Nadala nezastavil ani Verdasco, v semifinále má šanci Južnyj

10. 9. 2010, 08:56
Aktuality 82
US OPEN muži - Světová jednička Rafael Nadal se přiblížil k titulu na US Open, který mu v jeho grandslamové sbírce chybí. Španěl porazil ve čtvrtfinále krajana Fernanda Verdaska a nyní se v New Yorku střetne s ruským tenistou Michailem Južným.
Rafael Nadal

Nejvýše nasazený Rafael Nadal sice poprvé v turnaji ztratil podání, ale kamaráda z daviscupového týmu a tréninkového partnera Fernanda Verdaska přesto porazil bez větších problémů 7-5 6-3 6-4. "Je to skvělý pocit být tady zase v semifinále, teď je to to nejdůležitější," řekl Nadal.

Čtyřiadvacetiletý Nadal hrál skvělý tenis a po ztraceném servisu ve třetí hře prvního setu už nepovolil soupeři žádný další brejkbol. Verdaska tak porazil i ve dvanáctém vzájemném utkání a potřetí v řadě postoupil do semifinále US Open, které z grandslamů dosud jako jediné nevyhrál. Zatím nebyl ani ve finále.

Další překážkou Nadala v cestě za titulem je Michail Južnyj. Dvanáctý nasazený Rus potřeboval pět setů a rovné čtyři hodiny, aby porazil v dalším větrném dnu Švýcara Stanislase Wawrinku 3-6 7-6 3-6 6-3 6-3.

"Semifinále je určitě dobrý výsledek, ale já chci víc," řekl Južnyj po utkání. Mezi poslední čtyři se na US Open ruský tenista dostal podruhé v kariéře, poprvé se mu tu povedlo před čtyřmi lety.

Tehdy ve čtvrtfinále vyřadil Nadala a na rychlém povrchu ho porazil dokonce už třikrát v řadě. Naposledy rodáka z Mallorky deklasoval 6-1 6-0 předloni na turnaji v Čennaí, v celkové bilanci ale prohrává 4-7.

Južnyj se v pondělí díky postupu mezi nejlepší čtyři vrátí po dvou letech do top 10.

Druhou semifinálovou dvojici turnaje tvoří pětinásobný vítěz US Open Švýcar Roger Federer a srbský hráč Novak Djokovič.

- US OPEN muži (USA - New York, tv. povrch) -
čtvrteční výsledky (09. 09. 2010)

Dvouhra - čtvrtfinále:
Nadal (1-Šp) - Verdasco (8-Šp.) 7-5 6-3 6-4
Južnyj (12-Rus.) - Wawrinka (25-Švýc.) 3-6 7-6(7) 3-6 6-3 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

82
Přidat komentář
a.magerova
Nic proti Vale, ale skottovy příspěvky tu čtu velice ráda a těším se na ně, protože tady "hází" velmi zajímavé postřehy. Tím bych to uzavřela a odlehčila téma mým obvyklým "modním okénkem" jak se vám líbí Venus v těch luxusních šatičkách u kterých mi ale fakt vadí, že si je musí furt stahovat dolů.
Reagovat
carolyn
Přesně Magi, skott je už snad jediný, kdo tu řekne něco k tenisu k jamému koli tématu. Občas se k němu jeden dva přidají. Zbytek komentů je bohužel už zbytečných řečí viz: tady dole co se zrovna řeší. Jen dohady k ničemu, které tu bohužel zaberou nejvíce komentářů. To se hned rozvine řeč, ale absolutně nic neřešící tenis.

Hodně lidí tu vždy na někoho něco napíše, aniž by si předem zjistil o čem ten dotyčný tady píše/nepíše. To nechápu.
Reagovat
smazaný uživatel
AHoj vespolek. Doufám, že jste ještě nezapomněli na listopadovou exhibici v Čez Aréně. Lendl, Borg, Willander.
Reagovat
a.magerova
Aha no jo ... skleróza, a už jsou lístky, nebo už jsou pryč?
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že jsou. Ten sraz bychom udělat mohli. Já to mám z Havru kusek.
Reagovat
smazaný uživatel
Lístky jsou, budou se prodávat od příštího týdne.
Reagovat
smazaný uživatel
Cau Monaco, Mecir a Willander me dosti lakaji. Mozna bych prijel tez... ;)
Reagovat
Matti
neříkej aspoň, že jsi se do toho sporu začetla, když jedním dechem pochlebuješ skottovi, takže objektivita žádná.
Reagovat
nando
Já se přidávám na stranu Mattiho a Vale, Skott naprosto nesmyslně zaútočil na Mattiho ohledně zápasu v Čennaí. Není zas tak podstatné, jestli tehdy hrál Rafa s Moyou nebo Ferrerem, podstatné je, že ho ten zápas vyčerpal a že finále odchodil musí být jasné každému, i těm, co ten zápas neviděli. To finále nemá žádnou vypovídající hodnotu směrem k dnešnímu zápasu, Rafa Južnýho spláchne a bude klid. A jinak souhlasím, že když se tady někdo na něco vymlouvá, tak jsou to zejména fandové Rogera. To je furt že nehrál naplno, nemá motivaci, je zraněnej, ale nejsou schopný uznat, že ten druhej je prostě lepší. Nejsem fanoušek ani jednoho, ale Rafa je pro mě větším gentlemanem a stejně tak jeho fanoušci, když vynechám takový ty extrémní případy jako Barney a spol.
Reagovat
carolyn
Tak myslím, že i Nadal by se sám styděl za takové fandy jako je zrovna Barney. To jistě chudák Rafa netuší, co jeho "fandové" dokážou, co?
Reagovat
smazaný uživatel
Jak jsem psala vyse, zrusila jsem Vale, nema cenu ji drzet, kdyz jsem chtela prestat prispivat (byt i tak to bylo spis sporadicke a necetne) a reagovat, ale to, co jsem si tu precetla, me jeste naposledy primelo reagovat, pod docasnym nickem. Ja proste nemam rada, kdyz nekdo prekrucuje to, co jsem napsala a strefuje se do me zpusobem, ktery kdyz jsem oznacila za "pohrdlivy", tak mi to bylo vyvraceno. Proste uz tu nechci s nikym diskutovat, slusne se to evidentne neda...
Reagovat
smazaný uživatel
Dobre, jen neudelej nejake unahlene rozhodnuti, v diskuzi s tebou nemusi vzdy vsichni souhlasit, takze neni duvod kvuli jednomu momentu nadobro odchazet. Ze vsech Rafa fans jsem si nejrozumeji popovidal s tebou, a myslim, ze nejen ja, jsi jednim z lidi, kteri maji nadhled a umi vyzdvihnout i kvality jinych hracu, nez jen kvality sveho oblibence. Vazne, hlavne se nejak neukvapuj, byla by to skoda, aby tyto diskuze prisly o cloveka, jako jsi ty
Reagovat
smazaný uživatel
Jak dojemné. Asi budu brečet.
Reagovat
smazaný uživatel
A co ja s tim? Citlivko :DDDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
No dekuji za reakci, trochu mi zvedla naladu :-). Ja chapu, ze v diskusi se mnou nemusi vsichni souhlasit, nemusi ostatne nikdo, pocitam s tim a jsem na to pripravena. Snazim se byt za kazdou cenu objektivni a spravedliva, i kdyz jsem samozrejme ovlivnena svymi osobnimi preferencemi :-), to je asi lidske. Me proste trochu zamrzelo, kdyz tu Skott napsal, ze Matti hleda vymluvu pro Rafu, pritom takovych vymluv na adresu treba Rogera (asi me tu zase nekdo bude chytat za slovicka, ale proste jsou to hraci pod nejvetsim drobnohledem a maji nejvic fanousku) tu probehla spousta a nikomu to nevadilo. Skott je spis, zda se mi podle diskuzi, zameren na zensky tenis, chlapi jsou mu asi sumafuk, tak jsem tak trochu cekala, ze bude vic nad veci a nebude hned mluvit o vymluvach. Ale to je jedno, co z toho vzniklo, lze docist dolet. Snazila jsem se to vsechno vysvetlit, ale kdyz nikdo nechce poslouchat, resp. cist, a evidentne nerozumi tomu, co pisu, tak je veskera diskuse marna. Kdyz k tomu pribudnou urazky a preziravy ton (jsem lingvistka,proste texty asi vic analyzuji nez jini a vidim tam vic veci nez jini), tak uz opravdu nemam chut se s nekym dale handrkovat :-).
Reagovat
smazaný uživatel
Jeeeee. Tak teď si mi to natřel.
Reagovat
smazaný uživatel
Detailu me, prosim, usetri :DDDD
Reagovat
skott
jen na vysvetlenou...ja tenis samozrejme sleduju vseobecne (a nejen v televizi), dokazu se bavit na jakekoliv souvisejci tema, at uz bodovani, pravidla, soucasni hraci, juniori/ky nebo ti v ¨tenisovem duchodu¨....Mnohokrat jsem tu takove prispevky psal o hracich, ktere pravdepodobne ty ani neznas jmenem (namatkou Pavel, Dechy, Sugiyama, Bloomfield, Khromacheva...), opravoval chyby u clanku v bodovani, daval odkazy atd. Narozdil od tebe nejsem fixovan zaslepene na jedno jmeno, jak se tady prezentujes ty.A o tom jak jsi udajne neskonale spravedliva a objektivni jsi krasne presvedcila hned v prvni reakci na me.
Reagovat
Matti
kdo to je Khromacheva? přiznám se, že to slyším poprvé. Zbytek ano, ale tohle jméno ne.
Reagovat
a.magerova
Dovolím si odpovědět za skotta :-))

http://www.tenislive.cz/wta/irina-khromacheva/
Reagovat
smazaný uživatel
Letošní US Open je prostě divný turnaj. Co hráli poslední tři měsíce třeba právě Južnyj, Wawrinka, Verdasco, Monfis, F. Lopez nebo Cibulková? Nebylo o nich vůbec slyšet. A tady řádí(li) jak tajfun. Naopak výborně hrající Murray, Berďa nebo Fish se tam trápili. Nerozumím tomu. Jinak v ženách POME KIM ale hlavně! POME ROGER!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak ja myslim ze cela tahle sezona je trochu zvlastni
Reagovat
smazaný uživatel
naprostý souhlas letošní us open pro mne totální katastrofa co se týče výsledků a potažmo sázení, baghdatis, rodick, chakvetadze, kuznetsova, bhupati mirnyj, radwanska atd. tolik neočekávaných výsledků nebylo letos na žádném granslamu no nevím ať už to skončí a začnou zas normální turnaje
Reagovat
smazaný uživatel
O sázení nechci slyšet, jsem na US Open zle pochodil! Třeba zápas Querrey-Wawrinka jsem považoval za naprostou tutovku, že vyhraje Sam... No a nevyhrál. Jinak brzké vypadnutí Andyho Roddicka mě zase tolik nepřekvapilo. Spíš jsem pak ale čekal, že Tipsarevič porazí i Monfilse - další z mých "úspěšných" tipů.
Reagovat
Matti
měl jsi dát na Rafu na začátku turnaje za kurs 5 a měl bys vyděláno. Já to nedal, nechtěl jsem mu to zakřiknout. Vamos RAFA!
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím, asi to začalo tím, že vypadl Berdych, kvůli pitomímu losu, Llodra jako první nenasazený byl opravdu silný kafe.Bohuže hrál Llodra skvěle no tak to dopadlo, tak jak to dopadlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim si, ze je Juznij jeden z mala, ktery muze Rafu prinejmensim potrapit. Umi na neho hrat.. Sice Rafa ve sve hre opet vyrostl, hlavne na podaní,ale kdyz je Misa tak daleko, tak bude makat na 100procent. Doufam, ze nebude moc svazany tim, jak je daleko. Snad ne a bude to super zapas az do konce.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si myslim, ze Rafa to letos vyhraje. Youzhneho se nebojim, sice se tu operuje zapasem v Cennai, ale stale jeste ma navrch Rafa, a to i na pevnem povrchu. Ostatne ja prilis nehledim na tyto statistiky, i kdyz mohou ledasco naznacit, preci jen hraje se tady a ted, nikoliv nekdy pred dvema lety. Rafa hraje velmi dobre, ma dobre podani, z Rogera nema sebemensi respekt, je to spis na opak. Uz to tu nekdo zminil, myslim, ze finale s Djokovicem by bylo krusnejsi, ale podle me Roger Djokovice porazi. Zkratka Rafa ma letos velkou sanci vyhrat a ja verim, ze se tak i stane. Netreba to oddalovat :-).
Reagovat
smazaný uživatel
vidim to podobne...az na to finale s djokovicom...polemika ci by bolo lepsie finale s djoko alebo s fedexom. podla mna s fedxom by to bolo lepsie (ich zapasy na GS hovoria sami za seba). a djoko asi stale ostane dost labilny, zalezalo by dost od toho ako sa vyspi...
Reagovat
smazaný uživatel
tak ja by som bol radsej za finale s nolem ktory rafu nema cim prekvapit bude hrat agresivne iba od zakladne ciary za to od rogera bude tenis omnoho agresivnejsi a nepredvidatelnejsi ,bude hrat rychlejsie a bude nutit svojou castou hrou na sieti k ciaram za to s nolem by mal viac casu na uder a mohla by rozodnut lepsia obrana a kondicka ako fans rafy mam po dlhsej dobe obavy zo vzajomneho zapasu s rogerom zvlast ked vsetci fans rafy tento titul tak strasne chceme
Reagovat
smazaný uživatel
z pohladu titul- tak aj ja by som rad zeby ho vyhral roger a teda by bolo lepsie aby postupil youzhni...ale zase z pohladu tenis bitky rafa vs roger su z drvivej vacsiny krasne zapasy tak preco nie:) a keby sa nahodou podarilo rogerovi vyhrat nad rafom bolo by to o to sladsie :)
Reagovat
tito
Co bylo bylo, Mikhail nemá šanci. 3:0 pro Rafu.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba Južnyj překvapí a pošle Rafu domů :)
Reagovat
Matti
už ho tam jednou porazil. Snad Rafa zahraje bez nervozity.Přece jen cítí, že má obrovskou šanci to vyhrát a dnes proti Verdascovi mi připadal trochu nesvůj, navzdory jednoznačné výhře.
Reagovat
smazaný uživatel
Južnyj aktivní bilanci 4:3, a navíc v posledním vzájemném střetnutí na hardu Nadala ostudně vypráskal 6:0 6:1, takže bez šancí není... Záleží na tom, jak se oba vyspí, zejména ale jak se vyspí Južnyj. Nadalovy výkony jsou přece jen podstatně stabilnější.
Reagovat
Matti
těch 6:0,6:1 nejde brát v potaz, protože tehdy Rafa hrál den předtím 4hodinovou bitvu s J.C.Ferrerem a pak na finále už nemohl skoro ani chodit druhý den.
Reagovat
smazaný uživatel
ale zase az tak by som to nezlahcoval....s fedexom na AO tiez behal s verdascom den predtym maratony a zahral skvele
Reagovat
smazaný uživatel
No dobre, ale AO je prvni grandslam sezony. Nevim sice, kdy se hralo v tom Cennai, ale preci jen je take dulezite si uvedomit, ze na zacatku sezony Rafa neni fyzicky tak "oddelany"...
Reagovat
smazaný uživatel
beriem...ale aj tak co nabehal s nandom a otom dalsi 5setak nie hocijaky s rogerom...to bol sialeny vykon!
Reagovat
Matti
na Australin open měl RAfa 48hodin odpočinku. S Yuznym tehdy se hrálo hned druhý den.
Reagovat
skott
prej Ferrero:-)) Carlos jako Carlos vid...ale hlavne, ze mas vzdycky pro Nadala pripravenou vymluvu, i kdyz si ten zapas ani nevidel.
Reagovat
smazaný uživatel
no pardon, ale jediny, kdo tu vzdy nekoho omlouva, jsou fanouskove Rogera Federera omlouvajici jeho nedavne neuspechy ztratou motivace navzdory tomu, ze on sam tvrdi, ze motivaci ma stale stejnou. Nerada tu zase virim ted celkem pokojny vzduch, ale tohle se mi nelibi, ta vase poznamka. Ostatne to na veci stejne nic nemeni, at hral s Carlosem takovym, nebo makovym, tak proste to, ze ten zapas probehl, je fakt. A hlavne nikdo neni neomylny, kazdy, zvlast lide, pro nez neni tenis jedinym smyslem zivota, nekdy udela chybu, splete se...
Reagovat
Matti
moc dobře víš, že Rafa se tehdy opravdu nemohl hýbat. A nehledám výmluvu, jen konstatuji. Ten turnaj je za ním. Teď je třeba vyhrát US Open.
Reagovat
smazaný uživatel
je to jedno...asi malokto veri ze youzni nieco zmoze.....rafa ho vyprevadi z kurtu za 2 -2,5 hodky v 3 setoch. ked mu vezme podanie bude rad...rafa bude mat vplyvom viacerych okolnosti skvelu bilanciu postupu do finale a sice minimum stratenych podani nie to este setov....
Reagovat
skott
To opravdu nevim.Je to spis tak, ze jsi jen nekde neco slysel a chtel si delat chytreho.Ono jen trapit se s tehdejsim Carlosem Moyou ukazalo, ze na tom nijak zazracne Nadal nebyl.
Reagovat
skott
Vale46: ty se radsi projdi na cerstvy vzduch, o nejakem Federerovi tu nepadla ani zminka.Podobne automaticke asociace lidi jako mas ty, je uz docela slusna diagnoza.
Reagovat
Matti
jo myslel jsem si, že to byl Ferrero- moje chyba. Nepodíval jsem se. Ale chodit skoro opravdu nemohl.
Reagovat
smazaný uživatel
A vy asi neumite cist a vnimat text v sirsich souvislostech (ja napriklad dovedu pochopit smysl vasi posledni, nesmyslne vety - racte si to precist znovu). Psal jste, ze Matti pro Nadala hleda vymluvu, coz neni pravda. Uvedl proste nejake informace k zapasu, ktery tu nekde snad vnima jako memento pred prilisnym optimismem pred zapasem. Zrovna od vas mi takova poznamka o hledani vymluv pripadala skoro az legracni, kdyz tomu neni tak dlouho, co tu vlastne nic jineho nez omluvy hroznych vysledku RF nebylo mozne cist.
Reagovat
smazaný uživatel
neries... pre zabo mysie vojny sa najdu aj vhodnejsie weby :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja bych takove veci neresila, ale Scottuv prispevek byl celkem utocny (jdi se radeji projit na vzduch neni zrovna pratelske), tak se jenom branim :-). Mne uz vubec leze TP na nervy, ctu uz jenom clanky, diskuse minimalne. Chapu, kazdy fanousek preje tomu svemu, mnohdy nekriticky, ale tak nejak jsem ocekavala, ze snad neni problem videt veci tak, jak jsou... Clovek by tu opravdu spocital na prstech jedne ruky lidi, kteri jsou schopni nadhledu a nejake normalni analyzy. Ted se to trosku zlepsilo, ale zalezi samozrejme na tematu clanku, bohuzel tam, kde se jedna o RF a RN, to skoro ani nema cenu cist :-).
Reagovat
smazaný uživatel
suhlasim...tie diskusie sa ale zlepsili, hlavne co tu nejak pomenej vidim typka od "flinstonovcov". na to ako sa nadalovi dari som cakal ze sa tu bude "vytesovat" a vybijat si komplexi do zblaznenia....ale cakam ze to pride v nedelu.... a pokial rafa porazi rogera (ak sa tam dostane samozrejme) tak to bude nirvana aspon na mesiac pre zopar typkov na diskusii :)
ale mas pravdu povacsine tie diskusie suvisiace s RN a RF su zbytocne emotivne... pritom rafa s rogerom nemaju spolu problem off court :)
Reagovat
smazaný uživatel
A proc jako? Nebyt clanku o RF a RN, tak by Tenisportal zaniknul. U ostatnich clanku totiz skoro zadne komentare nejsou, a kdyz ano, tak maximalne 8 ci 10. Tim chci rict, ze nebyt clanku o dvou zminovanych hracich, byla by tu nuda.
Reagovat
skott
vale46: zaprve, nechapu proc ty vubec mluvis za nekoho jineho, pochybuju, ze vis co si mysli Matti a zadruhe nechapu proc vsude cpes Federera.Ja souhlasim, ze podobne diskuze RN a RF jsou otravne, ale sam se do nich absolutne nezapojuju, zatimco tebe jsem tu videl pokazde jen prave u techto diskuzi a to same vlastne plati pro Mattiho.O nicem jinem se bavit neumis a me budes rikat neco o nadhledu nebo nejakych analyzach...
Reagovat
smazaný uživatel
No tak tady uz samozrejme jde o osobni vkus a ocekavani. Ja se treba na TP nechodim bavit, chci si precist clanky o tenise, pripadne zajimave, pokud mozno objektivni nazory, rozbory, postrehy... Ja mam spoustu prace, nema cas sledovat vsechno, tak je to pro me zdroj informaci. Jsem navic nekonfliktni typ, takze si vskutku nelibuji v nejakych slovnich prestrelkach v diskuzich. A ja myslim, ze by to nezaniklo :-), podle me jde o ctenost, pocet kliku, ne o pocet vlaken v diskuzich :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, videl jsi me prevazne v diskuzich i techto clanku, protoze jak jsem psala vyse, ja sem primarne nechodim kvuli diskuzim a uz vubec nesleduji tenis tak jako vy tady, navic ho ani moc nehraju, takze sem chodim ziskavat informace. Jelikoz uz ale nejaky patek ho opravdu sleduju alespon v televizi a ctu hodne, tak si troufam rict, ze uplne mimo nejsem, mam navic sveho oblibence, kterym je Rafa (to trosku pres okliku k tomu, proc zrovna pisu do diskuzi tohoto typu) a bohuzel i hrace, ktereho nemohu vystat. A kdyz ctu diskuze, kde ho nekdo urazi, podcenuje, zlehcuje jeho vykony, tak proste nemohu odolat a obcas napisu. Proto tedy nejsem jinde, necitim se byt tak tenisuznala, abych sama neco moc komentovala, zaroven nejsem indeferentni k vypadum proti memu oblibenemu hraci.
Reagovat
skott
Tak ja nevim jestli jses mimo nebo ne, ale pokud ti vadi hadky o RN/RF a pritom mi okamzite vpalis na muj prispevek, kdy opravuju evidentni chybu Mattiho neco o vymluvach fanousku Federera, tak je to hodne usmevne.
Precti si napriklad tuto svoji vetu:
Zrovna od vas mi takova poznamka o hledani vymluv pripadala skoro az legracni, kdyz tomu neni tak dlouho, co tu vlastne nic jineho nez omluvy hroznych vysledku RF nebylo mozne cist.
Jak muzes napsat ¨zrovna od vas¨, kdyz ja bych svoje prispevky za dva roky o Federerovi spocital na prstech jedne ruky.Bud si me s nekym pletes nebo vidis tenis opravdu velice zjednodusene jen jako Federer/Nadal a o tenisove informace jako takove ti vlastne ani nijak nejde.
Reagovat
smazaný uživatel
Mimo rozhodne nejsem a zrejme jsem si vas s nekym spletla, je to tak pro vas ted OK? Clovek aby se tady uz opravdu bal neco napsat, i smirlivy ton a snaha vysvetlit vlastni pozice, pohled a postoj tu je odmenena pohrdlivou odpovedi (nevim, jestli ses mimo apod.). Tenis mam moc rada, ale proste nemam cas se jim zabyvat x hodin denne, mam spoustu jinych zajmu a hlavne povinnosti. Ale ja uz to tady vysvetlovat nebudu, ani se obhajovat, proste je to zbytecne... svuj nazor jste si evidentne uz utvoril.
Reagovat
skott
Pohrdlivou odpovedi?To ma zase co znamenat?Napises, ze ¨nejsi mimo¨, ja rikam, ze to nevim, protoze te neznam...Pripada mi, ze se tady za kazdou cenu stavis do pozice nejake chudinky, pritom si celou tuto nesmyslnou debatu zacala uplne sama.Pokud by se uz nekdo mel snad citit dotcene, tak spis ja, kdyz na me okamzite vytahujes Federera, ktery nijak s mym prvnim prispevkem nesouvisel a vypada to naopak, ze nazor na me mas dopredu vytvoreny ty.Narozdil od tebe se ale necitim hned urazene.
Reagovat
smazaný uživatel
Vzdej to, skotte, to je jak mluvit do zdi. :)
Ale pochopitelne mas pravdu, me tyhle "automaticke asociace a la Barney" take vytaceji...
Reagovat
Vojtiik
skotte kasli na to, zase budes cist dalsi stat tech blbych uspavajicich radoby omluvnych kecu, tady k temhle clankum bud treba psat brzo, kdy se moc nereaguje este anebo vubec, jinac budes oznacen jako Federer fanatik :D :) (nic ve zlem, nic osobniho)
Reagovat
Vojtiik
tak vajicko byl driv, sem tu stranku mel nactenou nejak dlouho :D
Reagovat
skott
no nevim, co si myslet o tom, kdyz si nekdo podobnym zpusobem, s prominutim, sere do pusy jako Vale46...Pry zalezi na tematu clanku:) ale kde byla, kdyz je diskuze o Dolgopolovi, Kondratieve, Uhlirove, Lucic, De Bakkerovi, Korolevovi, Babos atd. Pritom sotva opravim neco o souperi Nadala hned je chytra jako radio.
jinak abych nekrivdil Mattimu, uplne v klidu rekl, ze se spletl a zadnou kovbojku z toho delat narozdil od ni nemusi.
Reagovat
smazaný uživatel
No, uz jsem nechtela reagovat a zrusila jsem si i ucet (jsem Vale, kdyby to nahodou nekomu nedoslo). Ale z toho, co jste tu zatim napsali, vy, Vojtik i Vajicko, opravdu dochazim k nazoru, ze proste neumite cist a ze se tu skutecne nevyplati cokoliv vysvetlovat, protoze vy si to vzdycky vylozite po svem. Konkretne zminim jeden priklad, at tu zase Vojtik nemusi cist state: ja jsem psala, ze zalezi na tematu clanku, ale v souvislosti s kvalitou diskuse a ze prave to jsou diskuse, ktere maji casto hlavu a patu a clovek se tam neco dozvi. A proc do nich neprispivam? To jsem se tu snazila vysvetlit dvakrat, ale evidentne to nikdo nechape nebo to proste necetl a udelal si obrazek podle prvnich a poslednich dvou vet, jinak si to proste nedovedu vysvetlit.
Reagovat
smazaný uživatel
Nac ta nahla zmena nicku?
Reagovat
smazaný uživatel
reagovala jsem nahore, omylem...
Reagovat
skott
Zalezi na samotnych diskutujicich.Ono pokud nicim prinosnym sama neprispejes, pak se nediv, ze si nic zajimaveho neprectes.Tezko muzes ocekavat, ze si tu bude nekdo povidat sam se sebou.Ja jsem jen namatkou vybral z hlavy par temat, o kterych jsem chtel napriklad sam rozvirit debatu, slyset nazory jinych.Vetsinou se najde jeden, maximalne dva lidi, kteri se pripoji.Zbytek vctene tebe tzv. drzi hubu.No a pak zcela vyjimecne si ¨troufnu¨ opravit neco na tema Nadal a hned se vynori jakasi Vale46, aby si me automaticky skatulkovala (viz. ¨zrovna od vas¨) a zacla s nesouvisejicima recma o Federerovi.Zamysli se nejprve nad tim, cim prispivas ke kvalite ty, nez budes soudit cely tenisportal mila Vale alias docasna...
Reagovat
Matti
myslím, že Vale tady šlo hlavně o to, jak jsi v konfrontačním tónu mě osočil, že hledám výmluvy pro Nadala. Nic víc nic míň.
Reagovat
urbi
Brat/nebrat?
Reagovat
smazaný uživatel
nestavkujem. al moj nazor:brat.
Reagovat
dabelsobul
Myslis, ze kdyz Nadal postoupi, bude ve finale proti Federerovi favoritem? Ja myslim ze ne, a ze kurs minimalne tech 2,10 budes mit na Nadala i ve finale... ale jen muj osobni nazor.. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
2.1 vo finale? vravim nie som stavkar ale to sa mi zda nerelane...ty co urcuju kurzy predsa musia vidiet ci uz h2h bilanciu, rafovu formu v tejto sezone atd....
Reagovat
urbi
Jako favorita vidí oproti Nadalovi ve finále Federera (pokud oba postoupí) zatím pouze Tipsport (1,9-2,1) a Fortuna (1,8-2,2). Jinak je celkově favorizovaný spíše Nadala (bWin 1,8-1,6, Sportingbet 2,3-2,07).
Reagovat
smazaný uživatel
osobne sa ani nedivim :)
Reagovat
smazaný uživatel
chcel som dodat este, ze na rozdiel od rafu ma roger v semifinale o dost kvalitnejsieho supera (pri vsetkej ucte k mikhailovi:), cize to jeho sance tiez na celkove vitazstvo znicuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Vysledok ani priebeh tohto QF asi nikoho neprekvapil. Podobny ocakavam v SF. Rafa hra skvele ale je skoda ze vypadli ci murray alebo berdych ktory by mi to urcite viac osladili ako dvaja "rozklepani" spanieli (bez urazky). boli by to pravdepodobne aj ovela krajsie zapasy...na keby sa ale nehra a rafa bude celit pri ceste za trimfom jedinemu superovi z aktualnej spicky -fed alebo djoko...Ci bude superom jeden alebo druhy vacsie sance ma rafa
Reagovat
Matti
takový Djoko, kdyby hrál odvážně a útočně, jakože takto proti Rafovi hraje, mohl by ho potrápit ne-li porazit. dnes to byl špatný zápas .Oba dost kazili a Verdasco se zdál od začátku smířen se svým osudem. Takže ted ještě odstranit Južného a vzhůru do velkého finále ať už proti Federerovi nebo Djokovi. Vamos Rafa!
Reagovat
smazaný uživatel
povacsine spanieli vseobecne su proti rafovi akoby zmiereni s osudom....maju zbytocne dvojnasobny respekt pred rafom oproti zvysku hracov. je fakt trochu skoda ze vypadlo tolko favoritov tak skoro...murray, berdych,roddick...delpo nehra, davydenko z formy...
dufamze to fedex znovu dotiahne do finale a tam uz sa nejak popasuje s tym jeho blokom proti rafovi.c'mon roger :)
Reagovat
Matti
bylo by speciální pro Rafu vyhrát US Open a ještě v něm porazit toho kdo tam kraloval. A navíc myslím, že pro Rafu by byl Djoker nepříjemnější soupeř ve finále, pokud teda RAfa přejde přes rusa. Takže ano, souhlas, Rogere pojď do finále, ale se stejným výsledkem ať tam dopadneš jak loni. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:) a bolo by este krajsie keby tam dosli obaja a roger by ho porazil...a rafa to vyhral az niekedy o rok dva....aby to rafovi odoprel roger tak ako rafa odoprel niekolkokrat grand slam rogerovi na FO :)
Reagovat
Matti
v tomhle se teda neshodnem, ale na obsazení finále ano :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:) pohoda...
Reagovat
a.magerova
Souhlas s 09:56 :-))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist