Potvrzeno: Štěpánek bude v Ostravě hrát

25. 4. 2014, 13:33
Aktuality 34
Radek Štěpánek se stane největší hvězdou ostravského challengeru Prosperita Open, který se bude hrát v příštím týdnu. Dvojnásobný vítěz Davis Cupu a 41. hráč světa dnes od pořadatelů přijal divokou kartu.
Profily hráčů
Radek Štěpánek

Pětatřicetiletý Štěpánek v jedenáctileté historii turnaje ještě neúčinkoval, Ostravu zatím zná jen z řady bitev v Davis Cupu. "S Radkem jsme se po několika dnech intenzivního vyjednávání dneska definitivně dohodli. Jsme rádi, že jsme do startovního pole získali tak zvučné jméno, které zvýší naši prestiž," řekl ředitel turnaje Václav Roubíček.

Česká dvojka se v Ostravě představí společně s daviscupovým kolegou Lukášem Rosolem, s nímž před třemi týdny ve čtvrtfinále týmové soutěže vybojovali postup přes Japonce.

Prosperita Open začíná už v sobotu kvalifikací, první kolo startuje v pondělí. Turnaj je dotován částkou 100 tisíc dolarů.

pva, ČTK

Komentáře

34
Přidat komentář
Dedkojaro
Bratia - odborníci, našepkajte mi - o čom rokovali niekoľko dní vedenie turnaja so Štepánkom? Niekoľko dní rokuje Muriňo s Abramovičom, Bolt s Juckom? ale tu som vedľa????
Reagovat
smazaný uživatel
Jednoduse :D Snazili se co nejvice srazit cenu za kterou Stepanek prijede, resp. za kterou bude ochoten nastoupit
Reagovat
Fandina
Anebo Štěpec scháněl jiné WC a nakonec nesehnal ... úsměv
Reagovat
Fandina
oprava ... sháněl ... hrubka
Reagovat
Karl
Myslim si, že se tady o tom nepsalo, ale prave jsem se dival do pacuku avsiml jsem si, ze misto v Petrohradu se letos bude hrát v Israelu. Je to další ukazka toho, turnaje jsou vsude, jenom ne u nas. Pozdeji pridam i komentar k Sparta PO. Ted si uzivam poslednich 20 minut ELH! Jedeme Zlín! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně že v Rumunsku, Uzbekistánu, Kolumbii, Malajsii a Ázerbajdžánu se hraje turnaj ATP nebo WTA a u nás nic sme země z velkou tenisovou historií a součastností tenis je zde velmi oblíbený proč se tu nehraje alespon WTA 280 nebo ATP 250. Jediná Akce kde mohou fanoušci vidět Kvitovou a Berdycha je Fed Cup a Davis cup protože ti nejezdí na Futures a Challengers Šafářová by také nejezdila na Futures ale je to jediná šance kde kromě fed cupu může hrát doma. to sme natom tenisově a finančně hůře než Rumunsko, Kolumbie nebo Uzbekistán to snad ne tak už neřešte Eden a ME ve fotbale v česku když na to není. A dejte ty peníze radši do tenisu na postavení pořádného kurtu
Reagovat
PetaM
Tenisově jsme na tom dobře, finančně už méně dobře ... :) To je tak, když má někdo až moc velké platy ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ono aponzori jsou jedna vec a dalsi je taky termin kdy by se turnaj atp250 napriklad mel konat, vsechny data jsou obsazene a pokud by nekde mel byt takovy turnaj tak by ho museli odkoupit od nektereho z aktualnich poradatelu a to taky neni jednoduche vyjednat natoz zaplatit podle meho...
Reagovat
PetaM
Já bych do O2 arény dal Turnaj Mistryň. A bylo by :D :D Aspoň na ty 4 roky :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda O2 Arena je hodně velká a hrát se tam klidně může žádný problém
Reagovat
smazaný uživatel
Jednou jsem viděla někde rozhovor s Černoškem a ten říkal, že měli možnost podat kandidaturu na TM. Že to možná i zvažovali, ale neměli na to finance.
Reagovat
Jan
Rok nebo dva zpátky jsem viděl rozhovor s manažerkou Sparta Prague Open tuším, a říkala, že sice by mohli mít turnaj ATP, ale vzhledem ke kalendáři ostatních turnajů by jim termín posunuli tak, že by to kolidovalo s dalšími turnaji a měli by pak méně kvalitní účast, než mají teď a také že by se to finančně nevyplatilo. Něco v tom smyslu říkala, co si tak pamatuji.
Reagovat
Jan
ATP nebo WTA.
Reagovat
smazaný uživatel
Radek Štěpánek se stane největší hvězdou ostravského challengeru.Opravdu hodnotný a dobře obsazený turnaj,když tam je Štěpánek za největší hvězdu.To je nějaký okresní přebor,co.
Reagovat
PetaM
Ano.
Reagovat
smazaný uživatel
no jako je to druhý největší turnaj v ČR za celý rok :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jsme jen chudá zem a máme i chudé sponzory.........
Reagovat
Fandina
Ale jsou i možnosti vidět tady někoho ze špičky, když se tu hraje Davis Cup nebo Fed Cup.
Reagovat
smazaný uživatel
Vážený přispěvateli, silně pochybuji o tom, že Vy sám byste někdy na turnaji kategorie challenger byl byť jen v kvalifikaci, tak laskavě přestaňte plácat nesmysly a řadit Radka mezi hráče okresního přeboru.
Reagovat
Jan
Jako vysmívat se Radkovi, když má roky a klesá ve výkonnosti někým, kdo asi nedosahuje ani jeho současné jeho výkonnosti ... Radek byl svého času 8. na světě, tak si zaslouží respekt. Ještě v roce 2012 hrál famózně, zejména v DC.
Reagovat
smazaný uživatel
Především by měl zařídit aspoň pětistovku, když se mu nelíbí tenhle turnaj.

Já jsem naopak rád, že tu je aspoň nějaký turnaj. A osobně jsem radši za tyhle turnaje než za F1 závod a WTA turnaj, aby mi potom vzala vláda peníze na důchod.
Reagovat
smazaný uživatel
Pánové ,vás tady uráží to jaký jsem napsal názor na Radka.Není to na něj ale na obsazení turnaje a pokud je hvězdou turnaje hráč který je někde kolem 40 -50 místa ATP tak ten turnaj je opravdu hodně prestižní.A není mi jasno proč do toho taháte osobní invektivity.Anebo si myslíte,že ten kdo vychoval několik dětí a dokázal jim zajistit všem vzdělání je míň než nějaký člověk který vyhrál pár t.turnajů.Tak to jste na velkém omylu.
Reagovat
Jan
Míň není, určitě. Ale prostě mi to tak přišlo. Je jasné, že se současnou Radkovou výkonností je ve srovnání se světovou špičkou hráč okresního přeboru a tím i úroveň turnaje. Ale přišlo mi to i jako útok na Radka, což mi přišlo nepatřičné. Tak můžeme tady omílat různé kecy pořád dokola ...
Reagovat
smazaný uživatel
Promiňte, ale pletete si jablka s hruškama. Nikdo tady neporovnává, jestli je víc otec nebo tenista, ale reagoval jsem na Váš příspěvek ohledně srovnání challengeru s okresním přeborem. Je mi líto, že jste to vnímal jako osobní invektivu, ale vcelku mne to rozčílilo. Bohužel u nás nejsme schopni finančně zajistit turnaj ATP (snad se uvolní termín a v budoucnu se podaří) a krom DC neuvidíme hráče TOP 10, to ale neznamená, že challengery jsou podřadné. A Vaše srovnání bylo naprosto mimo mísu. Sám jsem byl několikrát v Prostějově (fandit) a úroveň tenisu byla výborná. Možná by stálo za to se jít podívat někdy na krajský přebor a pak na challenger - jen pro srovnání. Pak by Vám možná svitlo, jakou hloupost jste napsal.
Reagovat
ArtyF
je pravda, že kvalda je zdarma?
Reagovat
PetaM
Měla by být :)
Reagovat
ArtyF
díky
Reagovat
PetaM
Zkusím se stavit, někdy po škole třeba :)
Reagovat
smazaný uživatel
po školke si chcel napísať:DDD
Reagovat
PetaM
Ne nechtěl. Vždy píši to, co chci.
Reagovat
smazaný uživatel
:SSSS len či ti náhodou k neutieklo
Reagovat
PetaM
Ne, to se nemusíš bát, nepíšu slovensky.
Reagovat
Fandina
:-)))))))))
Reagovat
Fandina
Nejlepší by bylo finále Štěpec Lukáš. Držím palce!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist