Návrat Heninové? Dobrá zpráva pro Belgii, říká Clijstersová

23. 9. 2009, 15:21
Aktuality 9
Z Belgie se znovu stává ženská tenisová velmoc. Po Kim Clijstersové včera ohlásila návrat k tenisu i Justine Heninová. Je to dobrá zpráva pro ženský tenis a pro Belgii, komentovala rozhodnutí své krajanky Clijstersová.
Profily hráčů
Obě Belgičanky v době svých "prvních" kariér

Belgičanka, která se sama letos na kurtech objevila po více než dvouleté pauze, a přesto dokázala vyhrát US Open, označila návrat bývalé světové jedničky za brilantní.

"Myslím, že návrat Justine je pro ženský tenis skvělou zprávou a ještě lepší pro Belgii," napsala šestadvacetiletá Clijstersová na svých stránkách. "Justine v minulosti tvrdě dřela, aby během své první kariéry dosáhla ohromných úspěchů. Pro tenis je prostě brilantní, že je zpátky," dodala.

Heninovou, která s tenisem skončila před 16 měsíci, k návratu inspirovala právě Clijstersová. Ta se po více než dvouleté pauze, během které porodila dceru, vrátila na kurty a hned na svém třetím turnaji, jímž byl poslední grandslam sezony US Open, získala titul.

Motivací Heninové pro návrat je především vítězství ve Wimbledonu, který jí jako jediný grandslam chybí ve sbírce. "Je to můj sen. Budu dřít, abych ho získala. To je mojí prioritou," řekla sedminásobná grandslamová vítězka Heninová.

Sedmadvacetiletá Belgičanka by se měla na kurtech poprvé objevit na začátku příští sezony v Austrálii.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

9
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
prchlik.petr: hele ty komediante hlavně si přečti pořádně co jsem napsal a možná imbecil jsi ty ale o tom zatím nevíš !!! bral jsem to z jiného pohledu bo kdyby byla amatérka tak nemá vyděláno přes 20mega že? ale to ty nepochopíš , jen jsem chtěl říct že ten ženský tenis je na amaterske úrovni celkově a Kim to jen potvrdila a věřím že to potvrdí i Justina, a to co Serena posedni dobou předvádí za hru tak to se ani hrou nedá nazvat když jí ještě k tomu porazí hráčka která 2roky nehrál tenis a vyhraje US open , Kim jen předvedla že ty hráčky z první desítky jsou obyčejné nuly nic víc , kdyby aspon Serena držela hubu a nevyskakovaly na hráčky že ta ne ní pravou jedničkou jen ona je pravá a pak přišla Kim a ukázaly všem kdo je pravá světová jednička a kdo odpad tak si tady nevyskakuj ty chytráku a věřím tomu že v mužském tenisu by se to v životě nesálo aby hráč co dva roky nehrál profi tenis a přišel by a vypraskal by všechny hráče ze světové desítky !!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak,máš naprostou pravdu.Kdyby se rozdávali body za kvalitní komentáře tak ho máš u mě ;)
Reagovat
smazaný uživatel
co máte vy dva šulini proti Justine? to je jen super že se vrátí bo byla jednou z nejlepší tenistek a chce ukázat jak se doopravdy hraje zas tenis bo jak viděla ty ztroskotanky co předvádějí tenis SAFINA WILLIAMSKY A SPOL. na amatérské úrovni a říkají si profesionálky,tak z toho musela blít tak se rozhodla že jím ukáže jak se hraje profi tenis!!!!A VĚŘÍM ŽE JÍM TO JUSTINA PŘEDVEDE !!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jestli podle tebe je SERENA WILLIAMS AMATERKA... tak ty ses nejwetsi imbecil.. akorat ze Serena ma swou karieru trosku jinaci nez ostatni tenistky... pro ni je dulezity hrat jen 4 turnaje za rok... a to grandslamy... a JUSTINE BYLA DOBROU HRACKOU TO NEPOPIRAM ALE NEMUSELA MEKTAT NESMYSLI O TOM JAK UZ TENIS NECHCE W ZIWOTE WIDET!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Kvalitní komentář.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebrat vážně. To jsou jenom naučené fráze pro média. Mohla snad napsat, že návrat velké konkurentky, navíc z nenáviděné francouzské části Belgie, je špatná zpráva? Nemohla.
Reagovat
smazaný uživatel
taky si myslím... možná pro fed cup je to dobrý ale jinak nee..
Reagovat
smazaný uživatel
Oni ti Belgičané a Belgičané fandí spolu snad jen fotbalové reprezentaci. Ve skutečnosti to jsou dva samostatné státy s formálním společným parlamentem a králem, jinak všechny instituce tam mají dvakrát! Sranda stát.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist