Příprava na svatbu vrcholí, Djokovič a jeho přítelkyně si řeknou ano zítra

9. 7. 2014, 20:44
Aktuality 7
V pečlivě chráněném černohorském letovisku Sveti Stefan dnes vrcholí přípravy na svatbu staronové světové jedničky Novaka Djokoviče. Srbský tenista, který v neděli získal druhý wimbledonský titul, řekne ano dlouholeté přítelkyni Jeleně Rističové oproti prvním zprávám až ve čtvrtek.
Profily hráčů
Jelena Rističová a Novak Djokovič

Jak píší bělehradská média, civilního obřadu se na uzavřené Královnině pláži zúčastní jen novomanželé, nejbližší rodina a přátelé. Mezi ně patří i Djokovičův spoluhráč z daviscupového týmu Janko Tipsarevič, který do Černé Hory přiletěl dnes. Bude tak podle srbského deníku Blic, který svatbě věnuje obsáhlý speciál, hostem večerní party na počest snoubenců. Ti do uzavřeného letoviska dorazili již v úterý - nejprve letadlem do blízkého Tivatu a poté jachtou.

Přípravy na velkolepou svatbu trvaly několik týdnů a Djokovič pro sebe a své hosty vykoupil celý ostrůvek, který je už od časů Jugoslávie luxusním turistickým komplexem. Noc stojí nejméně 750 eur (21.000 korun) a nejlepší apartmán čtyřikrát více. Ostrůvek, na němž kdysi komunistický vůdce Tito hostil filmové hvězdy Sophii Lorenovou nebo Kirka Douglase, nabízí celkem 50 vil a Djokovič tak jen za ubytování dal přes 100 tisíc eur.

Přípravy na svatbu byly podle srbských médií nadmíru pečlivé a ostrůvek je prý čistý jako nikdy dřív. Do uklízení se zapojily dvě stovky lidí a další desítky pak mají na starosti bezpečnost dvoudenní veselky. Policie a ochranka například obsadily veškeré přístupy k pláži, kde se bude konat obřad, a hlídky se chystají dokonce i na moře. Celé přípravy měla na starosti novomanželka, někdejší nadějná tenistka, která Djokoviče poznala během studií na sportovním gymnáziu v Bělehradě.

Pár, který má vřelé vztahy se srbskou pravoslavnou církví, čeká také obřad v kostele. Ani hvězda Djokovičova formátu, pyšnící se nejvyšším církevním oceněním Řádem svatého Sávy, ale nemůže požehnání získat během postního období, které skončí 12. července. Černohorský metropolita Amfilohije tak svazku Novaka a Jeleny, kteří na podzim čekají narození prvního potomka, požehná nejdříve o víkendu.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

7
Přidat komentář
carolyn
Magerko - Jo tak dobrý nápad se jít podívat na první články TP

spaniel - jak hledáš své komenty, taky hledám první komenty, ale bohužel, už jsem někde koncem roku 2008 a zatím jsem sebe nenašla. Je tam zatím jen úplně první trojka Brož, napofata, skott sem tam Dolar a secaa - v tu dobu už jsem tu byla i já, ale u článku je napsaných třeba 45 kometářů po otevření se jich ukáže třeba jen 5.
Takže sebe nedohledám, není tam vše. Navíc se tam nezobrazují ani fotky ani videa u článků.

gigin - vzpoměla jsem si na tebe, když jsem si přečetla tenhle koment od nepofaty :

20.10.2008 21:52Od: nepofata
Prostě aby mohl Gulbis už v příštím roce atakovat nejvyšší příčky, tak by musel přes zimu nějak zázračně vyspět.
[ Reagovat ]

Roger_Federer - tohle už si ty?
http://www.tenisportal.cz/zpravy/federer-si-da-pauzu-navrat-zatim-neplanuje-2361/
Reagovat
smazaný uživatel
Najdeš mě v roce 2009 někde? :D
Reagovat
carolyn
už nehledám, ani už hledat nebudu - bohužel víc jak polovina komentářů tam není - prostě to zmizelo, takže se tím prodírat nemá cenu.
Reagovat
spaniel
Jo, ukazuje to komenty a pod článkem nejsou. Já našel první někdy v dubnu 2008: Alessi, vata, xXx, Hook, dabelsobul a první fanatický Nadalovec Mario :D Je tam i Dolar, toho si pamatuju z diskuse.

Jinak haluz, jak na TP existují 2 oddělené světy, jeden pod články a druhý v diskusi. Jediný kdo je v obcou je tuším Cico :C
Reagovat
carolyn
Psala jsem ti že se tu začalo psát až v dubnu, to se snad i nějak zavedla registrace. Dolar tu byl úplně první, co vím psal jak tady tak v diskuzi - tam byli jen tipeři, postupně se to tam zvrhlo v něco podivného, stejně jako tady.
Kde jsou ty časy kdy jsme tu rozebírali každý zápas, turnaj, nebo tenisty, byla tu sranda a pohoda. Ted to nemá cenu, cokoli se tu napíše o tenise/tenistech vždy se to otočí proti a ještě jsou tací co tě za to napadají.
Pak tu byl mezi prvními Brož, nepofata, skott, secaa, Mario, já, Hancuska, VikiCabadaj aliaz Kefarak, dabelsobul a pár jedinců které nepamatuju - jaká si Noletka, Tenista, niki a nevím koho jsem tam ještě zahlédla. Později přišla Magerka, nicy, a slavný okoun
Bylo to tu fajn, je škoda kam až to vedení TP nechalo zajít, jak v diskuzi, tak tady pod články.
Reagovat
a.magerova
Jóóóóóó..... v diskuzi jsem někdy z kraje roku 2009 začínala, tam mi kluci radili, kde najít jaký stream a takové různé dobré tenisové rady jsem se tam dozvídala..... asi v březnu 2009 jsem vlezla pod články a do diskuze už nakouknu jen z nostalgie :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
14.7. by měly být zveřejněny oficiální fotky.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist