Ostře sledovaná svatba: Mirzaová si vzala Pákistánce

12. 4. 2010, 17:52
Aktuality 9
Indická tenistka Sania Mirzaová se provdala za bývalého kapitána pákistánské kriketové reprezentace Šoajba Malika. Sňatek dvou nesmírně populárních sportovních osobností v oblasti Jižní Asie se konal v indickém Hajdarábádu o tři dny dříve, než bylo původně plánováno.
Profily hráčů
Sania Mirzaová

Pár oznámil, že bude žít ve Spojených arabských emirátech, ale oba nadále budou reprezentovat své země, jejichž vztahy jsou dlouhodobě napjaté. Napětí předcházelo i dnešní svatbě. Na Malika totiž podala rodina jeho bývalé manželky Aješi trestní oznámení. V minulém týdnu však byl pár oficiálně rozveden.

Malik je jedním z nejlepších světových hráčů kriketu, Mirzaová je první indickou tenistkou, která vyhrála turnaj WTA. Na světovém žebříčku je na 89. místě.

pva, ČTK

Komentáře

9
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Co to žvatláš za nesmysli tipu co to může vyvolat? třetí světovou ? bože můj to jsou nesmysli všeho druhu jak takové lidi můžou vůbec pustit ven natož k PC.
Reagovat
smazaný uživatel
Slovo projevu a demokracie tobě asi moc neříká jsi asi správný komunista.
Reagovat
smazaný uživatel
Ostře sledovaná svatba? a nato přišel zas kdo za pablba . To bylo všude ta Ostře sledovaná svatba celá česká a slovenská republika to sledovala i ze Santou Klausem a Pnděrem Paroubkem na hradě a dohromady jsme se všichni kochali v přímém přenosu jak ta ostře sledovaná svatba asi dopadne !
Reagovat
smazaný uživatel
LIRA? Jso zdravý??? Tohle je jedna z nejsledovanějších svateb letošního rku, zcela bez diskuze...Asi nevíš, jak jsou na tom Indie a Pákistán se sousedskými vztahy, co?:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Hele mě je náká Indie a Pákistán u prdele zaostalé země mě nezajímají . To může napsat rovnou co se děje v Iráku a jaké tenisové talenty se tam skrývají !
Reagovat
smazaný uživatel
si vůl! asi nevíš co to může vyvolat?! nee, máš v hlavě nejspíš vypatláno jak tak koukám! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že teďka mluvíš o panu LIROVI...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
samozřejmě! :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist