Radwaňská - Wozniacká. Ve hře je finále a večeře

18. 3. 2010, 13:05
Previews 30
Ženské semifinále na tenisovém turnaji v Indian Wells zažije souboj velkých kamarádek. Proti sobě se postaví Dánka Caroline Wozniacká a Polka Agnieszka Radwaňská a kromě postupu do turnajového finále půjde i o to, kdo zaplatí společnou večeři.
Agnieszka Radwaňská a Caroline Wozniacká

"Jako tradičně jsme se s Carolinou vsadily, že vítězka pozve poraženou na večeři," řekla Radwaňská po překvapivém postupu do semifinále přes Jelenu Dementěvovou. "Ať už v semifinále vyhraje kterákoli z nás, nic to na našem dobrém vztahu nezmění," dodala.

Jednadvacetiletá Radwaňská se s o dva roky mladší Wozniackou pravidelně scházejí na každém společném turnaji. Již od juniorských let je k sobě táhnou i stejné kořeny, jelikož Wozniacká je dcerou polských rodičů.

"Vítěz musí platit za večeři, tak doufám, že platit budu já," řekla Wozniacká, která věří, že si zápas proti kamarádce užije. "Je to opravdu dobrá kamarádka. O to větší zábava to na kurtu bude. Uvidíme, kdo bude mít lepší den," dodala.

O tenise se však prý při společných večeřích nebaví. "Jsou jiná témata, která chceme probrat. Třeba šaty, módu, make up, Polsko a hlavně kluky," prozradila Dánka, která je na turnaji nasazenou dvojkou.

Obě hráčky spolu na okruhu WTA dosud změřily síly pouze dvakrát. Radwaňská vyhrála první vzájemný souboj v roce 2007 ve Stockholmu 6-4 a 6-1. Stejným skóre skončila i loňská odveta ve Stockholmu, tentokrát však ve prospěch Wozniacké.

pva, ČTK

Komentáře

30
Přidat komentář
smazaný uživatel
Fanatik skott: "Nechce se mi ani pomyslet na pripadne zavahani Sereny v Miami nebo nedejboze nejake jeji zraneni jako v pripade Dinary, ktere by Wozniacki pustilo az na prvni misto rankingu. To by byl dalsi knock-out zenskemu tenisu"
(překlepy způsobené tvým rozčilením jsem opravil)

Proboha, skotte, nepřeháníš to už ??? Nehrabe ti z nenávisti k některým tenistkám?
Moc ji asi nesleduješ, Wozniacki už dávno nehraje jen obranu, sice není tak zbrklá jako ty tvoje bum bum bláznivé rusačky, ale pokusy o útočnou hru nebo přechody na síť jsou u ní už dost časté.
Wozniacki od Miami až po Madrid obhajuje hodně bodů (přesně 1550) a na #1 zatím nemá nárok. Serena v Miami hrát nebude, ale můžu tě uklidnit, o první místo hned tak nepřijde. Ale svou hlavu si můžeš nechat vyšetřit už teď.
Reagovat
skott
Nestava se casto, abych souhlasil s olfessem, ci tomasinhem, ale tady, chte nechte, musim dat za pravdu.Nechce se mi ani pomyslet na pripadne zavahani Sereny v Miami nebo nedejboze nejake jeji zraneni jako v pripade Dinary, ktrere by Woznicaki pustilo az na prvni misto rankingu.To by byl dalsi knock-out zenskemu tenisu, aby nekdo tak bezvyrazny, ktery jen jednou prelezl pres prvni tyden grandslamu, se mohl ozancovat za nejlepsi tenistku sveta.Vzdyt je to vlastne s podivem, ze 1.80m vysoka holka se silou Bivoje a rychlosti ¨speedy gonzalese¨ spoleha na takhle pripos*any tenis bez spetky kreativity nebo schopnosti utocit.To jsem pochopil u Amandy Coetzer nebo Cibulkove, ale Wozniacki s jejimi parametry...
A aniz bych chtel zpochybnovat, ze je to hodna holka, tak muzu rict, ze je mi taky protivne jeji vystupovani (na zpusob stale se vsemu tlemicich sourozencu Gondikovych, i kdyz se ji zeptate jenom na to kolik je hodin nebo jak se mas..) a to jak ze sebe nechava delat prostitutku WTA, kdyz opravdove hvezdy nemaji zajem, pripadne si hledi svych aktivit.
No a Doha?To byla herecka etuda na tema ¨krehkost¨ zrala na Oscara;) to at se na me nikdo nezlobi, ale videl jsem pred par lety ve W s kreci v lytku Serenu (coz je jina tvrdacka), jak odehrala zapas s Hantuchovou.Podavala ciste jenom svihem ruky, nebyla temer schopna doslapnout natoz behat, nez bylo utkani na dve hodiny preruseno destem.Naproti tomu Wozniacki vyskocila polita zivou vodou, kdyz dostala varovani za zdrzovani a doservirovala stejnou rychlosti jako v predchozim prubehu.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, navíc vajicko nás směle označuje za ty, co nesledujeme teis, přitom máme s olfessem dvakrát větší přehled a znalosti než on, to mě dokáže pobavit.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je typicky priklad "syndromu potrefene husy". :-D
Jak se muzes nize presvedcit, psal jsem Brozovi o "obecnych jevech tenisportalu", nikoho jsem nejmenoval. Nicmene je mile, ze sis to vztahl na sebe.
A propos, ja jsem smely, lec ty, aniz bys me znal, soudis me tenisove znalosti. Teda promin, ale jeden tip zkusim - soude dle tve retoriky a zpusobu uvazovani, bych te odhadl tak na dvacet. Mam-li pravdu, preji ti, aby te nasledujici leta tveho zivota naucila diskutovat vecne a nereagovat vzdy jak byk na cerveny satek. Good luck!
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasim jen s jejim hernim projevem - ten se mi nelibi tez, vsak nejsem ani fanouskem panu Simona nebo Nadala, aby se mi takovy herni projev mohl libit (to zas bude kriku :).
Nicmene o jejim hernim projevu jsem tu nenapsal ani pismenko, oba panove se do me navezli po tomto vyroku "Jsem rád, že spolu zrovna ony dvě kamarádí. Mně jsou obě strašně lidsky sympatické obě." Poukazuji na prvni pad a slovicko mne, vyjadruji svuj nazor, ne nejakou "pravdu". A z toho neustoupim ani o pid - sympatie jsou veci zcela individualni, to co vam prijde jako projev nafoukanosti nebo neprirozene vytlemenosti v americkem stylu (Gondikovi jsou zhmotnene zlo, ale u Wozniacki to fakt nepozoruju), muze me pripadat jako mile potrhle chovani. Proste sto lidi, sto chuti...
A v cem se, skotte, neschodneme vubec, jsou krece. Nesoudim podle Sereny (ten zapas pamatuji, dobre to zvladla), spis podle svych zkusenosti se sportem a krecemi. Myslim, ze se shodneme na tom, ze (podobne jako jine zdravotni komplikace), se i krec projevuje vzdy jinak a zalezi na spouste okolnosti, co hraci jeste dovoli a co ne. Myslim, ze ten inkriminovany zapas Wozniacki muze povazovat za divadlo jen ten, kdo podobne krece nikdy nezazil na vlastni kuzi (ac pripoustim, ze ma zkusenost neni z tenisu, ale z jineho sportu).
A ted to, o cem je asi tahle diskuse vubec nejvic: skotte, jsi zarnym prikladem toho, jak diskutovat, sepises sve argumenty, polemizujes. A to je vse. Diky za to, kdyby tu byli všichni jako ty, mozna by se tu zacalo konecne diskutovat o tenise. Bohuzel jsi na tomhle portale spise vyjimkou, "vlastni pravda" prosazovana osobnim urazenim a nevyzralym napadanim diskuteru tu "frci" mnohem vic...
Reagovat
skott
No tak v prvni rade, ja bych na ten tvuj uplne prvni prispevek nereagoval, kdyby se tu nerozvirila takova debata.Sympatie jsou ciste individuálni, to je pravda.Konecne i Gondici musi byt nesmirne popularni (prestoze muzu cestne rict, ze neznam ve svem okoli vubec nikoho, kdo by je mel rad), kdyz stale vyhravaji ceny oblibenosti a drzi se tolik let se svymi porady v televizi.Akorat me tohle nevyhovuje, nemam rad podobne typy, ktere se smejou i u naprosto banalnich otazek.Klidne si nejake jeji rozhovory najdi a mozna sam uvidis, ze ti to po case bude lezt na nervy.
Co se tyka tech kreci, k tomu jsem tenkrat napsal svuj nazor, takze bych se nechtel stejne opakovat.Rozhodne se tomu nesmeju, urcite ji sval tahal a v prvni chvili to vypadalo desive.Ovsem jen do te doby, nez jsem videl, jakym zpusobem pokracovala.Sam mam taky zkusenosti hlavne s fotbalem a vim, ze kdyz te takhle smrtelna krec chytne, tak te do dalsiho treba hlavickoveho souboje a vyskoku nepusti.Jakmile by jsi na tu nohu dopadl (viz. servis), tak se znova slozis.Proste ta reakce byla z meho pohledu neadekvatni, herecka.
S tim koncem souhlasim, melo by to byt o tenise a nazorech, ne se urazet nebo brat vsechno osobne.Ale zas za sebe muzu rict, ze treba tomasinho vzydcky patril k tem, kdo se tady choval slusne a psal k veci..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak když to píšeš pod mé příspěvky, tak to asi myslíš na mě. Neznám tě, ale stačí mi občas ty sympatiemi přehnané příspěvky tvoje. Takže proto tak soudím. Jinač věk rozhodně nehraje roli.
Reagovat
smazaný uživatel
Vezmu to po tvych vetach:
1) Kdyz ma prispevek v zahlavi "to Broz" a mluvi o obecnych podminkach na tenisportalu, fakt to neni osobni utok na nikoho.
2, 3) "ty sympatiemi přehnané příspěvky tvoje". Chapu, ze to myslis ironicky, nechapu ale, co mas na mysli.
4) Vek roli casto opravdu nehraje - nekdo je moudry a nad veci v patnacti, nekdo neni moudry a nad veci ani v sedmdesati. Byl to jen tip... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ví někdo, proč je diskuze na internetu taková žumpa? Co tím blitím evidentních nesmyslů nebo hloupých blábolů autoři vlastně chtějí dokázat?
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.pehe.cz/zapisnik/2003/ceske-internetove-diskuse-jsou-dusevni-zumpy
Reagovat
smazaný uživatel
Caroline je takovým prototypem dokonalé ženské, co???:-))) Koziska trojky, hezkej ksichtíček, skvělá postavička, mladá, bohatá, slavná...:-)))) Ale vařit asi neumí...
Reagovat
Vojtiik
no myslim ze s tim varneim bychomm si poradili :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
kdysi dávno možná ano, dokud se nezačala projevovat. Rorýsek je především silně afektovaná dívka, hezkou postavu aktuálně už pár měsíců nemá, na její herní styl se vydrží dívat snad jen dánskej vlastenec a dalo by se pokračovat.

Zde k nahlédnutí ten údajný prototyp "dokonalé ženy" mimo kurt, pojevem trapná, pokud se v budoucnu nezmění, tak lituju toho, kdo ji vyfasuje a to preferuju blond vlasy ;)

http://www.youtube.com/watch?v=_Rs7J9HDvLE
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi fakt legracni. :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Hele vajíčko, on tak něco níže naznačil lofas, že jo.... co se mne týče, já si myslim, že nemáš odhad na lidi, ale vzhledem k tomu, že mě tvá osoba moc nezajímá, tak se v tom nechci vůbec hrabat.

Nevim, co tě popudilo na mé reakci, holka nám přibrala, tenisově je nejméně zajímavá minimálně z první desítky - prostě vracečka, a o jejím přirozeném a oduševnělém projevu mimo kurt v současnosti (je mladá) si může každý udělat obrázek sám, např. v odkaze na video, o teatrálním výstupu s křečí se zmínil už Tomas... Tedy jestli ti toto vyhovuje tak prosím, ale buď tak hodný a nezlehčuj ty, kteří mají poněkud vyšší standard.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem rád, že spolu zrovna ony dvě kamarádí. Mně jsou obě strašně lidsky sympatické obě...
Reagovat
smazaný uživatel
Jistě, Wozniacki sympatických vystupováním přímo oplývá.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš to doufám ironicky..!
Reagovat
lofas
Bože a ty jsi co za ocasa zaprdku , prý ( Jsem rád, že spolu zrovna ony dvě kamarádí ) já si myslím že ony dvě tě tak mají u prdele že ty s toho máš radost . Bože větší nesmysl jsem tu dlouho neviděl napsaný JEDLIČKŮV ÚSTAV PRAHA PRČICE to jistí synku .
Reagovat
smazaný uživatel
Jak jinak, to její válení se po kurut v křečích je přímo odporné a není to jen o tom, děsně nesympatická hráčka. Pěkná tvářička ji nezachrání.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem rad, ze je o tebe postarano. Dle Tveho psaneho projevu to na tu Jedlickarnu vskutku sedi. Az te priste sestry pusti k internetu, urcite zas napis, vapete. :)
Reagovat
smazaný uživatel
lofas = vokokundy = vapet = totální primitiv a ubožák
Reagovat
smazaný uživatel
Tomašíňo, mám záznam toho válení se po kurtě v Doha. Asi si hlupáčku vůbec nedokážeš představit, že křeče můžou být skutečné a nehrané. Její naprosté vyčerpání v tehdy panujících děsných podmínkách (horko, vlhkost) je pro tebe tak moc neuvěřitelné, odborníku?
Reagovat
smazaný uživatel
Cau, nerozciluj se, vzdyt jsou to jen pruhledne provokace. Obecny jev tenisportalu je, ze mnozi zde diskutujici vubec nesleduji zapasy a zakulisi, nectou rozhovory, nezajimaji se o hrace a turnaje. A pak tu publikuji jakesi "zasvecene komentare" zalozene na jedne situaci zcela vytrzene z kontextu.
Reagovat
smazaný uživatel
... takze se ve zdejsich diskusich dozvis spoustu zajimavych veci - Wozniacki a Djokovic jsou notoricti simulanti, Frederer neustale rozbiji rakety a sere na charitu, Nadal se cpe dopingem, Davydenko prodava kazdy svuj zapas, Henin pomluvi kazdou souperku... atd...
Welcome on TenisPortal. :(
Reagovat
smazaný uživatel
U velkých všeobecných portálů mě to nepřekvapuje. Anonymita je pro mnohé jedince ideální, mezi čtyřma očima by tak zřejmé hovadiny nikdy neřekli. Horší je, že lezou i na specializované weby, kde by mohl být prostor pro seriózní úvahy. Bohužel realita je čím dál smutnější.
Reagovat
smazaný uživatel
Pod to se podepisuji.
Reagovat
smazaný uživatel
přesně tak ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Křeč je velká sviňa, o tom žádná! Ale každý, kdo ji zažil ví, že se jí nedá "poručit"... takže dost těžko může přejít(přerušit se), když se rozehraje nová výměna a znovu se objevit, když ta výměna končí, to opravdu nejde ;). Už nevim, kde jsem ten zápas sledoval, ale pamatuju si, že tomu nevěřil ani ten chlápek, co to komentoval :D, byla to komedie. ;(
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist