Předpoklady naplněny: Djokovič s Nadalem si to rozdají o finále!

5. 6. 2013, 18:43
Aktuality 200
Očekávanému semifinále a podle mnohých předčasnému finále, které bude zároveň reprízou loňského souboje o titul, nikdo nezabránil. Rafael Nadal i Novak Djokovič vyhráli dnešní čtvrtfinálové duely proti Wawrinkovi a Haasovi 3-0 na sety a mohou se chystat na druhou letošní vzájemnou bitvu.
Rafael Nadal

Rafael Nadal se sice v prvním týdnu trochu trápil, své výkony však každým kolem zlepšuje. V dnešním čtvrtfinále nedal šanci Stanislasi Wawrinkovi, kterého porazil za necelé dvě hodiny hladce 6-2 6-3 6-1 a vyhrál tak i 10. vzájemné utkání bez ztráty setu.

Rafael NadalSedmadvacetiletý Švýcar, jenž v předchozím kole otočil pětisetový maraton s domácím Richardem Gasquetem, od začátku nestíhal. Jediný náznak zdramatizování předvedl v druhé sadě, když se mu povedl jediný brejk a vyrovnal na 3-3, jenže mu viditelně ubývaly síly. Do konce zápasu pak už uhrál jen jednu z deseti her a ve svém prvním pařížském čtvrtfinále tak v boji o první grandslamové semifinále neuspěl.

"Už proti Nišikorimu jsem svou hru zlepšil a dnes jsem udělal další významný posun dopředu. Jsem šťastný, protože dnes jsem hrál opravdu dobře. Bez pochyb to byl můj nejlepší zápas na turnaji. Cítil jsem, že musím udělat nějakou změnu. Věřil jsem, že to dokážu a povedlo se," pochvaloval si Nadal, jenž v pondělí oslavil 27. narozeniny.

"Teď jsem v semifinále, tři zápasy po sobě jsem neztratil set. V posledních dvou zápasech jsem ztratil jen jeden servis. To začínají být velmi kladná čísla. Ale jsou to jen čísla, nejdůležitější je pocit na konci zápasu. Zatímco prvních pět dnů jsem se svou hrou spokojený nebyl, dnes mohu říct, že jsem šťastný," dodal Španěl, který na Roland Garros vyhrál už 57 zápasů a prohrál jediný. Letos se může stát prvním tenistou, který dokáže vyhrát jeden grandslamový turnaj osmkrát.

Novak DjokovičNovak Djokovič v duelu s pětatřicetiletým Tommym Haasem získal hladce první set, ve kterém soupeře přestřílel na vítězné údery 14-3, pak ale německý veterán hru vyrovnal. Ve třetím setu se nevzdal ani za stavu 3-5 a dokázal srovnat, pak ale znovu neudržel servis a přišel o šanci stát se nejstarším semifinalistou Roland Garros od roku 1968. Přesto se ve světovém žebříčku posune na 11. místo. 

"Jsem nadšený, že jsem se dostal do dalšího kola. Z mé strany to byl dobrý výkon, přestože tu jsou hodně odlišné podmínky než na centr kurtu. Hodně to klouzalo, bylo to velmi rychlé a bylo těžké mít míček pod kontrolou," komentoval Djokovič, kterému se dnes povedla odveta za překvapivou porážku z letošního Miami, zápas hraný na druhém největším dvorci Suzanne Lenglenové.

Šestadvacetiletý Srb postoupil už do 12. grandslamového semifinále v řadě a stále je ve hře o zkompletování kariérního grandslamu, což se před ním povedlo pouze sedmi tenistům včetně Rogera Federera a jeho příštího soupeře Nadala.



Djokovič vs. Nadal již popětatřicáté
V Paříži se tak letos bude opakovat loňské finále, Djokovič s Nadalem ale na sebe narazí už v semifinále. Největší favorité na titul se střetnou v pátek v již 35. vzájemném duelu, přičemž Nadal v bilanci vede 19-15 a na French Open vyhrál všechny čtyři souboje. Letos však s o rok mladším Srbem utrpěl porážku ve finále na antuce v Monte Carlu, kde prohrál po osmi triumfech v řadě.

"Teď přede mnou stojí velká výzva a jsem na ni připraven. Hraju tu dobře a vím, že tohle je největší možná výzva na Roland Garros, o tom není pochyb. Jsem si jistý, že to bude skvělý zápas," řekl Djokovič.

"Musím hrát intenzivně od začátku zápasu. Potřebuju být na vrcholu své hry po celý zápas, protože to je jediné, co mi může vyhrát zápas proti Nadalovi. Jsou to malé detaily a jen pár bodů, které mohou rozhodnout o vítězi. Proto musím být velmi disciplinovaný a soustředěný, abych zápas zvládl emotivně, fyzicky i psychicky."

- FRENCH OPEN 2013 muži -
(Francie / Paříž, antuka, 21.017.000 eur)
středeční výsledky (05. 06. 2013)

Dvouhra - čtvrtfinále:
Djokovič (1-Srb.) - Haas (12-Něm.) 6-3 7-6(5) 7-5
Nadal (3-Šp.) - Wawrinka (9-Švýc.) 6-2 6-3 6-1

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

200
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=527966017225106&set=a.478099942211714.106808.466461023375606&type=1&theater Jestli necháš ve finále vyhrát Tsongu tak ti budu zítra fandit Nole :D
Reagovat
Sonja
Jaký jestli? Počítám s tebou.
Reagovat
Sonja
Tvl...chtělo by to "trochu" soudnosti, chlape.
Reagovat
Amputace
Myslím, že není zdaleka jediný, kdo ji tady potřebuje :)
Reagovat
gigin
Sonji, klid :) Nám to tak vyhovuje. Ať jdou do zápasu jako jasní favoriti. Ok... ;)
Reagovat
Sonja
Neříkám, že ji nikdo jiný nepotřebuje, ale ty jeho výroky níž mě teda pořádně šokovaly.

gigin- Jj, o to bude větší radost, pokud Novak vyhraje.
Reagovat
gigin
Jasně, že vyhraje. Ty vidíš nějaký důvod, aby nevyhrál?? ;))
Reagovat
smazaný uživatel
IDEMOOOOO!

Snad to stihnou tak do 16:45, 3 půl hoďky na 3 sety stačí ne? :D
Reagovat
Amputace
Mám dotaz. Na youtube se mi nedaří najít téměř žádné kvalitní highlights z letošního French. Nevíte o nějaké jiné stránce, kde bych je našel? Díky moc.
Reagovat
nitrotaj
Já stahuju celé zápasy z tennishaven
Reagovat
Pe3k
Jsou zakázané...Další z nekonečné řady důvodů proč je RG nejhorší GS.
Reagovat
smazaný uživatel
No a? Za to snad může Rafa?
Reagovat
Amputace
"nekonečné řady důvodů" :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem četl ty další "důvody". Prý zrušit ho kvůli počasí. Hlavně, že mu nevadí, že v Londýně se nehraje třeba i celý dva dny, fakt zvláštní přístup...
Reagovat
smazaný uživatel
Já používám oficiální highlisty, jen si vyber den a koukej :)

http://www.rolandgarros.com/en_FR/multimedia/index.html
Reagovat
smazaný uživatel
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/977656_10151465717226966_262694486_o.jpg

Tak Andy už nám poctivě trénuje v Queens Clubu a dokonce přizval i Henmana, aby se rozehrál před čtyřhrou a porazili Ivana s Tomem.
Reagovat
Mayo
víťaz Wimbledonu 2013
Reagovat
Sonja
Jj, ve finále zamete s Nadalem ve třech, těším se:-))))
Reagovat
Mayo
neviem si predstaviť, čo by sa muselo stať aby Nadal dostal vo finále GS 0-3 ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
proč si myslíš, že Rafa nemůže Federerových 17 překonat nebo alespoň vyrovnat? Stačí pokud vyhraje ještě 4krát Paříž (počítáno s letoškem), 2krát Wimbledon a 1 jakýkoli hard a je na čísle 18. Jde jen o to, zda-li mu budou držet kolena, pak to žádná utopie rozhodně není. Je to hlavně a jen o Rafově zdraví, které ho už bohužel doteď stálo možná dva tři další grandslamy, pořád na to ale má Federera překonat nebo vyrovnat, rozhodne jen jeho zdraví...
Reagovat
smazaný uživatel
jestli někdo se všemi letos ve Wimbledoně zamete, tak to bude Rafa, Murraymu jako obvykle na trávě nedá ani čuchnout, potkají-li se. Noleho dá taky v pohodě a Roger už se letos nebude chytat ani tam, takže favorit č.1 Rafa, ještě větší než na antuce:)
Reagovat
Mayo
no proste neverím tomu, že by to prekonal...proste pre mňa je 17 až až...myslím si ja samozrejme, že jee to nedosiahnuteľná méta...ale každý má iný názor to je v poriadku :) každopádne vamos Rafa
Reagovat
smazaný uživatel
je to jen o zdraví, kdyby ho měl Rafa jako Federer, už má min.14-15 a jde na matchbally. Každopádně sedm není tolik, když mu kolena budou držet. Je to stejně vyjímečná hráč jako Federer...
Reagovat
Mayo
bodaj by vyhral toľko no...môj tip bol, že by mohol vyrovnať Samprasa
Reagovat
smazaný uživatel
Jak říkám, je to jen o zdraví, antuky může klidně do třiceti vyhrát všechny a dvě trávy taky. Bojím se jen o to zdraví...
Reagovat
Amputace
Je to o zdraví a Djokovičovi. Toho nebýt, tak o 18 GS nepochybuji ani vteřinu.
Reagovat
smazaný uživatel
A Novak samozřejmě, nebýt té sezony 2011, tak už nebylo o čem. No a taky Federer měl při spoustě GS bohužel velké štěstí, viz.finále s Roddickem 2009, v tomtéž roce ustál pět setů dvakrát na RG (kde mu vypadl zraněný Rafa), no a loni ho zas zachránilo s Murraym počasí. Oproti Rafovi měl mnohem víc štěstí zatím...
Reagovat
Roger_Federer
Federer ma jen jeden titul z Rg, z roku 2009..
Ano, Roger mel při svy gren.titulech vždy štesti a tenis hrat vlastne neumi.:)
Reagovat
Stan_Borowitz
Tyhle prognózy jsou naprosto nesmyslné. Samozřejmě, že stát se může úplně cokoli, Nadal může vyhrát i přes 20 GS turnajů, stejně tak Federer může ještě 3-4 přidat, když se zase začne tenisu věnovat naplno. Nebo může všechny GS odteď až do roku 2015 vyhrávat Djokovič. Všechno je možné. Jen je něco pravděpodobné více, něco méně.

Kupodivu ale nikdo ve svých prognózách nepočítá s tím, že by se mohl zjevit někdo nový, mladý . podobně jako se před časem odnikud zjevil sedmnáctiletý Nadal a začal na antuce porážet úplně všechny včetně Federera.
Reagovat
gigin
Můra nic??
Reagovat
Stan_Borowitz
No tady je dnes legrace...

Jeden komik napíše "taky mě slovenština na českých diskusích neskutečne sere, navíc když většina má opravdu akorát blbý kecy," a pak chce poučovat o sociální a jiné inteligenci...

Druhej taky šmahem uráží všechny Slováky, a pak brečí, že se mu to jako bumerang vrátí zpět.

Dovolte mi, chlapci milí, abych vám připomenul jedno zlaté pravidlo zavedené dávno předtím, než byl vymyšlen termín "sociální inteligence". "Co nechceš, aby ti jiní činili, nečiň ty jim." (Bible, Tob 4,15) A vzpomeňte si, čím tato polemika začala a kdo ji spustil.
Reagovat
Stan_Borowitz
všem v tomto vlákně, ten příspěvek patří jinam...
Reagovat
Stan_Borowitz
No jo, úplně jsem na něj zapomněl. Tak jo - i Murray může od letošního WB začít vyhrávat všechny GS až do svých jednatřiceti a ziskat přes 20 grandslamových titulů. I to je přece možné.
Reagovat
gigin
:))))) Sice je to k nevíře, ale státi se to může.... Ještě Mrhač. Aspoň 1!!! Prosíííííííííím :DDDDDDDDD
Reagovat
spaniel
To ne! Kdo by ho pak poslouchal. T uz by nebylo ze nekteri hraci v top 100 neumi hrat tenis, ale zadny. A ze top 4 nema jen nudné rozhovory, ale i hru a zivoty.
Reagovat
gigin
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Reagovat
Roger_Federer
Ale nemožne přece neni, ani to, že se Federer nečim nahecuju a od tedka vyhraje 4 gr za sebou..
Reagovat
nitrotaj
Day 13: Friday, 7 June
Court Philippe Chatrier
1:00 PM
Men's Singles - Semifinals
Novak Djokovic (SRB) [1]vs.Rafael Nadal (ESP) [3]
Men's Singles - Semifinals
David Ferrer (ESP) [4]vs.Jo-Wilfried Tsonga (FRA) [6]
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda, od 1, to bych mohl i stihnout, kdyby to stihli třeba za 3 hoďky.
Reagovat
Denis92
super ze to dali uz od 13tej..ale necakal som ze prvy zapas bude Djokovic - Nadal..je to vsak viacmenej jedno
Reagovat
Sonja
Tak aspoň se to zítra stihne dohrát...:-D Jen ať neprší:-(
Reagovat
Mayo
vamos RAFA ... to budú nervy v háji zase :D ... hlavne nech je 25 stupňov a nech slnko svieti
Reagovat
Sonja
No to se nedivím, worlos vidí Nadalovy šance až 80%, takže není pochyb o tom, kdo je favorit a na kom bude tlak...:-)))
Reagovat
Mayo
noo čudujem sa mu, že to vidí tak jednoznačne ale tak je to jeho názor no...uvidíme na kurtoasovi :) ale ja budem nervný jako vždy keď ide do tuhého...:D
Reagovat
smazaný uživatel
zítra bude v Paříži nejslunečnější den za poslední týdny, 26-27 stupňů, jednoprocentní pravděpodobnost srážek, takže nulová, pěkně suchoučko, topspiny budou vyskakovat až nad hlavu a Novak se akorát tak bude marně klouzat a trénovat gymnastiku:D
Reagovat
Mayo
len aby to nebolo ako dnes že celkom zamračené a pršalo aj...každopádne dúfam, že bude sucho a teplo ako hovoríš..to sú podmienky vyhovujúce Rafovi...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já projíždím všechny světové předpovědi počasí, takže je to jistota. Naopak v neděli bude lejt a hodně...
Reagovat
smazaný uživatel
Podle ceho vlastne soudite, ze Nadal je horsi nez pred zranenim? :D Nevzpominam si, kdy naposled proplouval sezou takhle jednoznacne a ma i titul z Masters na rvrdym povrchu, tam takx vetsinou nevyhraval. Brands, Klizan a Fognini, to jsou hraci, kteri mile daleko za jeho vykonosti, vedel, ze by ho nikdy nemohle porazit nikde, natoz na antuce, tak hral tak, aby vyhral. Nishiroki a Wawrinka jsou kvalitnejsi o tridu, nez ti tri predtim (o tom snad nikdo nepochybuje) a co nima Nadal proved? Oba byli totalne bez sance a proti Wawrinkovi to vypadalo jako exhibice. Djokovic mi proste neprijde v takovy forme, ze by moch vyhrat nad Nadalem na antuce tri sety. Ty dva Nemce zdaleka neprehral tak, jako Nadal svoje soupere. Nerikam, ze stat se to nemuze, ale sance jsou podle meho nazoru 80:20 pro Nadala. Coz je dobre, protoze ostatni hraci maj sance tak 97:3
Reagovat
Matti
Přesně i ty stejné důvody, co jsi uvedl u Rafy, platí i u Novaka o formě. Novak navíc proti Rafovi, jde herně tradičně ještě více nahoru. Viz třeba australianopen 2012. Takže 50/50 .
Reagovat
smazaný uživatel
No zrovna AO 2012 byl přes 2 hodiny snad nejhorší vzájemný zápas a nejhorší výkon Novaka v té době proti Rafovi. A právě asi nejlepší Rafům proti Novakovi na hardu, měl tam největší šanci ho porazit.
Reagovat
smazaný uživatel
Na AO jsem cekal, ze uhraje Nadal max set, takze jsm byl mile prekvapen, ze malem vyhral. Na tvrdym povrchu je Djokovic lepsi, ale ne o tolik, jako Nadal na antuce. Tri sety nevyhraje. Ale pravda, ze vsadim max. kilo nebo dve, vic uh bych se bal, protoze Djokovic je opravdu jedinej tenista, kterej se Nadalovi vyrovna a tudiz ma sanci ho porazit, ale padesati procentni ne :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mam za to, ze i na tvrdym povrchu ho Nadal porazil a ne jednou, ale tak 4x
Reagovat
smazaný uživatel
Chlapi.
Vy si nepamatujete co hrál Novak za dlouhý zápas s Andym v semi? To finále to pak upozadilo. Měl dokonce o den míň odpočinku než Nadal.
Reagovat
Sonja
Je asi blbost řešit, jak jeden či druhý hráli doteď, když je jasné, že ve vzájemném zápase to bude o něčem jiném. Ale z Nadala jde prostě letos na RG menší respekt než loni, kdy proplul do finále bez ztráty setu, proto vidím Noleho šance větší než loni.
Reagovat
smazaný uživatel
A i tak dokázal vyhrát, protože Nadal měl v té době už z Noleho slušně řečeno komplex. A řekl bych, že i když ho pak na antuce dvakrát porazil, úplně se těch obav nezbavil, a proto má Djokovič zítra šanci. Šance vidím tak 55:45 ve prospěch Nadala, ale nebudu překvpaený, když Nole vyhraje.
Reagovat
Matti
Jo i tohle jsem měl na mysli. Djoko se neskutečně trápil už s Ferrerem, pak skoro vypadl s Andym, ale na finále mu sil zbylo dost a zabral neskutečně v tom 5 setu.
Reagovat
Mayo
pohode sú šance pre obidvoch...proste Rafa nemá takú formu ako vlani čiže ide z neho menej strachu to je jasné...mierny favorit je Rafa ale to je tak všetko...očakávam 5 setov
Reagovat
smazaný uživatel
já čekám max.3:1, ale spíš 3:0, jasná záležitost jako se Soderlingem v r.2010:)
Reagovat
smazaný uživatel
loni ho na antuce porazil třikrát, ne dvakrát.
Reagovat
Stan_Borowitz
Nemůžu si pomoct, ale tahle otřepaná (a otřesná) fráze na mne pokaždé působí silně čtyřprocentně. Holky budiž, ty ať si to klidně rozdávají, ale Nadal s Djokovičem???
Reagovat
smazaný uživatel
Tak holkám to přeješ a jim ne? :))) Není to diskriminace? :))
Reagovat
Stan_Borowitz
Jsa člověk přející, přeji to samozřejmě těm i oněm, jen to beru z pohledu svého čistě subjektivního estetického hlediska :-)
Reagovat
dadaft
na mě teda ne.
když si to chtějí chlapi rozdat, slyším spíše "pojď ven", než "pojď do postele". )))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiš dadafte :)))))))) To si říká i ženská s chlapem ne? :)) Ať si to rozdá Djok s Rafou na kurtu nebo mimo něj, jen doufám, že uvidím pěknej tenis i když uhekanej a Djok vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, já jsem blbka, nějak mě to téma rozhodilo a píšu tady sama sobě :))) Takže to bylo na tebe jo, snad jsem tě dobře vyskloňovala :)))
Reagovat
tito
tak u nás je to obdobně. Pokud by mne vyzval někdo podobným způsobem, žádný pokus o sblížení bych rozhodně neočekával. Naopak :-)
Reagovat
Jan
Když se zde diskuze rozvinula tímto směrem, když jsem koukal jak hrála Šarapová nebo Azarenková, viděl jsem to tam jak z filmu pro dospělé. Ani oči jsem nemusel zavírat :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Jděte sami do p.r.d.e.l.e, omezenci. Chcete-li někomu spílat za jeho jazyk, potažmo národnost, naučte se nejdříve sami česky. Nebo si založte portál pologramotnixenofobove.cz a jděte si žvanit tam!

P.S. Význam slov "spílat" a "potažmo" si vygooglujte, vlastenci...
Reagovat
VlS
Souhlasím, jako Lelt bych se tady jinak taky musel cítit jako cizák :-)
Reagovat
VlS
jako Kelt ....
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť mají pravdu. Znám spoustu účastníků čaských diskuzí, jejichž mateřština je cizí jazyk, všichni ale píší česky. Nikdy jsem tu neviděl větnamštinu, ukrajinštinu, ruštinu ani němčinu....S xenofobií tohle nemá nic společného, spíš s nechutí muset se probírat příspěvky v cizím jazyce. Jednou se Slovensko odtrhlo, tak nevím, proč by se k němu mělo přistupovat jinak než k ostatním. Mimochodem, od kdy jsou slova spílat a potažmo něco, co by si k pochopení měli googlovat? Zas tak neobvyklá ta slova nejsou a jestli si je Stan_Borowitz googlovat musel, porucha bude zřejmě na jeho prijímači.
Reagovat
smazaný uživatel
:)

To je názor ako vytrhnutý z praveku..
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s Jsem-tady-dnes-prvne, nevím, proč se neustále na Slováky uplatňuje nějaký speciální přístup, naopak to totiž neplatí
Reagovat
smazaný uživatel
Stan_Borowitz: Samozřejmě jsem čekal, že tuto frázi někdo vytáhne - "naučte se nejdříve sami česky". To abych v podobné diskusi nechal každý příspěvek překontrolovat češtinářce, co? Pokud si chceš opravovat diktáty, tak běž jinam. Já přece nikomu, ani slovákům nevyčítám, ze dělá gramatické a podobné chyby. Jen bych chtěl na českém foru číst české příspěvky. Jinak to Jsem-tady-dnes-prvne napsal dobře.
VIS: Vždyť se nemusíš cítit jako cizák. Si krásný příklad toho co myslíme. Pokud správně chápu, nejsi Čech, ale Kelt a přece tady (na českém foru) píšeš česky :)
Reagovat
Matti
Já si naopak rád přečtu a procvičím slovenštinu.
Reagovat
Stan_Borowitz
Nemají pravdu. Nikdo je nenutí příspěvky ve slovenštině číst. A slovenština je natolik příbuzný jazyk, že gramotnému Čechovi by nemělo pochopení obsahu sdělení činit nejmenší problém. A jelikož těmto dvěma vlastencům - a patrně i tobě - to problémy zjevně dělá, nezbývá, než je považovat za pologramotné. Proto jsem se jim snažil vyjít vstříc tím, že jsem vypíchl některá méně obvyklá slova, jejichž pochopení by jim mohlo (podobně jako slovenština) dělat problémy, a odkázal je na informační zdroj, který by jim mohl s jejich pochopením pomoci. To je veskrze dobrý skutek, ne?

Očekával jsem, že přispěvatelé s průměrnou a vyšší inteligencí to pochopí a ocení. Ovšem ty jsi se sám rozhodl zařadit jinam.
Reagovat
Stan_Borowitz
No vidíš, a já bych zase třeba na českém fóru chtěl číst příspěvky, které češtinu neprzní. Nikdy jsem za to ale nikoho nepeskoval a nesnažil se takového člověka z tohoto fóra vykázat.

Až teprve ty jsi mi ukázal, jak se to má správně dělat. Proto jsem tě poslal tam, kam ty posíláš Slováky. Už to tvoje hlavinka je schopna pobrat, nebo ti to mám nakreslit jako zjednodušený komiks?
Reagovat
smazaný uživatel
Necháme toho. Ještě bychom sklouzli ke vzájemným urážkám a to asi nemáme zapotřebí. Komiks kreslit nemusíš, každý máme vlastní názor a u toho zůstaneme. A taky nemusíš hned urážet lidi, že jsou negramotní a nerozumí slovenštině apod., zvlášť když o nich nic nevíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Milý Stane, máš pravdu v tom, že oba jazyky jsou si velice podobné. Vždyť ještě ve 30. letech 20. století část lingvistů považovala slovenštinu za nářečí češtiny. Nicméně, tvá dedukce je špatná, nechuť k něčemu neznamená, že to dotyčný neovládá. Obavy o mou gramotnost mě těší, nicméně vzhledem k tomu, že já narozdíl od tebe ona slova nepovažuji za nijak neobvyklá, doporučil by ti spíše se starat o svou vlastní. Mimochodem ty tvoje narážky na inteligenci dost vypovídají o tvé vlastní, hlavně sociální. A vygoogluj si, co znamená argument ad hominem.
Reagovat
spaniel
Xenofobie je strach z neznámého, je to teda nedostatek sociální inteligence z vaši strany, takze je úsměvné, ze to prave vy vycitate Stanovi. Zrovna on myslim nema v sociální sféře problemy. Zato vy jste se projevili jak retardi
Reagovat
Stan_Borowitz
No tady je dnes legrace...

Jeden komik napíše "taky mě slovenština na českých diskusích neskutečne sere, navíc když většina má opravdu akorát blbý kecy," a pak chce poučovat o sociální a jiné inteligenci...

Druhej taky šmahem uráží všechny Slováky, a pak brečí, že se mu to jako bumerang vrátí zpět.

Dovolte mi, chlapci milí, abych vám připomenul jedno zlaté pravidlo zavedené dávno předtím, než byl vymyšlen termín "sociální inteligence". "Co nechceš, aby ti jiní činili, nečiň ty jim." (Bible, Tob 4,15) A vzpomeňte si, čím tato polemika začala a kdo ji spustil.
Reagovat
spaniel
Policajt nebo rostak?
Reagovat
Stan_Borowitz
Jojo, zlatý časy v Nice, Rey a Massardem a Kamil k tomu... problémy se řešily rychle a přímočaře - pěstí nebo střelnou zbraní. Rád na tu dobu vzpomínám :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Poslouchej ty intelektuále, já sem Slováky nikdy neurážel, že jsou to omezenci nebo kdovíco, co tady říkáš ty o jiných. Já sem na adresu Slováků řekl to, že nejsou schopní si založit fora (ano to sem asi trochu přestřelil) a potom chodí na české a že mně se to nechce číst. Takže mně se nemá co vracet jako bumerang. K tomu přísloví - mě tady přece nikdo nevyčítá, že píšu česky na slovenské forum.
Taky znám jedno přísloví: Moudřejší ustoupí. Na shledanou pánové v další diskusi, tentokrát snad o tenisu.
Reagovat
Stan_Borowitz
"kdyby aspoň nemleli sračky"... napsal jsi to, nebo ne?
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale abych taky skončil smířlivě - i já budu rád, když (jako poměrně pravidelný účastník zdejších diskusí) nick Xero zaznamenám při diskusi o tenise, a ne o "Slovácích, co lezou na český fóra a ještě ke všemu melou sračky". Zatím jsem bohužel to štěstí neměl, ale asi jsem se netrefil do správných debat. Tak snad příště.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a ty slovenské kecy dole lalala blablabla...mně serou upříně...
takže bych uvítal, kdyby někdo založil tenisportal.sk aby šli blablat tam...
Reagovat
TheRoyalBlue
http://troll.me/images/the-chuck-norris/lol-bro-look-at-all-the-fucks-i-give.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně to někdo řekl nahlas. Mě už to sere delší dobu. Na každém fóru, kde se pohybuju je to 1:1 čech/slovák. Kdo to má pořád část...Slovácí nejsou schopní si založit vlastní fóra a potom se všichni cpou na české (do škol to samé). A jak říkáš - kdyby aspoň nemleli sračky.
Reagovat
smazaný uživatel
... klucí neblbněte zrovna s tímto, vždyť je to zde povětšinu fajn diskuse.
Reagovat
smazaný uživatel
Až si zařídíš u svého providera blokaci com, net, org domén, pak piš.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak oni ti "sračky" nemelou jen Slováci ne? Nemám ráda tyhle názory, blbci se přece najdou všude...
Reagovat
smazaný uživatel
Já souhlasím, taky mě slovenština na českých diskusích neskutečne sere, navíc když většina má opravdu akorát blbý kecy.
Reagovat
Jan
Mě Slovenština a Slováci nevadí. Naopak. Ale nesmí psát urážlivě na naše tenisty nebo na nás, což někteří dělají. Pak je taky posílám do ...
Reagovat
Jan
Oprava: mně
Reagovat
smazaný uživatel
Četla jsem slovenské fórum, když bylo MS v hokeji, bylo tam pár pitomých příspěvků vůči našim, který tam smázli, ale vesměs jinak pohoda. A mě nikdo nesepsul, že píšu na slovenský stránky česky..To už tady budeme za chvíli řešit česko-moravské vztahy?
Reagovat
Jan
Občas píšu do diskuzí na slovenských stránkách a většinou mě nikdo nenadával, že píšu česky. Nakonec je spousta Čechů, žijících na Slovensku a naopak. Ale najdou se tam tací, pro které jsme Čehúni a jsou alergičtí na to, že tam píšeme. Nakonec mi vadí i to jejich Česi, např. v hokeji, což používají posledních pár let, předtím jsem to od nich nikdy neslyšel. Ale když naši hokejisti hrají dobře a porazí silněho soupeře v nějakém semifinále, finále, tak jsme najednou Češi. Moderátoři v TV tak automaticky přepnou.
Reagovat
smazaný uživatel
janekda: Já přece na EN forum nepíšu česky. Nechápu proč bych si měl blokovat tyto domény. To je trochu mimo mísu ten tvůj příspěvek. Já samozřejmě neříkám, že to musí všichni slováci striktně překládat, když chtějí něco říct, jen mě někdy štve číst na českém foru víc slovenštiny než čestiny.
Lunej: Samozřejmě, to máš pravdu. Nechal sem se trochu strhnout předešlým příspěvkem.
Reagovat
smazaný uživatel
Češi zas nejsou schopni udělat pořádný vyhledávač, videa stojí taky za prd. Nejvíc aktualit je na anglických fórech. A češi se tam cpou.

Majitelé fór jsou určitě hodně nešťastní z trafficu ze Slovenska.
Reagovat
smazaný uživatel
ja hovorim cechom česi od malicka,nevidim v tom rozdiel,moze mi niekto vysvetlit preco češí a nie česi?
Reagovat
smazaný uživatel
janekda: Souhlasím, ale určitě tam nepíšou česky, že? :)Jinak návštěvnost slovenských uživatelů místní adminy jistě těší. Ale o tom sem nic neříkal.
Reagovat
smazaný uživatel
Už ted je nejlepší...o tom není pochyb ...chudák Roger jako nejlepší hráč historie s bilancí vzájemných zápasů s Nadalem je k smíchu...Djokovič to má vyrovnanější, ale budem bilancovat po boji, třeba za 10 let... Roger s Nadalem už nevyhraje nikdy... to si přiznejme narovinu
Reagovat
Fandina
Podle statistik je Roger nejen před Rafou, ale i před jinými tenisty velkými legendami. Čísla nelžou. Není co řešit.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Rekordy_ATP_Tour
Reagovat
smazaný uživatel
suhlasim s tebou,ale na bilancovanie aj Rogerovej kariery je este priskoro
Reagovat
smazaný uživatel
V podstatě při každém větším tenisovém turnaji, ať jde o Grandslamové, či Masters 1000, se zde se železnou pravidelností množí spekulace, kdo s hráčů je tedy opravdu nejlepší, kdo horší, případně, kdo je nejlepší tenista historie... Jelikož na tyto spekulace nijak nereaguje admin team lidí, kteří tyto stránky tvoří, cítím zde povinnost, uvést pár faktů na pravou míru.
1. Historie tenisu, byť není nikterak dlouhá, pakliže ji bereme jako součást lidských dějin a uplatňujeme pro ni totožné měřítko, je nesmírně bohatá, plná převratných změn, plná neuvěřitelných lidských talentů a nelze z ní objektivně usoudit, kdo byl v historii její největší postavou, kdo byl (nebo stále je), tzv. číslem 1.
2. Pokud se někdo usmyslí první bod ignorovat a rozhodne se přesto vyslovovat nekvalitně podložené soudy, měl by mít na paměti následující: každá generace sportovců, v našem případě tenistů, vyrůstá v jiném prostředí, v jiné době, roste ji naprosto odlišná konkurence (nemluvíme zde však, jak se mylně domnívá například Jan Jaroch z deníku Sport,o kvantině ale o kvalitě, neboť může být milión Lukášů Rosolů, byť ani jeden jediný nepromluví do boje o nejlepšího hráče), hraje s odlišným vybavením, je vystavena jiným vlivům, jinak řečeno, jsou to neporovnatelné světy a neexistuje exaktní věda, která by něco podobného upravovala
Reagovat
smazaný uživatel
3. Co je vlastně kritériem pro nejlepšího hráče? Statistiky? Dobrá, pak je to jednoduché, podívejte se, kdo vyhrál nejvíce Grandslamů, nebo se podívejte, kdo má nejvíce titulů, kdo byl nejdéle světovou jedničkou, kdo vyhrál nejvíce zápasů - co je vlastně tím kritériem? Poměr vyhraných a prohraných zápasů? Vzájemné zápasy s největšími rivaly? Olympijské medaile? Kompletní sbírka Grandslamů? Vydělané prize money? Nejrychlejší servis? Bohužel nikoliv, kritérium neexistuje, stejně tak neexistuje systém, který by objektivně určil, kdo je nejlepší (pro jednoho ten, pro druhého ten, objektivně nikdo) a pánové, kteří tu podobné téma opět emotivně otevřeli, by se měli zamyslet a generovat ve svých slovech fakta, nikoliv jednoduché žvásty...
Příště o současném tenisu chlapci...
Reagovat
smazaný uživatel
sviním perly ...
Reagovat
PetaM
Já myslím, že je to názor každého jedince, kterého hráče historie (a současnosti) bere za nejlepšího. V mých očích je nejlepším hráčem všech dob Roger. A to bez ohledu na jeho současné výsledky. Pro mě je nejlepším tenistou světa, který kdy žil. A pro kohokoli jiného to může být někdo jiný. Nejlepším tenistou současnosti je ovšem Novak (opět - jen podle mého názoru). Každý máme svůj názor a každý z nás považuje jiného hráče za nejlepšího. Bojujte za své názory, ale na druhou stranu nezesměšňujte názory druhé strany ... :) Myslím, že tak to bude asi nejlepší :) :)
Reagovat
tito
Ne, tyto debaty opravdu nemají smysl, protože nejlepším hráčem všech dob nebyl nikdo jiný, než Ken Rosewall!!! :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Poctem titulu je bezesporu nejlepsi Federer. Ale otazka zni: Proc nikdy nemel na Nadala a temer pravidelne s nim prohraval? Na antuce je to drtive, na ostatnich povrsich vyrovnane, takze ani tam ho nikdy nedokazal prehravat. Je to sporne. Jinak nejlepsim hracem soucastnosti je Nadal ;) Tento rok bez diskuze, staci se podivat na pocet titulu a vyhranych zapasu. A hlavne neporhrava s Berdychem nebo Bulharem, ano, ten co porazil Nadala je jeste horsi, ale asi nikdo necekal, ze prvni turnaj po sedmimesicni pauze vyhraje :)
Reagovat
Jan
Roger přece ze začátku Nadala porážel - viz finále Wimbledonu, Nadalovi se to povedlo až na několikátý pokus, kdy se mu postupně přibližoval, až ho jednou překonal.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak porazil ho na GS v r.2006, kdy bylo Rafovi čerstvých dvacet a pak na GS už jen následující rok znova ve Wimbledonu, ale to už bylo naprosto vyrovnaný jako o rok později. Už v jednadvaceti s ním hrál i na trávě zcela vyrovnanej zápas.
Reagovat
Mayo
http://www.ultraimg.com/images/aVYdb.gif ... :D:D
Reagovat
Sonja
http://www.rolandgarros.com/en_FR/multimedia/2013-06-05/013f13e462b000000d2f.html

To je výborný:-D...Napálili hráče, že jde Roger do důchodu a pozorovali jejich reakce:-D
Reagovat
Denis92
hehe..taketo vtipky sa nerobia :)
http://www.rolandgarros.com/en_FR/multimedia/2013-06-05/013f13e462b000000d2f.html
Reagovat
Sonja
Jéé, předběhls mě o pár vteřin:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Teď skončila dobrá komedie.
Hlavními hrdiny Sock x empajr. Ten ho brutálně zaříz. No, co by dělal v Prostějově. A navíc nezdvořák, ani rozhodčímu na konci nepodal ruku.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi měl vsazeno na Jirku.
Reagovat
Fandina
Co udělal ten empire umpire?
Reagovat
smazaný uživatel
Co jsem viděl, tak neuznal dobrý Sockův míč při BP/SP a v posledním setu za stavu 4:4 15:40 při podání Jirky, zahlásil eso a pak dobrý míč Jirkovi.

Jirka byl pořádně roztřepaný. Bez jeho pomoci by nevyhrál.
Reagovat
smazaný uživatel
Vesely a Sock su mladi tenisti,ktorym fandim plus este Janowiczovi
Reagovat
smazaný uživatel
Počítám, Sock se už v Česku neukáže.
Reagovat
Fandina
janekda ... tak díky.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Pittsburghu to dajak s tym Bostonom dpc nejde
Reagovat
smazaný uživatel
Mayo
Reagovat
Mayo
nejde...bohužiaľ sú neschopní presadiť sa cez tú intergalaktickú obranu ... ale dnes vyhrajú verím im
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dnes uz musia

Crosby
Malkin
Iginla
Neal
musia zabrat
Reagovat
Mayo
ok nerozoberajme tu hokej radšej ... nie každému sa to môže páčiť :D
Reagovat
Denis92
no to isto :D nemaju sancu na Bruins
Reagovat
smazaný uživatel
Ej ne sak aha dalsi sa zapojil
Reagovat
smazaný uživatel
Zkrátim to. Vyhraje Nadal, stejně jako vyhrál 3 z posledních 4 vzjájemných zápasů :)
Reagovat
Mayo
ale prehral 1 z posledného jedného zápasu :D
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, ale od ty doby sla Nadalova forma jeste vic nahoru a Djokovic stihnul prohrat s Dimitrovem a Berdychem. Ja mu verim, ale pravda, ze nakou vyssi castku bych radeji nesazel, tak kilo vsadim :) Nadal a Ferrer, u Ferrera jsem si jistej jeste vic :)
Reagovat
Sonja
S kým Djokovič stihnul prohrát je úplně nepodstatné, v zápase s Rafou nehrozí, že by byl myšlenkama jinde, nesoustředěný, nenamotivovaný...;-)
Přijde mi, že to vidíte nějak moc jasně, přitom Rafova forma je daleko za tou z loňska, kdy do finále prošel bez ztráty setu. A i tak to finále bylo hodně vyrovnané. Letos to vidím na ještě vyrovnanější zápas a.......ať vyhraje lepší, no:-)
Reagovat
Mayo
worlos bodaj by si mal pravdu...ale bude to ťažké...tá forma Rafova neni taká skvelá ... a Djokovič prehral na masters...ale toto je GS je to iné...každopádne vamos Rafa, musíš ináč sa budem brodiť kanálmi :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím že Nadala může zachránit jedině velký vítr, jinak nic.
Reagovat
Mayo
alebo 35 stupňov :) ... no každopádne za počasie som celkom rád...vyhovuje mu rozhodne viac ako na začiatku turnaja
Reagovat
smazaný uživatel
Podle ceho vlastne soudite, ze Nadal je horsi nez pred zranenim? :D Nevzpominam si, kdy naposled proplouval sezou takhle jednoznacne a ma i titul z Masters na rvrdym povrchu, tam takx vetsinou nevyhraval. Brands, Klizan a Fognini, to jsou hraci, kteri mile daleko za jeho vykonosti, vedel, ze by ho nikdy nemohle porazit nikde, natoz na antuce, tak hral tak, aby vyhral. Nishiroki a Wawrinka jsou kvalitnejsi o tridu, nez ti tri predtim (o tom snad nikdo nepochybuje) a co nima Nadal proved? Oba byli totalne bez sance a proti Wawrinkovi to vypadalo jako exhibice. Djokovic mi proste neprijde v takovy forme, ze by moch vyhrat nad Nadalem na antuce tri sety. Ty dva Nemce zdaleka neprehral tak, jako Nadal svoje soupere. Nerikam, ze stat se to nemuze, ale sance jsou podle meho nazoru 80:20 pro Nadala. Coz je dobre, protoze ostatni hraci maj sance tak 97:3
Reagovat
smazaný uživatel
Podle ceho vlastne soudite, ze Nadal je horsi nez pred zranenim? :D Nevzpominam si, kdy naposled proplouval sezou takhle jednoznacne a ma i titul z Masters na rvrdym povrchu, tam takx vetsinou nevyhraval. Brands, Klizan a Fognini, to jsou hraci, kteri mile daleko za jeho vykonosti, vedel, ze by ho nikdy nemohle porazit nikde, natoz na antuce, tak hral tak, aby vyhral. Nishiroki a Wawrinka jsou kvalitnejsi o tridu, nez ti tri predtim (o tom snad nikdo nepochybuje) a co nima Nadal proved? Oba byli totalne bez sance a proti Wawrinkovi to vypadalo jako exhibice. Djokovic mi proste neprijde v takovy forme, ze by moch vyhrat nad Nadalem na antuce tri sety. Ty dva Nemce zdaleka neprehral tak, jako Nadal svoje soupere. Nerikam, ze stat se to nemuze, ale sance jsou podle meho nazoru 80:20 pro Nadala. Coz je dobre, protoze ostatni hraci maj sance tak 97:3
Reagovat
spaniel
Rafaelo hral dneska fakt dobre, taky myslim ze nej vykon zatim. Ve vsech statistikách lepsi, překvapivě i podani a hra na siti. Mel dobrou taktiku a Stan se cely zapas nechytl.
Haas odehrál lepsi zapas nez Stan, ale na Novaka to nestačilo.
Na zaklade dnešních zapasu mirne favorizuju Rafu, ale Novakuv vykon muze jit nahoru, proti Rafovi tam nechá vsechno. Snad to bude pekny zapas.
Reagovat
smazaný uživatel
Skusim si tipnut
Finale
Djoko - Ferrer = Djoko
Azarenka - Serena = Vicka
ked to tak dopadne tak ja budem Hsppy
Reagovat
Sonja
Já myslela, že ve vzájemném zápase Rafa-Novak bys fandil Rafovi.
Ale takhle se mi samozřejmě líbíš víc.
;-)
Reagovat
smazaný uživatel
aj fandil, ale ja to doprajem aj Djokovi

Rafa uz ma vela titulov z ROLLAND GARROS
Reagovat
spaniel
RROLLANNDD GGARROSS
Reagovat
smazaný uživatel
vzdy mi toto jedno l ujde
Reagovat
Mayo
happy ? a ja že si RN fanda :D
Reagovat
smazaný uživatel
ja budem stastny ked Rafa vyhra fakt

ale Djoko ma k nam slovakom blizko aj ked bol u nas rozpraval po slovensky tak som si ho oblubil
a ja som napisal tipy nie priaNia:DDDDDDDD
Reagovat
Mayo
ty v každom športe fandíš najlepším ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
NIE

vôbec
Reagovat
Sonja
To by bol jak ty...
Rafa, Manchester United, Penguins, Lakers...
Reagovat
Mayo
Rafa neni najlepší ... Lakers tí chudáci sa už pár sezón trápia...Penguins to je kvalita ale či najväčšia to som si neni istý..a Man Utd v Anglicku :)
Reagovat
Sonja
Rafa je už několik let nejlepší a až za pár let bude zvedat nad hlavu 18. GS titul, bude to potvrzeno i papírově.
To ostatní jsou taky obrovský pojmy, takže si nech rejpání do ostatních, že fanděj těm nejlepším, když nejsi o nic lepší;-)
Reagovat
Mayo
Rafa nikdy nebude najlepší..o 18 gs sa mu max posníva...a áno sú to pojmy ale niesú najlepší...a ja som sa ho len normálne opýtal a on normálne reagoval...ale teba sa to netýkalo a reagovala si tyž :)
Reagovat
Sonja
Tak já už si zvykla, že Rafu podceňuješ, jak jen můžeš...:-D

Jinak, nereaguju jen na tohle vlákno, ty už ses tu několikrát vyjádřil proti "gloryhunterům", přičemž si sám typický gloryhunter:-) To mi vadí, tak jsem musela zareagovat. Jinak mier, Mayo;-)
Reagovat
Mayo
ja proste sa nato pozerám jak to je...RF je najlepší pre mňa a ním aj ostane..pretože nikomu neverím, že by ho prekonal...len nepoznám človeka čo fandí ND aj RN zato som sa udivil to je celé ty gloráčka :D :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aj jaf andim Penguins
Reagovat
smazaný uživatel
A inak ja velmi fandim aj Federerovi
NOACO teraz
Reagovat
Mayo
cico...tak sa mi to páči (y)
Reagovat
Mayo
okej čičo...rozumiem ti už
Reagovat
Sonja
Ale Rafa nejlepší není, máš recht, to jsem schválně přehnala;-)...ale jeden z nejlepších je rozhodně, takže to na podstatě věci nic nemění:-D
Jinak Cicek mi přijde, že má hlavně rád sportovní jistotu...fandí vždycky favoritům a když náhodou favorit prohraje, je oheň na střeše:-D Holt jistota by se zrovna ve sportu hledat neměla.
Reagovat
Mayo
Sonja ... on proste je tzv. gurmán :D chce vidieť tých najlepších proste v tých záverečných kolách...ako nestranní diváci asi...jasné, že je jeden z najlepších..zapísal sa do análov :D
Reagovat
smazaný uživatel
mne nevadi ze favoriti prehraju a vobec nefandim len favoritom to urcite nie ale ked ich mam na tikete a prehraju tak to nase..re

ale jedno je iste
Azarenke fandim nech sa deje co sa deje aj keby hrala proti Nadalovi
Reagovat
Mayo
ešteže nepodávam :D ... ale na favoritov sa ani neoplatí podávať tam sú mizerné kurzy...Azarenková vs šarapka jedno horšie ako druhé ale volím menšie zlo čiže Vika
Reagovat
smazaný uživatel
hovoris mi z duse
Reagovat
smazaný uživatel
Sonja
Reagovat
smazaný uživatel
Já to sice přepínal, Wawrinka nebyl ve své kůži, sám Rafa říkal, že byl asi unavený po zápase s Gasquetem (dokonce řekl, že to byl nejlepší zápas turnaje). Ale i tak na mě Rafa udělal dojem, určitě nejlepší výkno na turnaji, omezil kratší míč, poslední set už byla naprostá exhibice. Nole taky slušně, škoda toho zaškobrtnutí v závěru. Favoritem je řekl bych Rafa, ale budu věřit, že Nole to zvládne.
Reagovat
Sonja
Ano, závěrem (nedopodáváním zápasu) si pokazil dojem z celkově velmi slušného herního projevu...naštěstí tenhle jeho pád koncentrace hrozí jen u "slabších" soupeřů, věřím, že v zápase s Nadalem bude soustředěný od začátku do konce. Minulý rok si nechal utéct vždycky začátek zápasu (v neděli i pondělí) a pak to prostě už nedohnal, v pátek to snad bude jinak.
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, snad jo. Budu doufat. Tím spíš mě štve, že to dost možná neuvidím, budu si to muset nahrát.
Reagovat
Sonja
No to si děláš srandu!! :-(
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, rodinná oslava, třeba bude chcát a místo grilování budu vyřvávat. Ale neboj, budu na něj myslet a pak si to pustím ze záznamu.
Reagovat
Sonja
Proboha, jen ať už neprší!!! :-D:-(((
Vpoho, lepší by sice bylo, kdybys koukal živě a držel palce, ale co se dá dělat.
Reagovat
smazaný uživatel
Vynahradím si to ve finále :-)
Reagovat
Mayo
vamos Rafa...Hala Madridista !
Reagovat
Stan_Borowitz
?Qué quieres decir?
Reagovat
Sonja
A proč není na fotce v článku favorit?:-(:-D
Reagovat
Mayo
:P
Reagovat
carolyn
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=368009799966976&set=a.132017016899590.19134.131550680279557&type=1&theater
Reagovat
Sonja
Pro Davida by se měl uspořádat úplně nový GS, kam by nesměl nikdo z "big 4"...:-D:-)
Nejpravděpodobnější je, že si Rafa dojde pro 8.RG, ale když vyhraje v pátek Nole, nebude to pro mne takový šok:-)
Reagovat
carolyn
jo tak to by bylo úplně nej, pořádat něco takového pro Davida!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhra Djoko
Reagovat
steve79
Tohle bude nekolika hodinova bitva. Tezko tipovat vysledek, ale favoritem je Nadal. Bude se kazdopadne prepisovat historie. Jdstli novak vyhraje, tak udela nekalendarni granslam.
Reagovat
gocii
a jak by se k němu dostal? dyť vyhrál jen AO
Reagovat
SubOptikT
:-D ... tak to je jízda :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pozitívnou správou pre oboch je, že Wimby bude pravdepodobne posledným GS na dlhé roky, kedy sa budu moct obaja stretnut skor nez vo finále..
Reagovat
Stan_Borowitz
No, s dlouhými roky bych byl opatrný. Viděl bych to na dva, nejvýše tři.
Reagovat
smazaný uživatel
To je stále dosť dlhé obdobie, podla mna..Navyše pri súčasnej situácii a neexistujúcom tlaku zo spodu sa to moze aj predlzit..Treba si uvedomit, ze najmladsi sucasny stvrtfinalista má 26rokov, to je velavravná informácia..
Reagovat
Roger_Federer
zapominaš na nektere promene, jako je třeba zdravy..takže ty prognozi jsou spiše přanim..
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhnutie zraneniu je samozrejmostou pri podobných prognózách..Hoci pri Rafovom zdraví nikdy nevieš..Ja som vsak hovoril o výkonostných faktoroch..
Reagovat
Roger_Federer
zapominaš na nektere promene, jako je třeba zdravy..takže ty prognozi jsou spiše přanim..
Reagovat
smazaný uživatel
Práve som si spomenul na tvoju prognózu Rafovej antukovej sezóny, keď sa vracal na kurty..
Reagovat
Roger_Federer
cituj me?už jsi nepametam..
Reagovat
smazaný uživatel
Niečo v zmysle, ze je utopiou mysliet si, ze Nadal sa stihne za pár mesiacov pripravit na RG po tak dlhej pauze..Momentálne má 41:2.
Reagovat
Roger_Federer
to si ne z nekym pleteš..
Reagovat
spaniel
Forehandova přesná statistika, 2 roky=dlouhe roky. To mne tech 10 uletělo jako voda.
Reagovat
smazaný uživatel
Už ked si pri tej presnosti, hovorilo sa o 2-3 rokoch..To je 8-12 GS za sebou, kedy by sa mohli stretnut az vo finále..Dosť.
Reagovat
Roger_Federer
z tim veštenin z koule..mi připominaš uživatele Marty28..
Reagovat
nitrotaj
Přinejhoršim zápas roku.
Reagovat
spaniel
Těžko říct. Vloni to bylo slabe.
Reagovat
smazaný uživatel
lEPSIE POVEDANE SI TO ROZDAJU O TITUL
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist