Pavlásek přechod na antuku nezvládl. V Marbelle končí hned v prvním kole

25. 3. 2019, 12:35
Aktuality 1
ATP CHALLENGER MARBELLA - Adamovi Pavláskovi přechod na antuku nevyšel. Čtyřiadvacetiletý Čech na challengeru ve španělské Marbelle končí hned v prvním kole, v němž dnes v tie-breaku rozhodujícího setu nestačil až na 267. hráče světa domácího Bernabeho Zapatu, přestože podával na vítězství.
Profily hráčů
Adam Pavlásek

Adam Pavlásek před týdnem na challengeru v Lille vyhrál poprvé od loňského června dva zápasy v řadě, ale přechod na antuku čtyřiadvacetiletému českému tenistovi nevyšel. Ve španělské Marbelle skončil hned v prvním kole po porážce 3-6 6-3 6-7(5) s až 267. hráčem světa domácím Bernabem Zapatou.

Pavlásek rychle prohrával 0-4, dokázal si však vzít obě ztracená podání zpět, jenže poté prohrál následující dva gamy. Ve druhé sadě měl naopak navrch český hráč a stav utkání srovnal. V rozhodujícím dějství Pavlásek třikrát nepotvrdil brejk, přičemž za stavu 6-5 podával na postup. Zápas nakonec ztratil v tie-breaku.

Ve španělské Marbelle budou hrát ještě Jiří Veselý a Zdeněk Kolář. Veselý má coby nasazená trojka v prvním kole volný los a ve druhém kole ho zítra vyzve Ital Gian Marco Moroni, Kolář se zítra v prvním kole utká s domácí divokou kartou Javierem Barrancem.

• ATP CHALLENGER MARBELLA •
Španělsko, antuka / hala, 46.600 eur
pondělní výsledky (25. 3. 2019)
• Dvouhra - 1. kolo •
Zapata (Šp.) - Pavlásek (ČR) 6-3 3-6 7-6(5)
López-Peréz (Šp.) - Marcora (It.) 7-6(4) 7-6(3)
Taberner (Šp.) - Hernandéz (Dom. rep.) 6-3 2-6 7-5
Brancaccio (It.) - Goméz-Herrera (Šp.) 5-7 6-4 6-2
Gaio (It.) - Robredo (Šp.) 6-2 3-6 6-3
Couacaud (Fr.) - Heller (Něm.) 6-2 6-4
Moroni (It.) - M. Djokovič (Srb.) 6-3 6-0
J. Melzer (Rak.) - Gutierréz-Ferrol (Šp.) 6-3 6-3
Gimeno-Traver (Šp.) - Krawietz (Něm.) 6-1 6-1
Cachín (Arg.) - de Bakker (Niz.) 6-2 3-6 6-4
Donati (It.) - Rodionov (Rak.) 3-6 6-4 6-4
Domíngues (Portug.) - Mager (It.) 5-7 7-6(5) / odloženo
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
ttopi
Tady se krásně ukazuje, jak je třeba vážit si hráčů jako je Berdych. Můžeme si o něm myslet co chceme, ale prostě nikoho jinýho takhle kvalitního nemáme. Veselý - ztracený talent. Rosol - trochu blbec, co paběrkuje. Ostatní nic.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist