Nadalovo zranění vážné není, turnaj v Dubaji však asi vynechá

16. 2. 2009, 19:50
Aktuality 3
Zranění nohy možná donutí nejlepšího tenistu světa Rafaela Nadala vynechat příští týden turnaj ATP v Dubaji. Vítěz Australian Open by však rozhodně chtěl nastoupit za Španělsko začátkem března v utkání prvního kola Davis Cupu proti Srbsku.
Profily hráčů
Rafael Nadal

Nadal si nechal ošetřit pravou nohu v nedělním finále turnaje v Rotterdamu, v němž podlehl 3-6 6-4 0-6 Britu Andymu Murraymu. Ačkoli se zdálo, že má dvaadvacetiletý Španěl opět potíže s pravým kolenem, kvůli němuž vynechal loňské finále Davis Cupu i Turnaj mistrů v Šanghaji, podle samotného tenisty tomu tak není.

"Nejde o to koleno, takže není důvod k obavám. Není to nic podobného jako loni, takže bych snad měl být brzy v pořádku," řekl dnes Nadal novinářům na sponzorské akci.

Podle lékaře španělského týmu Angela Ruize-Cotorra si Nadal natáhl šlachu pod kolenem. "Je to výsledek kombinace několika věcí, od únavy po změnu hracího povrchu," uvedl doktor s tím, že vítěz šesti grandslamových turnajů je na tuto sezonu připraven lépe než kdykoli předtím.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
marika
Tak to je dobře, že to není to samé jako koncem roku, snad se dá rychle do pořádku
Reagovat
smazaný uživatel
Nj to bylo hned jasný,VAMOS RAFA!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist