Preview: Miami uvidí duel Nadala s Djokovičem

30. 3. 2014, 11:00
Aktuality 130
Stejně jako v ženské části pavouka se do finále mužů v Miami dostali dva nejvýše nasazení hráči. Zraky tenisových fanoušků se dnes budou upínat k duelu světové jedničky Rafaela Nadala s Novakem Djokovičem.
Novak Djokovič a Rafael Nadal

Rafael Nadal a Novak Djokovič postoupili do finále bez boje, když pro zdravotní problémy do semifinálových duelů nenastoupili Kei Nišikori s Tomášem Berdychem. Pokud to zdraví dovolí, utká se aktuální světová jednička s dvojkou už po čtyřicáté.

Ve vzájemných zápasech velkých rivalů vede 21-17 Nadal, na tvrdém povrchu má však aktivní bilanci 13-7 Djokovič. Ve prospěch Srba také hovoří fakt, že ve finále v Miami porazil Nadala už dvakrát (v letech 2007 a 2011).

Pro Novaka Djokoviče mluví také aktuální forma. Srb vyhrál poslední turnaj v Indian Wells a pokud uspěje i dnes, stane se teprve druhým hráčem, kterému se v kariéře povedlo hned dvakrát v jednom ročníku turnaje v Indian Wells i v Miami vyhrát.

Jediný hráč, který tento americký "double" získal dvakrát, je Roger Federer. Djokovič poprvé oba turnaje vyhrál v roce 2011.

„Jediná šance, jak Novaka porazit je hrát na hranici svých možností. Hrát svůj nejlepší tenis a doufat, že Novak nebude mít svůj den,“ prohlásil Nadal. „Uvidíme. Musím dobře podávat a hrát agresivně. Hraje se na tvrdém povrchu a Novak zvítězil v Indian Wells, takže dnes je zřejmě favoritem,“ dodal.

Srba mírně favorizují také bookmakeři. Velké finále je naplánováno na 20:30 SEČ. Ještě před tím se na kurtu o titul v ženské čtyřhře utkají Martina Hingisová se Sabine Lisickou v duelu s Ruskami Makarovovou a Vesninovou. Ve finále mužské čtyřhry už včera zvítězili bratři Bryanovi.

Komentáře

130
Přidat komentář
Pe3k
Djokovic zaslouženě vyhrál. Byl lepší ve všech herních činnostech. Nadal nedokázal zaútočit, nedokázal se ubránit, servis tragický a když ho Novak držel na backhandu, tak byl Nadal úplně bezradný...Djokovic vyhrál rozdílem třídy, Nadal může být rád, že druhý set neskončil 6:1. Třetí vítězství v řadě poměrem 2:0. Gratulace.
Reagovat
smazaný uživatel
Vajda čarodej!
Reagovat
Stan_Borowitz
Ještě, že se podařilo zažehnat tu diplomatickou roztržku, kterou Vajda způsobil na TM, a kvůli které pak musel dočasně postoupit své místo Beckerovi...
Reagovat
Stan_Borowitz
Zápas jsem neviděl, ale podle výsledku to byl nečekaně jednoznačný průběh, jakoby vyhrála světová jednička nad světovou dvojkou, a ne opačně.
Reagovat
J.M.
Rozhodně. Dnes byl Novak lepší i o víc než o jednu příčku. To byl zase Novak ve své nejlepší podobě, v takové pohodě, jako už dlouho ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa ma jedno velke stastie,a to na superov pocas kariery,nemyslim to ironicky,napr.Federer je obcas zhadzovany kvoli konkurencii,ked bol na vrchole,nasleduje antukova sezona a zaujimavy boj o top1
Reagovat
smazaný uživatel
Práve naopak, Rafa a vlastne aj Novak majú obrovskú smolu na súperov, teda sami na seba. Človek si ľahko zráta, koľko titulov by mali, ak by nehrali paralelne. Šťastie majú iní, resp. má iný..
Reagovat
Stan_Borowitz
Zajímavé je, že i když jsou prakticky vrstevníci, má Djokovič větší smůlu, protože v době, kdy bezkonkurenčně kraloval Federer, byl on - na rozdíl od Rafy - schopen často postupovat do závěrečných kol neantukových turnajů, kde právě narážel na Federera. Dá se říct, že nebýt Federera, byl by možná dnes králem tenisu Djokovič. Rafa by samozřejmě byl stále králem antuky.
Reagovat
smazaný uživatel
si ma nepochopil,cim lepsi super,tym cennejsie su vitaztva,smolu by mali ak by sa generacne minuli,mali by mozno viac GS,ale s nizsou prestizou,co nas mozno aj coskoro caka,az budu vyhravat Dimitrovovci a spol.
Reagovat
r.Fever
Nadal prehral, Forehand hovorí o šťastí Federera (asi). Aké typické :)
Reagovat
smazaný uživatel
Môžeš uviesť pár smerodajných príkladov?..
Reagovat
Pe3k
Má největší štěstí na konkurenci v historii. Na antuce, která tvoří naprosto drtivou většinu jeho úspěchům hrál prakticky celou kariéru bez soupeře, který by jej dokázal porážet. Navíc mimo antuku, měl sice mnohem lepšího tenistu, na kterého jeho styl ovšem dobře seděl, Rogera Federera.
Až od roku 2011 začal Nadalovi někdo konkurovat na antuce...
Reagovat
smazaný uživatel
Každý si ide svoje, to je typické..Niekto rýpe, niekto nezabudne naznačiť, že Rafa je antukár (s 5GS mimo antuky) a niekto naopak..
Reagovat
r.Fever
Nadal je dominantne antukár, ak ti to nie je jasné, holt smola :)
V počte GS môže byť rád, že neantuková kvóta vyskočila už na 5, no keď si porovnáme počet víťazstiev, počet titulov na Masters alebo ako bola antuka nápomocná v H2H bilanciách s Djokim a Rogerom ... nie je to len antukár, ale to nikto súdny ani netvrdí.
Reagovat
Amputace
"Nadal má největší štěstí na konkurenci v historii"
:)

Jinak gratulace Djokovičovi. Takový výprask jsem nečekal. Nevidím to letos s Rafou nejlíp. Ještě že alespoň Liverpoolu se daří :)
Reagovat
smazaný uživatel
no hrat celu karieru proti Federerovi,neskor Djokovicovi,mozno obcas Murraymu nie je az take zle,na antuke by dominoval v kazdom obdobi,ani v osemdesiatych ci devedesiatych rokoch nebol nikto kto by sa k nemu priblizil,ano niekomu vysla sezona,alebo dve-tri,ale hrat 10(slovom desat)rokov nonstop na vrchole a k tomu na antuke-co sa s travnatou sezonou neda porovnat- je nieco viac ako vynimocne,jedine kto ma napada ako super tak Borg(toho som vsak nazivo nikdy nevidel hrat) a momentalne Djokovic s ktorym vyhral na minulorocnom Roland Garros aj s velkym stastim,preto ma tohtorocny RG bude velmi zaujimat s dilemou komu fandit
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak v letech 2006-2007, které jsou jediné, které se dají do toho srovnání zahrnout, se Federer s Djokovičem na hardu utkal asi šestkrát, kdežto Rafa se tak vysoko, aby se mohl s Rogerem utkat, ve stejném období na hardu dostal jen jednou. Kdyby tedy nebylo Rogera, slavil by Novak v tomto období daleko větší úspěchy.
Reagovat
smazaný uživatel
Preco by boli roky 06-07 jediné?..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa má viac Masters z hardu ako Roger s Nolem z antuky dohromady mimochodom ;)
Reagovat
Stan_Borowitz
Sice to není pravda, protože do Masters se počítá i Hamburk, ale i kdyby - Rafovy úspěchy a dominanci na antuce přece nikdo nezpochybňuje. Tedy kromě tebe, který na hodnocení, že se jedná o nejlepšího hráče na tomto povrchu v historii tenisu vždy reaguješ tím, že Rafa není jen "nejaký antukár". To je projev mimořádné neúcty k hráči, kterému údajně fandíš, a k povrchu, na němž slavil své největší úspěchy.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak se opět ukázalo, že prognózy v tenise stojí na vodě. Kdo by si po Australian Open vsadil, že Novak vyhraje Indian Wells i Miami? A naopak, kdo by si po výhře Rafy na US open pomyslel, že bude na velký titul čekat půl roku a více?
Reagovat
smazaný uživatel
raz je jeden hore raz druhy škoda že sa to nikdy nesejde
Reagovat
smazaný uživatel
Novakovi hard proste svedčí, neviem, či náhodou v počte ATP 1000 nepreskočil v pošte titulov na tomto povrchu Rogera. Dovolím si tvrdiť, že po skončení kariéry bude viesť aj v počte hardových GS. Jeho hra je na tomto povrchu absolútne kompexná bez jedinej slabiny. Ťažko sa poráža, dve Rafove víťazstva v NY sú veľkým úspechom..
Reagovat
smazaný uživatel
hardovych GS si sa zblaznil ved doteraz vyhral biednych 6 GS a to mu bude 27
Hardovych ma koľko, 5
Reagovat
smazaný uživatel
Djok je nejlepší na pomalém hardu, tj. AO, IW a Miami. Na rychlém hc v Cincy nevyhrál ani jednou, na US Open jednou, v Kanadě 3x. Škoda, že nikdy neuvidíme třeba jeho souboj s Andrém, jemu se výsledkama i hrou nejvíce blíží. Jeho hra na pomalém hardu je bezchybná, na rychlém ztrácí, nestíhá to vše uběhat.
Reagovat
Roger_Federer
Dovolim si pripomenout, ze Nole uz rok a pul nevyhral GT., dale pak podledni dobou je jako na houpacce.V IW sice ziskal titul, ale jeho hra nestala za nic.Nu do Miami se zlepsil , tent turnaj byl pro oba finalisty "lehky".Novakovy proste dnes vysel zapas.

Rafa zahral hodne zle.
Reagovat
Stan_Borowitz
Radio Jerevan opravuje, Novak Djokovič v počtu titulů z Masters na hardu Federera ještě nepřekonal, ale možná už z nich má dvakrát víc titulů než Rafael Nadal.
Reagovat
smazaný uživatel
Rádio Jerevan nechytám, chytám len tvoje vysielacie frekvencie, ktoré tenis rozdeľujú na antuku a neantuku..:)
Reagovat
Stan_Borowitz
Jak bys ho mohl chytat, když jsi sám hlavní vysílač... já jen systematicky opravuji tvé "nepřesnosti". :-)

Tak tenis se hraje na různých površích a je zcela korektní zabývat se tím, jak se hráčům daří na každém z nich. Sám jsi s tím ostatně v tomto vlákně začal...
Reagovat
Hypertac
Rafa hral dnes hrozne. Velke zklamani. Nevadi priste to vyjde. Vamos Rafa!
Reagovat
smazaný uživatel
Mám pro vás anketu.
Kolik ještě vyhraje letos Djoker turnajů
A 0 či 1
B 2 či 3.
C 4 a víc. Hlasujte. Já si myslím za B.
Reagovat
smazaný uživatel
C
Reagovat
Mayo
tak tie krátke Rafove údery nič nové bohužiaľ
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrý výkon Noleho, gratulujem jeho fanúškom. Pre Rafu deň blbec ako vyšitý. Nevedel sa dostať do tempa, slabo podával, horší pohyb, veľa kazil a hlavne prahbiedne returnoval. Kratšie údery boli len výsledkom predchádzajúcich atribútov, ktoré odzrkadlovali jeho dnešné sebavedomie.

Novak si nezvykle vysokými číslami na servise vždy pomohol, keď potreboval, výborne sa pohyboval a prakticky vôbec nekazil. To rovnako nie vždy býva zvykom. Takže zaslúžené víťazstvo. Pre Rafu hladká prehra, no tá vždy bolí menej, než tesná porážka. Našťastie prichádza osvedčená antuka, tam to snáď bude ako obvykle iná pesnička.
Reagovat
smazaný uživatel
gratuluješ jeho fanušikom a oni maju nato aky podiel? gratulUj jemu ked už tak:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Ak by si sa niekedy pokúsil roztočiť to jedno koliečko, ktorým disponuješ, tak by si snáď Cico zistil, že Novak to tu nečíta, kdežto Novakovi fanúšikovia pravdepodobne áno.
Reagovat
smazaný uživatel
sorry som si myslel že Nole to tu pravidelne navštevuje
Reagovat
VlS
Zdá se, že sázkovky se svými kurzy byly při smyslech.
Jak tady někdo psal o vytírání kurtu ( Rafa s Nolem) , tak si myslím, že vytírání vypadá jinak ( i když se ždímáním hadru asi Rafa praxi má, vždycky je mokrej jak myš.
Noleho perfektní výkon, asi letos nej.
Gratulka Nolemu.
Reagovat
smazaný uživatel
Já psal o vytírání kurtu. Je to pravda, Rafa neměl vůbec žádnou šanci, maximálně v prvním gamu, jinak nic. Novak podal dominantní výkon a Rafa hrál špatně, proto tak jednoznačné.
Reagovat
smazaný uživatel
To, co dnes předvedl Novak bylo opravdu fenomenální a ta jeho hra na síti neuvěřitelná (v rámci jeho poměrů). Jedinou činností, kde působil i dnes hodně slabě byly smeče.
Jinak nechci nic říkat, ale Nova v posledních třech zápasech Rafu přejel rozdílem třídy a Španěl čeká na velký titul od US Open. Teď přijde antuka, kterou Novak má rovněž velmi rád a bude to hodně zajímavé, Nole může, Rafa musí.
Reagovat
Nola
dnes úžasný výkon, skvelý na servise, returne, sieti, neuveriteľné, nečakala som tak hladký priebeh, Rafa má podobnú smolu ako Nole v Cincy
Reagovat
Alois_Mlok
Drápalík si ani neškrkl. Paráda.
Reagovat
kada.tom
Nerad, ale gratuluju Djokovičovi, Rafa byl dneska slabej.
Reagovat
Bob
Král se vrací!
Reagovat
smazaný uživatel
Diky Vajdovi
Reagovat
Mayo
tak Rafa zase nedal Miami...na svojom podaní chodil často len cez výhody a veľakrát brejknutý a on sám na returne nič a s tým sa vyhrať nedá...takže zaslúžene vyhral ND ... každopádne vamos Rafa tak či tak (:
Reagovat
r.Fever
Novak krásne sfúkol nevýraznú španielsku vonnú sviečku ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Haters gonna hate ;)
Reagovat
r.Fever
Zaujímavé, že reaguješ len na môj nevinný príspevok s príjemnou metaforou, pritom tých "haterských" je tu trochu viac. Stay pressed.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale áno, snaha o metaforu tam bola. Hoci neviem akú má vonná sviečka spojitosť so Španielskom, to skôr Novak pristrihol krídielká španielskému vtáčikovi..

Je to možné, ja tie príspevky neznámych nickov nejak filtrujem, čítam skôr overené firmy..
Reagovat
r.Fever
Osobná skúsenosť, kúpa vonnej sviečky, krajina výroby Španielsko, no pri tej cene (14,90 E) bola veľmi nevýrazná. ;) Rád vysvetlím aj nabudúce, ja totižto nerád používam tie konvenčné frázy pseudokomentátorov.
Reagovat
smazaný uživatel
No to je super, že si osobnú skúsenosť, ktorú nikto nepozná povýšil do spojitosti, ktorú si chápal len ty sám..Sofistikované chlapčisko :)
Reagovat
smazaný uživatel
Novak neskutečná výuka dneska , Rafinka vůbec nevěděl :))
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Novakovi k titulu, asi bude opět No. 1 po antukové části sezony. Dá se říci, že zaslouženě, dnes s Rafou doslova vytřel kurt.
Reagovat
smazaný uživatel
podle mě bude po antuce 1. Rafa. Djokerovi se podle mě moc na antuce dařit nebude.Na Monte Carlu tipuju, že Djoker vyletí ve 2., v Madridu ve ČF,v Římě v SF a na RG ve 4.
Reagovat
smazaný uživatel
Zase nemagoř :-D ... to se určitě nestane
Reagovat
smazaný uživatel
Můj stream na finále moc dobře nefunguje...
Reagovat
smazaný uživatel
Z hlediska mých favoritů to byl takový průměrný turnaj. Rafa nejspis skončí ve finale, Alex skončil v ČF, John v OF a Ernests ve 2.kole.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa má jednou za čas dneska proti Nolemu výborný úder,ale jinak nic moc. Rafo, držím ti palce.pokud nevyhraješ dnes, vyjde to snad někdy jindy.
Reagovat
smazaný uživatel
Martině a Sabine k titulu v Miami. Držel jsem jim palce. Sabine má v týto sezoně ve dvouhře smůlu na zranění, ale debl jí jde dokonale.Martinu ocenuju za skvělý comeback.
Reagovat
Pesek12
Kde se dá na netu nejlépe vidět on-line finále, co se moc necuká? Díky.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa to dneska nějak kazí. Asi není psychicky v pohodě a něco ho bolí. Naopak Novak to dnes málo kazí.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa proti Novakovi po výhře na US Open kazí dost, prostě si na něj nevěří ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nene , jednoduše na to Rafinka dnes nemá , Novak si s nim jen hraje :)
Reagovat
smazaný uživatel
Novak hraje úžasně, hra na síti dobré zpestření, co zneklidňuje Rafu na returnu. Samozřejmě až na smeče, pro Djoka to musí být frustrující, ale mne to ohromně baví. :)

Rafa postrádá délku úderů, vůbec si nevěří. Zatím mi to připadá jak 2010-11, agresivní Nadal se v dalším roce stává zase obránářem, 90% za základní čárou, s tím nevyhraje. Přitom když zaútočí z fh, má velké šance.

Nolemu pomalejší hc svědčí, podle mne s Andrém úplně nejlepší. Plus jedna statistika: 13:0, když Novak vyhrál první set.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal sklamal dneska
Reagovat
smazaný uživatel
Řiťoškrab v zatím hodně , ale hodně hlubokým lese :))
Reagovat
Fandina
Hingis a Sabině k titulu ve čtyhře. Super výsledek a těším se na další jejich společné debly. Gratulka.
Reagovat
smazaný uživatel
Higinsova je šikovna lebo je z Košic:DDD
Reagovat
babolat.cz
ona je Ukrajinka?
Reagovat
VlS
Tak proč mluví Česky a ne Maďarsky?
Reagovat
smazaný uživatel
po slovensky ked tak ty trapoš a neviem ale narodila sa v Košiciach tak proto
Reagovat
VlS
Švýcarská občanka Martina Hingisová bydlí v podhorské vesničce Trübbach v kantonu St. Gallen, nedaleko lichtenštejnských hranic.
Perfektně hovoří čistou i švýcarskou němčinou, anglicky a částečně i francouzsky. Martina má českou mentalitu a česky především mluví se svou matkou, ale protože větší část života strávila ve Švýcarsku, cítí se přirozeně jako Švýcarka," říká její matka, která se stále hlásí ke svým českým kořenům. V Rožnově pod Radhoštěm nechala postavit dům, kam ona, její přítel i dcera občas jezdí. Martina Hingisová si mezitím našla další domov v Saddlebrooku na Floridě, kde vlastní rezidenci a kde žije a trénuje hlavně v zimním období.
Reagovat
smazaný uživatel
ale narodila sa v Košiciach čo si maďar mna nezaujima kde býva
Reagovat
VlS
Švýcarku se slovenskými kořeny, která mluví Slovensky, tak sledu Belindu Benčičovou, ta bude brzo hodně nahoře. Je jí 16 a už se ve WTA docela prosazuje. Mimo jiné ji trénuje právě i Martina
Reagovat
smazaný uživatel
Velká gratulace týmu Hingisicki :) Jsem hrozně ráda, že to vyšlo...hlavně to snad Sabči zvedne sebevědomí a ted začne hrát zase to, co doopravdy umí...
Reagovat
VlS
Po pětisetovém dramatu ve finále tenisového Australian Open 2009 objal Španěl Rafael Nadal poraženého a plačícího Švýcara Rogera Federera. O den později sám potřeboval soucit.

V letadle z Melbourne do Evropy se mu otec Sebastian svěřil, že v manželství s ?Rafovou? matkou Anou Maríou se kupí neshody a že se rozcházejí. Nadala otcovo sdělení úplně zdrtilo. ?Zbytek letu jsem s ním nepromluvil jediné slovo,? líčí ve své autobiografii s názvem Rafa ? můj příběh.

Už nic nebylo jako předtím. ?Rodiče jsem považoval za sloupy, posvátné a nenahraditelné jádro svého života,? přemítal jeden z nejlepších tenistů světa. Ví se o něm, že zejména matku zbožňuje.

Kdykoli je to možné, ještě dnes tráví Nadal (27) volné chvíle v rezidenci na Menorce, kde žijí Ana María a tenistova sestra. Navzdory dlouholetému vztahu s přítelkyní Mariou Franciskou Perellovou (26) se Rafa zatím nepostavil úplně na vlastní nohy a cítí se spokojeně u máminy sukně.
Reagovat
Fandina
Kde to psali?
Reagovat
VlS
Seznam.cz článek o mamáncích
Reagovat
Fandina
Díky.
Reagovat
Roger_Federer
Diky ze sem to sem nemusel dat ja..me by urcite obvinili jeho fans , ze sem to sepsal sam a nechal jen opravit chyby...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal, ktorý strávi 250 dní z roka na cestách, mimo domova sa nepostavil na vlastné nohy..

Ten bol dobrý :)
Reagovat
tmora
Nemate nekdo nahodou link na stream na 4 hru Martina Hingisová se Sabine Lisickou vs Makarovovou a Vesninovou??Diky
Reagovat
Fandina
Podle ankety tady i podle sázkovek je mírným favoritem Nole. Tak jsem zvědavá, jak to dopadne.
Reagovat
smazaný uživatel
sazkove naj jdu do prdele vždy zavadzaju a Nole podle sazovek bude proti každemu na harde favorit :DDDD
Reagovat
Mayo
to sú glorybookmakeri darmo
Reagovat
smazaný uživatel
Očakávam kvalitný a vyrovnaný zápas, najlepšie s trojsetovou zápletkou..Djokovic hral v poslednom zápase lepší tenis, než Rafa, v mojich očiach je velmi letmým favoritom..Každý zápas je však iný, história ukázala, že z predchádzajúcich zápasov na turnaji sa v ich vzájomnom dueli moc výchádzať nedá..

V neposlednom rade sa dnes nepriamo hrá aj o koncoročnú jednotku, tipujem velmi tesné vitazstvo jedneho z nich a akékolvek finále oboch bude v koncorocnych poctoch hrat klucovu ulohu..
Reagovat
Roger_Federer
Vsiml jsem si ze posledni medice, i loni ,mas vzdy tendence favoryzovat Noleho..No Rafa je diky brzkemu vypadnuti v IW vice odpocinuty..evidentne ma natrenovano a od zacatku Miami predvadel brutalni tenis..Oba prosli turnajem bez problemu.Podle me je to obracene a mirnym favorytem je svetova jednicka.
Reagovat
smazaný uživatel
Na harde bude vždy favoritom Nole, veľmi miernym..Na antuke vždy Rafa, o niečo väčším, než Nole na harde..

Jednoduché ako facka.
Reagovat
Mayo
tak dneska očakávam 3 sety...50 úderové výmeny ako vždy...a bude mi stačiť ak Rafa vyhrá aj v tajbrejku 3. setu kľudne...vamos !
Reagovat
nitrotaj
Kdyby byla kvalita tenisu jako vloni v montreale, nezlobil bych se.
Reagovat
smazaný uživatel
Výběr kurzů na finále Djokovič - Nadal
bet at home: 1.65 - 2.00
Fortuna: 1.70 - 2.01
Tipsport: 1.70 - 2.14
Reagovat
smazaný uživatel
stavkove ako vždy zavadzaju jasny Nadal!
Reagovat
smazaný uživatel
Nějak jsou ty finále furt stejný. Začíná mi to přípomínat F1. Je opravdu tak propastný rozdíl, mezi TOP4 resp. TOP2 a zbytku nebo se ten zbytek jen psychicky sesype, že hraje proti tim někdo z gloriolou neporazitelnosti. Už by to chtělo zažít zcela jiný jména ve finále a ne čekat, že jeden z těhle dvou bude buď zraněnej nebo nebude mít svůj den hned v prvních kolech. Nebo by mohli třeba přesunout Serenu do mužskýho tenisu, ta se tam v tom babinci taky musí nudit :)
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že v F1 pro tento rok dojde ke změně. V tenise nikoli.
Reagovat
Roger_Federer
Serena uz z chlapem hrala, dostala narezano v exibicnim tempu..
Serena je hrajici fenomen.Stejne jako Federer.
Reagovat
Fandina
Mezi Serenou a ostatními až tak velký rozdíl není. Určitě v počtu vítězstvích to ano, ale když se dívám na její zápasy, tak to není rozhodně jednoznačná záležitost, kdy Serena válcuje a ostatní stojí.
Reagovat
Roger_Federer
Nikdo ale nepise ze nekoho Serena valcuje.Nu k vyhre v Miami ji stacili i prumerne vykony a to je rozdil mezi Serenou vsemi ostatnimi..To ze obcas ma spatny den nebo turnaj je zcela prirozene.
Reagovat
Fandina
Dobře si přečti, co jsem napsala, než mě zase začneš vychovávat, jak mám diskutovat.
Reagovat
Roger_Federer
Dle meho nazoru rozdil mezi Serenou a ostatnimi hrackami dneska je prave ten rozdil ze ona se dokaze drzet na vrcholu uz 10let a kdyz se ji nedari, nebo je zranena vzdy se dokazala vratit a opet vitezit a porazet ty nejlepsi..Navic Serena hrala a byla sampionkou v dobe, kdy byl zensky okruh o dost kvalitnejsi.(dle meho nazoru)..Nabyty sampionkami.Jako Hennin, Kim, Hingis...atd.

Takze ja se stebou urcite nezhodnu ve vete:
Mezi Serenou a ostatními až tak velký rozdíl není...
Reagovat
Fandina
RF ... Serena je fenomén, umí hrát umí vyhrávat a je to držitelka rekordů za chvíli bude na tom úplně top. Ale také se nabojuje a zapotí na kurtu a napracuje, i když je zdravá a hodně se sanží vyhrát. Samozřejmě že je nejlepší, která jiná má takový úspěch jako ona. Ale rozhodně to nemá zadarmo, herně zase mezi ní a ostatními tak velký rozdíl není. Pořád se hraje tenis a třeba první set s NaLi byl hodně vyrovnaný a Serena musela moc bojovat.
Reagovat
Roger_Federer
Jako temer z kazde debaty z tebou mam pocit..ze ja o koze a ty o voze..nech to tak.
Reagovat
Fandina
RF ... tak za tvoje pocity já nemohu, tomu doufám rozumíš ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Medzi Serenou a Rogerom je pomerne velký rozdiel ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhasím s názorem, že mezi Serenou o otatními hráčky je dost velký rozdíl. A to Serenu zrovna nemusím.... A rozumně jsi ukončil diskuzi. Nemá smysl přesvědčovat jeden druhého, každý si úsudek udělá sám.
Reagovat
smazaný uživatel
oprava:ostatními hráčkami
Reagovat
Fandina
Já si nemyslím, že herně je mezi Serenou a ostatními tak velký, rozdíl, ale když si to někdo myslí, tak mu to rozhodně nevnucuji. Je to každého věc, co si o tom myslí a každý má právo si na to udělat svůj názor.
Reagovat
Roger_Federer
O kterych "ostatnich" se konkretne bavis? Z dlouhodobeho hlediska, nebo posledni 2 mesice.mezi nimi nene takovy rozdil?
Reagovat
Fandina
RF ... Serena hraje super, ale rozhodně není neporazitelná. A včera NaLi moc v prvním setu nechybělo a to byla Serena v plné síle jak sama potvrdila v pozápasovém rozhovoru a bylo to i vidět na kurtu.
Reagovat
Fandina
Kromě toho, Serena letos hrála na čtyřech turnajích a ve třech byla poražena.
Reagovat
Fandina
Tak sorry, letos ze čtyř turnajů vyhrála dvakrát.
Reagovat
Roger_Federer
Uvedomujes si ze jsi mi zase neodpovedela na otazku?
Reagovat
Fandina
RF ... máš hodně velkou potřebu se mnou diskutovat, vysvětlovat mi, co si mám myslet, psát tu, jak to vlastně je se Serenou, nebo o co ti jde?
Reagovat
Roger_Federer
"Mezi Serenou a ostatními až tak velký rozdíl není."

Podloz jednou jedinkrat svoje tvrzeni, nejakym argumentem, proc to tak je, a z jakeho duvodu si to myslis?
Je to pro tebe tak slozite?
Argument, ze Lina vcera malem ; )vyhrala set, takze mezi ni a Serenou neni moc rozdil, snad je vtip.
Reagovat
Fandina
Máš ve všem pravdu ... amen
Reagovat
smazaný uživatel
Tentokrát přeju Rafovi, když v Miami ještě nevyhrál. Vamos!
Reagovat
Mayo
výborne :) vamos !
Reagovat
nitrotaj
http://bleacherreport.com/articles/2010102-miami-masters-2014-final-nadal-vs-djokovic-preview-and-prediction
Reagovat
mats23
Zdravím Vás. Vie mi niekto z Vás poradiť nejaký internetový obchod s fanúšikovskými tričkami tenistov?
Reagovat
Pesek12
Rafa, pokud se mu vše sejde, může dnes vyhrát.
Reagovat
smazaný uživatel
To plati pro oba :)
Reagovat
Pesek12
jistěže, ale jen jeden může být vítězem, tudíž by to mohl být zajímavý zápas. Uvidíme, ale přeji to více Rafovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Novak to dneska vyhraje!:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal je můj idol ale Djokovič ho asi porazí.
Reagovat
smazaný uživatel
Snad si s tím Řiťoškrabem Nole vytře vlastní řiť
Reagovat
PetaM
Přeju Novakovi :) Snad to dá :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Novak je na vlně, dneska vyhraje :) Good luck!
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa
Rafa v Miami 100procentně vyhraje.Výsledek tipuju 6-4,6-4, teda pokud se nepohádají rodiče Rafy.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal s nim dnes pozameta kurt.
Reagovat
Pe3k
Nepozametá, ale určo vyhraje...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist