Pennettaová vyřadila nasazenou jedničku Na Li a s Radwaňskou si zahraje o titul

15. 3. 2014, 07:19
Aktuality 118
WTA INDIAN WELLS - Italka Flavia Pennettaová v Indian Wells porazila světovou dvojku a nasazenou jedničku Na Li a ve 32 letech postoupila poprvé do finále takto velkého turnaje. O svůj nejcennější titul se utká s Polkou Agnieszkou Radwaňskou.
Flavia Pennettaová

Flavia Pennettaová už v průběhu turnaje vyřadila dvě hráčky Top 20 Samanthu Stosurovou a Sloane Stephensovou a v semifinále si vyšlápla i na světovou dvojku Na Li. Dvaatřicetiletá Italka o pouhý den mladší Číňanku zdolala 7-6 6-3 a oplatila jí porážku zečtvrtfinále letošního Australian Open, ve vzájemné bilanci se dokonce ujala vedení 3-2.

V prvním setu Pennettaová nedokázala čtyřikrát po sobě potvrdit brejk, ve zkrácené hře ale uspěla a ujala se vedení. Ve druhé sadě sice italská tenistka prohrávala 0-2, pak ale získala šest ze sedmi her a po necelých dvou hodinách si připsala celkově čtvrtý skalp hráčky Top 2. V minulosti porazila také Rusku Zvonarevovou a světové jedničky Jankovičovou a Wozniackou.

"Myslím, že jsme dnes hrály dobrý tenis. V Austrálii jsem proti ní neměla šanci, ale dnes jsem hrála mnohem lépe. Bojovala jsem a snažila jsem se předvést to nejlepší. Teď jsem pochopitelně velmi šťastná," radovala se 21. hráčka světa Pennettaová.

Flavia Pennettaová a Na Li"Není to tak špatné, jak kdybych prohrála třeba už první zápas. Alespoň pár zápasů jsem tu odehrála a semifinále není špatný výsledek Navíc jsem neprohrála se špatnou soupeřkou, hrála opravdu dobře," komentovala vítězka letošního Australian Open Na Li, jež ve svém 19. zápase sezony utrpěla teprve druhou porážku.

Bývalá nejlepší deblistka světa a 10. hráčka singlového žebříčku Pennettaová postoupila do svého celkově 23. finále kariéry a čtvrtého kategorie WTA Premier. V roce 2008 si v něm zahrála v Los Angeles a Curychu, o rok později pak v Los Angeles triumfovala. Ovšem až nyní na turnaji WTA Premier Mandatory Indian Wells ji čeká největší finále kariéry.

"Jsem překvapená. Kdyby mi na začátku turnaje někdo řekl, že tu budu ve finále, tak bych mu odpověděla, že já si to nemyslím. Takže jsem teď opravdu moc šťastná. Spokojená jsem i se svou hrou," řekla Pennettaová, jež bude usilovat o svůj jubilejní 10. titul a první po téměř čtyřech letech.

Agnieszka RadwaňskáV nedělním finále se utká s třetí hráčkou světa Agnieszkou Radwaňskou, se kterou před třemi týdny v Dubaji ztratila pouhé tři hry a ve vzájemné bilanci snížila na 2-4. "Musím hrát velmi agresivně a tlačit se do vítězných úderů. Ale zároveň nesmím příliš spěchat, protože ona je jako zeď. V Dubaji jsem proti ní hrála opravdu dobře, tak doufám, že to tady dokážu zopakovat," těší se Pennettaová na boj o své největší vítězství kariéry. Už nyní má jistotu posunu na 14. místo, a pokud získá trofej, bude světovou dvanáctkou.

Radwaňská se těší na odvetu. "Bohužel jsem s ní letos v Dubaji prohrála. Myslím, že hraje podobně jako Halepová. Těším se, že se jí trochu pomstím, ale bude to velmi těžké," řekla pětadvacetiletá Polka, které se už v semifinále jedna odveta povedla. Poradila si s Rumunkou Simonou Halepovou, se kterou prohrála před měsícem v Dauhá a předtím i loni na antruce v Římě.

"Před pár týdny jsem s ní hrála, tak jsem věděla, jak hraje. Je to velmi dobrá hráčka, spoustu míčků vrátí zpět. Já se dnes snažila hrát agresivně, měla jsem trochu štěstí," komentovala Radwaňská, jež ve vyhrála 6-3 6-4, přestože ve druhém setu prohrávala 1-3.

Simona Halepová"Agnieszka si vyhrát zasloužila, hrála opravdu dobře. Byla u každého míčku a já musela hodně běhat. její hra mi moc nesedí, vždy je to pro mě hodně těžké," uvedla Halepová, jež v únoru po životním triumfu v Dauhá odstoupila kvůli zranění kotníku z turnaje v Dubaji.

"Tento turnaj pro mě byl skvělý. Odehrála jsem tu opravdu dobré zápasy a udělala jsem semifinále. Vrátila jsem se po zranění, a i když to nebylo vážné zranění, tak to nebylo snadné. Zítra půjdu do bazénu a nakupovat," komentovala dvaadvacetiletá Halepová, která se i navzdory porážce v pondělí posune na 5. místo světového žebříčku a stane se nejlepší rumunskou tenistkou v historii.

"Být pátá na světě je pro mě něco úžasného a jsem za to velmi šťastná. Nejsem smutná z toho, že jsem dnes prohrála. To se stává, to je tenis. Nemůžu vyhrávat každý zápas," dodala Halepová.

- WTA PREMIER MANDATORY INDIAN WELLS -
(USA / Kalifornie, tv. povrch, 5.946.740 dolarů)
páteční výsledky (14. 03. 2014)
Dvouhra - semifinále:
Pennettaová (20-It.) - Na Li (1-Čína) 7-6(5) 6-3
A. Radwaňská (2-Pol.) - Halepová (6-Rum.) 6-3 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

118
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Agnieszka ná v Race předběhla Simonu a může i Papriku... jupí :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nevite kdy bude los hlavni souteze v Miami?
Reagovat
PetaM
Úterý ženy, středa muži :) Myslím, že jsem to takhle četl ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Okej diky...takze z toho usuzuji, ze zeny zacinaji hrat ve stredu a chlapi az ve ctvrtek?
Reagovat
PetaM
No, mělo by to být jako v IW :)
Reagovat
PetaM
Tak ne, četl jsem špatně. V pondělí ženy, v úterý muži :) A ženy hrajou polovinu prvních kol v úterý a muži začínají ve středu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslela jsem,že neexistují tady horší niky,než ty dokola obhajující tu šlebící selku z Moravy Kvitovou... a koukám,že další mráz z východu je tento čobol..,který si asi nenašel svoje stránky,tak opruzuje v České republice.Ty jsi dobrý provokativní zmetek...
Reagovat
smazaný uživatel
ale noo
veď to len ti čo ten biatlon komentuju su hrozni inak OK
Reagovat
PetaM
Ty budeš určitě Pražačka. Větší vopruz si nedovedu představit ...
Reagovat
Fandina
Tak tady je víc případů, jistě sis povšiml.
Reagovat
Jan
S tou Kvitovou souhlasím, vzhledem k jejím výkonům a navzdory tomu zázračnému se držení v top 10. Berdych jednou zaváhal a hned prudce spadl. Ne tak Kvitová.
Reagovat
Fandina
Petra je v desítce právě proto, že hraje hrozně, je to zázračné dítě ... úsměv
Reagovat
VlS
nekomentujte toho retarda Cica 10. On je takovej, protože se tak narodil, to že je Slovák je jen náhoda.
Reagovat
smazaný uživatel
noo tvoj nazor
Reagovat
smazaný uživatel
Gabča Soukalová byla 3. ve sprintu. Je to úžasný výsledek na to, že nedávno dobrala antibiotika. Gratuluji a držím palce zítra do stíhačky.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Skoda ze Nasťa raz minula Inak by bola Ona 3
Reagovat
smazaný uživatel
A Inak ti čo komentuju na CT sport biatlon too je katastrofa. Zlaty Robert Zaruba skoda ze komentuje Len hokej ten dopraje Aj slovakom nee jak tito amateri. Nasťa ked netrafila tak to mali ti retardi radosť to je des jak nedopraju a to sa opakovalo uz vela krat
Reagovat
Jan
Vaši komentátoři to zas dorovnají v hokeji a jak jsem tu nedávno četl, tak i v tenisu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Prosim v hokeji nedopraju asi Len ked hrame s vami co je normalne. A v tenise tiez takiato Inak to je v pohode si myslin. Ale ttamti na biatlone to je katastrofa
Reagovat
smazaný uživatel
Uvědom si že to jsou komentátoři české televize, ne mezin?rodní televize typu eurosport, to znamená že objektivní bybýt dokonce ani neměli
Reagovat
smazaný uživatel
Jj viem ale trochu profesionality by im nezaškodilo
Reagovat
tommr
průběžnej stav žebříčku WTA k dnešnímu dni tj. po kompletně odehraným semifinále v IW.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru.
Hvězdička znamená, že hráčka v IW postoupila do finále a může tam ještě získat dalších 350 bodů:

1. Williams, S. 12660 (+8425)
2. Li 7185 (+2950)
3. Radwanska, A. 6215 (+1980) *
4. Azarenka 5441 (+1206)
5. Halep 4775 (+540)
6. Jankovic 4590 (+355)
7. Sharapova 4271 (+36)
---------------------------------------
8. Kvitová 4235
---------------------------------------
9. Kerber 4050 (-185)
10. Errani 3830 (-405)
11. Cibulkova 3470 (-765)
12. Ivanovic 3140 (-1095)
13. Vinci 2925 (-1310)
14. Pennetta 2905 (-1330) *
15. Lisicki 2660 (-1575)
16. Stephens 2625 (-1610)
17. Suarez Navarro 2620 (-1615)
18. Wozniacki 2605 (-1630)
19. Bouchard 2485 (-1750)
20. Stosur 2420 (-1815)
...

Letošní mizérie Petry Kvitový pokračuje i nadále a Petra neobhájila ani lonský umístění v IW.
Přesto se díky zaváhání Kerberový opět vrátila do elitní osmičky ...
Petra má navíc poměrně dobrou výchozí pozici před Miami. V Miami obhajuje jen 80 bodů zatímco Sharapovová tam obhajuje finále (700 bodů) a Jankovicová semifinále (450 bodů). Pokud tedy Petra v Miami úplně neselže tak by se mohla v žebříčku posunout o 1-2 místa nahoru ...

Z ostatních hráček stojí za zmínku vzestup Halepový a Jankovicový. Obě hráčky předvádějí zatím letos velice dobrej tenis a je proto u nich předpoklad, že ještě půjdou nahoru k čemuž jim může pomoct i zdravotní indispozice Azarenkový a špatná forma Sharapovový ...
V dobrým vstupu do sezóny pokračuje i přemožitelka Petry Cibulková, která už má první desítku na dosah a Pennettaová, která se už propracovala na 14.místo ...

Pokles naopak zaznamenaly Sharapovová, Kerberová a Wozniacká.
Sharapovová trochu podcenila vstup do sezóny a protože v Miami obhajuje finále je možný, že se před ní po Miami aspon dočasně dostane i Petra. Kerberová vypadla z elitní osmičky a Wozniacká se dokonce propadla až na 18.místo ...
Reagovat
Roger_Federer
Zebricek je komicky, hracka ktera pul roku nic neuhrala se neustale podouva nahoru dolu a drzi se v elitni 10 i bez slusnych vysledku.
Reagovat
Jan
Souhlas. Asi jí pomáhají okolní hráčky v žebříčku s podobnými výsledky.
Reagovat
Fandina
Žebříček je spravedlivý součet výsledků za poslední rok. A odráží jen to, jak mohly hráčky zahrát. Takže Petra má jen to, co si vyhrála. Tři výhry v IW měla, na rozdíl od jiných, takže pořád je na tom líp než všechny ty za žebříčku za ní. Co by za to jiné daly.
Reagovat
Roger_Federer
Petra vyhrala jen 2 utkani, prvni kolo mel gratis
Reagovat
PetaM
Ti teda musí pěkně ležet v žaludku :D No, nepříjemné :D
Reagovat
Fandina
Roger ... vyhrála dvě, ale aby byla naszená do druhého kola, tak musela mýt zase proti ostatním předtím lepší výsledky. Je to pořád to samé, co ty nechápeš. Součet výsledků za rok, jinak nemůže být nikdo na žebříčku jinak, než si vyhrál předtím.
Reagovat
Fandina
Sorry ... hrubka mít ... ne umývat ... úsměv
Reagovat
Fandina
A jak se vůbec může Rogerovi do žaludku vejít, přece jenom je hodně vysoká, chudák Roger ... úsměv
Reagovat
Jan
Já ji měl dřív v žaludku taky. Bylo to hodně nepříjemné :) Už jsem ji v současnosti vyplivl a teď v této diskuzi se mi tam zase cpe :)
Reagovat
Fandina
Jednoduchá rada, všeho s mírou, jídlo do žaludku, i požadavky na tenisty i diskusi s nadhledem ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
Ne me,Petra Kvitova nelezi vubec nikde, rekl jsem svuj nazor..na zebricek a pohyby v nem.

Fandino: doslova, me ty tvoje komentare, vysvetlovani, porad toho sameho, dokola obtezuji ; )..
Reagovat
Fandina
Roger_Federer ... kdyby si pořád dokola nepsal, že Petra je nezasouženě na žebříčku, nemusela bych ti to pořád dokola vysvětlovat, proč je tam a tam. To víš, jsem naprogramovaná, budeš se s tím muset smířit.
Reagovat
Roger_Federer
V pohode, ja si jen myslim, ze ses obcas jak osina v zadku..;)
Reagovat
Fandina
Roger ... to si mě pobavil, ale asi máš pravdu, já když se do něčeho zakousnu, tak pořádně ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Mě baví tvé přirovnání jak osina v zadku, když se Petře nedaří, tak jsi první, která se do toho zadku zapíchne :)
Reagovat
Roger_Federer
Vy :) fanousci Petry to berete vetsinou moc osobne, ja tu holku videl hrat primo v turnajich, osobne(zive) v roce 2006 na turnajich v Prerove, Prostejove,Valasskem mezirici, to byla doba kdy zacinala na okruhu.To same 2007, kdy hrala domaci turnaj u nas ve Zline, kde prohrala az ve finale s Klarkou Zakopalovou. ( vsechny zapasy). 2008 jsem byl v Praze, kde prohrala v prvnim kole z Azarenkou, videl jsem cely tyden jejiho povedeneho turnaje v Linci..2009..Praha, kde rupla tehdy prekvapive z Diaz, ktera tam byla prekvapenim turnaje. (Diaz je hracka ktera zije a trenuju v Praze, tehdy ji bylo 15-16let a dostaka tam divokou kartu.)..

Chci tim rict to, ze jsem videl kompletne jeji tenisovy vyvoj a nastup mezi absolutni spicku, i to jak se pak zadrhla...stagnuje a neposouva se.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty:) jsi normální rypec, který možná sleduje Petru, ale hlavně její neúspěchy. Nevím, že bys tady někdy napsal, když vyhraje, když se jí nedaří, jsi tu mezi prvními rypáčky. Takže tak tě vidím já. Já Rogerovi někdy fandím, někdy ne, je mi vcelku jedno, ale nevidíš tu jedinej komentář ode mě, když prohraje. Takže jasně vycházím jako mnohem sympatičtější nick :D:D
Reagovat
Fandina
Roger_Federer ... od té doby co popisuješ, tak se Petra posunula na žebříčku, to, že si jí viděl živě, tak to já také jí viděla x krát hrát živě, ale kvůli tomu tu nebudu popisovat, že hrát neumí a není na žebříčku tři roky v první desítce, když každý ví, že tam je.
Reagovat
Jan
Kdo sem tu Petru pořád tahá do diskuzí ? :) Že vás zaženu :)
Reagovat
Roger_Federer
Prosim te, nemel kraviny, pokud jsi nepochopila co tim chtel basnik rict..Kolik jsi videla nebo nevidela turnaju je me uplne jedno..pointa je tvom, ze jsem Petru Kvitovou sledoval dost intezivne od zacatku jeji kariery..a sleduji stale.To ze zde nekoho neustale kritizuji nic neznamena, faktem je ze Kvitova 3ti rok stagnuje, hraje houby a zazrakem si drzi pozici.Nenud mi neustale( nepresvedcuj) svuj pohled na tema Kvitova..
Reagovat
Fandina
Roger ... tvůj pohled na Petru ti neberu a vůbec mi nemusíš vysvětlovat, jak Petra hraje nebo nehraje a nemusíš to vysvětlovat nikomu, kdo jen trochu sleduje tenis. Tři roky je v top deset, přála abych si, aby byla jedničkou, ale nevysvětluj mi, jak hraje. To vidí každý. Na top 10.
Reagovat
Fandina
Jan ... já o ní nezačala psát, podívej nahoru do vlákna ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
Ale ja te do te debaty..nikdy!!!! Nezvu, ani se na tebe neobracim..reagujes jako vzdy ti sama.
Reagovat
Jan
Vidíš a to mi ta Petra dělá pořád :)
Reagovat
Fandina
Roger ... já tě také nezvu do debaty, sorry.
Reagovat
Roger_Federer
vzdy rychle reagujes na co nejvice prizpevku, ktereho koliv uzivatele.Pokud se to tyka PK, TB, LR...atd
Reagovat
Fandina
Roger ... no a co, jsem rychlík, tak reaguji. Když budu reagovat za hodinu, tak už zapomenu o čem se povídalo.
Reagovat
Roger_Federer
Napisi to bez okolku..Do me reakce ktera patrila "Lunej" si se vetrela; )
Reagovat
Fandina
Roger ... promiň, ale diskuse je veřejná, pokud si chtěl diskutovat jen s Lunej, můžeš soukromě, pokud to píšeš veřejně, počítej s tím, že se ostatní mohou přidat. Nebo to tak neplatí, nebo vyloženě když napíšeš Lunej, tak jiný nemůže reagovat?
Reagovat
Fandina
Tak Petra za naší diskusi nemůže, to ty si o ní také začal diskutovat ... úsměv
Reagovat
Jan
Petra může za všechny diskuze, vždyť to jsou diskuze o ní :)
Reagovat
Fandina
To je fakt, když jsou o ní, tak za to může, ale debatovat si začal i ty ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
Z tebou to musi byt v realnem zivote hodne tezke.Tvuj manzel musi mit zelezne nervy..a pravdepodobne podpantofkak..Je hruza, jak musis mit pisledni slovo, vzdy...:)
Reagovat
Roger_Federer
Z tebou to musi byt v realnem zivote hodne tezke.Tvuj manzel musi mit zelezne nervy..a pravdepodobne podpantofkak..Je hruza, jak musis mit pisledni slovo, vzdy...:)
Reagovat
Fandina
Roger ... proč by měl mýt manžel těžké se ženou, která má poslední slovo? Přece záleží na tom slovu a jeho obsahu, jaké je, ne na něm samotném ... úsměv
Reagovat
Fandina
oprava ... proč by to měl mít ne mýt ... sorry hrubka a chybí to ... úsměv
Reagovat
Jan
A první slovo míváš také ty ? :))
Reagovat
Fandina
Přijde na to, někdy mám jen to poslední, záleží na tom, o čem je řeč ... úsměv
Reagovat
kada.tom
Vítězství přeju Aze, snad konečně letos urve titul :-)
Reagovat
Mayo
Flávia vyhraj to ! :)
Reagovat
Mayo
síce Radwu mám rád, takže je mi to jedno obe sú fajn
Reagovat
dadaft
gratulace.
fakt ti ten titul musím přát. ))
(sorry Ago - ale jestli vyhraješ, taky dobře) :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Aga me prekvapila a Simcu, ktera ma moc dobrou formu, porazila :-) Urcite to bylo v tom, ze jsem se pozrel na ten film Wimbledon a Aga tudiz znala do pismene, jak Simca hraje a co se ji honi hlavou :-D

BTW - mcenroeova hlaska na konci "Ja uz bych boural tribuny" me dost rozesmala :-D
Reagovat
tommr
ted jsem to viděl ze záznamu a musím před Agou smeknout - to byl opravdu parádní výkon. Pokud ho Aga zopakuje i ve finále tak Pennettaová nebude mít šanci ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja jsem to prave jeste nevidel. Cekam az to bude na netu a taky to zkouknu. Flavii ale neni radne podcenovat. Hraje take ve skvele forme. Ted porazila LiNu a Agu uz taky porazila v Dubaji. Samozrejme ale doufam, ze to Aga zvladne a odveze si velky titul. Taky s finalovyma zapasama ma vetsi zkusenosti, takze to ji snad take pomuze...
Reagovat
smazaný uživatel
Taky doudám. Aga hraje teď opravdu lexusně. :)
Reagovat
tommr
Aga soupeřku určitě nepodcení zvlášt když s ní naposledy prohrála a má jí co vracet. A když si dokázala poradit se skvěle hrající Halepovou tak Pennettaovou musí taky dát ... :)
Reagovat
Fandina
Kdo sleduje Agu, tak ví, že ta nikdy nikoho nepodcení, otázkou je, jestli je schopná tu a tu porazit nebo ne.
Reagovat
smazaný uživatel
já doufám, že ju porazí!! :) Musí. Výhrála s lepším výsledkem na Hopmanu než Flavia v Dubaji. Ví, co musí
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Aga to udelala chytre. Nejdrive rozhlasila, ze se ji moc v IW nedari a ty kurty ji tu nevyhovuji a pak s ladnosti baletky protancila do finale :-)
Reagovat
Bob
Flavia musí brát titul!
Reagovat
VlS
jako každej člověk musí platit daně a jednou umřít, všechno ostatní jen může :-)
Reagovat
Bob
Každý člověk platit daně nemusí ;)
Reagovat
VlS
A jak se vyhneš DPH u benzínky nebo v hospodě?
Reagovat
Bob
Nechápeš, nevadí :)
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou teda věci po ránu. Že prohraje Simča mě mrzí,ale není to až tak neočekávané, ale Lina taky vypadla? Hm..
Reagovat
Jan
Je to varování před FC. Navíc Petra s její nevyzpytatelnou hrou ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jéžiš, další prognostik :) Sám víš, jak se tu píše, že když hráčka porazí favoritku, pak už nic nezahraje, tak netommruj a nech Petru žít :)
Reagovat
Jan
Snad jsem toho zas tolik neřekl :)))
Reagovat
Jan
Samozřejmě to patřilo tobě, nepíšu sám sobě :))))
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem pochopila :) Za prvé Italky nejsou nikdy podceňované, za druhé já beru vždy zápas od zápasu, protože ten další může být úplně jiný, jak je vidět. A kalhoty si předem nesvlíkám.. :D
Reagovat
Jan
O tom svlíkání by se dalo polemizovat, ale to je otázka na jiný portál :) Každý zápas je jiný, ale u Petry obzvlášť. Uvidíme. Zase Italky se dokážou kousnout, mám dojem že i před posledním FC s nimi u nás neměly zas nějaké výsledky a pak zahrály.
Reagovat
VlS
Nikde není dáno, že bude hrát Flavia FC, nikde není dáno, že Petra bude hrát FC, počkej se strašením se 14 dní. No a kdyby holky prohrály, tak budou mít aspoň do konce roku pokoj.
Reagovat
VlS
Mě porážka Simony nevadí vůbec, naopak jsem docela rád. Zdá se, že se Aga začíná zase trochu zvedat.
Reagovat
Roger_Federer
Presnr tak, Petru vych vubec nestavel, Zakopalova (Koukalova), Safarka.toho uhraji vic.
Reagovat
Jan
Podle toho jak Černošek avizoval Petře, že s ní počítají a Pála o ní také mluví, tak bude v týmu určitě. A že by ji nenasadil, pochybuji, ostatní holky jsou také labilní ve výsledcích. A koho jiného by Barazzutti nasadil něž minimálně první 3 italské hráčky, kde Flavia také patří ?
Reagovat
smazaný uživatel
Vím, že Simče nefandíš, ona tu moc příznivců nemá, přitom mně je sympatická, působí na mě skromně, i když vypadá někdy trochu "studeně". Tak má aspoň Freed radost, ve finále budu fandit Aze. :) Freede, doufám, že si čteš !!!!!
Jinak nevadí, že Petra hraje blbě, na TP je a bude stále nesmrtelná :D
Reagovat
Jan
Petra vleze do každé diskuze. Já nevím čím to je :))) Berdych je za ní daleko, daleko pozadu :)))
Reagovat
VlS
A Černošek si koupil tenisovej svaz? Snad aspoň zatím řídí reprezantaci někdo jinej než Česká sportovní, i když se Černošek chvá, jakoby mu to patřilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi ji sem teď zatáhl, na ni to neházej. :)
Reagovat
Jan
Dnes já, jindy někdo jiný. Pořád někdo :) Ani nechci prohledávat staré články, jestli i ty někdy :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Pomůžu ti, naposledy včera, předtím dlouho nic, nemám potřebu ji tady pořád řešit, čekám, co předvede na kurtu, jestli mě nabije nebo dobije. A tím to končí :)
Reagovat
Jan
Mě většinou dobije i když tebe nabije :) I teď jsem z ní už dobitý (ne nabitý) po těch pár příspěvcích. To mám za to, že jsem ji sem zatáh :)
Reagovat
VlS
Akorát že k nominaci nemá žádná práva, je to Pálova věc.
Reagovat
tommr
pokud přijedou Italky v nejsilnější sestavě bude utkání naprosto otevřený. Pro nás bude výhodou domácí prostředí a povrch, pro Italky zase mluví stabilnější forma - Pennettaová ted září, Erraniová a Vinciová jsou vždycky nebezpečný a v záloze mají i nadějnou Giorgiovou nebo nepříjemnou Knappovou ... :)
Reagovat
Jan
To jo, ale Pála snad o ní také mluvil. Pořád je to nejvyšší naše hráčka na žebříčku. Pochybuji, že by ji nenominoval. Ale pro mě to je výbušná kombinace s velmi neurčitým výsledkem. Jestli si Pála spočítá, že jistější je Klára se Šafářovou, ale moc tomu nevěřím.
Reagovat
Jan
A zavedla jsi krásné nové sloveso tommrovat :) tommr z tebe bude mít radost :) Jak obohacuješ češtinu :)
Reagovat
Fandina
Co se týká Petry, tak ta je ve FEDu nejúspěšnější naší hráčkou poslední doby. A bohužel i na žebříčku je naší neúspěšnější, i když jak vidím, tak tebe to vůbec netěší. Asi se s tím faktem budeš muset smířit ... úsměv
Reagovat
Jan
Těší, jsem smířen, ale mám obavy :)
Reagovat
Jan
A měla jsi napsat bohudík i na žebříčku je naší neúspěšnější :) Ty vůbec nepíšeš jako fanynka :)))
Reagovat
Fandina
Já se upsala. Jsem ráda, že je na žebříčku alespoň někdo z našich do desítky, i když to to pořád nechápeš ... úsměv
Reagovat
Jan
Chápu, občas mi to nedochází, teď mi to díky tobě došlo :)
Reagovat
Fandina
Tak to jsem ráda, kdo by nechtěl, aby Petra všechno nevyhrávala, každý její fanoušek, ale když je jen do dosátého místa, tak to také musím vzít na vědomí a neshazovat tyhle výsledky, každý takové nemá.
Reagovat
Jan
Ale hraje v současnosti bídně, to musíš uznat :))
Reagovat
Fandina
Hraje na osmé místo ... úsměv.
Ale abych tě netrápila, já bych si přála, aby hrála mnohem líp, jak jsem to psala. Ale pamatuji si, že v roce 2011 hrála také takhle nahoru a dolů a nakonec skončila na konci roku druhá. Serena tenkrát pauzírovala, Aga se hledala a dominovala Caro. Byla to jiná situace. A Petra je pořád do desítky, ať se ti to líbí nebo ne. Ty ostatní hrají hůř.
Reagovat
Jan
Vypadám, že se mi to nelíbí, že je do desítky ? :)
Reagovat
Fandina
Já nevím, píšeš, že hraje hrozně a neuvědomuješ si, že asi ty ostatní hrají ještě hůř, když jsou až za ní.
Reagovat
VlS
četl jsem, že Pála nominuje team v Miami. To mě dává smysl. To samé je to asi s Italkami. Jedna věc je, že by kapitán nominoval, druhá věc je, jestli nominant nominaci přijme a třetí věc je, jestli v okamžik zápasu bude zdravotně OK nominace nenominace. V klidu bych si počkal a uvidíme v Ostravě.
Reagovat
Jan
No však jo. Hlavně, aby to dopadlo.
Reagovat
VlS
Flavia hraje posledního půl roku opravdu dobře, sice jsem fandil spíš Na Li, ale nevadí, schová si lepší výsledky na RG. Ve finále budu fandit spíš Flavii, ale je mi to dost jedno, tenis snad bude hezkej.
S ostatními výsledky jsem spokojený. Dnes budu fandit Nolemu , i když Dlouhého Janka mám taky rád. Ve druhém SF nemám koně a je mi to jedno, dobrá podívaná je myslím zaručena předem.
Všiml jsem si, že v Noleho lóži byl o5 Marian a Borise jsem nezaznamenal. Znamená to něco?
Reagovat
smazaný uživatel
Pennetta hraje suprově už od loňského US Openu! Fandit budu jako vždy Agi :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vajda je King. Boris je nula
Reagovat
Michaelus
Tady je nula někdo jiný...
Reagovat
smazaný uživatel
Tyto zoufalé nacionální výkřiky s dehonestací "inostrancu" jsou fakt ubohé. A to přitom uznávám, že Vajda je zcela jistě borec.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist