Postupová matematika: Berdychovi nemusí stačit výhra, může ale postoupit i po prohře

8. 11. 2012, 17:57
Aktuality 130
Hned deset možných variat má rozuzlení v zamotané skupině A Turnaje mistrů, v níž bude zítra Tomáš Berdych bojovat o postup. K účasti v semifinále nemusí českému tenistovi stačit ani vítězství nad Novakem Djokovičem, ale za určitých okolností může se Srbem prohrát, a přesto postoupit.
Tomáš Berdych

Nejjistější cestou do semifinále je pro Tomáše Berdycha dvousetová výhra nad světovou jedničkou Novakem Djokovičem, nebo jakákoli výhra s tím, že Francouz Jo-Wilfried Tsonga zdolá Brita Andyho Murrayho. Dostat se mezi elitní čtyřku může český tenista i v případě porážky s Djokovičem 1:2 na sety. Za této situace by ovšem potřeboval výraznou pomoc Tsongy a jeho dvousetovou výhru nad Murraym.

Pokud vyhraje Berdych nad Srbem "pouze" 2:1 na sety a Murray porazí Tsongu, bude mít český hráč smůlu a v Londýně skončí. K zápasu s Djokovičem nastoupí zhruba ve 14:45 SEČ.

Berdych se propočty zabývat nechtěl, hodlal se soustředit na tenis. "Ti, které mám kolem sebe, mi to stejně neřeknou. Poženou mě za vítězstvím. Žádné sety, žádné gamy počítat nebudeme," řekl iDnes a Radiožurnálu.

Před Berdychem stojí především výzva Djokoviče vůbec porazit. To se mu z jedenácti zápasů povedlo jen v semifinále Wimbledonu 2010. Letos se střetli dvakrát a na jaře v Monte Carlu i nedávno v Šanghaji sedmadvacetiletý český tenista prohrál.

"V současné době je s ním asi nejtěžší hrát. Je ve skvělé formě, pohodě, cítí se dobře a tyhle podmínky mu přesně vyhovují. Bude to nesmírně těžké utkání, ale pořád je to jenom člověk a možné je všechno," řekl Berdych po středeční výhře nad Tsongou, která byla jeho jubilejní šedesátou v sezoně.

V případě výhry nad Djokovičem by Berdych letos už podruhé porazil aktuální světovou jedničku. Poprvé to dokázal na US Open, kde zdolal tehdejšího vládce pořadí ATP Švýcara Rogera Federera. "Porazit dvě odlišné jedničky v jednom roce, to by bylo hezké," řekl Berdych.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

130
Přidat komentář
smazaný uživatel
Nole má dokonale, skoro bych řekl ďábelsky, přečtený Tomášův servis. Proto se Tomáš snažil 1. podání tlačit k lajnám, proto tak nízké procento 1.servisu.
I když šel servis do autu, tak bylo vidět, že kdyby nebyl v autu, tak by jej Nole uhrál.
Reagovat
Sonja
Ve 2.setu byl Tomáš aktivní a zasloužil si TB...ale pak se zase projevila Noleho velikost:-)...neuvěřitelný.
Je mi líto, že Tomáš TM opouští, osobně bych ho raději viděla jít s Nolem dál, ale...je to tak, jak to má být no, postoupí dva nejlepší ze skupiny:-)
Reagovat
tommr
Djokovic je prostě lepší a Tomáš proti němu s tolika nevynucenejma chybama nemá šanci ...
Jinak gratulace tobě, giginovi a dalším fanouškům Djokovice. Tomáš se ted aspon bude moct líp připravit na finále DC ... :)
Reagovat
Nola
druhý set Nole vypadol z koncetrácie, ale TB to bolo niečo, otočiť z 5:1, klobúk dole, kde sú tí čo písali, že Tomáš má na Djokera?
Reagovat
gigin
Moc všeho!! Moc Tomíkových chyb a díky moc za gratulku :))))
Reagovat
Chrenda
Už nemá a myslím, že po dnešku z toho bude totální komplex a až na něj příště na nějakém turnaji narazí, odhodí raketu do publika a uteče se schovat na záchod!!!
Reagovat
mac.hall
Tomas zase jednou ukázal , proč nepatří do špičky světového tenisu.Prohrát ze stavu 5:1 v tiebraku set a tím celý zápas , to je skutečně velké umění. Opravdu dobrým hráčům se to nestává.
Reagovat
tommr
on do špičky patří, ale na ty první 4 hráče v žebříčku prostě nemá a zřejmě ani nikdy mít nebude. Ten dnešní zápas znovu jasně ukázal že rozdíl je hlavně v hlavě ...
Reagovat
tommr
vede v TB 6:3 a pak udělá 5 stupidních chyb za sebou? Takhle Djokovice prostě neporazí nikdy ...
Reagovat
smazaný uživatel
Celej Berdych :)
Reagovat
smazaný uživatel
To snad ne..... SHIIIT!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Copak sis myslel že Berdych může vyhrát? Nebo získat set? :D Výtlem
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám výtlem z tebe kreténe :D:D Berdych to sice zabil ve velkém ale Djokovicovi jeste Roger nebo nejlépe Andy naloží.
Reagovat
Chrenda
To samý si myslím taky. Nole bude smáznut!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem rád že to Djoko vyhrál ale Berdych prohtál protože ho nemám absolutně vůbec rád :)
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda že nehraješ tenis ty.. to bych tě miloval :D:D hňupe :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hraju tenis, sice ne na profesionální úrovni, ale hraju :P Smůla že?
Reagovat
Chrenda
Tak Vám gratuluji, Nole byl výrazně lepší, ale ten je ho tenis je hnus, to se na mně nezlobte. Berdychův byl však dnes ještě větší hnus!!! Bohužel!
Reagovat
Bob
mohl by si nám vysvětlit, proč je Novaka a Berdychovo tenis hnus?
Reagovat
Sonja
kašli na něj, je naštvanej a mele kraviny:-)
Raduj se s náma!
Reagovat
smazaný uživatel
ze Djokovicov tenis je hnus sak vrati kazdu lopticku je asi s Nadalom, Murraym a aj Fedexom naj hrac na svete a ze hnus
Reagovat
Chrenda
Djokovič je jako zeď, vrací to jako stroj, pořád jenom brání a to je pro mně NUDA a Berdych dneska hrál jako, že kdyby víc zatlačil na úder, tak si snad ucvrnkne do kraťasů. Prostě se mi to nelíbilo, nebyl to hezký tenis. Pokud máš jiný názor, tak Ti ho neberu. Máš na něj právo!
Reagovat
Chrenda
Federerův styl tenisu je lehký, chytrý a vynalézavý. Djokovičův je urputný a urputný a ještě jednou urputný. Máš ovšem pravdu, že se podoba tomu Nadalovu, kterého tedy taky nemusím!
Reagovat
Sonja
Ty si Noleho asi v moc zápasech neviděl, viď:-)...že je rychlý a dokáže toho hodně vrátit ještě neznamená, že jen brání...naopak on je hráč, který dokáže praktikovat jak precizní útok, tak obranu...do toho ještě jeho psychická odolnost a vychází ti z toho místo, na kterém teď poprávu je:-)
Reagovat
Chrenda
Viděl jsem ho hrát x zápasů a je to pořád stejná písnička. Spoustu let byl 4 na světě, protože čas od času tu chybu udělal a neuběhal to všechno. Teď to prostě fakt uběhá, zpřesnil hru a dokáže to vrátit hodně nepříjemně, to už jsem tu někde psal. To se mu prostě nedá upřít. Ale jestli se Ti tenhle styl líbí, tak prosím, ale mně se to fakt nelíbí. Taky není nijak dominantní a jak tu někdo psal, myslím, že ho v semifinále nebo ve finále někdo sestřelí! Chytrý a vynalézavý tenis z první desítky hraje prostě jen Federer a Murray (který je mi bohužel osobně nesympatický, ale styl jeho hry se mi líbí!!).
Reagovat
Sonja
Chlape, ty si nevidíš do huby. Vadí ti, jak Nole téměř všechno doběhne a vrátí a že občas pinká a pak tady vytáhneš, že se ti líbí Murray, který toho vyběhá dokonce ještě víc a pinká taky daleko víc...prostě přiznej, že Noleho nemáš rád nebo že tě třeba jen naštval tím, že Tomovi dneska skoro nedal šanci a netrapňuj se tu podobnejma blábolama;-)
Reagovat
Chrenda
Nevím co mi tu pořád podsouváš. S tebou se nedá diskutovat, jelikož jsi útočná jako kobra. Tak si nech svý názory na to co si myslím nebo nemyslím, TY víš PRD!! Já Tě taky nesoudím, hlavně ne to jestli to myslíš tak nebo naopak! Zdař a přestaň vypouštět jed!
Reagovat
Sonja
Já vím prd a ty víš všechno, žejo:-D...prostě si úplně protiřečíš, ale už se s tebou hádat nebudu, nemá to cenu. Kdybys nebyl hrubej s tím svým "balkánský opičák", "stroj" a nevím, jak si tu Noleho ještě nazval, nemusel si se toho "jedu" dočkat.
Nazdar.
Reagovat
smazaný uživatel
Idemoooo! Andymu stačí set, parádička :-))

Berdych si to neskutečně prohrál ten tiebreak, Nole byl pasivní a Berdych byl lepší a rup, projel to.
Reagovat
smazaný uživatel
ked bude hrat Andy s tym ze mu staci set tak to je najhorsie co moze zrobit musi hrat na vitazstvo
Reagovat
gigin
Nole hrál ho*no. A i to mu stačilo. Mluvím o druhém setu.
Reagovat
smazaný uživatel
Vím, že na to hrát nebude, dva roky zpátky mu to taky stačilo s Ferrerem a vyhrál 2x 6:2. Sám říkal, že chce vyhrát, ale tohle je úptěcha spíše pro fandy, on sám si to nepřipouští, ale i tak.
Reagovat
Sonja
Já bych řekla, že ho v 1.setu Berdych celkem "ukolíbal"...Nole asi čekal, že to bude hladké vítězství...ale ve 2. Tomáš pořádně zabral, tak ho to trochu zaskočilo, hrál opatrněji, pasivněji...
To už je fuk no, vyhráli jsme:-)
Reagovat
gigin
Potřeboval uhrát set. V prvním setu hrál precizně. Údery k lajnám, tlačil se. Taky ten průběh tomu odpovídal. Ale Tomáš taky hodně kazil. A to i z FH to pral do sítě. Pak už to bylo jedno....
Reagovat
smazaný uživatel
Jooooo :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Prepac Djoko som to uponahlal
Si King
Reagovat
smazaný uživatel
Jasne Novak to pusta to je jasne a okate
Reagovat
Chrenda
Nevypadá to tak...je to v prdeli!! To je magor ze 3:6...no co k tomu říct!
Reagovat
smazaný uživatel
som si myslel ze to bude tak ze druhy set da tomas a ze treti novak pusti ale nestalo sa
Reagovat
Chrenda
Berďa se probral!!! Drž se!!!!!!!!!
Reagovat
Mayo
no čo Berďa snaží sa o nemožné , aj tak vypadne lebo je slabý :D
Reagovat
dadaft
já Berdycha moc nemusím, i když se to mírně zlepšuje, je to nudný hráč................
.......... ale že by byl atletický vraceč Djokovič nějaká výhra???
vždyť už i ta Wozniacká je proti němu útočník tělem i duší..............
Reagovat
Chrenda
Mluvíš mi z duše!! :-))
Reagovat
Sonja
Jaký vraceč omg, Nole hraje agresivně dost...
Reagovat
Chrenda
Pinkálista upinkanej s křivejma nohama!
Reagovat
gigin
Kašli na něj ;)) Je to blbeček.
Reagovat
Sonja
Však už kašlu:-D...:-)
Reagovat
gigin
;) Hele, máme set, vítězství ve skupině jisté, teď už je to jedno. Ať si pinká :DDD
Reagovat
Chrenda
Vám nějak tečou nervy když Nolínek prohrává...
Reagovat
Mayo
však ja nefandím Djokovičovi :D ... dneska je dosť pinkačov na okruhu ale pinkači vyhrávajú okrem Fedexa :D
Reagovat
tommr
ale snad se konečně Tomáš probral. Sice nakonec nejspíš stejně prohraje, ale aspon to nebude taková ostuda na jakou to zpočátku vypadalo ... :)
Reagovat
Chrenda
Bylo by super kdyby urval aspoň set, pak by fakt byla naděje že Jo nějakým zázrakem porazí Andyho!!
Reagovat
smazaný uživatel
kam mám napsat o výměnu komentátora!!!!?
Reagovat
Chrenda
No aspoň něco, jestli jsme ho nepopravili předčasně???
Reagovat
Chrenda
Už je to důstojnější, ale co ten srbský obranář všechno vrátí, to je fakt dost neuvěřitelný, to se mu musí nechat, že umí běhat a přitom má křivé nohy, jako by se narodil na sudu!?!
Reagovat
Chrenda
Ach jo...to je křeč...to mu tedy na sebevědomí moc nepřidá, ale zase bude mít víc času na přípravu na DC!
Jinak je to prostě spravedlivé, mezi čtyři nejlepší nepatří, tedy naprosto zaslouženě vypadne. Stejně ale věřím, že za rok za dva ještě udělá velké výsledky, pořád ještě zraje!!
Reagovat
Heather_Fedex
tenhle komentar je zatim nejchytrejsi, co jsi tady napsal
Reagovat
Chrenda
Jé ty umíš i chválit. Díky! :-))
Reagovat
tommr
porážku jsem sice čekal, ale takhle nedůstojnej výkon od Tomáše teda ne ...
Reagovat
Malda
No prosím a vypadá to na stejnou nakládačku i ve druhém setu. A hlavně, že jsme se tu včera málem pohádali kvůli tomu, že Berdycha předčasně odepisujeme.
Reagovat
smazaný uživatel
No prosím..Berdych už asi prohraje :)
Reagovat
Chrenda
Vypadá to na krutý výprask...tedy zatím...třeba se ještě něco stane?? Zázrak??
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím že je rozhodnuto.
Reagovat
tommr
v prvním setu určitě. Uvidíme jestli to pak Djokovice třeba nepřestane bavit když už bude mít postup jistej ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
snad nie
Reagovat
smazaný uživatel
No o postupu do SF je určitě rozhodnuto. Berdych křečovitej až se na to nedá dívat.
Reagovat
smazaný uživatel
ten berdych je opravdu marnej musim se smát
Reagovat
Chrenda
Máš pravdu, je marnej. Nechápu, že do toho nezačne aspoň pořádně bušit, když vidí, že to co hraje dosud nefunguje. Bude to krátký proces!! Tak teď už jenom musí Tsonga ve dvou setech zamést s Murrayem, aby aspoň nějaké překvapení ve skupině bylo!
Reagovat
Malda
No a 1. set je pravděpodobně hotovej.
Reagovat
Chrenda
Ale takhle Tomáši ne, to by nešlo!!! Zkus se probrat hochu. Co jsi to včera říkal? Že s tím pinkálistou nebudeš pinkat, ale nějak to nedodržuješ!!! Tak bum bum bum, nasyp mu to tam, opičíkovi balkánskýmu!!
Reagovat
tommr
Tomáš čeká na chyby od Djokovice a je hrozně překvapenej, že je místo toho dělá sám ... :)
Reagovat
Heather_Fedex
tomas ma novaka v hlave a je to dost videt. herni prevaha djokovice je az prilis ocividna
Reagovat
tommr
jj je vidět, že Tomáš už má z Djokovice velkej komplex a hraje příliš bázlivě ...
Reagovat
Roger_Federer
Djokovič hraje podprumerne, Berdych je zcela mimo, na to že je to zapas o všechno..
Reagovat
gigin
Pinkálista jo?? A ještě k tomu balkánský opičák??
Reagovat
Sonja
:-D...nech ho, chudáčka...

Jinak, hlavní rozdíl je zatím v 1.servisu...Tomovi na jeho poměry dost nepíše a Nolemu naopak...
Reagovat
Sonja
Nole hraje podprůměrně, jo? Si měl zas Pálavu?
Reagovat
Roger_Federer
Tak nevim nevim, jestly si je Berdych vedomi kde hraje a zkym, pinka si jak smysluzbaveny a vyhazuje se jako hrač 2 stovky, bez myšlenky a š tavy..Pokud neco nezmeni dostane 6:2 6:2
Reagovat
Roger_Federer
Tak sory , ale v prvnim setu nemusel Djokovič nemusel hrat ani na 60 %, naprosto se berdych vyhazel.
Reagovat
Roger_Federer
Tak sory , ale v prvnim setu nemusel Djokovič nemusel hrat ani na 60 %, naprosto se berdych vyhazel.
Reagovat
Roger_Federer
Tak sory , ale v prvnim setu nemusel Djokovič nemusel hrat ani na 60 %, naprosto se berdych vyhazel.
Reagovat
gigin
Tys Svatá trojice!! :-OOO
Reagovat
Malda
Yes Nole v breaku...doufám, že teď už to pofičí!!
Reagovat
Chrenda
A měl jsem sen...vítěz TM v singlu Tomáš Berdych, vítězové TM v deblu Štěpámek-Paes, vítěz DC Česká republika. Tak vzhůru k naplnění snu!!!
Reagovat
Chrenda
No sen se hroutíííííí, dostává povážlivé trhliny, Tomáš nejspíš TM nevyhraje a asi od Novaka dostane pěknou nakládačku. Nedá se nic dělat, nemá na něho! Tak holt někdy příště!!
Reagovat
gigin
Reagovat
Sonja
Reagovat
Heather_Fedex
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
"Ti, které mám kolem sebe, mi to stejně neřeknou. Poženou mě za vítězstvím. Žádné sety, žádné gamy počítat nebudeme," řekl iDnes a Radiožurnálu.

To snad Tomas nemysli vazne. V prvom rade, co mu maju ostatní hovorit?..Ved tieto veci musi mat Tomas spocitané sám..Je to preboha v jeho zaujme..Nechapem ako niekto v Tomasovej pozicii moze k tymto veciam pristupovat tak ledabolo..Som si istý, ze taký Murray, ci Federer vedia vzdy o vsetkych moznostiach..Je to logické a tak to ma byt. Tomasova nevedomost ma celkom prekvapuje.
Reagovat
Stan_Borowitz
To je podle mne jen póza. Něco jako když Kvitová plácla, že peníze ji vůbec nezajímají.
Reagovat
Malda
Souhlas to co pouští nediálně známé osobnosti do éteru se musí brát vždy s rezervou. Je jisté, že ví o všech možnostech které mohou nastat.
Reagovat
tommr
taky si myslím, že je to jen póza pro média. Všechny tyhle řeči o tom jak hráče nezajímá los, postavení v žebříčku a podobně se musí brát s velkou rezervou ...
Na druhou stranu ale pro Tomáše momentálně nemá žádnej smysl příliš spekulovat nad jednotlivejma variantama. On se prostě dneska musí snažit podat co nejlepší výkon a uhrát co nejlepší výsledek - nic jinýho mu nezbejvá. Jedinej kdo už může trochu spekulovat je Federer ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu mě vždycky dokáže pobavit, když Tomáše neustále podceňujete. Bylo to stejný na US open, když ste psali, že končí s Almagrem a pak s Federem! ale on skončil až s Murraym, který má formu a přálo mu počasí!.Myslim, že si Tomáš zaslouží daleko víc respektu, dokázal toho pro nás dost! a ještě dokáže ;)
Reagovat
Heather_Fedex
tos tim pocasim na us open je jiz trapna a hlavne obehrana pisnicka. jsem zvedava, za co mohla asi tak prohra s andym v hale, kde by udajne mel byt tomas big favoritem vzhledem k tomu, ze je to servisman a andy hraje top tenis ve vetru ;))
Reagovat
Malda
Samozřejmě, že to není jasné na 100% to je přeci jasné :D Ale přiznejme se Hedusssko, že by jsi na Tomův postup asi moc nevsadila!
Reagovat
Fandina
Heather_Fedex ono to už v životě tak chodí, že jsou trapné a obehrané věc, ale co s tím, naděláš, na US Open byly co se počasí týče nenormální podmínky když hrál Tomáš s Andym, s tím nic nenaděláš.
Reagovat
Heather_Fedex
ano, na us open byly vazne nenormalni podminky. ne vsak v hale. tam byly regulerni podminky vhodne pro tomase. pres to prohral. s tim nic nenadelas
Reagovat
Fandina
Heather_Fedex ... tak nic, je zbytečné ti něco vysvětlovat ... neshodnem se ... úsměv
Reagovat
Sonja
Co je? Dyť jste se shodly, že byly na USO nenormální podmínky:-O
Reagovat
Fandina
Sonja ... já jsem původně chtěla něco jiného, ale vzdala jsem tu diskusi, došlo mi, že je zbytečné v ní pokračovat, tak proto to neshodnem se, ale jinak v pohodě a úsměv ...
Reagovat
Sonja
Úsměv obě, kočky, dnes vám postoupil váš favorit:-)
Reagovat
Fandina
Já mám úsměv pořád, i když se rozhodnu, že se s někým nedohodnu ... úsměv
Reagovat
Chrenda
Já s Tebou souhlasím a myslím, že Tomáš by Noleho zítra porazit mohl, pokud nebude hrát zaňďoura a pořádně mu to tam nasype. Je podle mně mnohem hladovější po vítězství než Novak a ten ani nehraje nic moc. Je to pinkálista, co taky všechno uběhá, ale moc kreativní to neni. Jak s ním začne Tomáš pinkat, je vyřízený!
Dalším problémem pak může být Tomův servis. V momentě jak mu odejde první podání, je také vyřízený. Bohužel má snad vůbec nejhorší druhé podání z hráčů první desítky (snad se sním může v tomto nelichotivém ohledu srovnávat jen Murray), a to ho velmi, ale opravdu velmi limituje a to zejména proti hráčům, kteří mají výborný return, k niž Nole bezesporu nejenom patří, ale je v tomto ohledu jeden z nejlepších. Pořád ale věřím, že to bude masakr, ten zápas, a žádný předchozí Novak s Tomem nevyhrál levou zadní a vždycky se DOST HODNÉ NADŘEL!!! A jednou ho Tom zase musí porazit, nemůže donekonečna prohrávat!!
Reagovat
Chrenda
Jenom se ovšem bojím, že ten prohraný set s Tsongou, to rozhodne i v případě Tomovo vítězství, jelikož Andy přejede Tsongu jak parní válec ve dvou setech...bohužel!! Už jednou jsem tu někde psal, že základním problémem byla Tomova prohra s Andym. Měl ho na lopatě a tím to prostě končí...teď už to není v jeho rukách!!
Reagovat
Jan
Jo, jo, budem Tomovi fandit. Nebude to mít jednoduché, ale jednou už Novaka porazil, sice na trávě ve Wimbledonu 2010, loni na TM mu taky moc nescházelo.
Reagovat
Heather_Fedex
Novak a ten ani nehraje nic moc. Je to pinkálista, co taky všechno uběhá, ale moc kreativní to neni.

vůbec nejhorší druhé podání z hráčů první desítky (snad se sním může v tomto nelichotivém ohledu srovnávat jen Murray)

žádný předchozí Novak s Tomem nevyhrál levou zadní a vždycky se DOST HODNÉ NADŘEL!
Reagovat
Heather_Fedex
zitra se taky budes usmivat ty, kocko ;))
Reagovat
Chrenda
Jsem rád, že se Ti líbí můj styl :-))))
Reagovat
Nola
moje prianie = postup favoritov, ktorí zaručia kvalitné zápasy aj v semi, matematika je k ničomu.. ten postupový systém ma nebaví, v roku 2009 Nole nepostúpil zo skupiny a vyhral dva zápasy, jeden z toho v troch setoch... určite si to pamätá,len žiadna matematika a prepočty
kalkulovať môže momentálne jeden jediný hráč v skupine B, postupujúci semifinalista . môže si vybrať s kým chce hrať semifinále...
Reagovat
smazaný uživatel
Je jasne ze vyhra Djoko a Murray neni o com
Reagovat
gigin
Kurňa, tys ale opravdu předčasně zmoudřelý chlapec!!
Reagovat
smazaný uživatel
sak tak bude
Reagovat
Malda
Je jasné, že NOLE si to ujít nenechá i kdyby se na tom kurtu měl rozkrájet.
Reagovat
Sonja
Vem si z něj příklad, ty pesimisto!
Reagovat
gigin
Respekt!! Víš? ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejhorší na tom, že máš asi pravdu. Taky si myslím, že zázrak se zítra nestane.
Reagovat
Sonja
Já mám taky respekt, ale kvůli tomu tady nebudu psát, že ten zápas nemůže pro Noleho dopadnout dobře, ty!
Reagovat
gigin
:DDDD Njn, máš recht. Tak to holt na mne dolehlo. Však víš ;))
Reagovat
Fandina
Cico7 ty bavíš. Jasné není nic. Můžeš si myslet, že to tak bude, ale jasné?
Reagovat
smazaný uživatel
sak ja viem ze to neni jasne
ale ked to tak bude aspon budem mat dobry pocit:)))
Reagovat
Fandina
Cico7 ono podle předpokladů to tak vypadá, že Nole Andy vyhrají. Překvapení bude když to bude jinak. Přeji Tomovi, tak držím palce ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Ja zas Tomasovi nefandim u mna isel veeelmi dole ked na AO si nepodal ruku s Almagrom odvtedy sa mi dajak zhnusil.
Predtym som ho mal rad ale teraz noooo neviem.
Reagovat
Fandina
Cico7 každý fandí někomu jinému, Tom je super a hraje pěkně. Nepodal ruku, uškodil si sám sobě, ale jinak je prima. Není důvod mu nefandit. Přeji mu moc.
Reagovat
smazaný uživatel
ja fandim aa uznavam vela tenistov ale pre mna vzdy bude Number one Rafa!!!
Reagovat
Fandina
Cico7 každý má někoho jiného ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, kazdy ma sveho, Lorenzi jedeeem....:) Musim ho trochu postouchnout..
Reagovat
Fandina
Kdo je Lorenz nebo Lorenzi?
Reagovat
Jan
Mně to nepodání ruky od Tomáše nevadilo, chápal jsem ho, měl důvod.
A samozřejmě mu fandím.
Reagovat
Fandina
Já jsem nepodání ruky nikdy neodsuzovala, jen vím, že spousta lidí za tím vidí nevím co a pořád mu to vyčítá a já ani nevím vlastně co mu vyčítá, tak ani nemohu argumentovat a on to tak cítil, tak nepodal ruku, já bych to asi udělala stejně a bylo by. Chápu ho a fandím a nechápu ostatní, že mu to vyčítají.
Reagovat
smazaný uživatel
Připomíná mi vodníka:) Toho dobrého. Většinou hraje ty "nižší" turnaje.S Novakem hrál letos první kolo USO. Tam načal dobře, sebral mu podání no a prohrál, 61 60 61:) Na sázení je spolehlivý:))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist