Nadalovi ukradli v Paříži luxusní hodinky, policie zloděje rychle dopadla

13. 6. 2012, 14:19
Aktuality 17
Na Roland Garros vybojoval rekordní sedmý titul, pobyt Rafaela Nadala v Paříži měl ale nepříjemnou dohru. Krátce po vítězném finále přišel Španěl o luxusní hodinky, které mu zmizely z hotelového pokoje. Zloděj se z nich radoval krátce; policie dnes oznámila, že ho dopadla.
Profily hráčů
Rafael Nadal

Rafael Nadal si s sebou do Paříže přivezl zapůjčené hodinky značky Richard Mille v ceně 300 tisíc eur. Ještě v den pondělní dohrávky je měl, druhý den ráno už mu ale chyběly, řekli policii příbuzní hráče.

Pařížští policisté zjistili, do tenistova pokoje se nikdo nevloupal, proto se zaměřili na hotelové zaměstnance. Jak dnes oznámila agentura AFP, policie zadržela barmana, jehož karta byla použita ke vstupu do Nadalova pokoje. Podle policejních zdrojů se muž přiznal a vyšetřovatele dovedl ke skrýši poblíž svého domova, kde hodinky ukrýval.

Komentáře

17
Přidat komentář
smazaný uživatel
To preto,lebo nemal Longines..The oficial time keeper of French Open..Tie sa nekradnú :)
Reagovat
smazaný uživatel
:-))
Reagovat
carolyn
:-)) to srandovní, jak někdo může být tak hloupoučký a myslet si že na něj příjdou
Reagovat
smazaný uživatel
hloupoučký krásné slovo ale kolik je zlodějů na které se nikdy nepřijde stačí vyjmenovat Miroslav Kalousek , Petr Nečas , Alexandr Vondra , Martin Kocourek co si odklonil pár milionu s naší vlády , mám pokračovat ? myslím že ne je to zbytečné proč si kazit náladu .
Reagovat
Fandina
... pařížské policisty na ně poslat ... úsměv
Reagovat
carolyn
Tak to už je příběh do jiné diskuze.
Já to spíše myslela tak, že, nebylo žádné vloupání,nic jiného se neztratilo, po kom asi policie půjde jako první? Jasně zaměstnanci, stačí přibližný čas, kdo měl směnu a nakonec...ta karta, sakra to opravdu si myslel,že až Nadal odjede, že bude ty hodinky nosit, nebo co...? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Pro ty výrobce hodinek je to paradoxně nejlepší reklama :-)
Reagovat
a.magerova
bylo jasné, že to musel být chlap !!!
Baba by brala Rafovo cokoli jiného... :-))
A né blbé hodinky :-/
Reagovat
carolyn
:-)))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Co to sem tahaš....si asi dobre mimo
Reagovat
spaniel
Měl by si stejně koupit jiné hodinky. Tady ty mu šli pozadu, než na nich uběhlo 20 sekund, tak ve skutečnosti už uběhla minuta...
Reagovat
gigin
:-DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
:))))
Reagovat
a.magerova
300 tisíc eur a vadné :-))
Reagovat
VlS
No, nekupte to za tři sta litrů
Reagovat
Tominoo
:)))
Reagovat
Fandina
spaniel super ... pořád se řehtám ... jen Broz by měl připomínky, šli pozadu tvrdě (ale ony šly tvrdě měkce prostě blbě) ... ale teď nevím, jestli Broz neopravuje jen interpunkci :-)))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist