Ningbo přišlo o favoritky. Zdravotní potíže do hry nepustí Paoliniovou ani Navarrovou

14. 10., 15:07
Aktuality 3
Turnaj WTA 500 v čínském Ningbu se uskuteční bez nasazené jedničky Italky Jasmine Paoliniové a trojky Američanky Emmy Navarrové. Světová šestka Paoliniová se odhlásila kvůli zranění levé nohy, osmá hráčka žebříčku WTA Navarrová odstoupila vinou nemoci. Organizátoři o tom informovali na sociální síti X.
Profily hráčů
Jasmine Paoliniová (© ČTK / imago sportfotodienst / IMAGO)

Finalistka letošního Roland Garros a Wimbledonu Paoliniová hrála naposledy ve Wuhanu, kde minulý týden nestačila ve čtvrtfinále na domácí Číňanku Qinwen Zheng. Semifinalistka letošního US Open Navarrová ve Wuhanu podlehla ve 2. kole Polce Magdaleně Frechové.

Z českých tenistek zasáhnou do turnaje v Ningbu Karolína Muchová, Kateřina Siniaková a Barbora Krejčíková, jež má na úvod jako nasazená čtyřka volný los.

Muchová narazí v 1. kole na Australanku Oliviu Gadeckiovou a v případě výhry vyzve domácí světovou sedmičku Qinwen Zheng, kterou porazila před dvěma týdny v semifinále tisícovky v Pekingu. Siniaková se utká s Polkou Magdou Linetteovou, ve druhém kole už na vítězku čeká Ruska Darja Kasatkinová.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
tommr
Pro Katku Siniakovou je to změna k horšímu. Kdyby se jí podařilo přejít přes Linette tak ve druhém kole narazí na Kasatkinu což je specialistka na pětistovky bojující o místo náhradnice na TM ...
Pro Báru Krejčíkovou a Karolínu Muchovou se nic nemění ...
Reagovat
1semi1
Zheng hraje až ve středu... Nejspíš se ještě odhlásí
Reagovat
tommr
tomu moc nevěřím. Podle mě si bude chtít prodloužit úspěšnou čínskou túru a hlavně se chystá na odvetu za Peking s Karolínou ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist