První finálový den bude klíčový, předpokládá Nadal

21. 11. 2009, 09:15
Aktuality 126
Ve finále Davisova poháru mezi Španělskem a Českou republikou budou podle Rafaela Nadala klíčové dvouhry prvního dne. Španělský tenista to dnes řekl zpravodaji ČTK v Londýně při příležitosti prezentace aktérů Turnaje mistrů.
Profily hráčů
Rafael Nadal

"Můj názor je, že první den a první dvouhry budou ve finále Davis Cupu klíčové," řekl Nadal dva dny před zahájením Turnaje mistrů. "Víme, jak bude finále těžké. Musíme být připraveni hrát dlouhá a tvrdá utkání," pokračoval druhý hráč světového žebříčku.

O českých reprezentantech Radku Štěpánkovi a Tomáši Berdychovi řekl, že jsou to hráči, kteří jsou dobří na všech površích. "Mají dobré výsledky i na antuce. Hrají také velmi dobře čtyřhru," dodal. "Doufám ale, že my budeme hrát tak, abychom získali pro Španělsko čtvrtý Davisův pohár."

V posledních týdnech se ale hraje výhradně na tvrdých dvorcích, a tak by Nadal prý uvítal, kdyby měl více času na přechod z rychlého povrchu na antuku, na které se bude v Barceloně od 2. do 4. prosince o týmovou trofej hrát. Přesto udělá vše pro to, aby měl na zvykání jen čtyři dny. To by totiž znamenalo, že na Turnaji mistrů bude hrát ve finále. "Budu mít jen čtyři dny, doufám," řekl Nadal.

Sezona by měl končit dříve, myslí si to všichni
Při setkání s novináři v britské metropoli zdůraznil, že se cítí perfektně psychicky i fyzicky. "Mám nejlepší závěr sezony v životě," řekl a připomněl, že se letos dostával do finále a semifinále turnajů na rychlých površích, což se mu na konci roku dosud příliš nedařilo. "Je to mnohem lepší, než jsem čekal," prohlásil.

Připustil však, že by chtěl hrát méně. "Končit sezonu 6. prosince a opět hrát začátkem ledna, to je trochu bláznivé. A myslí si to všichni," řekl Nadal, který letos vynechal Wimbledon a další turnaje kvůli problémům s koleny. "Nezáleží to ale na mně, já kalendář nepřipravuji."

Zdůraznil také, že mu nezáleží na tom, zda skončí sezonu jako světová jednička. "Pořadí je důležité, ale hlavně mi záleží na vítězství," řekl Nadal. "Pokud tady v Londýně vyhraju, bude mi jedno, jestli jsem druhý nebo třetí na světě."

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

126
Přidat komentář
smazaný uživatel
Mercury já mu pravdu neberu at jí má ale at my netvrdí že ho urážím bo to je nesmysl ...
Reagovat
Mercury
tyhle žabomyší války nikam nevedou...nechápu, že to vás diskutující neustále baví handrkovat se kvůli takovým nesmyslům (Barneyho pochopím, ten je chudák patologický případ)..každý soudný člověk ví, kde je pravda..dokáže si přiznat, že Roger je nejúspěšnější hráč historie tenisu (záměrně nepoužívám slovo nejlepší) a také to, že Rafa už nyní patří do skupiny těch nejlepších hráčů, které světový tenis poznal..jejich přednosti jsou uplně jiné, zatímco Nadal těží především z neuvěřitelného fyzického fondu, silového tenisu, precizní defenzivy a svoji fantastické psychiky, která z něho dělá asi největšího bojovníka, kterého jsem na tenisových dvorcích viděl, Federer má přednosti zcela jinde...nikdo asi nezpochyňuje jeho talent a to, že svým přístupem a charismatem jde vzorem tisícům začínajících nejen tenistům, ale sportovcům vůbec..co na jeho hře obdivuju asi uplně nejvíc jsou dva aspekty - tenisová genialita, v tom smyslu, že dokáže vykouzlit neuvěřitelné údery a přesně ví, co chce na kurtu udělat..a za druhé - po technické stránce téměř dokonálé údery a pohyb na kurtu...jeho technice a tomu jak se na jeho hru tzv. "dívá" se žádný jiný hráč nevyrovná...každopádně by bylo vhodné, aby oba zbytečně znesvářené tábory dokázaly uznat kvality toho druhého (analogicky také kvality jiných tenistů) a nekydaly hnůj, když to vůbec není potřeba...oba dva jsou naprosto vyjímečnými hráči a jejich vzájemný respekt by nám všem měl jít příkladem.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.shareapic.net/View-19686407-Madrid-2009.html
http://www.shareapic.net/View-19686679-Madrid-2009.html

jj, berte si priklad borci
Reagovat
D.A.N
Mercury: Lépe to snad ani napsat nejde dávám ti palec nahoru.
Reagovat
majjkaa
Aaaano presne tak Mercury svata pravda :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je absolutna pravda. Niet k tomu co dodat.
Reagovat
smazaný uživatel
Inferior ty jsi úplný fanatik bo to co jsem napsal je pravda ty jelito ale ty jsi zas ten chyták rozum brada co dělá že něčemu rozumí a přitom víš tak kulový a běž lepší spát už bo je po večerníčku skoro a venku chodí bubáci a maminka by tě pak hledala zbytečně ty tenisto !!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD Bavíme se o tenise a ty mě začneš urážet, ty jsi chudák a takové by zde ani neměli pouštět, o tenise víš fakt jen to, kdo má jaké zlozvyky, asi miluješ Rafův zadek, když své pohledy soustřeďuješ právě tam. Nejsem fanatik, jen se zabývám tenisem a mám ho rád-to ty neznáš, ty jen rozpoutáváš peklo v diskuzi, chceš být pouze zajímavý nic víc, tak s chutí do toho, musíš se snažit více. :))
Reagovat
smazaný uživatel
Inferior co to plácáš za nesmysli? že tě urážím! já tě neurážím a že se někdo hledá v řiti jako Rafa na to nic není špatného jen sem vysvětlil fakta ! tak tu prosím tě netlač nikomu do hlavy a mě je to stejně fuk že tě urážím tady jde vidět že jsi asi maminčin mazánek bo jsi asi pořádnou urážku ještě nezažil...........
Reagovat
Mercury
vapet: vzpamatuj se človeče, jsi fakt uplně mimo..tvoje polodementní příspěvky svědčí o mnohém...Inferior má téměř ve všem pravdu..
Reagovat
smazaný uživatel
Inferior ty jsi zas ten jeden chytrák co všude byl všechno zná všechno umí a všechno má , Rafa už nikdy nebude takový postrach jaký byl to mu věř!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Prosímtě nemel nesmysly, tenis sleduju už několik let, i jsem ho hrál, takže nevím o co se snažíš, běž si psát eseje o tom jak se škrábe Rafael v zadku, ty inteligente. Tady není místo pro tvé rádoby inteligentní rozbory. O tenise nevíš nic kromě toho, co dělá Rafael před servisem.
Reagovat
smazaný uživatel
Když má na to někdo rozumný názor, tak hned začneš urážet, o co Ti jde? Předlož ty nějaký rozumný názor a oprávněný argument a taky rád uznám, že máš pravdu, ovšem ty nic nevíš o tomhle sportu jen se snažíš na sebe strhnout pozornost, tak prosím... popiš nám třeba jak si Andy Roddick upravuje tričko, let´s go, škoda tvé bláboly číst.
Reagovat
smazaný uživatel
bože čo sa tu nedočítam.. :D nech si každí prizná, že Roger je najlepší hráč akého kedy tenis mal :) Ved všetci dobre viete, že Rogerove najlepšie roky sú už preč, ale to nikoho neprávňuje po nom nadávať, že vyhral French Open lebo bol Rafa zranený, že nabudúci rok bude klesať rebríčkom, že je ako McEnroe , NO A ČO? :D Rafa tiež nieje dokonalý, je síce najlepší antukár, akého tenis mal..ale poviem to takto, keď bude Rafa svetová jednička niečo nad 200 týždnov, vyhrá 15 Grand Slamov,(pričom aspon 5 v rade):) a aspon 40 zápasov v rade..vtedy napíšem, že je najlepším a najkomplexnejším tenistom histórie, :)ináč proti rafovi nič nemám, rešpekt :) no som zvedavá ako to tu bude vyzerať keď bude mať Nadal 28 rokov :)
Reagovat
smazaný uživatel
Píšeš z hladu, nikdo nepíše, že je Rafa nejlepším hráčem historie, protože to není v jeho mladých letech ještě možné, ale dokázal snad málo na to kolik mu je? Já píšu, že je nejlepší hráč antuky všech dob s nejlepší psychikou všech dob a to, z jakého důvodu vyhrál Roger French Open ví všichni, snad jen jeho fanoušci si to nepřipustí. =) Rafa je mladý, ale přesto vyhrál vše kromě US Open-to zaslouží velký respekt a pokud mu vydrží zdraví-má šanci Rogera překonat, jelikož do 30ti při plném zdraví bude hrát. Nepřekrucuj slova, která někdo napsal. Rafa nemohl vyhrát tolik co Roger, protože neměl potřebný čas, ale už i tak má nad ním ve vzájemných soubojích navrch a mít bude. Už jen to, že jej na čas sesadil z trůnu o něčem svědčí-nebýt zdraví pochroumaného, tak se dívá na Rogera z trůnu i teď, asi tak. =)
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě Rogerovi nikdo rekordy v potu grandslamů ani jeho výjimečnost a tenisovou eleganci nevezme, ale Rafa ho převyšuje v několika směrech už teď-to ať si taky každý přizná. =) A jen pro info nefandím ani jednomu z nich, C´mooon Novak!!
Reagovat
smazaný uživatel
Mina super ve všem s tebou souhlasím lepší si to napsat ani nemohla bo to lepší ani napsat nejde gratulují !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
ale ja nepíšem konkrétne o tebe :), a moj príspevok, ber všeobecne.. lebo tomu nezabrániš ty ani ja,že vždy tu budu koemntáre typu že Roger je McEnroe, a Rafa "opica", ktorá sa špára v zadku :) a myslím si, že ani jeden z nich si to nezaslúži, toť moj názor
Reagovat
smazaný uživatel
"jelikož do 30ti při plném zdraví bude hrát" myslíš si, že Rafove kolená vydržia do 30? sorry, ale o tom pochybujem, neprajem mu to, ale kolená su sviňa, tiež s nimi mám problémy, a len tak ľahko sa ich nezbavím :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nic ve zlém, možná se mýlím...Jsi profesionální sportovec? Rafa má kolem sebe nejlepší fyzioterapeuty, chodí do posilovny, jak na sobě zamakal-nabral svalovou hmotu je neuvěřitelné a takový servis mu kariéru prodlouží navíc myslím si, že i on tuhle reálnou hrozbu (zdraví) po tříměsíční pauze vzal vážně a bude svůj styl tenisu trošku regulovat. Nebude hrát tak agresivně a silově. Jak dnes řekl Novák v exhibici: "Jak někdo může vědět, že Rafa za dva roky skončí? Může hrát klidně i do 30ti"... přesně tohle si myslím, pokud začne hrát rozumněji, bude poslouchat lékaře atd. tak má šanci určitě ještě dlouho vydržet. :)) Věk člověk nezastaví, ale může hrát tak aby vydržel co nejdéle. :)) Já sám jsem kvůli kolenu přestal hrát florbal, ale to bylo z důvodu, kdy ač jsem nemusel, tak jsem skončil, bylo možné, že koleno vydrží, ale já jsem zvolil jinou cestu. Rafa však chce vyhrávat a ne končit. Vydrží minimálně 5 let tomu věřím. :)) A za tu dobu může vyhrát kupu grandslamů a Masters.
Reagovat
smazaný uživatel
dik, ale to ja o tvojich komentároch napísať nemožem :) sorry
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidíme sami, jak se Rafovi povede, nechme to tak, já už jej respektuji za to co dokázal v mladém věku, samozřejmě, že Roger je nejlepší hráč historie a ještě nějakou dobu bude kralovat, ovšem už nastupuje nová generace-Murray, Djokovič, Del Potro a Roger bude muset vyklidit dřív nebo později pole s titulem nejlepšího hráče všech dob...to mu nikdo nevezme. =) Uvidíme co dokážou mladé zmiňované pušky, třeba Murray věřím, že nám ukáže hodně. :)
Reagovat
smazaný uživatel
šak jasné, Roger nemôže kraľovať navždy, ale aj ked sa priznám že ani Andyho ani Juana, nemusím, netýka sa to tenisového prejavu skor toho, že su mi obaja maximálne nesympatický, takže by som radšej ostala pri Novakovi a Rafovi :)
Reagovat
smazaný uživatel
A omlouvám se, pokud mé příspěvky vyzněly nějak špatně, nemyslel jsem to tak, promiň. :)) Andyho styl je nesmírně účinný, na povrch vypadá arogantně, ale nemyslím si, že takový je i ve skutečnosti. On má hlavně hlavu nesmírně v pořádku a jeho myšlení je neuvěřitelné. Juana nemusím vůbec, ale uznávám ho a má potenciál.
Reagovat
smazaný uživatel
Novakovi a Andymu (Roddickovi) fandím nejvíce, teď přeju i Rafovi návrat zase do staré antukové formy. Jinak jsem zvědavý na návrat Davida Nalbandiana-co nám ukáže. A tak nějak doufám i ve vzestup Lleytona. :)) We will see next year, doufám, že bude úspěšný nejen pro tenisty, ale hlavně pro nás. :))
Reagovat
smazaný uživatel
Davis Nalbandian - jeho ruka je neuvěřitelná,troufnul bych si říct že je zlatá.Jeho hra se mi moc líbí ale něco mu schází.To co má Rafa nebo Roger ten hlad,ta touha po té výhře.Kdyby dal do tréningu polovinu toho co Rafa tak by ten hráč mohl klidně konkurovat Federerovi a ostatním,asi budu za vola ale tak tak to cejtim.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak keď bude mať Rafa 28 rokov, tenis hrať už nebude. A to sa kľudne s niekým stavím a hneď.
Reagovat
smazaný uživatel
No vážení a drahí, pozerám, a je to tu celkom napínavé. Hm,hm, sa mi to páči. Už len čítam. A je to fajn.
Reagovat
smazaný uživatel
Bary : Já pro ti Rafovy nic nemám a uznávám ho jako druhého nejlepšího tenistu současné historie víš puso! a já jsem napsal pouze pravdu bo jak zaloví tak má i skvělí údery ale to musí zalovit hodně hluboko bo tam je tma jak v řiti a ani baterka už tam nesvítí tak jsem mu pouze doporučil párátko a vy s toho děláte vědu jediná majjkaa to chápe a ostatní se chovají jak malý Jardové !!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
měl by sis radši procvičit pravopis, víš puso... :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
já to nepotřebují puso!
Reagovat
smazaný uživatel
Musím tě zklamat, ale potřebuješ to jako sůl... :D
Reagovat
majjkaa
TAK VAPET NAPISE KONINY NA POBAVENIE A NASI KRCOVITI FANUSICI TU ZACNO ROBIT 2 SVETOVU Z TOHO :))) to je dobre toto, aach jaj. Len tak dalej :))
Reagovat
smazaný uživatel
Barney ty jsi se zas rozjel ty královno bez koulí ten smrad jde cítit až jsem a hned poznám že se královna opět vrátila na scénu!Zkus lepší zalovit v té tvé řitce at ještě něco s tebe vyleze bo na ten smrad už jsem zvyklí !!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa je nejlepší hráč všech dob na antuce, takže si ho bude pamatovat hodně lidí ať už se to líbí někomu anebo ne. Každý hráč má odpůrce i stoupence-stejně tak Roger a je fakt, že jediný Rafa ho dokázal za poslední dobu nejen rozbrečet, ale vzít mu kus té jeho výjimečnosti, když ho porazil na jeho povrchu na nejslavnějším grandslamu historie, což se naopak Rogerovi na French Open nepodařilo, titul vyhrál díky jeho zranění a ani se mu to nepovede. Rafa na sobě zamakal jako nikdo jiný a ještě něco si budou lidi pamatovat-hráč s nejlepší psychikou na okruhu a možná v celé historii-to řekl například i Borg a jiné legendy. Takže k Rafovi-se vší úctou bych prosil a to nefandím ani jednomu z nich-ani Rogerovi ani Rafanovi, ale uznávám je. Na svůj mladý věk je Rafa neuvěřitelně vysoko. A slova od vapeta upřímně nechápu, raději ani nečíst, takové s prominutím "srance" zde nemají co dělat.
Reagovat
smazaný uživatel
nepovedlo protoze Rafa na letosnim FO nehral dobre a nedostal se do finale
Reagovat
smazaný uživatel
To nemění nic na tom co napsal.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně a kvůli tomu, že měl špatnou formu nehrál pak tři měsíce =DD Prosímtě nechtěj mě rozesmát, nehrál dobře, protože měl kolena neschopná, zdravého Rafu na antuce nikdo neporazí.
Reagovat
smazaný uživatel
...což se nedá říct o Rogerovi, toho porazil jak Rafa na trávě, tak téměř Roddick-škoda, že se mu to nepovedlo. =) Mimo jiné i na letošním Australian Open ho porazil, takže pro vzájemné duely Rafy a Rogera nehraje ani povrch roli, Rafa má nad ním prostě navrch, nic víc a nic míň a způsob jakým se vypracoval Rafa na trávě je obdivuhodný.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja chapu, ze byl zranenej a je to velka skoda mohli jsme videt krasny finale
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, ale viděli jsme alespoň krásná čtvrtfinále a semifinále, byť výsledky mnohdy byly jednoznačné jako třeba Davyděnko-Verdasco. =) Ale zápas Soderlinga a Gonzy se mi třeba líbil strašně moc a podle mě předčasně finále, i když se to asi nebude líbit fanouškům Rogera. =D Škoda, že ve finále nebyl Gonza, ten by potrápil Rogera víc, bohužel pro Robina už to bylo maximum a na Rogera neumí, ani ta jeho fazona nebyla platná.
Reagovat
smazaný uživatel
Davydenko-Verdasco byl zapas jako krava to mas pravdu, s Robinem to byla lehka prace stejne si myslim ze by porazil i Gonzalese, kdyt prohrat 4x za sebou finale to uz by bylo moc:)
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa prehral, preto, ze hral zle, teraz prehrava preto, ze hra zle, a to co vyhral, tak len preto, ze sa ho este niektori stale boja /Robredo, Almagro/ a ak nezmeni styl hry, tak jednoducho nebude jeho organizmus zvladat. Ved je len clovek.
Reagovat
smazaný uživatel
a Seco, že se vám chce debatovat s takovými zakomplexovanými chudáčky, jako jsou Soob, vapet a jim podobní. Taky jsem chtěla na jejich výblitky původně reagovat, ale pak jsem si řekla, že nemá cenu tím ztrácet čas :)) Jen ať se tou nenávistí k Rafovi klidně zalknou...
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrovolně a bez mučení se přiznávám k tomu, že už začínám chápat mnohé reakce Barneyho. PO té, co jsem ve 12.20 zareagoval na Majku a krásně jsem zabil dvě a pů hodiny sobotního odpoledne...
Reagovat
majjkaa
Nato aby si sa pridal k Barneymu ta mucit ani presviedcat netraba...ty si to uz davno urobil :))) dovi dopo
Reagovat
smazaný uživatel
Všiml jsem si, že myšlením zrovna neoslňuješ. Ale nepokusila by si se, alespoň o jednoduché čtení? Když se pokusíš znovu přelouskat ten text, tak zjistíš, že je tam slovo CHÁPAT, rozumíš významu slova chápat? ;)
Reagovat
majjkaa
ano viem ze CHAPES berneyho a rozumies si s nim :))))))))
Reagovat
Matti
majka je prostě nechapající paštika. Nic min nic vic. Male nechapající dítě.
Reagovat
smazaný uživatel
a jeste jednu vec ti povim:), to tady meles pred kazdou sezonou:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale oslední 2 sezony mu to už začíná celkem vycházet ....
Reagovat
smazaný uživatel
kdyz tady budu rok co rok, rikat o Rafovi, ze pujde zebrickem dolu, ze bude prohravat, tak se jeden rok proste trefim, nebo jste si vsichni mysleli, ze Roger bude vladnout tenisu donekonecna? Logicky co vyletelo nahoru musi jednou spadnout dolu, me jen stve jaky stylem to tady prezentuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo :), on to dělá stylem, aby vás nadzvedl, ale když s nim hodíš pak normálně řeč, tak zjistíš, že spíš máme "starosti", aby se nám chytnul po tý pauze ten náš Nadalovatej..... Tedy, aby nebyly Fed a Nad hádky tak dlouho, že nakonec na prvních dvou místech bude Mur a Djo...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja Rafu uznavam, je to pan tenista, ty sra.cky jsem tu napsal jen aby barney videl jaky to je kdyz prijde na diskuzi k nam:), Andy snad ne, ale jestli bude Nole hrat tak jak hraje, tak to nebude trvat moc dlouho a bude No.1 a nezastavi ho ani Roger ani Rafa:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nole - pravda, pravda. Uvidíme v lednu. Čus
Reagovat
majjkaa
No uz je tu Barney teraz sa zacne urazata az sa hrmiet bude......doteraz to este nic nebolo :))) no dajte nech sa posmejeme trochu
Reagovat
smazaný uživatel
To je ho.vno diskuze, chce to nejakej impuls. Proste Nadal je nejnamachrovanejsi tenista historie a umi hov.no. Fnuk fnuk me bolej kolinka, fnuk fnuk, me se rovadi tatinek s maminkou, to by mu slo:). Stejne pristi sezonu nebude ani druhej ubozacek spanelskej:-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
přesně kvůli takovým čur.kům jako si ty, vapet apod. nesnáším uplakanýho elegána! Chcípni na plochýho ty chudáku...
Reagovat
smazaný uživatel
ještě ti řeknu jednu věc, buď jistej, že si tě (vás dementní elegánovce) vychutnám příští sezónu, až bude Mcenroe II. klesat ke dnu, po každé porážce (a že jich bude) si tě tady dám k večeři, ty ubožáku zakomplexovanej!!!
Reagovat
smazaný uživatel
to jsi vážně přehnal,já ho taky nemám rád,ale to už je moc :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Uvedom si, ze toho tvyho Raficka, si lidi za 20 let pamatovat jako nejakyho tenistu, kterej nejakym nevysvetlitelnym zpusobem ma kladnou bilanci s Rogerem:-DDD, jo a mozna jeste ze vyhral par zapasu na antuce:-D, i kdyz o tom bude vedet malo kdo:)
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti řeknu jak si ho budou pamatovat:Nadal???Jo to je ten co rozplakal "šampióna"!!!A s tím nic nenaděláš to cu tu plácáš .... radši nekomentovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si myslis, ze ten zakomplexovanej Barney Rogera nekdy setril? Ani jednou ho nepochvalil, rika o nem, ze je namachrovanej, ze nema ani spetku talentu, a jen nahodou vyhral snad kazdej zapas kterej kdy hral. Nema k nemu ani tu nejmensi uctu, nejni schopnej uznat kteroukoliv jeho trofej, jediny na co se chudacek zmuze, je to, ze napise, ze brecel na OA. Proc ja bych mel uznavat uspecy Rafy kdyz jich nema ani polovinu. Aspon vidi jaky to je ko.kot
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. Souhlas
Reagovat
smazaný uživatel
olfess co to blábolíš probůh já pro ti lidem kteří jsou jinak orientování nic nemám je to jen tvoje hloupá fráze ,( ber to zhumorem a neber to zas tak vážně ). Akorát mě naštvalo že jsi urazil někoho o kom ani nebyl důvod ho urážet bo nic neudělal !
Reagovat
smazaný uživatel
Ale já proti nim taky nic nemám. Jenom se takto často projevují lidé po delší abstinenci, ale třeba to není tvůj případ, já nevím.
Slovena Majjkka opět na scéně: upozornil jsem na to, že je na ženskou neobvykle sprostá (když byla tak nadšená z tvé reakce), chtěl by si mít vedle sebe takovouhle? Já teda rozhodně ne. Ale je to věc každýho :))) I když jak jsem se s ní pokoušel o diskuzi dole mi začíná docházet, že bude u ní asi problém bohužel malinko jinde....
Reagovat
smazaný uživatel
Tentokrát s tebou musim vzácně souhlasit, je toho na tebe asi opravdu už hodně! Doporučoval bych ti najít si urychleně partnerku (nebo partnera? Těžko říct u tebe..), koukám, že vidíš teplouše už úplně všude ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo Rafo opět boduješ snad ty příspěvky naženeme !!!!!!!!! olfess jako nic pro ti tobě nemám je my to jedno ale aby ses navážel do majjky která nic sprostého neřekla tak to je moc i na mě . Jde vidět že od Rafy to škrábáni tě hodně vzrušuje co??!! možná kdyby ses zeptal Rafy jestli si můžeš taky zalovit v jeho rybníku tak by ti prut určitě půjčil i bez povolení !!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Rafíček dostane takový výprask od Soderling od Djokovice a od Davydenka že to ještě nezažil a Rafa bude tak nervozní že i to škrábání na prdeli už mu nepomůže , to by musel jooooo hodně zalovit do té prdele aby vytáhnul naký speciální úder snů.Nejlíp bych mu doporučil naký dobře udělaný párátko značky Addidas at si tu řit může pořádně prohrábnout a zalovit v ní at najde ty své ztracený údery!! he he hi hi )))))))
Reagovat
Matti
ty radoby vtipny ubožáčku
Reagovat
majjkaa
opät bodujes :))) dobre dobreee :) hehe
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je pro tebe přípěvek hodný bodování? U chlapa pochopim lecos, ale jsem rád, že jsou takhle nechutně vulgární ženský až na Slovensku a ne v takový míře u nás.
Reagovat
smazaný uživatel
vapet aspon neurazi zdejsi uzivatele, narozdil od barneyho, ktereho obdivujes ty olfessi :DD
Reagovat
smazaný uživatel
olfess aby se nepodělal a do majjky se nenavážej ona si snad může napsat co chce komunismus vymřel už před 20léty tak začni mluvit o sobě ty julimane !
Reagovat
smazaný uživatel
6e vás baví ze sebe dělat deb*li.Tak se v tý prdeli poškrábej taky jestli se ti to tak líbí.Ubožáčci :)
Reagovat
smazaný uživatel
Neobdivuju ZDE opravdu vůbec nikoho, doufám, že ti to stačí říct jednou.
Reagovat
smazaný uživatel
Já budu reagovat na to, co uznám za vhodný, pokud mi bude vadit nějaká přisprostlá Slovenka, tak to ode mne schytá, ať se jí to líbí nebo nelíbí. Proč jsem pleteš komunismus nevim, ale když tak sleduju tvoje myšlenkové pochody v příspěvcích, tak ty taky ne ;)...
Reagovat
smazaný uživatel
olfess - proc to od tebe neschytal barney kdyz si takovej moralista???
Reagovat
smazaný uživatel
Co do toho pleteš Barneyho, moralismus...;)? Reagoval jsem na sprostou Slovenku, nikoliv na autora (ten za to nemůže, u něj už to bude asi trvalého rázu). Jsi snad sprostá Slovenka, že o tom se mnou diskutuješ?
Reagovat
smazaný uživatel
Moralizujes kdyz se ti to hodi..nic vic k tomu nemam.
Reagovat
majjkaa
co to melies?? kludna atmosfera tu bola a prides ty a zacnes tu rypat, nemas co na praci?? ja nic nebodujem ja sa zasmejem na tom co ma rozosmeje. Nazor moze kazdy napisat aky chce a ked to tebe nesedi tak bud ticho a nehraj sa tu na pana spravodlieho ok? Si trapny!! Nabuduce chod kritizovat ineho cloveka ktory tu pise oplzlosti a este to aj mysli vazne. A ti poviem ze normalne som to schytala od teba haha :))) pokial ti to pomoze :)))
Reagovat
smazaný uživatel
"..nic vic k tomu nemam"
Jo, škoda, že si tímhle nezačal.
Reagovat
smazaný uživatel
ci bože, ty si pripečený :D
Reagovat
Matti
Oplzlosti psal vapet a ty ses tomu smala jako ....
Reagovat
smazaný uživatel
To je pro tebe klidá atmosféra Majko? Neokřikuj mě, kdy a jak mám reagovat a kdy ne. Konstatoval jsem, že jseš sprostá a že jsem rád, že jseš daleko. Nic se na tom nezměnilo, jsem čím dál tím raději. Vidím, že osoba Barneyho vám nedá spát, tak za prvé já jsem se s Barneym bavil vždy jenom o tenise a přehled má slušný, to jestli se do vás opře a nadává vám, je váš problém, tak si to s nim vyřiďte. Rozhodně si nemyslim, že existence osoby Barney má vliv na to, jak jste nadšený z doporučení vapeta: na pořízení si dobře udělaného párátka Verdasca, který najde v Nadalově pr. ztracený údery. Problém části postižených Barneym je v tom, že je docela trefný a že postižení nemají dostatečně objemnou šrotovnu, aby mu byli schopni adekvátně zareagovat, případně nereagovat. Kdo ví, třeba má i ten Barney u některých z vás pravdu .... ale samozřejmě doufám, že se spíš mýlí ;)
Reagovat
majjkaa
Vies toto je stranka o tenise tak sa vyjadruj na temu tenis nie na temu fanusici uz ked tak. Vies mne barney nevadi pokial tu dava svoje nazory ale ked zacne nadavat a urazat uz je to ine, a ty sa mu tak trochu aj podobas ako vidim, nadavas mi tu do sprostych?? ja by som ti ozaj nepisala ze si sprosty atd. takze ak neunesies nazory inych tak ich ani necitaj a uz vobec nekomentuj ludi kto aky je, nato nemas naozaj ziadne pravo :)
Reagovat
smazaný uživatel
No tak na tenis si vapetovi reagovala opravdu odborně, člověk nevěděl, zda si neskočit po tenisový slovník, aby mu z obsahu něco neuteklo ;).

Majko, když ti někdo řekne, že si sprostá, tak to není nadávka, to je konstatování. Nemůžeš nikomu nadávat do sprostých. Ach jo, už toho necháme, já mám pocit, jako když se bavim z dvanáctiletým nebo patnáctiletým dítětem....
Reagovat
smazaný uživatel
Olfess - zvatlas paty pres devaty. s barneym sem nikda nekomunikoval, nikdy mi nenadaval vase pubertalni bitky elegan x rafan sou mi u zadku. ptal sem se tebe proc jednomu vulgarity vytykas a druhymu ne, jaky to ma duvod. asi si me nepochopil, stane se i v lepsich rodinach:D.
Reagovat
majjkaa
tcsaaa ten argument o nadavania do sprostych bol viac nez slaby, dufam ze sam neverim tomu co si napisal :)
A druha vec, tym ze som reagovala na vapeta som ho kritizovala alebo urazala? takze o tom ja hovorim, nabuduce citaj citaj a nepis bezhlavo hluposti :)
Reagovat
smazaný uživatel
Citace:
"aj podobas ako vidim, nadavas mi tu do sprostych?? ja by som ti ozaj nepisala ze si sprosty " Majko to si napsala ty.

Na vapeta ani jedno, jenom si mi doporučovala, ať se bavim o tenise, tak vzhledm k tomu, jak jste se bavili "moc o tenise" s vapetem, tak to bylo na slovník.
Majko, ty nejsi schopná udržet myšlenku, přečti si po sobě, jak reaguješ.
Reagovat
majjkaa
ako uz prestan dookola mliet tie svoje bludy......pokial niekomu napises ze si sprosty tak mu jednoznacne nadavas....a nezahmlievaj to za nejake komentovanie!! to skade si ty prisiel teraz?? sa tvaris jak nechapavy zrazu. A este raz ti to vysvetlim: to ze napisem ze ma pobavil nieci prispevok, som tym rozhodne nikoho z tunajsich fanusikov neurazala ani nenadavala ako ty...alebo zeby ti vadilo ze islo o nadala? hm?
takze bud v klude, uz sa chod odreagovat niekam, vyrobil si si sam problem z nocoho aby si sa tu mohol asi prezentovat alebo ja neviem co vlastne chces.
Reagovat
smazaný uživatel
Žádný příspěvek jsem ti neadresoval po 13 hod..... nevim, proč mi píšeš o Barneym atd.
Reagovat
smazaný uživatel
olfess - ale tady je diskuze chlape, nepisem si dopisy abys nekomu neco adresoval :D reagovat snad muzu na co chci, navic kdyz ten prispevek pises v mnoznym cisle a nepredpokladam ze majce vykas. Odpoved zadna..mej se.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty nejseš schopná udržet myšlenku, mluvíš úplně o něčem jiným než ti píšu. Zkus si udělat IQ test, uvidíš to sama.
Reagovat
smazaný uživatel
já myslím, že slečna telátko májka, by na svůj IQ test ani nenašla odvahu :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud tam napíšu jméno, tak je to adresované, pokud tam tvé jménu není, tak se tě to netýká. Pokud někde uvedu množné číslo, aniž bych tam vypsal konkrétní jména, tak je to anonymní dav, to znamená nemyslim přímo na tebe. Je na tom něco nepochopitelnýho?

Nevim, proč mám okřikovat Barneyho, že je na vás sprostý (to je mezi ním a těmi, kterých se to týká), až bude sprostý na mě, tak si to s ním vyřídím, ale konflikt jsme spolu měli tuším kdysi asi jeden, má i část velmi dobrých příspěvků, většinou o hře, a o tom si s ním promluvím rád. Když se mi nelíbí něčí reakce, tak se ozvu, ať to stojí co to stojí, když to budete dělat taky, tak si pak nebudete muset stěžovat, že je Barney protěžovanej.

A jestli se ho zastávám, to určit ne, ale např. v případě Majky, kterou označil za hloupu s ním po POKUSU o diskuzi s ní ( nejde to) souhlasim, to je vše. S ní měl speciálně Barney naprostou pravdu. Stačí to takhle?
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud chces nekomu neco adresovat primo, tak mu napis soukromej vzkaz, jinak osobne budu reagovat na prispevek, kterej se mi nezda vzdy, at je tam napsany jakykoli jmeno..at se ti libi nebo ne. Doufam ze to je taky jasny:D.
A znova opakuju (jako pro blbce) ze s barneym sem si nikdy nepsal a sprosty na me nebyl:D.
Jednoduse receno barnyho neokrikujes protoze fandite stejnymu hraci.
Reagovat
smazaný uživatel
Vsadil bych se, ze kdyby nekdo napsal hanlivej koment o federerovi (jako vapet o nadalovi) a nekdo se mu zasmal, tak bys urco nereagoval.
Reagovat
smazaný uživatel
Pane bože :(((, reaguj na co chceš, ale uznej, že je blbý a divný se cítit dotčený příspěvkem, který ti není adresován. To potom trošinku nedává logiku, NE ;((( ?
Reagovat
majjkaa
ano aj ja si to myslim, olfessa len ukusilo ze to bolo o nadalovi....len nema gule aby to tu verejne priznal To je cele :)
Reagovat
smazaný uživatel
ale olfessi ja se vubec necitim dotcenej..co mi podsouvas, zamysli se hlavne, zda je tvo "logicke" mysleni uplne ok.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře,
když reaguješ na příspěvek, který ti NENÍ PRO TEBE takto:
" Olfess - zvatlas paty pres devaty. s barneym sem nikda nekomunikoval, nikdy mi nenadaval vase pubertalni bitky elegan x rafan sou mi u zadku.."

lze to považuvat za dotčenou reakci?
Reagovat
smazaný uživatel
bylo to vysvetleni ze s barneym sem zde nikdy nekomunikoval. ovsem pak si napsal dalsi koment ( s mym jmenem ) a znovu pises "..vam barney nadava.." :D
hele koncim :) proste si myslim to co sem napsal v 15:03. chapu to ses fanda.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby to bylo na Rogera? Tak asi stejně, ale já bych to spíš nečetl. Přeskakuju na tenisportale čím dál tím víc textu. Ale jinak tam šlo i o Verdasca, to nebyl jenom Rafa. A hlavně o koho tam šlo, nebyl to ani autor příspěvku ani tak obsah, ale o reakci bohužel pravděpodobně primitivní Majky..
Reagovat
smazaný uživatel
a jeste pro majku: nic si z toho nedelej, cloveka nekdy pobavi konina a stydet se za to nemusi, kvuli tomu nema nikdo pravo te soudit. smich je zdravy :D
Reagovat
majjkaa
fiiha tak pardon ked som ta az tak vykrovopovala...to nebolo mojim umyslom :) ale tak potom by si sa len sam nad sebou mal zamysliet ked sa nechas takto vyprovokovat z kraviny ze tu 2 hodiny pises a pises a nezmysli vacsie a vascie :)
Reagovat
majjkaa
Sak normalny clovek to pochopi :) ja sa tu bavim dnes hlavne na ofessovi jak ho to berie :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Vypropovokovala? Ne, a už vůbec se za to neomlouvej, já jsem jenom nemohl pořád uvěřit tomu, že jsi schopná používat klávesnici, otevřít internet kliknutím na ikonu a zároveň být tak (promiň), ale hloupá...
Reagovat
majjkaa
jezis olfess preco si taky krcovity cely cas to nedokazes pochopit ze niekto sa zasmial na niecom ?? ja som nepovedala ze rafu nemam rada alebo ze neznasam jeho fanusikov, jednoducho mi to prislo smiesne, vapet to podava smiesne, mozno aj vulgarne ale urcite s nadhladom a necitim tam nenavist....tak preco mas problem ze som sa na tom smiala. Si sa mohol cez to preniest a lepsie by si urobil :))
Reagovat
smazaný uživatel
omfg vy ste fakt blbí :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě jednou, ty mě nerozčiluješ, ale šokuješ... Jinak je to k smíchu, ale pro mě a pro nás ostatní, tobě by to buhužel tak legrační připadat moc nemělo, čert vem, co ti připadá a nepřipadá vtipný, ale nejsi schopná zpracovat ani text o 6-ti řádcích, aniž by ti neutekl smysl, natož adekvátně reagovat. Proto jsem se ti snažil naznačit to IQ, protože tě neznám a nevím, zda třeba nejseš trochu postižená, tak jestli ano, tak to napiš, to by mě samozřejmě mrzelo a na testy bych tě už neposílal. Měj se hezky.
Reagovat
majjkaa
stale tu pises ze ja nechapem a som sprosta a neviem co este......skus sa trochu pozriet na seba, precitaj si svoje prispevky, uz 2 hodiny ci viac tu dookola pises to iste opakujes sa, pripadas mi akoby si len chcel nieco pisat a je ti jedno co....
a este nieco keby si hned pochopil na zaciatku o co tu ide, (musel by si byt toho vobec schopny)...nemusel by si tu 2 hodiny travit uplne zbytcne :))) ja sa na tebe bavim poial si si to nevsimol, no na tebe zjavne vidiet ze uz nemas slovnu zasobu tak pouzivas najjednoduchsi sposob a to ako nejrychlejsie niekoho urazit, dokonca o postihnuti hmmm nooo pekne este daj nieco a budes verna kopia Barneyho :))
Reagovat
smazaný uživatel
Slušně jsem se zeptal, nejsi postižená (protože tak bohužel působíš Majko)? Pochopil jsem z tvé odpovědi, že si ničeho takového nejsi vědoma. Děkuji za odpověď.
Reagovat
smazaný uživatel
Sem si myslel ze si normalni olfe.. vypada ze sem se spletl :/
Reagovat
smazaný uživatel
Možná je to jen můj dojem, ale na počátku celé té hádky olfesse a Majky - nedošlo k nedorozumění na jazykové úrovni? Nechci to podrobně vysvětlovat, ale zdálo se mi, že si oba nejste vědomi rozdílných významů slova "sprostý" v češtině a slovenštině.
Sprostý = vulgární (čes), hloupý (slov)
Říct někomu, že je vulgární, asi není nadávka. A říct mu, že je hloupý, to už bych jako nadávku bral. Proto si to Majka asi na začátku vzala osobně... nevím no.
Reagovat
majjkaa
Dumec dobry postreh :) ano brala som to tak ze sprosty teda hlupy, ale ak si precitas co tam ten olfess o mne popisal tak vidis ze sa tam porozpisoval o tom aka som hlupa dokoca mozno postihnuta takze nebol dovod brat to zo stranky ze sprosty teda vulgarny :) ja len tolko :) ale obdivujem ze si si to cital heh
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň, mně je ale úplně jedno, co jsi si o mě myslel. Kdyby mě to náhodou mělo někdy v budoucnu začít zajímat, tak se tě určitě zeptám..
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k tomu, že je to na tu tvou kebulku moc, tak bych to uzavřel.
Reakce číslo 1) - jseš sprostá a vulgární.
Reakce číslo 2) - po pokusech o diskuzi s tebou jsem došel ke stejnému závěru, ke kterému už dospěl Barney před časem. Nejsi schopná zpracovat ani několik řádek textu a zareagovat na něj, pokud nejsi postižená jak tvrdíš, jsi prostě a jednoduše hloupá.

A jedno pozitivum, hurá žiješ na Slovensku (tedy daleko)! :))
Reagovat
majjkaa
Zase si len ukazal ze sa tu marne opakujes a opakujes, ze si mozes podat ruku s barneym a toto HOVORI za vsetko aj za teba :))) nic nove uz 3 hodiny, si uz maximalne trapny clovece :))) aaa nadavat ti nebudem na to si tu predsa ty z nas dvoch :))
Reagovat
smazaný uživatel
Hele Majko, a ty se domníváš, že na Barneyho myšlenkově máš? Myslíš, že mu stačíš ? ;))) Já jenom, že to prezentuješ tak, jako kdyby se jednalo o největšího blbce pod sluncem...
Reagovat
majjkaa
olfess ty sa tu tak prezentujes sorry :)
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa nebude ve finále ani omylem,jak to vůbec může říct.
Reagovat
smazaný uživatel
Ve finále DC asi bude, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslim, že to bude tak na to semi.
Reagovat
smazaný uživatel
myslim samozřejmě ve finále masters cupu,Rafa podle mě porazí jenom Soderlinga
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli porazí Soderlinga, tak ho to psychicky nakopne. To je snad jediný hráč, s kterým se Nadal od té wimbledonské scény pořád nesnáší, i s Tomasem už si to vyříkali. Ale se Soderlingem, je to ještě navíc boj o ješitnost a o ego ;), navíc poprvé od pařížského debaklu..

http://www.youtube.com/watch?v=vUuVU03lY1c
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist