Nastávající světová pětka Berdych statečně bojoval, skvělého Nadala ale opět neporazil

17. 8. 2013, 22:07
Aktuality 381
ATP CINCINNATI - Ani čtvrté letošní semifinále na turnaji Masters 1000 Tomáš Berdych v první finále neproměnil a už potřetí se o to postaral stejný soupeř. V Cincinnati český tenista sice s výborně hrajícím Rafaelem Nadalem držel krok, klíčové výměny ale patřily Španělovi, který tak vyhrál už 14. vzájemné utkání v řadě. I přesto se Berdych v novém vydání žebříčku objeví poprvé na 5. místě, neboť John Isner vyřadil Argentince Del Potra.
Tomáš Berdych

Den po výhře nad Andym Murraym nastoupil Tomáš Berdych proti Rafaelu Nadalovi, kterého porazil naposledy před sedmi lety. Od té doby prohrál 13 vzájemných duelů v řadě a získal v nich pouhé tři sety.

Ani v Cincinnati český tenista černou šňůru ukončit nedokázal. Se španělským sokem držel prakticky celé utkání krok, jenže Nadal byl lepší v delších výměnách, lépe zvládal klíčové okamžiky a po 2 hodinách a 6 minutách zvítězil 7-5 7-6. V celkové bilanci tak vede rodák z Malorky už 15-3.

V prvním setu nebyl v prvních deseti gamech k vidění žádný brejkbol. Až za stavu 5-5 udeřil Nadal, který hned první příležitost proměnil a v následné hře dějství, v němž na servisu ztratil jen čtyři míčky, ukončil.

Rafael NadalNadal hrál do stavu 7-5 a 2-3 téměř se strojovou přesností, vítěznými údery vracel Berdychovi útočné míče a především servis byl jeho silnou zbraní. V nastaveném tempu ale celý zápas nevydržel, přeci jen se nevyhnul chvilkovému výpadku.

V šesté hře druhé sady několika chybami nabídl Berdychovi první brejkboly, a byť český tenista druhou možnost využil, brejk nepotvrdil a z náskoku se tak dlouho neradoval. Španěl měl i v osmém gamu problémy při servisu, když i vinou dvojchyb daroval další čtyři brejkboly, situaci však tentokrát ustál a vrátil se ke své skvělé hře. I když se Berdych snažil a hrál velmi dobrý tenis, opírat se mohl jen o první servis. Po druhém se Nadal dostával do delších výměn, v nichž byl lepší, a v tie-breaku tak rozhodl o svém postupu.

"Rafa hraje fakt hodně rychle. Vypadá to, jako by na Mallorce měli mnohem vyšší povolenou rychlost než jinde ve světě," komentoval Berdych soupeřův výkon na facebooku.

Sedmadvacetiletý Berdych tak letos ani čtvrté semifinále na turnaj Masters 1000 nedokázal proměnit ve finále. Do něj se během kariéry dokázal dostat zatím jen třikrát - naposledy loni v Madridu, titul slavil pouze v roce 2005 v Paříži.

Už na začátku dnešního semifinále měl nejlepší český tenista jistotu, že se v pondělí stane poprvé světovou pětkou. Na 5. místě vystřídá Rogera Federera. Formu před US Open by měl doladit příští týden ve Winston-Salemu, kde má jako nasazená jednička zaútočit na první letošní titul. Loni tam po neproměnění mečbolu prohrál finále s Isnerem.

"Čekal jsem na to dlouho a konečně se to povedlo," řekl k novému umístění v žebříčku český tenista. "Mám opravdu velkou radost, protože jsem o postup usiloval asi dva roky a ne jen pár týdnů. Splnil jsem si další cíl a dodalo mi to síly k dalšímu posunu," uvedl Berdych na webu ATP. "Pětka ve škole byla ostuda. Dnes je to pro mně obrovská radost," konstatoval.

Sedmadvacetiletý Nadal v Cincinnati postoupil do finále poprvé a potvrzuje tím skvělou sezonu. Letos startuje na 12. turnaji a už pojedenácté se prodral až do finále. Získat v něm může již 9. titul a 5. z podniků série Masters 1000, čímž by vyrovnal dva roky starý Djokovičův rekord. Na betonu letos vyhrál všech 14 utkání.

Celkově bude vítěz 58 turnajů ATP Nadal usilovat o 26. trofej z turnajů Masters, přitom už nyní je se svou sbírkou nejúspěšnějším v historii. Pokud v Ohiu uspěje, posune se ve světovém žebříčku na 2. místo a znovu tak výrazně posílí své šance zakončit sezonu jako světová jednička.

John IsnerV nedělním finále se Nadal utká s domácím Johnem Isnerem, s nímž sice vyhrál všechny tří vzájemné duely, v tom posledním na French Open v roce 2011 ale musel o výhru bojovat v pěti setech. 208 centimetrů vysoký Američan v dnešním prvním semifinále vyřadil Juana Martína Del Potra, proti kterému odvrátil mečbol.

Del Potro dnes vedl nad domácím tenistou 7-6 a 5-3 a šel podávat na vítězství. Do té doby nečelil brejkbolu, jenže vypracovaný mečbol nevyužil a téměř vyhrané utkání mu proteklo mezi strunami. Isner měl sice v tie-breaku problém dějství ukončit, další mečbol však Argentinci nenabídl, svůj pátý setbol proměnil a Jihoameričana to zlomilo. Osmadvacetiletý Američan v úvodu rozhodujícího dějství získal tři gamy v řadě a náskok už nepustil.



Isner tak po 2 hodinách a 50 minutách zvítězil i díky 23 esům 6-7 7-6 6-3 a v pátém vzájemném střetnutí si připsal první Argentincův skalp, když mu oplatil dva týdny starou porážku z finále ve Washingtonu.

Nenasazený Isner, který ve čtvrtfinále vyřadil světovou jedničku Novaka Djokoviče, postoupil do finále turnaje Masters 1000 podruhé v kariéře. Loni rovněž na domácí půdě v Indian Wells neuspěl v boji o titul proti Federerovi.

- ATP MASTERS 1000 CINCINNATI -
(Spojené státy / Ohio, tv. povrch, 3.729.155 dolarů)
sobotní výsledky (17. 08. 2013)

Dvouhra - semifinále:
Nadal (4-Šp.) - Berdych (6-ČR) 7-5 7-6(4)
Isner (USA) - Del Potro (7-Arg.) 6-7(5) 7-6(9) 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

381
Přidat komentář
smazaný uživatel
Gratulaci vítězi, zasloužené vítěsztví bezpochyby. John zaslouží velké uznání, držel statečně, v prvním tiebreaku měl i šanci, měl taky šanci na returnu, kdežto Nadal ne, ale ukázala se velikost (ne výška) hráčů a celková kvalita. Může být ale John na sebe náležitě hrdý, opět jednou ukázal tenisovému světu, čeho je schopen a vysmál se všem posměváčkům rovnou do ksichtu.

Nadal pokračuje ve famózní jíždě, jak už jsem psal ráno, ani omylem jsem nečekal, že vyhraej alespoň jeden z těchhle Masters, natož oba a ještě vůbec poprvé Cincinnati. I když v Montrealu mi přišel o něco lepší, tak hraje skvěle a zaslouženě vítězí. Uvidíme, co ukáže na tom nejdůležitější turnaji americké série, tam by se mělo oddělit zrno od plev, uvidíme, kdo bude na GS nejúspěšnější, první tři hráči mají po jednom titulu a nečekám, že by někdo jiný krom těchhle tří moh vyhrát.

Já osobně za sebe doufám, že Andymu ty výpadky jen pomůžou v pořádném tréninku a koncentraci, loni měl taky oba turnaje slabé a pak vyhrál US Open, takže uvidíme. Navíc musí máknout a budem muset po cestě za titulem vyřadit oba dva velikány, což je docela výzva, na kterou se i já osobně těším. Snad bude teda přání vyslyšeno a neusne po Wimbledonu na vavřínech. Každopádně nebude troufalé, když napíšu, že to bude docela řežba na US Open. První tři hráči, Roger zpátky konkurenceschopný, Del Potro a Berdych budou taky zlobit.
Reagovat
smazaný uživatel
Pekne napísané..

Triumf na tomto povrchu som tiež nečakal a len dokazuje, že Rafa je už schopný triumfovať na akomkolvek harde..
Reagovat
smazaný uživatel
Sláva viťazom, česť porazenému..Prehrať bez jedinej breakballovej šance súpera a v dvoch TB je Isnerov pech a zároveň dokaz obrovskej psychickej odolnosti Nadala, zaslúžený víťaz, krásny rok Rafaela Nadala pokračuje..
Reagovat
smazaný uživatel
Ešte dodám, že Isnera si na USO rozhodne neprajem v Rafovej štvrtinke, a tuším že Noleho fanúšikovia sú na tom rovnako :)
Reagovat
smazaný uživatel
John zahrál výborně, rozhodně gratulace. Nadal ... nemá cenu komentovat, pouze s otevřenou pusou koukat, jak stoupá tam, kam patří !
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Wimbledon nezvládl, jak je to možné :-(
Reagovat
smazaný uživatel
tak lebo mu to nevyslo teraz by Darcisa dal i s nohou
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě mu to i docela pomohlo, odpočinul si, hrál toho opravdu hodně. Jeden výpadek za sezonu není ostuda, taky to je jenom člověk :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Andy pa pa pa trochu klesnes
:DDD
Reagovat
kada.tom
Letošní rok je ve znamení dvou mužů: padající Federera a famózního Nadala ... všichni ostatní jsou mezi nimi.... VAMOS
Reagovat
MarcelPersch
Isner dneska fakt perfektne podaval. Ale Vamos!!!
Reagovat
MarcelPersch
Pred Montrealem by me ani nenapadlo, ze Rafa vyhraje Cincy drive nez Novak. Ted jeste vamos Sereno! Vypada to na double. Treba prijde triple na US OPEN.
Reagovat
Amputace
VAMOOOOOS!!! Nádhera.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa nemal ani jeden breakball
a aj tak vyhral
to je psychika a odolnost
Reagovat
Mayo
vamos RAFA to prekliatie tohto turnaja zlomil :) ináč Izzy pekný turnaj, vyrovnaný zápas
Reagovat
smazaný uživatel
nemam slov Rafa je teraz 1
Reagovat
smazaný uživatel
dnes vyhrál konečně tenis. Bohu díky za Rafu!!
Reagovat
Mayo
fúúúha ... Isnera ťažko zlomiť na servise, čiže dúfam v tajbrejk aj v druhom sete a snáď dopadne fajn
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa-mentálny titán..

Koncentrovať sa v TB proti Isnerovi na vlastný servis nie jednoduché, je to niečo ako penaltový roztrel..Ak jednu svoju nepremeníš, je velká pravdepodobnosť, že to Isner dopodáva..
Reagovat
MarcelPersch
Jeste ze tak, ted to zlomit treba uz pred tiebreakem.
Reagovat
smazaný uživatel
Yeees

Vamos to bol kamen zo srdca
balvan
Reagovat
smazaný uživatel
Zatial veľmi pohladný zápas, Isner má formu, no dnes hrá až nad očakávania dobre, neprejavuje známky únavy, velmi solídne bráni, z FH výborne útočí a na servise napriek Rafovmu dobrému returnu hrá najlepší zápas na turnaji..Vyzerá to tak, že Tiebreak prvého setu je nezvratnou záležitosťou..
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal to dal pekne na zhodu ale s tym tazko daco robit ked vzdy eso eso eso
Reagovat
Alexandria
Ahoj!Fandim Rafovi,kazdopadne je lepsi tennista nez Isner,i ked momentalne Isner ma velku podporu domaceho publika-to je dolezite,kazdopadne Rafa Nadal by mal ukazat,ze ho nic nerozhodi,on ma vysoke dispozicie,FANDIM RAFOVI!
Reagovat
Vojtiik
no to je taky prispevek na nastenku tyjo:d
Reagovat
gigin
Ještě zapomněla dodat, že žije v Izraeli, je v duševní pohodě, studuje a tenis hrá iba rekreačně...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Izzy nie že má potrebné dve tretiny prvých servisov, on má zatial 90%..:)..

To mu nemoze vydrzat..Dúfam :)
Reagovat
smazaný uživatel
ked mu to takto pojde tak sa s tym asi nic neda roibt

ale to mu nevidrzi
Reagovat
letityfanousek
vypráskej mu kožich, máš na to.
Reagovat
smazaný uživatel
Promin, ale to snad nemyslíš vážně. Upozorňuju, že Nadala nemusim a Isnerovi bych to i přál, ale pochybuju, že uhraje víc jak 6 gamů. Jedinej kdo na Nadala uměl byl Djoki, když měl tu těžko uvěřitelnou formu. Teď si myslím nikdo nepochybuje o tom, kdo bude světová jednička na hodně dlouho...
Reagovat
r176
J.Hájek vyhrál Meerbusch challenger!!sice divný zápas plný prohraných servisů ale na to se historie ptát nebude :-)
Reagovat
Elrondin
Připojuji se s gratulací k titulu Honzovi a také Katce Siniakové, škoda jen, že to nedotáhla také Martina Kubičíková v Bosně.
Reagovat
facom
Ty jedna b.bko jakým právem tady napadáš lidi za to,že napíšou svůj názor a že jsou tady?! A nereaguj na mě jo? Je to pod moji úrověň.
Reagovat
smazaný uživatel
Že někoho Toma nemusí, prosím, ale už je to docela omleté, že je arogantní atd. To není pravda, Tomáš je introvert, který nedělá šašky, opičky, nedává najevo své emoce a že se občas dohaduje? Proč ne, když se mu něco nelíbí, na to má právo snad každej.. někdo preferuje rozbíjení raket, nadávání rozhodčímu jako důstojnej projev emocí na kurtu, tak co se Tomovi vyčítá? A pověst si my Češi děláme sami, ta se určitě nebude odvíjet od momentálně nejúspěšnějšího českého tenisty. A co zažil Djok ve Španělsku od publika? Takže to jsou pro mě jen kecy těch, kteří Tomáše nemají rádi.

Lunej tak větší nesmysl, už jsem dlouho nečet. Ty se pouze snažíš zamaskovat Berdychovu na první pohled zjevnou aroganci, za to že je introvert, no nevím introvert je člověk který nerad předvadí a je tichý a plachý, ale to teda Berdych rozhodně není, nevyhýbá se společenským akcím apod.,introvert vypadá jinak.

No a pokud ti jeho projev třeba přímo na kurtu nepříjde arogantní, tak v tom případě nejsi vůbec schopná posoudit lidské vlastnosti. Zeptej se na to nějakého v oboru vzdělaného člověka a ten ti potvrdí, že Berdych je teda solidně namyšlený.
Reagovat
smazaný uživatel
No a úplně nejvíc mě dostalo, když byla nějaká debata a reportér se zeptal Berdycha kdo má podle něj nejlepší forhend na okruhu a Berdych odpověděl "me" tedy já..., to je neskutečná samolibost a arogance, to prostě nemá obdoby.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale on ma jeden z nejlepsich forhandu minimalne, tak proc by to nemohl rict? Kdyby se Isnera zeptali jestli by chtel podani nekoho jinyho myslis ze by si ho chtel zmenit? Ktomu ostatnimu - to ani nebudu komentovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si stejný jako Lunej, vždycky všechno překroutíš, Berdych nemá nejlepší forhend na okruhu, to co řekl je pohrdání uměním Rogera Federera , Rafaela Nadala a dalších.

Názory vás dvou jsou zaujaté a neobjektivní.
Reagovat
smazaný uživatel
Debata mezi námi je naprosto zbytečná a o ničem, mě nepřesvědčíš, já tebe taky ne, ani to nemám v úmyslu, takže tady zbytečně nebudeme ostatní zahlcovat zbytečnými komenty ne? Ty ho nemáš rád, já jo, tím bych to uzavřela.
Reagovat
rib
I ty jeden moralisto, tak se postav před zrcadlo a řekni tam vše, cos tu o kom prohlásil. A pak zkoumej, co se s tebou bude dít. Hezký večer sám se sebou :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dost mi ten zapas pripadal jako kopie jejich letosniho zapasu z IW. Jak Tom tak Rafa se snazili hrat utocny tenis a po vetsinu casu si drzeli sva podani celkem v pohode (az na 3 breaky a par dlouhych gamu pres shody). Tom to mel jeste o neco tezsi, ze mu po vetsinu zapasu nesel tak prvni servis jako Rafovi. Rafovi pak prvni podani trochu odeslo ve druhem setu. Jinak napinavy zapas, ktery rozhodlo opet :-( par chyb v dulezitych momentech od Toma. V prvnim setu spatny volej na siti na break Rafy a ve druhem dvojchyba v tiebreaku na 2:3.

Gratulka Rafovi k finale a Tomovi k ctvrtemu letosnimu SF na Masters (zatim nejlepsi rok co se tyce Masters pro Toma) a hlavne k patemu mistu ATP zebricku :-) Poprve v jeho kariere.
Reagovat
petrulinka
Hele, pokud vím, tak tě tady kvůli těm tvým vulgárnostem zablokovali, ale ty si nedáš pokoj, změníš si nick a lezeš sem znovu. Pokud nenecháš těch nechutností, zablokují tě zase. Raději zmizni dobrovolně, stejně tady na tebe není někdo zvědavý.
Reagovat
facom
Ten flink to zas uplně projel..no ani se nedivím,když hrál amatér s profesionálem :D Berdych+Kvitová by měli hrát uplně jinou ligu :D :D :))
Reagovat
petrulinka
A ty by sis měl zajít na nějaké specializované pracovitě v psychiatrické léčebně, anebo ještě lépe, sem raději vůbec nelez, protože takových inteligentů, kteří v životě nic nedokázali, se sem snaží lézt hodně. Měli byste si udělat svůj klub.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevzrušuj se, to nemá cenu, šetři si dech na lepší činnosti než reagovat na některé borce :)))) Zítra má hrát Petra, pokud jsem dobře četla, tak naber hodně psychických sil :))
Reagovat
petrulinka
Já jsem se tady teď pár dní nedostala, jelikož mi nefungovalo připojení na internet a musím říct, že se nestačím divit, co se tady vyrojily za individua. Jako tolik nenávisti a vulgárností se jen ta nevidí. Takoví lidé musí mít strašně smutný a těžký život, jinak to nevidím. Už jsem si kolikrát říkala, že nebudu reagovat, ale když to čtu, tak mi to nedá a zareaguju. No a co se týká Petry, tak si tenis asi nechám tento týden ujít, podívám se až po zápase na výsledek. Má prvním kole Ursulu, nebude to určo nic lehkého.
Reagovat
smazaný uživatel
Na dnešní finále se fakt neskutečně těším, ačkoliv nedávám Johnovi moc velké šance. Ale už jen jeho účast tam je fantazie, pro něj velká odměna zahrát si s hráčem, který je momentálně v nejlepší formě ze všech. Je to velká výzva, bude potřebovat první servis ješět víc, než kdy jindy. Alespoň nad 60% nebo ještě lépe okolo 70%. Přesto bych řekl, že si to Rafa pohlídá ve 2 (jeden TB) a zaslouženě předběhne Andyho v žebříčku.

Narozdíl od něj hraje i jinde než na grandslamech, a ačkoliv jsem ho po Wimbledonu podceňoval, protože hrál skoro všechno na antuce, tak ukázal, že potrénoval a už jen fakt, že je ve finále v Cincinnati poprvé, navíc po tom, co vyhrál v Kanadě, ukazuje, jak skvělou formu má. Pro Andyho aspoň trošku budíček a jenom mu prospěje, když nebude spoléhat v New Yorku na los, takhle bude muset jednoho z prvních dvou v semifinále porazit.
Reagovat
dadaft
souhlas. Nadal i Isner jsou ve formě.
měla by to být paráda.
Reagovat
dadaft
a souhlas i s Andym a Novakem - Nadal ve formě je VELKÝ problém - on se nikdy psychicky nerozloží, tím méně třeba ve finále grandslamu, jediná cesta je hrát lepší tenis než on, a to momentálně ............. no comment. ))
letošní US Open ¨bude velkolepé, cítím to v kostech.
Reagovat
Fandina
Byl to hezký zápas. Super tenis, Tom výborně, Rafa úžasně. Gratulka Rafovi k formě a Tomovi k semifinále!
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem to tu psal kdysi tady je spousta magoru,kteří furt neustále budou do Tomáše rejpat že nic nedokázal atd. kdyby nic nedokázal tak by nebyl aktuálně 5 hráč světa je pravda že nevyhrál GS ale prosad te se proti takové konkurenci.Jak říkám podle mého názoru je Tomáš skvělý tenista a nebýt nadalu,djokeru,federeru tak by byl ještě mnohem víš stejně jako delpo to jsou 2 nejlepší tenisti po těch čtyřce nadal,djokovic,Murray,federer
Reagovat
deLaFere
Tomáš hrál včera vynikající tenis. Nadal hvězdný. To je vystihující pro celý zápas. Ve většině minulých zápasů proti Novakovi nebo Nadalovi selhával Tomášovi první servis a výkon byl většinou takový odevzdaný. Včera hrál Tomáš výborně, výborně servíroval, byla tam spousta světových úderů, byl perfektně koncentrovaný a odehrál podle mého názoru zápas na hranici svých možností. To co tam předvedl Nadal je, jak to říct, úžasné a nechutné zároveň. V současnosti se proti němu nedá hrát. Dobře si pamatuji na ty takové vítězné Samprasovi údery z nouze, byly fantastické a soupeře doslova drtily. Nadal je hraje s takovou samozřejmostí, že Peta jasně překonává i v této jeho nejsilnější zbrani. Rafa je neuvěřitelně koncentrovaný a v současnosti nemá slabinu. Také jsem ho při jeho zranění trochu odepisoval, ale to co předvádí teď je prostě strojový tenis, žádná chyba ho nerozhodí, strašně špatně se proti němu hraje. Tomáš dělal co mohl, zaslouží si absolutorium, ale Rafa je prostě dneska pro kohokoli jiná liga. A ještě pro ty hlupáky co neustále a neurvale kritizují Berdycha. Táhněte ke všem čertům, nic jste nedokázali, vůbec nic o Berdychovi nevíte, nechápete co je to tenis, že jedna věc je chování při koncentraci na kurtu a druhá mimo něj. Viděl jsem ho u Krause, byl velmi sympatický a příjemný. Vždycky poctivě reprezentoval, je nechutný jak útočíte na českého reprezentanta a je mi z toho na blití. lidi jako vy jsou ostuda tohoto národa a bohužel přibýváte jako houby po dešti. Jděte si léčit svoje mindráky někam jinam!!!
Reagovat
Jan
Souhlasím. Nesnáším, jak někdo tak trvale útočí proti Berdychovi. I když může být povýšený (to nevím, na kurtu na mně tak nepůsobí) nebo se stýkat jen s top smetánkou, přece jen nás skvěle reprezentuje a nejen v DC. Např. američtí fanoušci určitě tak nenadávají na Isnera apod. Proč by to dělali. Každý národ podporuje své tenisty. Hlupáky, kteří činí opak nechápu.
Reagovat
smazaný uživatel
Já mu i přeji, ale chápu i ty, kteří jej moc nemusí. Neměli by to teda ventilovat vulgárními ataky, ale nevím jakou reprezentaci myslíš. Jestli si o Češích dělají cizinci úsudek podle Berdycha tak jsme na tom hodně zle. V zahraničí jej má ráda hrstka lidí, zato je zástup těch, kteří jej nemohou vystát a dávají mu posměšné přezdívky.
Trochu mu teď zlepšila image Ester ale i tak působí takovým neuspořádaným dojmem. Je to škoda, jeho potenciál jakožto nyní 5. hráče světa je obrovský a mohl by přivést mladé kluky na kurty, ale já nevím, není náhoda, že nás mnoho Čechů zde fandí Fedexovi, Rafovi apod. Kdyby byl Berdych osobnost tak by to bylo zřejmě jinak.
Reagovat
Fandina
Nerozumím lidem, kteří napíší, že kdyby se mělo posuzovat podle Berdycha, tak jsme na tom ve světě zle. Absolutní nesmysl. Kdyby byl Berdych zloděj a vrah, tak ano. Ale úspěšný tenista, čestý pátý na světě?
Reagovat
smazaný uživatel
Že někoho Toma nemusí, prosím, ale už je to docela omleté, že je arogantní atd. To není pravda, Tomáš je introvert, který nedělá šašky, opičky, nedává najevo své emoce a že se občas dohaduje? Proč ne, když se mu něco nelíbí, na to má právo snad každej.. někdo preferuje rozbíjení raket, nadávání rozhodčímu jako důstojnej projev emocí na kurtu, tak co se Tomovi vyčítá? A pověst si my Češi děláme sami, ta se určitě nebude odvíjet od momentálně nejúspěšnějšího českého tenisty. A co zažil Djok ve Španělsku od publika? Takže to jsou pro mě jen kecy těch, kteří Tomáše nemají rádi.
Reagovat
Jan
Na mě Berdych nepůsobí ničím urážlivě, vidím ho jako naprosto normálního tenistu, nevím, kdo na něho co má. Vyjmenujte mi jeho nedostatky ať se poučím. Přijde mi to jako smyšlená nenávist, ale proč ? Když se podíváte na fotky nahoře, tak Isner nebo i Nadal se šklebí ještě víc než Tom. Když si někdo něco na Toma vymýšlí.
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba Féďa, dávaný jako vzor gentlemana, je mnohem studenější, nedokáže ocenit soupeřovu hru, když prohraje, má taky nesportovní úlety jako napálení soupeře míčkem, tak nevím, o jaké aroganci se pořád u Toma mluví. Já třeba nemám ráda Rafu a nikdy nebudu, ale nemám potřebu to tady pořád prezentovat, jako někteří svoje antipatie vůči Tomovi. Tak znáš to, kdo chce psa bít, vždycky si hůl najde :))
Reagovat
Jan
Nadal mi nevadí, je mi sympatický, v podstatě i Federer i když asi má některé věci při hodnocení po prohraném zápase, ale neřeším to, kdo nemá nějaké zvláštnosti, Djokovič je v pohodě, jediný kdo je mi trochu nesympatický je Murray, ale taky to celkem neřeším.
Tom je náš jediný a dlouholetý hráč v top 10 resp. top 6 a měli bychom si toho vážit. Kolik národů má hráče v top 6 (top 5) ? Ti co Tomovi nadávají si asi myslí že hodně, že takových tenistů máme mraky, když můžou Toma stále shazovat. Netvrdím, kdyby na Tomovi opravdu něco špatného bylo, tak bych ho za "zásluhy" rozhodně nechválil, ale nic takového na něm nevidím. Až Tom skončí, kdoví kolik let po něm může zůstat díra a nikoho nebudeme mít dlouho v top 10. Jsem zvědavý, koho si zdejší tlučhubové vezmou na mušku pak. Až bude semifinále DC v Praze, které je také hlavní Tomovou zásluhou, tak ti tlučhubové tam nalezou a budou mu nadávat ? Můžou být rádi, že můžou doma vidět tenisovou špičku a to jen díky Tomovi a spol.
Reagovat
Reti64
Gratuluju vítězce k prvnímu finále v Cincinnati:-) Podání bylo pro obě hráčky tentokrát spíše nevýhodou...Byl to docela dramatický zápas s mnohými zajímavými momenty. Jelena je po tomto semifinále v žebříčku už na 11.místě:-)
W/UE: 1.set Vika 4/20 - Jelena 9/16
Celý zápas Vika 23/48 - Jelena 21/49.
Reagovat
dadaft
no jo, dost chyb.

začínám to s USO vidět celkem jasně:
Rafael Nadal
Agnieszka Radwanska.
:))
Reagovat
Reti64
To je tvé zbožné přání? No, nebudu ti brát iluze:-)) A vůbec, co Jamie?? Jen počkej, jak to tam vybouchá:-)
Reagovat
Frick
No budu přát jí. Tu Vaňkovou ani neznám (nějaká přízeň s Vaňkem?). Pokud by Katka vyhrála, tak by se měla přiblížit k TOP 250...

Možná tyhle ITF 25k jsou pro ní optimum. Udrží si zápasový tempo, pár korunek tam už je taky, bodíky taky v poho...

A příští rok se uvidí...
Reagovat
Frick
No a že mám rád ty spekulace.

31.12.2014

Jirka Veselý No. 30
Kataka Siniaková No. 99
Reagovat
Frick
Fajne. Bylo by úžasný, kdyby Tom navázal na Petra, Janu a Petru, ale to by asi musel bejt lazaret jak cyp... (což by byla podmínka nutná, nikoliv však dostačující)...
Reagovat
Reti64
Krása Jeleno, nádhera, první set 6:4!:-) IDEMO!!!!!
Reagovat
Rafaeoli25
Jinak krom Rafy velká gratulace i Johnymu, jednomu z největších sympaťáků na okruhu..je fajn mít dva ze tří největších oblíbenců ve finále :-). John si za to jak na sobě neustále maká další velké finále zasloužil jako málokdo. Když si vzpomenu, že před šesti lety to byl hráč, co uměl jen podávat a byl za to právem vysmívaný, tak je ten pokrok neuvěřitelný, Že bude jednou porážet nejlepší si tehdy myslel asi jen nenapravitelný fantasta..ne, on se vzepřel posměchu i fyzickému handicapu a druhým Karlovičem nezůstal, dnes už zvládá výměny i nad 20 úderů, to je prostě fantazie, zaslouží si obrovský obdiv. Vše podtrhuje tím, že je to pokorný fajn kluk, ač Američan, má naprosto neamerické chování, tedy žádné nechutné, bezmezné sebevědomí a nafoukanost..
Reagovat
smazaný uživatel
tady ti musím trošku oponovat. Američani nemají v současnosti přiliš top hráčů, takže se to mi těžko hodnotí, jací jsou. Ale např takový Querrey mi rozhodně jako nafoukaný rozhodně nepřijde. Mladé hráče jako Harrison, Sock nebo Kudla ještě nějak neznám. Ale když se člověk podívá na americké hráčky.. Stephens, Hampton, Lepchenko, Keys, Mattek, Davis, McHale, King, Vandeweghe a třeba i sestry Williams. Tyhle hráčky sou všechno, jenom né arogantní, nafoukané pipky. Pokora je společná vlastnost většiny amerických hráčů/hráček. Až mi to přijde trošku divné.
Reagovat
Reti64
Gratulace Sereně. Nalinka bojovala, ale těch chyb bylo přece jen příliš.
W/UE: Serena 16/30 - Nalinka 12/35.
Reagovat
MarcelPersch
Gratulace Sereno, dobry turnaj Li :)

Stejne jako u Rafy, i kdyz se uplne nedari, Serena dokaze najit cestu k vitezstvi. Doufam v double zitra .
Reagovat
smazaný uživatel
No nic zítra musím k doktorovi, to zase bude... ach jo, doufám, že to dopadne v pohodě a budu moct v klidu sledovat Tomáše Berdycha na US Open...
Reagovat
smazaný uživatel
Co nejdýl, viď ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Na turnajích hraje Berdych pouze za sebe a né za Českou republiku, on se snaží být megahvězdou. 99,5% procent Čechů má Berdych u prd.ele, stýká se jen s vybranou smetánkou. Myslíš, že by tě třeba někam pozval nebo ti koupil auto ? Tak to si hodně naivní, to by si musela být členkou té absolutně nejvyšší společenské třídy...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale to auto by nám koupit mohl :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ty ke smetánce nepatříš, smiř se s tím a už vidím, jak ty bys někomu cizímu kupoval auto, z tebe na dobrota přímo kape....
Reagovat
smazaný uživatel
No už je to , že Berdych bydlí v Monte Carlu a né v Čechách jasně vypovídá o co mu jde...
Reagovat
smazaný uživatel
No a? Má to tak i Azarenková, Ivanovičová a spoustu dalších a odsuzuje je někdo za to? A ty bys to neudělal? Nejdřív by se měl člověk podívat na sebe, než začne pořád plivat špínu na druhý. Ale to je zbytečný koment, dneska máš svůj den, máš plácavou, tak si to užij.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak na altruistu bych ho netipoval to je fakt a v mých očích mu ubírá i to, že svými dary podporuje mafiánskou ODS..
Reagovat
smazaný uživatel
Přece nechceš aby Azarenka bydlela doma v komunistickém Bělorusku, tomu rozumím i já, ale co Berdychovi vadí na České republice to nevím, proč by tady jako nemohl žít, dyť jsme krásná země, ale no holt vysoké daně :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ty už taky nevíš, co meleš. Pár příspěvků pod tímto jsi Čechy hanobil a najednou jsme krásná země. Podle toho, jak se ti to hodí, viď? Ale ano, je to určitě kvůli daním. Ale je jedno, kde bydlí, jde o to, koho reprezentuje. A pokud máš v úmyslu mi opět vpálit, že se zajímá jen o sebe a o zemi a lidi mu nejde, tak nejdřív mrkni na nějaké jeho oficiální fórum a pak teprve komentuj.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč se do sportu tahá politika? Každej si může podporovat koho chce, já tu stranu nesnáším, ale nebudu někoho odsuzovat.. Jágr ji taky sponzoruje a mám kvůli tomu zapomínat, jakej je to skvělej sportovec? Tomáš navíc vždy reprezentoval i v DC na rozdíl od jiných hvězd, za což si ho cením, i když pro mnoho lidí to žádný význam nemá, ale pro mě jo.
Reagovat
smazaný uživatel
Zkritizoval jsem Čechy jako občany, ale česká zem je krásná, máme pěkné památky, pěknou přírodu, ČR je 15.nejnavštěvovanější stát na světě, což je velmi dobré, když na světě je 196 států...
Reagovat
Rafaeoli25
Vysoký daně, to je vtip? U nás je pro nejvyšší přîjmové skupiny daň 15%, naproti tomu v Německu a USA 40, Švédsku 70 a Francii 75. ČR je v podstatě daňový ráj, i když samozřejmě ne takový jako Monaco..
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem nevěděl.
Reagovat
Rafaeoli25
Azarenku s tím Monte Carlem chápu, ani já bych nechtěl žít v tak strašný diktátorský zemi jako je Bělorusko..jinak je to ale jedno polachu, protože co se tenisu týče, tak se vždy daní hned v zemi, kde se daný turnaj hraje, takže trvalý pobyt ať už je kdekoli v tomto nehraje žádnou roli až na jediný turnaj, který se přímo tam odehrává. Takže Monte Carlem se hráči vyšším daním nijak nevyhnou..
Reagovat
smazaný uživatel
Chudáku, jsi nucen žít v krásné zemi jako je ČR s tak strašnými lidmi jako jsou Češi a ty jediný jsi dobrý. Už chápu tvou frustraci.
Reagovat
Mr.Pink
V ČR je to 22 procent. Jinak jsou ta čísla hodně přestřelená :)
Reagovat
Rafaeoli25
Tak oni to zvýšení na 22 schválili? Tak to se omlouvám, to mi uniklo. Stejně je to ale suverénně nejméně..ta čísla přestřelená nejsou, v Německu je poslední pásmo, tedy pro nejbohatší 40%, ve Francii 75 a ve Švédsku to bylo kdysi ještě víc než 70, třeba ABBU danili 95%!
Reagovat
lars
Jak to , ze Ti vcera nevysel typ woz-azar ??
Reagovat
Mr.Pink
V ČR 22 (15+7 solidární příspěvek), Německo 47, Francie 45, Švédsko 57, USA 35. A suvéreně nejměně to také není:
Bulharsko - 10
Litva - 15
Maďarsko - 16
Rumunsko - 16
Estonsko - 21
:)
Reagovat
Mr.Pink
:) Wozniacki mě trochu zklamala a naopak Azarenka nepříjemě překvapila.
Reagovat
Mr.Pink
* suverénně
Reagovat
smazaný uživatel
KOLIKA CIZÍM LIDEM SI VČERA KOUPIL TŘEBA ROHLÍK? TY MUSÍŠ BÝT HROZNÝ VOLEK.
Reagovat
smazaný uživatel
MÍT TU MOŽNOST,TAK TO UDĚLÁM TAKY.
Reagovat
smazaný uživatel
NEREAGUJ NA NĚJ,JE TO TELE.
Reagovat
rod_laver
To jsou zase plky..

ad 1, V ČR není sazba daně ani 15 ani 22 procent. DPFO se vypočítává ze superhrubé mzdy, cca 21 procent + "milionářská daň" v případě přesáhnutí daného limitu. A to nemluvím o efektivní sazbě daně, která je progresivní.. (ano, do určité výše)

ad 2, údaje o daňových sazbách ve světě jsou značně zkreslené. Pochopitelně se vysokopříjmové obyvatelstvo nedaní pouze nejvyšší sazbou - jedná se o klouzavou progresi! Krom toho v USA není žádných 40 procent ani náhodou - existuje federální dań + každý stát má svou daňovou sazbu (a nejeden stát ji má nulovou)

ad 3, ČR má snad nejvyšší náklady práce na soc. pojištění, o žádném daňovém ráji (nemluvě o zdanění licenčních poplatků specifických pro daňové ráje) nemůže být pro zaměstnavatele řeč. Možná od příštího roku, pokud daná novela ZDP zdárně projde v leg. procesu až do konce, bude možná o menší daňovém ráji hovořit v souvislosti s osvobozením od daně z dividend, podílu na zisku atd., nicméně se bude vztahovat pouze pro zisky generované od roku 2014 + socani tento paragraf ihned znovelizují.

ad 4, vysoké zdanění ve Švédsku se stává mýtusem, stačí si přečíst speciálně věnované číslo této problematice publikované v The Economist. Korporátní sazba daně je vyšší o dva procentní body než v ČR, u DPFO došlo k výraznému poklesu a ke kterému bude i nadále docházet, Švédové tohohle už mají dost..

ad 5, trvalé bydliště se nerovná vždy daňová rezidentura a mezinárodní zdaňování sportovců je poměrně složité a není to tak, že Berdych neplatí žádné daně..

ad 6, raději plácejte o tenisu, kterému někteří rozumíte, než se pouštějte do debat, o kterých nemáte ani ponětí...
Reagovat
Mr.Pink
Reagoval jsem právě na ta přestřelená čísla. Máš pravdu, ale v ČR je sazba daně 15 procent, ta je dána zákonem. K pokřivení rovné daně dochází právě kvůli výpočtu daně ze superhrubé mzdy. Reálně zdanění pak dosahuje zhruba 23 % + 7 % solidární daň.
Reagovat
Rafaeoli25
Je vážně smutný, jaké sprostoty jsou tu někteří schopní, jedno na adresu jakého hráče jsou směřovány, je mi z tohle zle ač mám i já své neoblíbené, nikdy bych se k takovým ubohostem nesnížil..hlavně proto, že si vážím jejich tenisového umu a to platí nejen pro top4, ale pro celou širší elitu. Rád bych věděl co dotyční v životě dokázali. Ale tuším, že spíš nedokázali..ale k veselejším things, Rafa až na dva gamy výbornej na servisu a ve většině her i na returnu. To co předvádí poslední dva turnaje je neskutečný a doufám, že to oceňují i jeho nejzavilejší kritici, protože předvádí skutečně nádhernej tenis, který se snad musí líbit i příznivcům ofenzivního stylu. Rafa útočí při každé příležitosti, je to pastva pro oči..
Reagovat
smazaný uživatel
Já tu žádné sprostoty nevidím, jen nemám rád lidi, kteří přeji Berdychovi úspěch , s tím se neztotožňuju.
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosto souhlasím. Mým nejneoblíbenějším tenistou je právě Nadal, nějak mi prostě nesedí, ostatně ani Ferrera nemusím, asi nějaká averze na Španělsko, ale tenis hrají oba dobře, a to oceňuji. A to, co dneska dokázal Rafa proměnit ve winery,... Paráda.
Reagovat
smazaný uživatel
Copak? Nezobrazují se ti tvoje příspěvky?
Reagovat
Rafaeoli25
Polachu nemyslel jsem jen tebe..jinak ani mně není Berdych kdovíjak sympatickej a nefandím mu jen proto že je Čech, nemám ale potřebu to kanálním způsobem ventilovat, klidně to řekni, ale slušně, to je to oč tu běží..
Reagovat
smazaný uživatel
Li-Na je hodně ošklivá tenistka, to už bych šel raději ven s tím Berdychem.
Reagovat
smazaný uživatel
Obávám se, že on by nešel s tebou. No... ona by s tebou teda nešla ani Li-Na.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, to je ono :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nevím, komu fandit, myslela jsem Sereně, ale asi nakonec Nalině :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to se ani neopovazuj...Proti Age by jsi fandila Serene a proti Serene NaLi???? Tak to by jsme nebyli za dobre :-)
Reagovat
Reti64
Nalinko, pojď!!:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže já mám Nalinu a Serenu taky ráda, takže proto, ale Aga není v mým týmu, nýbrž ve tvým. A když jsi potřeboval, tak jsem ti ji tlačila, tak mi nevyhrožuj :))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Já fandím Li Na. Jasná volba pro mě. Serena má totiž moc velký hřebínek a to mě na ní vadí. Tak Li Na do toho !
Reagovat
MarcelPersch
Serena proti jinym hracum i hrackam je skromna. Ze vyhrava neznamena, ze si chce vyskakovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky neberu Serenu jako nafoukanou a prý se i dokáže zasadit za tenistky, takže mně je sympatická, i když bohužel vymlátí i hráčky, kterým fandím..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nalina srovnala, pěkně. :)
Reagovat
LukasH
Serena v útlumu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ráda pouští hrůzu na kurtu. I na rozhodčí, koukněte na youtube. Není to tak dávno.... To mi na ní vadí. Její chování na kurtu při zápasech. Při rozhovorech působí skromně a mile. Která tvář je ta pravá ?Že vyhrává jí opravdu nemám za zlé. A opravdu je vlivnou osobou ve WTA.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak známe útlumy Sereny že? Většinou nebývají dlouhodobé, tak možná v 1.setu a pak se to rozjede :))

fanynka5 - já nevím, mně nepřijde, že pouští hrůzu, já bych se jí nebála. :))
Reagovat
smazaný uživatel
A viděla jsi to video, jak Serena pouští hrůzu na rozhodčí, když jí zahlásila chybu nohou ? Já ano.
Reagovat
LukasH
Jojo. Kéž by tyhle "útlumy" měla naše Petra.
Reagovat
MarcelPersch
Zvladla to, ale Li Na jako obhajkyne bojuje, ani Roger to nedal rozhodne zadarmo.

Pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo si počká, ten se dočká :)))) Tak 1. set nakonec dotáhla, uvidíme, co Nalina vymyslí..:)

fanynka5 - ne, neviděla, ale já to beru s rezervou :)
Reagovat
smazaný uživatel
Teď Nalinka teda excelentně brejkla Serenu, jen tak dál :)
Reagovat
MarcelPersch
Tenhle gam na prijmu od Li Na byl primo famozni. 4 winnery za sebou :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nalinka zabrala.. že by 3. set? :)
Reagovat
MarcelPersch
Achjo, Serena v obou setech vyhoda break, snad to otaci jako v 1.
Reagovat
smazaný uživatel
Sereně, i když Nalina jí dost pomohla, teď se úplně vyházela a na konci dvojchyba... škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavé je , že Berdychovi fandí vesměs ženy, protože se jim líbí, kdyby byl Berdych ošklivý, tak to by ho tak nebránily...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale já znám hodně chlapů, kteří Berdychovi fandí. A co se vzhledu týče, tam mám jinou prdelku.
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou pro změnu homosexuálové nebo mu fandí jen proto, že je to český hráč...
Reagovat
smazaný uživatel
Mě je jedno, jestli je Berdych pohledný nebo ne. Fandím i Štěpánkovi a všem našim klukům a holkám českým. Pro mě tenis není pouze individuální sport, jak se prezentuje. Pro mě jsou tenisté a tenistky NAŠI reprezentanti. Někdo je mi sympatický více, jiný méně. Mám v oblibě i některé zahraniční tenistky a tenisty, ale když hrajou s našima, tak fandím vždy našim. Jinak to neumím. A zde nebráním Berdycha ( on to opravdu nepotřebuje ), ale spíše ostatní diskutující a ( budeš se divit ) tebe. Byla bych ráda, kdybys přestal nadávat na Berdycha a přišel s něčím opravdu novým a zajímavým. Asi tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, kamaráda homosexuála mám jen jednoho a ten tenis nesleduje. Ten druhý důvod už má své opodstatnění. A dokonce bych řekla, že je to ten nejdůležitější důvod. Je to český tenista, který se drží na špici, je přirozené, že mu Češi fandí. Pro mě je to taky hlavní důvod, protože jak jsem psala, můj oblíbenec co do vzhledu je někdo jiný.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle právě nechápu, nikdo neporozumím tomu nacionalismu, přece nebude fandit někomu jen proto, že je Čech. Pro mě Češi nikdy nic dobrého neudělali, myslím si obecně, že to jsou špatní lidé.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi zářným příkladem toho, že můžeš mít pravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já jsem samozřejmě dobrý Čech , ale ty některé ostatní, ty nemám rád.
Reagovat
smazaný uživatel
Už pomalu ztrácím naději.... Korunoval to tvůj výrok. Já jsem dobrý Čech a proto Čechům nefandím. Jednak pro mě nic dobrého neudělali a jednak jsou obecně špatní lidé. To je ta tragédie zobecňování. Češi nejsou o nic horší než lidé ostatních národů. Tvůj problém asi bude zatrpklost.
Reagovat
smazaný uživatel
já mám asi smůlu, že na tebe věčně narážím. Taky tu nebývám každý den. Nikdo ti nevnucuje, že máš Berdycha oslavovat. Nekomentuješ nic, pouze paseš po Berdychových prohrách a pak tady jen štveš....Znovu otázka. Proč to děláš? Nechceš svůj čas věnovat něčemu nebo někomu jinému ?
Reagovat
smazaný uživatel
Mám takový styl.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, styl. Pak to máš v běžném životě asi hodně těžké.
Reagovat
smazaný uživatel
Každý je originál, nemůžem být všichni stejní, no jen si představ, že by byli všichni jako já nebo jako ty.
Reagovat
smazaný uživatel
Nehledej v tom vědu, prostě klasická česká závist a nepřejícnost. Zaplaťpánbů, že se poslední dobou stále častěji setkávám s jevem, že už fandíme, podporujeme a přejeme.
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych je velmi arogantní tenista, říká se to o něm i na zahraničních fórech pro něho nemají slovo, nikdo z hráčů na okruhu ho nemá rád, je odměřený, namyšlený a nekamarádsky, tak to prostě je. Takovému člověku fandit nemohu, nemám na to žaludek.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale to já ti nevyvracím. Mě taky některý ty jeho výstupy štvou, jenže ty ne že nefandíš, ty antifandíš a šíříš negativní názory a to je (zřejmě nejen) podle mě naprostá ubohost. Když někomu nefandím, tak ho nesleduju a nechodím na jeho fóra. Je zvláštní, že ho tak strašně nemáš rád, ale sleduješ ho.
Reagovat
smazaný uživatel
Protože se o tenis zajímám a nemůže zato , že Berdych je pořád v televizi.
Reagovat
smazaný uživatel
Ferrer hrál finále turnaje mistrů, má 20 titulů. Berdych pouhých osm...
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych je v televizi stejně často jako každý jiný hráč jeho úrovně, milej zlatej :-/ Tenhle argument se ti moc nepovedl.
Reagovat
smazaný uživatel
To nebyl žádný argument, Berdycha sleduji od začátku jeho kariéry , když začínal byl v pohodě, ale jeho současný nadřazený projev, neodpovída jeho výkonosti.
Reagovat
smazaný uživatel
A proč mi furt vnucuješ něco, o čem se s tebou vůbec nepřu? Ba dokonce jsem v tomhle s tebou souhlasila. To jako už nemáš žádné argumenty nebo jak to mám chápat?
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si mi předhazovala, že se na Berdycha dívám rád..., což tedy není pravda, já rád sleduju tenis a pokaždé mě potěší, když Berdych nějaký zápas prohraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt jo? Kde jsem prosím tě napsala, že se na něj díváš rád? :D
Reagovat
J.M.
Mimochodem, včera Tomáš říkal, že přijal divokou kartu do Winston Salemu... Nevím nevím, jestli to je dobrý nápad. Když má takovou nepřetržitou šňůru náročných zápasů na hardu, často to odnese jeho rameno, nebo je aspoň vyčerpaný. A i kdyby byl na US Open ještě fit, tak na Davis Cup už být nemusí.
Reagovat
smazaný uživatel
Já tomu rozumím, chce titul a tam bude mít velkou šanci, bude první nasazený...
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že tohle musí zvážit on sám se svým týmem. Pokud se na to cítí, tak proč ne. Nemyslím si, že by podcenil USO nebo DC.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja uz jsem si taky rikal at tam nejezdi...Ale on se pry vyjadril ze je typ hrace, ktery radci hraje zapasy a ne jenom trenuje takze tam asi pojede. Ale nedivil bych se kdyby to dost vypoustel. Kdyby tam nejel tak zrati stejne jenom 60bodu v ATP zebricku.
Reagovat
smazaný uživatel
To je zde jako nějaká povinnost oslavovat Berdycha ? Vy jste jak socialisté , kdo nejde s váma , jde proti vám a nejraději byste ho poslali do vězení.
Reagovat
smazaný uživatel
:D Ne, povinnost to není, ale je pravda, že mě taky nepřestanou udivovat lidi, kteří chodí na fóra jen proto, aby nasírali ostatní. Takoví lidé totiž mají problém někde samy v sobě a mají potřebu šířit negativní myšlenky. A to není normální a přirozený.
Reagovat
smazaný uživatel
prosímtě založ si vlastní vlákno a nezasírej to tady novými příspěvky pořád dokola. Užívej si nenávist k Berdychovi, když tě to uspokojuje, nám všem je to úplně jedno..
Reagovat
smazaný uživatel
No do 1.kola na US Open budu přát Berdychovi Gulbise nebo podobně nebezpečného hráče...
Reagovat
rib
Už jsem si zvykla na to, jak si tahá trenky ze zadku a pak čuchá k ruce. Ale co to tahá v rozkroku vepředu, nevíte někdo?
Reagovat
Reti64
:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Viděli jste, jak Djokouš parodoval Nadala? Já jsem chcípala smíchy.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak teď Nolemu nezbývá nic jinýho než to parodování, když Rafu herně zesměšnit opravdu nemůže :-). Jinak nevím co máte s tim čuchánim k ruce, to je nesmysl..zaprvé Rafa se v zadnici nešťourá, jen povytáhne trenýrky, pak se dotkne nosu a pak vlasy, během dvou vteřin..je to holt rituál, který na začátku kariéry udělal a už mu zůstal, stejně jako ty lahve. Je to prostě člověk rituálů a rozhodně není sám, byl jím i např.Roddick, který si vždycky vytahoval tričko nad levým a pak pravým ramenem a pak si upravoval kšiltovku. A vždycky stejně, lidé zvyklí na rituály se jich holt nikdy nezbaví, nevím proč se jim kvůli tomu posmívat..
Reagovat
smazaný uživatel
Však on Nole zase povstane! A co toho rituálu týče, přijde mi taky příšerně směšnej, protože to fakt vypadá, jakoby se šťoural v zadku a pak si k tomu čuchnul. Není se co divit, že je to parodování hodné.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak pokud se Rafa zraní tak Nole povstane, v takovym případě jo, jinak nevim nevim :-). Jinak mě to směšný nepřijde, rituál je rituál, Noleho vysmívačky už mě unavují a jsem rád, že se mu to vrací v podobě horších výsledků. Navíc on sám je člověk, který by mohl být parodován, měl by dělat i sám sebe, to mu ale asi směšný nepřijde. Uvidíme, třeba mu po těch všech porážkách sklapne..
Reagovat
Mayo
ja si šťouraní v zadku ináč predstavujem ako 1 sekundové potiahnutie trencle ale ok...on to robí proste automaticky robí to celú kariéru ale furt sa ešte niekto po toľkých rokoch nad tým pozastavuje...to ma skôr udivuje
Reagovat
smazaný uživatel
Mě to taky už napadlo, jestli by se dal parodovat Djokovič, ale právě mi přišlo, že dost těžko. Nedělá vyloženě nic tak zvláštního, co by bylo hodno parodie. Každopádně pokud by to někdo našel a udělal to, věřím tomu, že by se zasmál. Ale nevím, jak to myslíš s tím, že by měl parodovat sám sebe. To se nedělá. Vtip parodie spočívá v tom, že ji dělá někdo jiný. A mě se jeho humor líbí. A co se týče výsledků. Nikdo se nemusí zranit. Ani nepamatuju, kdy měl Nole naposled nějaký výpadek. To, že k němu musí dojít, bylo takřka jisté. Ale nemyslím si, že by to bylo kdovíjak dlouhodobé. Uvidíme.
Reagovat
rib
Mayo a Rafaeoli, já se neptala na tradiční ritual Nadala "trenky v zadku, , čuchnout, ouško, ouško"...ale na nový prvek potahování čehosi vepředu v rozkroku. No ale asi o tom nic nevíte, co to je a jak se to tam dostalo, že?
Reagovat
smazaný uživatel
Proč marníš svůj čas nadáváním na Berdycha ? Abys naštval ostatní diskutující ? Jinak si to nedovedu vysvětlit, protože sám sebe okrádáš o energii. Rada: Zkus se věnovat něčemu pozitivnímu...
Reagovat
smazaný uživatel
Víc jak měsíc jsem tu nebyl, tak co blbneš. To už ani nemůžu jednou za čas okomentovat tenisové dění, omezuju snad já tebe v něčem. Tak se uklidni.
Reagovat
smazaný uživatel
to zes tady vic jak mesic nebyl melo svuj duvod a jestli nevidis jakej tak zase minimalne na mesic bys mel si jit nekam procistit hlavu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mohl jsem si jiný nick udělat daleko dřív, ale čekal jsem právě až na tyto turnaje, já taky narozdíl od vás někdy pracuju...
Reagovat
smazaný uživatel
aha...tak to pro nechapavy reknu jinak, polachu...to zes tady nebyl melo svuj duvod...
Reagovat
smazaný uživatel
Někdo už mu za ty blbý kecy rozbil hubu? :)
Reagovat
smazaný uživatel
trosku neco jinyho ale ucel (aspon na chvili)
Reagovat
smazaný uživatel
to splnilo stejnej :-)

sry za dva prispevky
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď budu asi muset fandit Isneroj.
Reagovat
Mayo
všetci netrpezlivo čakáme kedy niekto porazí Nadala, kto ho zastaví...Izzydor má šancu ak bude tak podávať ako podáva
Reagovat
spaniel
Tomas hral strasne pasivne, zadna razance, ani z forhandu. Mozna mel neco s rukou, o pauzach si ji porad masiroval. Jedinou sanci na uspech by bylo hrat na riziko, pecky k lajnam. Takto se dostával pod tlak a bylo jen otazkou casu, kdy Rafa zakončí. A vubec mu nesel servis do vyhodove strany.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejspíš nějaké blokace z Nadala tam bude...
Reagovat
LukasH
Náhodou Tomáš hrál dneska skvěle. Žádná razance, říkáš? Jednak mu i těch razantních míčů Nadal hodně vzal a jednak Nadal to liftuje tak, že z většiny nejde zahrát přímej dělobuch k lajně. A to je taky podstata jeho hry.
Reagovat
spaniel
Neříkám ze hral spatne, na vetsinu by to stačilo. Jen si myslim, ze hral moc na jistotu a to je proti Nadalovi nejhorsi taktika. Pokud s nim chce přerušit tu šňůru proher, musi neco zmenit. Mel by si vzit příklad z tech kdo jej porazili, hrat na riziko. Kdyby mel den, mohl by vyhrat, kdyby nemel, tak to dopadne jako dnes, sic treba s horším skóre, ale to je jedno, jde o tu sanci. Proti Nadalovi musi zapomenout ze je hrac top 10 a nehrat opatrne na renomé, teda pokud chce mit sanci. Nadal se sam nevyhadze.
Reagovat
Marduch
Vidím to stejně, proti současnýmu Nadalovi, na rychlym povrchu, se musí hrát každá výměna téměř nebo úplně nadoraz. Většina tenistů v zápasech mezi sebou víceméně pinká, a když přijde slabší úder od soupeře, pak teprv zaútočí. To proti Nadalovi dnešních dnů nefunguje. Dobře na něj vlétl Roger, ale v druhym setu tu agresivitu neudržel a Nadal ho pak přetlačil, protože mu Roger začal dávat čas mířit mu všechno do BH.
Otázka ale je, jestli by byl Tomáš vůbec schopen hrát trochu jinak než obvykle. Bylo to vidět ke konci druhého setu, když se šlo do finiše, Tomáš se snažil tlačit, přinutit Nadala k chybám a bylo najednou vidět a slyšet, jak náročný pro Tomáše to přeřazení na vyšší rychlost bylo. To bude asi taky ten hlavní rozdíl, Nadal je schopen hrát v tom hyperúsilí většinu zápasu, na rozdíl od většiny tenistů.
Reagovat
smazaný uživatel
5.místo nic neznamená, kolik hráčů bylo v minulosti na 5.místě světa a dnes už o nich nikdo neví a zapomnělo se na ně.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale no tak. To tě to tak žere, že je pátej? Kdybys byl v něčem pátý na světě, tak bys taky tvrdil, že to nic neznamená? Že znamenat bude až budeš jednička? Hm, hodně štěstí.
Reagovat
smazaný uživatel
V blbosti bys skončil druhý na světě :DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Semifinále je hezké, ale důležité je vyhrát! To samé v loni na US , Berdych sice ve čtvrtfinále porazil Rogera Federera, ale pak to nedokázal potvrdit a prohrál s Andy Murraym...
Reagovat
smazaný uživatel
Obávám se, že problém bude v tom, nesdílím tvůj názor :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo vyhrat...no vidis proc ho to nenapadlo? :-D
Reagovat
Mayo
ale je to divné čo sa deje...Berdych číslo 5, Roger až 7 ... kam to speje :D
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mě to překvapuje, ale Roger je teď trochu v útlumu, stejně jako Djokouš. Berdych sice nevyhrává GS, ale udržuje si ty svý body.
Reagovat
Heather_Fedex
a bude jeste hur....roger v nejblizsi dobe obhajuje qf z uso, finale z bazileje, kde lezos dokonce ani nema hrat, semi v shanghai a nakonec finale na tm....
nebudu prekvapena, kdyz vypadne i z 1. osmicky
Reagovat
Mayo
dúfam, že Rog zamaká a udrží sa ako tak, on patrí vyššie
Reagovat
smazaný uživatel
Vem si, jak dlouho už je v top5 Ferrer a taky nikdy nic velkýho nevyhrál. A když odbočím k ženským, co kdy dokázala Wozniacka a byla jedničkou.
Reagovat
Mayo
však po tej veľkej štvorke tam sú ostatné miesta proste .. teraz už roger je vonku no ale doteraz to tak bolo...5. miesto už bol hráč, ktorý na nich nemal..(Ferrer) ...jedine Del Potra vnímam ako konkurencieschopného tým 4 ... nooo a Wozniacka to je najväčšia záhada všetkých čias ako ona mohla byť na čísle 1 :D čistá paródia
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosto souhlasím. Mluvím o nich jako o královské čtyřce. Kdokoli z nich může vyhrát jakýkoli zápas, ale nikdy bych si nevsadila, který to bude. A pak je druhá čtyřka, do níž počítám Berdycha, DelPotra, Ferrera a Tsongu, kteří umí tý první čtyřce zatopit, ale stejně před nimi bude stát jako (záměrně píšu téměř) nedobytná hradba bránící jim vyhrát nějaký velký titul.
Reagovat
smazaný uživatel
Teda Rafa respekt. Z těch kamer u země bylo vidět, jak Tom musel riskovat a přesto to kolikrát Nadal vrátil jako winner.
Dneska mu ty chyby nijak nevyčítám. Makal, bojoval, když byl Rafa v ůzkých, tak vytáhl svoji superzbraň. Forehand do forehandového rohu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš hrál... velmi velmi dobře, jen by to chtělo ještě trochu víc agrese. Ale tohle je tenis, který mě od něj baví. Rozhodně výkon, za který se nemusí stydět. Rafan je hold Rafan a pokousal už i lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa velmi dobrý výkon, snáď najlepší na turnaji..Ani ma neprekvapuje, že práve proti Berdychovi..Verí si na neho a svoj už tak dobrý tenis dokáže ešte povýšiť..Vo finále má Izzy šancu, len ak bude triafať 2/3 prvých servisov, neočakávam to však..Verím, že Nadal uspeje a uzatvorí tak prvú dvojku na roky rokúce..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak doufám, že fanouškům Berdycha konečně sklaplo, hlavně Lunej tady nebude vyřvávat...
Reagovat
smazaný uživatel
Proč bych měla vyřvávat? A nevím, proč by mi mělo sklapnout, Tomáš se nemá za co stydět a pokud vím, tak Rafa není tenista, kterýho každej poráží, takže asi tak...
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by nám měla sklapnout? Protože prohrál po vyrovnané bitvě s Nadalem? V semifinále?
Reagovat
PetaM
Nevidím jediný důvod, proč by někomu mělo něco sklapnout ... Víte, já bych Rafovi i fandil, ale vy "fandové", mi ho tak znechucujete, že snad ani nechci ... ;)
Reagovat
Reti64
Zavři držku, ty kreténe!
Reagovat
smazaný uživatel
Vulgarismy používá pouze hulvát. Inteligent by napsal třeba zavři pusu, ale je vidět, že ty inteligent nejsi.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsu fanoušek Rafy, jen nepřeju Berdychovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevěřím vlastním očím ! Polach kárá druhé za vulgarismy! To je tedy gól ! Sám je hojně používáš. Potrefená husa se vždycky ozve. Jsi ojedinělý případ nefanouška. Vždy zde, když hraje Berdych a vždy jen proto, abys fandil soupeři. Těžko k pochopení, proč plýtváš svým časem na šíření negativních emocí ?
Reagovat
smazaný uživatel
Že si nešetříš prsty na klávesnici :)) přej, bude ti přáno, ať si užije tu svoji prasečí radost :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Však jo, stále věřím, že si polach něco třeba odnese a přestane dělat, co dělá...A začne psát něco zajímavého a inspirujícího....
Reagovat
smazaný uživatel
Tvůj optimismus ti závidím :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda. Obzvlášť nevyužití tý slabý Rafovy chvilky. Ale nakonec ho trápil hezky. Vůbec to nebyl tenis jednoho muže.
Reagovat
MarcelPersch
souhlasim, Tom hral hezky, i kdyz Rafa byl o neco lepsi, ale hezky tenis.
Reagovat
Mayo
tenis jednoho muže nikto ani nečakal...Nadal neni z tých, ktorý by súperov výsledkovo moc ničili ale hlavný je postup
Reagovat
smazaný uživatel
Podle reakcí nejen tady tenis jednoho muže čekalo hodně lidí.
Reagovat
smazaný uživatel
Napriek vyrovnanému skóre som mal pocit, že mal Rafa zápas plus mínus pod kontrolou..Ale pre Tomáša skvelý turnaj, piate miesto v rebríčku je v súčasnej konkurencii mužského tenisu obrovským vyznamenaním..
Reagovat
Mayo
tak mne je to jedno keby Nadal vyhráva každý zápas 7-6, 7-6 tak to beriem všetkými desiatimi...hlavná je výhra
Reagovat
smazaný uživatel
diky za pochvalu Tomase a myslim ze si to zaslouzi jako nikdo jinej za nim...Za vykony v teto sezone rozhodne
Reagovat
smazaný uživatel
Co si mám představit pod pojmem, že měl zápas pod kontrolou? Pokud je stav na konci 6:6, tak pod kontrolou měl kulový.
Reagovat
smazaný uživatel
Keď bolo treba pridať, vždy Rafa okamžite pridal..Ale s takou okamžitosťou, že človek ani nestihol byť z vývoja skóre nervózny..
Reagovat
smazaný uživatel
Byl to zápas kdy jsem ani chvilku nepochyboval o tom že Nadal prohraje. Forehand to měl zřejmě stejně, nic nenasvědčovalo tomu že by měl Rafa prohrát. To tím zřejmě chtěl říct a má pravdu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
*vyhraje
Reagovat
smazaný uživatel
Jo to vubec...Ani za stavu 2:4 pro Toma ve 2.setu....

Jinak v prvnim setu si Rafa vyhraval podani s prehledem ale to bych za jednoznacny prubeh nepovazoval
Reagovat
smazaný uživatel
Já si zápas pod kontrolou představuju tak, že hráč soupeře hned z kraje breakne a pak si jeden svoje. To, co popisujete, mi spíš přijde, že měl Rafa lehce navrch, a to měl, ale pod kontrolou neměl nic. Jedno drobnější zaváhání a šlo se do třetího setu.
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych nebyl v ničem lepší, nic nenasvědčovalo tomu že by měl Rafa prohrát. Však 2:0 na sety mluví jasně.
Reagovat
smazaný uživatel
2:0 na sety, ale na jaký - 7:5, 7:6. Sorry, ale to taky o něčem mluví.
Reagovat
MarcelPersch
Vamos!!! Ted se soustredit a zvladnout finale!

C´mon Serena.
Reagovat
Mayo
bude to ťažké proti tak skvele servírujúcemu hráčovi ale bolo by skvelé dotiahnúť to do víťazného konca (:
Reagovat
Mayo
a tiež by bolo dobré vyhrať aj preto, žeby šiel na číslo 2, výhodnejšie pred USO
Reagovat
Mayo
vamos RAFA (: paráda...konečne zlomil to semifinálové prekliatie v Cincinnati...
Reagovat
smazaný uživatel
Dalsie finale a zase hard

parada Isner bude tazki ale Rafa to v pohode daaaaaaa
este Vicka
Reagovat
Marduch
Berďa sice v posledním cca roce přehrává soupeře hlavně trpělivostí, ale tentokrát bude muset přidat na razanci, jestli to chce zlomit.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím. On je dokáže porazit, ale nedokáže je porážet, to je pořád problém. Moc bych mu přála nějaký pořádný titul, ale trochu se obávám, že top bude přesně ten hráč, který při každé příležitosti skončí těsně před branami.
Reagovat
smazaný uživatel
to tak nejde napisat ze ich nedokaze porazat

oni su proste lepsi tenisti
Reagovat
smazaný uživatel
Cico, jdi už do hajzlu.
Reagovat
smazaný uživatel
Evidentně nerozumíš česky, táhni si na slovenský stránky. Můj názor se od tvého vůbec neliší.
Reagovat
smazaný uživatel
chod do pici som len napisal ze su lepsi tak co

nemozes chciet zeby hraco Ako Novak, Rafa, Andy s nim prehravali ked su lepsi
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím tě, přečti si ještě jednou, co jsem napsala a přestaň mi tu vyvracet něco, co vůbec netvrdím. A pokud neumíš česky, tak táhni na slovenský stránky.
Reagovat
smazaný uživatel
prelozim

on ich dokaze porazit ale nie porazat stale tak co sa nevyhovaraj uz
Reagovat
smazaný uživatel
ani sama nevies co pises Hanba
Reagovat
Marduch
Mně přijde, že ačkoli se Tomáš v poslední době zlepšil ve spolehlivosti, nedělá tolik chyb jako dřív, i psychicky se dokáže soustředit i v těžkých momentech, tak z druhé strany jakoby na tyhle zlepšené aspekty jeho hry začal trochu hřešit a spolehat na ně více než je možná zdrávo a jeho hra je často taková až rutinní, nebo šablonovitá, jako by mu chyběl adrenalin. V zápasech jako dneska mu to ale stačit nemůže, v těch rozhodujících momentech podle mě v sobě musí probudit zabijáka a jít po tom brejku mnohem více hlavově a agresivně, nebo se alespoň snažit soupeře překvapit, zahrát v těch situacích více nečekaně...
Jinak celkově dnes velice solidní hra, která odpovídá jeho současnému žebříčkovému postavení.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Andy snim prohrava...myslel jsem ze si bystrejsi :-) ikdyz utebe toho moc nejde ocekavat :-D
Reagovat
Marduch
*hladově a agresivně
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi skutečně tak příšerně nechápavý? Když napíšu, že je dokáže porazit a ne porážet, tak mi ukaž na jedinou slabiku, v níž tvrdím, že je na stejné nebo dokonce lepší úrovni než oni. Jestli ji najdeš, přijedu se ti osobně omluvit. Já bych dokonce řekla, že člověk, jemuž nechybí logické myšlení jako tobě, by z tohoto vyvodil, že je nedokáže porážet, protože na ně nemá, že jsou lepší. Už chápeš, jaký jsi de*il nebo ti to taky ještě nedošlo?
Reagovat
smazaný uživatel
Je pozoruhodné s akou rutinou zneškodňuje Rafa Tomove BB za stavu 3:4..Je vidieť ako moc si Rafa verí a ako moc Berdychova hra proti Rafovi nemá žiadne zbrane..A pritom to je fantastický tenista schopný zahrať veľké veci..
Reagovat
Pe3k
Je posera který prohrálo už v šatně.
Reagovat
smazaný uživatel
A ty jsi posera, co skrytý za nickem nadává někomu, kdo to na rozdíl od něj někam dotáhl.
Reagovat
Pe3k
A jak se tu mám neschovávat za nickem? Ty jsi snad čarodějka z povolání? Btw. nenadávám mu, jen sem napsal, že se pos.al už v šatně, což je pravda.
Reagovat
smazaný uživatel
Já nikomu ze své anonymní skrýše nenadávám.
Reagovat
smazaný uživatel
neni větší slasti než sledovat frustrovaného Pe3ka. :))) A kdyby v roce 2011 hrál Rafa verze 2010, tak by Djokovic vyhrál max. 1 GS. Musí tě to hodně bolet asi. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslela jsem, že jsi víc inteligentní, když občas čtu, co tady napíšeš, tenhle příspěvek tomu moc nenasvědčuje.
Reagovat
smazaný uživatel
a sak dobre napisal
lepsie ze sa posral Berdych v kabine akokeby sa posral na kurte

niekto tu napise nazor aj ked kriticky a hned mu nadavate nooo tak aj to je nazor
Reagovat
smazaný uživatel
Ono napsat kritiku a urážku je rozdíl. Ale podle toho, co tu celý večer předvádíš, chápu, že tvá inteligence na pochopení těchto souvislostí asi nestačí.
Reagovat
smazaný uživatel
joooj ani nevies ze za TM sa pripocitavaju body

tak naco tu lezes
Reagovat
smazaný uživatel
sklapni cico, nikoho tu nezajímáš. Jsi jenom malá podřadná slovenská nula, založ si tenisporal.sk a tam oxiduj.
Reagovat
smazaný uživatel
tak toho keketa som tu dlho nevidel
ani nereagujem na teba
Reagovat
smazaný uživatel
Nevěděla jsem, no. Přiznávám. Měla jsem za to, že když tam hraje jen 8 hráčů, tak je to bez bodů. Ty víš o tenise všechno? Jinak došly ti argumenty, že taháš z jiné krabice?
Reagovat
smazaný uživatel
ano viem

no sak klud
nebudem tu pisat somariny
Reagovat
smazaný uživatel
Všechno. Ok, tak všechno.
Reagovat
smazaný uživatel
problem cica je v tom ze ma maly penis a má z toho řádné komplexy. Je tak škaredej, že ani nemá holku... a tak neschopnej, že ani neprovozuje žádný sport, ale musí se na něj dívat leda v televizi.
Reagovat
smazaný uživatel
OK
Reagovat
smazaný uživatel
jak moze toto dakto napisat

tak neviem ale
lutujem tvojich rodicov
Reagovat
Pe3k
Ta věc co začíná slovem kdyby, ta mě opravdu moc trápí :D

Btw. sem fanda Berdycha a když ho vidím jak zahazuje nabídnuté šance, tak je jasné, že to je jen o hlavě a tu on nemá, tak sem to napsal, že se podělal už v šatně :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já hold v hlavě potřebuju nosit důležitější informace, než kde a kdy se konaly všechny zápasy a kdo je vyhrál. Pak se mi stane, že občas něco z tenisu nevím.
Reagovat
smazaný uživatel
jak replay point ked ten si zobral oko
Reagovat
Mayo
čo robí na podaní ?
Reagovat
smazaný uživatel
dava esa
Reagovat
smazaný uživatel
same dvojchyby
Reagovat
smazaný uživatel
Vamooosss daj to ve 2 chce sa mi spať
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zalez a přestaň tu prudit.
Reagovat
smazaný uživatel
nervozita hra svoje kludni sa
Reagovat
smazaný uživatel
Jakým jazykem to píšeš, to není ani slovenština.
Reagovat
smazaný uživatel
vidim dobre tam je š noo umrem
Reagovat
smazaný uživatel
ze slovenština.

ja umrem
Reagovat
smazaný uživatel
No, jde jen o to, že slovensky rozumím bez problémů, ale tvoje poznámky mi občas nedávají smysl. Tak se jen ptám, jestli je to jazykem nebo tebou. A ano, česky slovenčina je slovenština. Klidně si z toho umři.
Reagovat
smazaný uživatel
ďakujeeem pekne
Reagovat
MarcelPersch
ted si hlavne hlidat servis a nasledne zautocit na returnu.
Reagovat
Mayo
ribrejk vamos
Reagovat
smazaný uživatel
A bude z toho re-break :(
Reagovat
Mayo
toto bola zbytočná chyba ou ou...
Reagovat
PetaM
Na chvíli jsem to vypnul, Berďa ho breaknul. Super ... Takže stream ani zapínat nebudu, pro štěstí :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale mu to Rafa daroval nee
Reagovat
smazaný uživatel
Však Rafovi neubude. Dárků dostal plno.
Reagovat
smazaný uživatel
Daroval nedaroval, prostě to Rafa zahrál blbě a Tomáš má break. A je úplně jedno, jak se k němu dostal.
Reagovat
smazaný uživatel
naaa bo ste vyskakovali mas nazad
Reagovat
MarcelPersch
Rafovi odeslo podani, zabojuj.
Reagovat
smazaný uživatel
:-D Tomas ho skoro nema celej zapas a stezuj si :-D
Reagovat
Mayo
dpč tam...
Reagovat
smazaný uživatel
Ano!
Reagovat
smazaný uživatel
Ou, yeah! Pojď, Berďo!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak vo co to tady de?
Reagovat
smazaný uživatel
Mimochodom, Tomáš Borovec klobouček..Takto má vyzerať triezvy komentár..
Reagovat
Heather_Fedex
jak vypada opily komentar?
Reagovat
smazaný uživatel
Triezvy komentár a triezvy komentátor je predsa rozdiel..
Reagovat
smazaný uživatel
Teda pojem opitý komentár nepoznám, ale páči sa mi, že napriek tomu, že je Tomáš
Borovec Čech je jeho komentár veľmi objektívny a všíma si kvalitu na oboch stranách..
Reagovat
Heather_Fedex
tomas borovec je kvalitni komentator, to jsem psala uz davno
kdyz uz je rec o opilosti, tak si vzdycky vybavim joza havrillu- jeho hlasky obcas postradam ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jožo Havrilla sa naopak pri zápase českých hráčov totálne opúšťal..Falošná lojalita voči českému zamestnávateľovi, hoci viem, že moc sympatií k bratom neprechováva..U mn? úplný krivák a nekompetentný športový komentátor..
Reagovat
smazaný uživatel
Jak Tomas dava porvni podani tak Rafa si neskrta...bohuzel mu to tm chodi dost malo a naopak Rafa ma velkou uspesnost prvniho podani 79% do kurtu. Naproti tomu Tomas jenom neco nad 50%
Reagovat
smazaný uživatel
Nicméně Tom se drží, není to tak jednoznačný zápas, kdy by ho Rafa vypráskal během chvíle..
Reagovat
smazaný uživatel
Jenomže Tom je úspěšnější na Rafovo první podání :-O

Teda úspěšnější ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš vůbec nehraje špatně, alle hold Rafan, když se zakousne...
Reagovat
smazaný uživatel
No jo ale Tom nehraje agresivne jak to on umi. Treba tim tenisem kdy porazil Federera na US open a hral hodne vyrovnane prave s Rafaelem na Australian open. Rafa se proste sam nevyhazi
Reagovat
smazaný uživatel
Mel by jít po tom druhém Rafově servu. Právě před dvěma lety tím zničil v Cincy Rogera.
Reagovat
smazaný uživatel
Jakoby se ho bál.
Reagovat
smazaný uživatel
Pěknej brejk, to by mělo Toma nakopnout..
Reagovat
smazaný uživatel
Tom proste hraje dobre ale to riskovani tech koncovejch uderu tam chyby...u jinejch hracu bych proste nepip ale Rafa je jina liga...navic ten prvni serv by chtelo aby prichazel
Reagovat
smazaný uživatel
Nicméně pěknej tenis, Tomáš se zlepšil, ale hrát s Rafou je prostě šílený...
Reagovat
smazaný uživatel
Tooo co zahral teraz Rafa tii kokos
Reagovat
smazaný uživatel
To byl parádní úder, to jo.
Reagovat
smazaný uživatel
A to, co teď zazdil.
Reagovat
smazaný uživatel
Ked Rafa prida na sile Tomasa az dozadu odnasa
Reagovat
PetaM
Tomáš už naproti tomu ani více přidat nemůže, protože kdyby přidal, Rafa by hrál na tribunách ... ;D
Reagovat
smazaný uživatel
Ked Rafa bude na konci sezony 1 a nema body z AO a Wimbledonu a ani z Miami tak to je dobre rozohrate
Reagovat
smazaný uživatel
To by ale Djoker nesměl hrát už vůbec žádné finále.
Reagovat
smazaný uživatel
tak to je tazko povedat dopredu ale Djoko nic moc teraz
Reagovat
MarcelPersch
Novak obhajuje dost bodu, kdyby vypadl na US Open treba uz ve CF a Rafa by vyhral + neobhajil Peking, popr. Turnaj mistru.
Reagovat
smazaný uživatel
Má teď nějaký útlum, taky to bohužel pozoruju :(
Reagovat
smazaný uživatel
Z Turnaje mistrů jsou body do ATP žebříčku? Myslela jsem, že ne, ale možná se pletu.
Reagovat
smazaný uživatel
jasne ze idu
Reagovat
MarcelPersch
1500 bodu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jo.
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím stejný průběh jako s Rogerem :)
Reagovat
PetaM
Takže teď 6:4 a 6:3 pro Toma? Proč ne :D :D :D
Reagovat
MarcelPersch
doufam, ze ne :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, první vyhrání... :D
Reagovat
PetaM
To znám ... :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
No tak Tom to bude mít hodně těžký.. Rafa je horší jak robot.
Reagovat
smazaný uživatel
Milujem ked si to Rafa hodi na forhand zo svojej pravej strany kurtu a vyyebe taku pukelicu noo toto je podivana hezka podivana
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, ale Tomáš to otočí. Má na to!
Reagovat
MarcelPersch
Vamos, Tomas ale zatim super, skoro vubec nechybuje.
Reagovat
Reti64
Škoda, zbytečně ztracené podání a set.
Reagovat
Mayo
vamos Rafa 1. set je tam
Reagovat
J.M.
No to je překvapení. Těsný stav na konci setu, a Berdych si prohraje podání vyhozením dvou finálních úderů. Kolikrát jsme tento scénář viděli? Dvacetkrát z posledních 20 zápasů s Rafou a Nolem? Je to pořád to samé dokola a znovu. Ale těžko to Tomášovi vyčítat, tohle předvádí proti Rafovi všichni, celé roky pořád dokola. Je to už opradu komické, nekonečná repríza identického scénáře. Herně s Rafou může držet krok řada hráčů, ale psychicky nikdo.
Reagovat
Mayo
no a práve to je veľmi dôležité
Reagovat
smazaný uživatel
To je ale prekvapenie, že si opätovne opomenul dva Rafove winnery, bez ktorých by sa ten gem do zhody ani nedostal..Aké príznačné..
Reagovat
J.M.
Na tom, že si ten gem zase jako vždycky Tomáš prohrál dvěma kiksy, kdy netrefil prázdný kurt, to nic nemění, ani na tom, že tenhle scénář se v zápasech tenistů s Rafou stal asi po 100000 v řadě, a bude se stávat zas a znovu, protože pokud je něco nekonečné, pak nejen vesmír a lidská hloupost, jak praví Einstein (mimochodem, to druhé mi četba těchto zdejších komentářů potvrdila nezvratně), ale i to, že kdokoli se proti Rafovi snaží něco uhrát, nakonec se vždycky sesype. To je zákon, který bude platit na věky věků.

Nicméně Tomášovi držím palce. Zázraky se občas dějí. Pokud nepřipustí nějakou těsnou koncovku a bude si držet brejk, pak to může jít.
Reagovat
smazaný uživatel
Je potrebné vidieť aj veci, ktoré týmto situáciám predchádzajú..Ak by nebola Rafova hra dostatočne kvalitná, tak by ten gem do tej fázy ani neprišiel..Na výhru v geme bolo potrebných 5 fiftínov, nielen dva..Navyše zrejme tie winnery Berdycha vykoľajili, prestal si veriť a okamžite chyboval..
Reagovat
J.M.
A? Píšu někde, že Rafova hra není dostatečně kvalitní?
Reagovat
smazaný uživatel
Výhra, či prehra je vždy kombináciou viacerých faktorov..Keď opakovane vyzdvihuješ jeden, venuješ mu náležitý priestor a druhý totálne prehliadaš, vyznievajú tvoje príspevky velmi tendenčne..
Reagovat
J.M.
No pokud je tak chceš vidět, je to tvoje volba. Ostatně, často vidíš to, co chceš vidět místo toho, co je.

Ale jejich smysl je jinde. Kromě toho, ten druhý faktor nepřehlížím, ten tam je jasně psaný. Chce to jenom pochopit smysl textu, což vyžaduje určité základní logické schopnosti, které stále propaguji. Když výslovně píšu o situacích, kdy je skóre těsné, láme se chleba, hráč se proti Rafovi drží, je z logiky věci jasné, že tam ta kvalita z Rafovy strany být musí, protože kdyby nebyla, znamenalo by to, že je hráč totální lempl, když tak nekvalitního soupeře jako Rafa nedokáže jasně vyklepnout. A o tom, že je Rafův soupeř lempl, skutečně nepíšu.
Reagovat
smazaný uživatel
Beznádejné..
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš by si mohol ten arogantný podtón v dialógu voči rozhodcovi odpustiť...Veď doteraz posobil celkom sympatickým dojmom..
Reagovat
Mayo
typický on
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych sa stazuje ze Rafa si zobral oko
ja umrem len akurat reklama ide skoda rad by som si to vypocul:DDDDDDDDDDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Zatracený Berdych zase si stěžuje arogantní blbec...
Reagovat
smazaný uživatel
break
Reagovat
dadaft
já vám to po IW říkal, že to má teď Nadal v hlavě ještě jinačejšně srovnané, a že to bude fičák a ještě letos návrat na trůn...
Reagovat
smazaný uživatel
Ono to je zvláštne, Rafa má zápas viac menej pod kontrolou, ale stále je to 4:4. Všetko sa môže stať..
Reagovat
smazaný uživatel
take zapasy su najzradnejsie pod kontrolou a potom jeden zly moment a je to v rici

snad ale Rafa vyhra mal by
Reagovat
Fandina
Rafa jde do úderů dřív a tím zrychluje hru. Držím palce Berdovi, ale Rafa zřejmě ještě přitlačí. Tak jsem zvědavá na Tomáše.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevidím, že by měl Rafa hru pod kontrolou.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak teď už jo :(
Reagovat
Mayo
:P :D
Reagovat
smazaný uživatel
kde na to koukáte? (mimo novasport)
Reagovat
smazaný uživatel
na netu, na streamu
Reagovat
smazaný uživatel
na blbem streamu :-( ale aspon neco
Reagovat
smazaný uživatel
dáte mi odkaz, já vždycky koukám tady a tam ted nic http://www.sportcategory.com/a-0/14/0/a-140011.html
Reagovat
smazaný uživatel
http://www. .cz/2013/08/nadal-berdych-atp-cincinnati-watch-live-online-stream-free-prenos-zive-tennis-tenis-17-8-2013-2030-august-sledovat-dnes-zdarma-tennis-internet-watch-free-today-broadcast-www- -cz/

Prosím tě, do těch mezer si doplň bez mezer a bez interpunkce "živé přenosy", ono se mi to jinak neodešle.
Reagovat
smazaný uživatel
v těch dvou případech za www na začátku a na konci
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.stopstream.tv/

Najdi si tady jaky chces....ale nic moc jak pisu
Reagovat
smazaný uživatel
díky :)
Reagovat
smazaný uživatel
By mě zajímalo, co ten Rafan z těch trenek jednou vyklepe.
Reagovat
smazaný uživatel
to neviem ale dnes by mal vyklepat Berdycha
Reagovat
smazaný uživatel
To v žádným případě. Berďa do finále!
Reagovat
smazaný uživatel
noo tak urciteeeeeeeeeeeeee:DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
A proč jako ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Prosimte na Cica nereaguj....to je troll
Reagovat
smazaný uživatel
co troll ty huj len pisem ze vyhra Nadal tak co vyskakujes
Reagovat
smazaný uživatel
Jde o to, jak to píšeš... :-/
Reagovat
smazaný uživatel
nerobte zo seba neyniatka jak to mam napisat
dnes Tomasko prehraje zapasik abo co dpc
Reagovat
smazaný uživatel
Já ze sebe nedělám neviňátko a zdrobněliny bytostně nesnáším. Stejně jako výsměch. Už chápeš?
Reagovat
smazaný uživatel
noo prave tak som napisal ze ho vyklepe tak co vysmech som tam dal len tak co uz sa urazate
Reagovat
smazaný uživatel
Cico: Tebe omlouvá jen to, že jsi Slovák!
Reagovat
smazaný uživatel
Co ten Nadal zazdí , to je neskutečné...
Reagovat
smazaný uživatel
Rafo musíš , musíš. Mám z toho strach trošku , ale snad to Rafa zvládne.
Reagovat
smazaný uživatel
ja nie uz ked Tomas da Rafu tak uz neviem potom
Reagovat
darek.vrana
Tak Tomáš bude světovou pětkou! Už si to zasloužil...
Reagovat
smazaný uživatel
o ničem světovou pětkou byl kdejaký pseudotenista, napřiklad i Jiří Novák :-)
Reagovat
smazaný uživatel
myslim ze tam nepatri ale co uz snad sa Roger este zdvihne
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom jsem cekal kdy se sejdete na jednom miste :-D :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Věřím, že někteří nickové by byli světovou pětkou raz dva ...
Reagovat
J.M.
Rozhodně si to zasloužil. To, že v kariéře dosud nebyl výš než šestý, ani na týden, nejen mně přijde zvláštní. Samozřejmě je to díky Rogerovu útlumu, ale i tak si to Tomáš za to, co celé roky předvádí, zaslouží. Byly i horší pětky v žebříčku.
Reagovat
Fandina
Johnovi. Třetí set byl s přehledem. Pokud bude John hrát pořád tak, jak minulý zápas s Nolem a dnes s DelPem, posune se nahoru. Servisman, za kterého platí, by měl držet svůj servis, tak jen tak dál. Držím palce!
Reagovat
smazaný uživatel
držím palce, ať prorazíš noční můru, je to taky jen člověk :)) Jdi na to a hlavně klid :)
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych a Isner naco sa trepete nab. tyzden na turnaj

zbytocne pred US Open sa unavit
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist