. :)
Reagovat
spaniel
To není nutné, Rafa to zvládá mistrovsky :D
Reagovat
Pe3k
Tak já chválím svého koně, zaslouží si chválu a obdiv, na rozdíl od toho vašeho one trick pony, butt picking CheatDala...
Reagovat
Herbert_Hoover
Kdyby jsi nebyl zaslepený nadutec, věděl bys, že chválu a obdiv si zaslouží kdokoliv, kdo něco velkého dokázal. V podstatě i ten, kdo se pokusil. :) Bohužel tady to tak nefunguje a leckdo nově příchozí k tomu zavedenému systému sklouzne jako po tobogánu.
Reagovat
pauloX
dozakal toho neporovnatelne viac ako Gaudio ale lahko može mat zaver kariery rovnaky.
Reagovat
Tuttovka
Je mi líto, že Rafael hraje takhle. Byl bych rád, aby hrál dobře, protože bychom viděli další skvělé zápasy. Snad se dá do pořádku.
Reagovat
Kozoroh
Quo Vadis, Rafa?
Reagovat
Stan_Borowitz
je výborný antukář, vždyť i Federer s ním měl v Istanbulu co dělat.

Takže dnešní Rafova porážka byla očekávatelná.
Reagovat
pauloX
na Cuevasa to išlo na @5,0 Nadal je momentalne v tazkej krize
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych ho moc nepřeceňoval. Je sice antukář, ale ne nějaký výborný, spíš bych řekl lehce nadprůměrný. Na French Open třeba nebyl nikdy dál jak ve třetím kole a to pouze jedno. Nadal je jeho první opravdu velmi cenný skalp, jinak žádného opravdu TOP hráče na antuce neporazil. A je otázné, jestli výhra nad Nadalem v této formě má vůbec ještě nějakou hodnotu.
Reagovat
Roger_Federer
:), Hodnotu.
Je to furt Nadal na antuce.
Videl jsem prvni dva sety a neni to hezke tenis.
Rafa je uplne v haji a je to uz moc dlouho, podle me uz ani on sam neveri ve zmenu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jšišmariá....Už keď teraz nepride zmena, tak ozaj nikdy...Na čo este caká?..Ale o tom tu uz bola rec milionkrat....
Reagovat
rusedski
Tady už nepomůže nikdo a nic, tělo prostě odchází. Když dáš škodovce nejlepšího pilota a mechaniky, stejně Ferrari nepředjede :)
Reagovat
smazaný uživatel
přesně jak píše rusedski, naprostá pravda :)
Reagovat
ipko
http://www.tenisovysvet.sk/clanok/16066/nadal-nie-som-federer-mam-svoj-vlastny-styl
Reagovat
Kozoroh
Čeká na Toniho souhlas, ale toho se asi nedočká...
Reagovat
tito
Včera to pro mne byla hrůza. Nemůže čekat, že bude vyhrávat, když dává jednu UE za druhou. Homerun za homerunem. Je zase tam, kde byl minulý rok. Ale aspoň nedává čochty. Když vyjmu fandy, tak tohle utrpení už nepobaví ani hatera. Až na výjimky. Ale tam se o tenis nejedná.
Reagovat
D@nny
Et tu, Pablo?
Reagovat
panzer.dragon
He faced carreno busta who played such a bad match,then he faced Almagro who was way tired from Buenos aires,then he got walkover from Dolgo.Then he loses to Cuevas.
Reagovat
panzer.dragon
no on court victories to anyone in the first 50 this year...
Reagovat
panzer.dragon
počet prohraných zápasů rafy na antuce po tom co rafa vyhrál první set?
Reagovat
rusedski
Ještě tak dva roky zpátky by úplně stačila první polovina té věty. Ale jestli to tak půjde dál, tak ta chvíli budem sčitat antukové prohry Rafy se soupeři mimo top 100 :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Zrovna nedávno jsem nad tím přemýšlel, po porážce od Thiema. Přede dvěma roky byl klub hráčů, kteří dokázali Rafu porazit na antuce, velmi elitní. Söderling, Federer, Djokovič a pak nějací hráči z dávné historie před deseti a více lety.

Za poslední dva roky prohrál s více hráči než za deset let předtím.
Reagovat
Tornes
Ještě tam přidej J. C. Ferrera, který ovšem do elitního klubu rozhodně též patří. A to období máš od května 2005 do května 2012, takže sedm let, ve kterých ho neporazil nikdo jiný než čtveřice Federer (2x), Ferrero, Soderling a Djokovic (2x). 6 porážek od pouhých 4 hráčů za sezon na antuce. To je jednoduše neuvěřitelná bilance.
Reagovat
Pe3k
Roste :D
Reagovat
Nola
tento tyzden je neskutocny... Rafa, Grigor, Dom, Tom, favoriti, co sa to deje?
Reagovat
PH94
Tak to už je vážný
Reagovat
panzer.dragon
No totok?
Reagovat
smazaný uživatel
podle některých "nejlepší hráč všech dob"....

:D
Reagovat
Pe3k
Jen podle zdejších pomatených bláznů, ale já jim to nechám a budu se s potěšením smát dál...
Reagovat
Krisboy
Agassi přispívá do diskusí na TP? To mi nějak uniklo...
Reagovat
smazaný uživatel
Agassi jel drogy, to vše vysvětluje. :)
Reagovat
Pe3k
Btw. Agasi nikdy neřekl, že je Nadal Goat!
Reagovat
smazaný uživatel
http://espn.go.com/tennis/story/_/id/10901358/andre-agassi-said-rafael-nadal-greatest-tennis-player-ever-not-roger-federer
Reagovat
Krisboy
Ale ano, právě, že řekl! Doslova řekl, že nikoliv Federer, ale právě Rafa. Ale ty drogy to asi vysvětlují :-)
Reagovat
Kozoroh
Nejen Agassi - Wilander, McEnroe se nechali slyšet, že historickou jedničkou je pro ně Rafa.
Reagovat
Pe3k
Ne, ani jeden tohle neřekl, řekli, že by to mohl být v budoucnu Nadal, ale není a to už je snad všem jasné. Jde vidět, že o tom nic nevíš.
Reagovat
Kozoroh
http://sports.yahoo.com/blogs/tennis-busted-racquet/john-mcenroe-rafael-nadal-best-ever-even-first-164644632.html
http://larrybrownsports.com/tennis/john-mcenroe-rafael-nadal-greatest-player-ever/193478

Pár článku pro zaplnění mezer v tvých vědomostech :-)
Reagovat
Pe3k
No článek samozřejmě znám, ale i tak díky. John si trošku uletěl a i kdyby ne, tak on je velký fanda Rafy, přál by mu ten Goat post, ale nepovedlo se a i ty jeho argumenty, které jsou v tom článku už dnes neplatí...Je to asi tak, John 1 řekl, že je Rafa asi Goat o Federerovi to řekl tak 50x...
Reagovat
Stan_Borowitz
Já furt nechápu, o čem se vlastně ty nekonečné debaty vedou. Nejlepší tenista historie je nesmysl, nelze jej určit, nejsou objektivní srovnávací kritéria. Jediné, co se dá porovnávat je úspěšnost za dobu aktivní kariéry. V tom je zatím jasně nejlepší Federer.

Toto tvrzení lze podložit čísly a fakty, Všechno ostatní jsou jen přání, dojmy a spekulace.
Reagovat
smazaný uživatel
No a ja bych byl schopen jit dokonce i dal;) I v ramci aktivni kariery to muze byt take relativni, vzhledem k aktivnim souperum, tezko se to pak hodnoti...
...ale jsem jeste schopen se k te verzi co predkladas priklonit, kdyz prihmourim to jedno vlci oko;)
Ale jinak jas, taky to nechapu, toho nej hrace historie;) Taky mohu rict, ze kdyby se hralo furt na trave a s drevem, tak kdo vi...jak by to vubec vypadalo;D)
Mozna by trebas tenis ani nejaky Djokovic nehral a delal by na priklad gymnastiku...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. Kdo je nejlepší - je subjektivní. Nejúspěšnější hráč jde určit podle čísel - a v tom ohledu nemá Federer konkurenci. v budoucnu to může změnit Djoković, ale zatím je pořád hodně daleko.
Reagovat
Krisboy
GOAT je Milan Šrejbr!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist