Nadala bolavé koleno nepustí do hry ani v Cincinnati

9. 8. 2012, 21:07
Aktuality 146
Rafael Nadal po olympiádě a Torontu vynechá i turnaj série Masters v Cincinnati, který se bude hrát v příštím týdnu. Španěla od prohry s Lukášem Rosolem ve druhém kole Wimbledonu i nadále trápí koleno.
Profily hráčů
Rafael Nadal

Rafael Nadal koncem června senzačně prohrál ve 2. kole Wimbledonu s Lukášem Rosolem a od té doby se na kurtu neobjevil. Hned po londýnském grandslamu totiž kvůli zánětu v kolenu zrušil exhibici proti Novaku Djokovičovi, se kterým se měl utkat na stadionu Realu Madrid, a postupně pak zrušil i další velké akce: na olympiádě v Londýně neobhajoval zlato, v těchto dnech chybí na Masters v Torontu a příští týden nebude startovat ani v Cincinnati. 

"Netěší mě to, ale příští týden v Cincinnati bohužel hrát nebudu. Pořád nejsem na hru připravený," oznámil Nadal na svém Facebooku. "V Cincinnati mám spoustu fanoušků a nezapomenutelné vzpomínky na rok 2008," připomněl ve zprávě svůj triumf a dodal, že bude pokračovat v rekonvalescenci a tréninku.

Už dříve šestadvacetiletý Španěl připustil, že by se před US Open, které startuje už 27. srpna, mohl objevit na turnaji ATP 250 ve Winston-Salemu. To nyní nepotvrdil.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

146
Přidat komentář
smazaný uživatel
Bez Nadala tej tour niečo chýba, to bezpochyby ... na US Open by sa podľa istého španielskeho novinára mal objaviť, poprel dohady o možnom účinkovaní na turnaji vo Winston Saleme. No nevylúčil možnosť, že by Nadal zabalil celú sezónu ...
Reagovat
Mayo
dúfam, že US Open stihne...už mám dosť toho čakania
Reagovat
Stan_Borowitz
Zase se tady rozjíždí naše oblíbená debata... tak bych k ní rád připojil věcnou poznámku týkající se vzájemné bilancei dvou nejlepších hráčů posledního desetiletí. Federer v ní paradoxně doplácí na to, že byl dobrý i na antuce, vlastně druhým nejlepším antukářem této éry. Proto se s Nadalem utkával pravidelně v závěrečných kolech antukových turnajů a jejich vzájemná bilance na tomto povrchu je 2:12. Bilance sice hrozivá, ale snad jen Djokovič porazil Nadala na antuce také dvakrát (ve své nejlepší sezóně 2011), jinak asi nikdo. Kdyby měl Federer na antuce horši výsledky, do zápasů s Nadalem by se nedostával a jejich vzájemná bilance by byla paradoxně lepší - dokonce v krajním případě 8:6 pro Federera, kdyby na antuce vůbec nehrál nebo vypadával do 3. kola. Samozřejmě ta argumentace platí i obráceně, kdyby Nadal nehrál jinde, než na antuce, byla by jejich vzájemná bilance 12:2, ale o to nejde. Chtěl jsem jen poukázat na ošidnost srovnávání hráčů podle H2H...
Reagovat
smazaný uživatel
zdravím jsem tu nový ale čtu Vaše příspěvky už dlouho a dnes jsem se zaregistroval, protože se na nějaké názory už nemůžu dívat a chtěl jsem napsat úplně to stejné jako Stan_Borowitz, jsem velký příznivec RF, ale Rafu plně respektuju za to co dokázal a ještě jistě dokáže tak jako RF. Musím říct, že na RF si cením jedné věci, když hrával v době AndyhoR, Hewita a dalších hrál co potřeboval, po té co nastoupil Rafa a náslědně Djoker a Murray, tak byl schopen přeměnit obraz hry a zase dokáže vyhrávat je to opravdová tenisová star, ale k ostatním mám velký respekt.
Reagovat
a.magerova
http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Rafael+Nadal+Roger+Federer+2011+Australian+dzDOthQlcDSl.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Tenhle argument tu už zazněl dávno a bohužel na něj nikdy nikdo nedal smysluplnou odpověď. Podle mě je ta bilance mezi Rogerem a Rafou spíš důkazem toho, že Rafa je opravdu nejlepší a nejdominantnější antukář všech dob než důkazem kvalitativního rozdílu mezi nimi.
Reagovat
Stan_Borowitz
Hlavně je to podle mne důkaz nesmyslnosti používání H2H jako argumentu v těch nekonečných debatách o tom, kdo je historicky lepším/úspěšnějším hráčem. Nikdo přece nechce tvrdit, že Davyděnko je lepším hráčem než Nadal nebo Murray než Federer jen na základě H2H. A stejně se to pořád objevuje, viz níže...
Reagovat
Stan_Borowitz
Reagovat
a.magerova
Jj to je moje velmi velmi oblíbené (mám ho stáhlé z ulož) hlavně miluji tu část, které v té zkrácené verzi chybí, jak Rafa (5:34min) zapomene a řekne něco jako "není zač" a Roger vymýšlí co s tím dál :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ja bilanciu nevnímam len z pohladu celkového skóre,samozrejme ze ju značne ovplyvnuje antuka,pre mna je zaujimavejší fakt,ze Roger nemá svoju "antuku"..Mimo halu,ktora v hierarchii oproti tradičným povrchom výrazne stráca..Roger to má teda vyrazne negativne na antuke a na zvysnych povrchoch to je plus minus vyrovnané..A to pre Federera nie je lichotivý fakt..Toho Davydenka by som moc neporovnával..Sam si pisal,ze RF a RN su najlepsi tenisti poslednej dekady,pri hracoch s tymto statusom sa H2H priam natíska, kdežto Davydenko je pri vsetkej ucte nikto..
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak ono se to dá vyložit také tak, že nebýt Nadala na antuce, tak má Federer o hodně víc titulů, ale nebýt Federera mimo antuku, tak Nadal zase o tolik víc titulů nemá... Nebo jinak - ve světě bez Federera by měl dnes Nadal 13 GS titulů, kdežto ve světě bez Nadala by měl dnes Federer 23 GS titulů. Dá se tedy říci Federer prohrává na antuce skoro (nadsázka) jen s Nadalem, kdežto Nadal mimo antuku s více hráči. Například už se zmíněným Davyděnkem má Nadal H2H mimo antuku tristních 1:6. Přestože Davyděnko je "nikto" a Nadal aspiruje na jednoho z nejlepších hráčů historie. To není jen nějaký náhodný výpadek jako s Rosolem. Prostě Nadalovi nesedí Davyděnkova hra podobně jako Federerovi Nadalova. A zaplaťpánbůh za to, o čem by se pak FFF a FNF pak věčně dohadovali?
Reagovat
Amputace
S tím, co jsi napsal, se dá souhlasit. Navíc si nemyslím, že Roger nemá "svoji antuku", jak píše Forehand. Má "svoji trávu". Ve Wimbledonu je nejúspěšnějším tenistou všech dob, svého času tam nedával nikomu šanci. Pravda, Nadal jej jednou sesadil, ale to ještě neznamená, že ta tráva není "jeho". Na trávě to bude na velmi dlouhou dobu nepřekonatelný tenista.
Reagovat
Roger_Federer
Tak tady je potřeba si uvedomit, že vlastne Federer je ve sve eře 2 nejlepšim antukařem..nebyt fenomenu Nadal mel by pravdepodobne dalši 3-4 granslami minimalne a x titulu...ostatni antukova konkurence byho stabilne neporažela..
FOREHENDE
k te bilanci(nic neznamena,za 40 let nebude nikoho zajimat) je jasne každemu kdo jejich zapasy sledoval, že Nadal nastupoval do zapasu z fedexem namotivovany a extreme připraveny a stal se jeho nočni murou..a nakonec začala hrat roly u Rogera dosti psichika..tak jako si na neho neveřilo 99 hraču prvni stovky tak on si přestal postupne veřit na robota.
Reagovat
smazaný uživatel
To ze nema Roger svoju antuku som samozrejme myslel skrz vzajomnu bilanciu o ktorej je rec..Rogera urcite na trave respektujem ako jednotku,hoci treba povedat,ze zatial spolocne so Samprasom,ktoreho mozno v buducnosti prekoná..

To ze Rafa prehraval aj s inymi supermi,nez s Rogerom je trochu skreslujuce..Treba si uvedomit ich vek a porovnavat ich v rovnakej faze kariery,nie porovnavat mená..Ak berieme turnaje GS ako merítko,Rafa mimo antuku prehraval s inymi hracmi najma do veku 22r....22 hovorím schvalne,lebo do tohto veku prehraval s kadekým aj Roger..V tomto veku vyhral Roger 1GS (odpuste mi ten jeden mesiac) a od tohto veku Rafa taktiez zacal vsade vyhraval s hracmi pod nim a ak na GS prehral,tak len s hracmi,co prehral aj Roger (Djoker,Tsonga,Soderling,Delpo,+navyse ma akurat Murrayho + Rosola s Ferrerom so zranením)..Moze za to samozrejme vynimocná generácia,ktorá funguje posledné roky,no Rafu postretla akurat pre tenistu v najperspektívnejších rokoch..

S Davydenkom to ma 5:6,nevidim dovod antuku odcitat,navyse ked pocet zapasov na tehle je podobný tým na hardom..Skoda,ze sa nestretli na GS, osobne by som viac veril Rafovi..

R_F - Federer je urcite 2. Najlepsim hracom antuky svojej doby, s tym suhlasim..Nesuhlasim vsak s tym,ze prehry s Rafom mozno ospravedlnit psychikou..To je predsa sucast hry..Nebyt psychiky,mozno by to Benneteau dotiahol a mozno by Rafa neprehral 7finale s Nolem..S tymto sa sampion predsa musi vyrovnat..Ja to vidím skor v tom,ze Nadal ne najodolenejším tenistom na baseline,Roger je nútený hrať viac úderov,pravdepodobnosť chýb sa zvyšuje,čím viac chýb,tym horší priebežný stav=tym vacsia nervozita..Toto je ale celkom prirodzený jav u všetkých tenistov..
Reagovat
Amputace
Konečně zde vidím diskuzi založenou na argumentaci, to se mi líbí. "Vymlouvat" se na psychiku v zápasech Nadal - Federer je samozřejmě naprostá hloupost. O psychiku jde mezi top tenisty především. Podobně jako mají fanoušci Nadala tendenci odvolávat se neustále na vzájemnou bilanci, mají fanoušci Nadala tendenci omlouvat prohry Federera s Nadalem (a tedy tuto negativní bilanci) špatnou psychikou. Už jsem například zahlédl tvrzení, že ve finále W08 byl Roger lepší, ale psychicky to zkrátka neustál. To jsou hloupé řeči, nic víc. Žádný fanoušek Federera si tohle neobhájí.

Věk obou tenistů se příliš nedá srovnávat. Věc se má tak, že Nadal začal dříve a skončí také dříve. Federer to má obráceně. Nelze srovnávat kariéru Federera z let 1999-2002 s kariérou Nadala z let 2005-2008. To zkrátka nejde.

"S Davydenkom to ma 5:6,nevidim dovod antuku odcitat,navyse ked pocet zapasov na tehle je podobný tým na hardom..Skoda,ze sa nestretli na GS, osobne by som viac veril Rafovi.."
- Přesně - vůbec nevidím důvod odečítat antuku. Proč? Připadá mi, že je tady tendence posuzovat a hodnotit Rafu kdekoli mimu antuku. Proč? Tam dominuje, je fenomenální a bezkonkurenční - proč to přehlížet? Rogera na trávě také nikdo nepřehlíží.

"Ja to vidím skor v tom,ze Nadal ne najodolenejším tenistom na baseline,Roger je nútený hrať viac úderov,pravdepodobnosť chýb sa zvyšuje,čím viac chýb,tym horší priebežný stav=tym vacsia nervozita..Toto je ale celkom prirodzený jav u všetkých tenistov.."
- Naprostý souhlas. Mnoho zápasů s Federerem Nadal prostě ubránil. To patří k tenisu. Stejně tak - nebýt Djokoviče, Nadal by měl v dnešní době už 14 GS titulů a mluvilo by se o něm úplně jinou rétorikou. Rozhodně ne způsobem, že dominuje pouze na antuce, že není schopen vyhrát nikde mimo antuku a podobně. Je to naprosto stejné. Stejně nesmyslná logika.
Reagovat
Stan_Borowitz
I mne taková debata vyloženě těší... souhlasím s oběma ve všem, zejména ta argumentace ohledně psychiky je přesná a správná.

To skóre s Davyděnkem jsem použil jen jako příklad toho, že i Nadal má (respektive měl) soupeře, jehož styl mu prostě nevyhovuje a porážet ho dokázal jen na "svém" povrchu. To vše v rámci argumentace o ošidnosti srovnávání H2H. Jinak samozřejmě antuku neodečítám a Nadalovy fenomenální výkony na ní nijak nezlehčuji. Je to povrch jako každý jiný.

Jinak ještě přidám svou oblíbenou perličku ohledně H2H a "nejlepšího hráče historie". Podle H2H je jím jednoznačně Dominik Hrbatý, který má se čtyřmi aspiranty na tento titul, s nimiž se za své kariéry potkal (PS,AA, RF, RN), souhrnnou pozitivní H2H bilanci 8:7. Tak kdo by si mohl takový titul víc zasloužit než ten, kdo dokázal ty nejlepší z nejlepších častěji porážet než s nimi prohrávat :-)
Reagovat
Roger_Federer
Ja naprosto souhlasim, že vymlouvat se na psichiku vžadnem připade nema smysl...i přesto je to zkutečnosti..Roger si proste od určite doby přestal na Nadala veřit..a prohral i utkani mimo antuku ve kterych nebyl hračem tahajicim za kratši konec.
Reagovat
Pe3k
Best 2012 Tennis Shots - Part 1 [HD]

http://www.youtube.com/watch?v=QrbN5vrQg30
Reagovat
Pe3k
Sorka kuci, nechtěl sem vás tak nahněvat. Chápu, že jste mrzutí, když Rafa furt nehraje, ale na těchto turnajích by stejně neměl šanci. Rozhodující bude US open, tam byl Rafa poslední 2 roky velice silný a pokud se letos vyhne Del Potrovi a bude už fyzicky a psychicky fit, tak se máte i vy na co těšit...

Myslím, že je letos solidní šance, že by se Rafa a Roger mohli střetnout na US open, nejspíše v semifinále. To bude věru zajímavý zápas.
Reagovat
Amputace
Neustále tady odepisuješ Nadala, jak by neměl v Cincinnati či Torontu šanci, přitom co tvůj Roger? Ten loni vypadl v osmifinále s Berdychem a v Kanadě dokonce už ve třetím kole s Tsongou. To nejsou výsledky, které by mě coby jeho fanouška naplňovaly optimismem. O výsledcích na US za poslední dva roky ani nemluvím. Nechci útočit, jen předkládám fakta, která ty tak rád.
Reagovat
spaniel
Ale no. 5 titulu z USO, jedno finale a 2 semi tesne prohrane z MP neni zadna hruza. Jsem zvedavy az se vek zacne projevovat u Rafy, jak otocis. Tezko muzes cekat ze bude porad podavat stejne vykony.
Reagovat
Amputace
To také nečekám, proč však takto odepisovat Nadala? V Torontu se mu už podařilo vyhrát, v Cincinnati byl dvakrát v semifinále, teď by byl odpočinutý - vůbec bych to neviděl tak beznadějně jako Petřík.
Reagovat
Pe3k
Roger bude v Cincinnaty a na US Open největší favorit, tak jako každý rok. Pokud si myslíš něco jiného, je to tvoje blbost. Nezapomeň, že má Roger více titulů z amerických betonů jak Nadal+Djokovi+Murray dohromady.
Reagovat
Amputace
Nechápu, na čem tu jeho favorizaci stavíš, vzhledem k jeho nepřesvědčivým loňským výkonům na betonech, ale jak je libo.
Reagovat
Pe3k
Tak loni podle mě to nebyl sice úspěch, ale pokud Federer prohrál s Tsongou, který je světová špička, měl formu a kvalitní výsledky v roce 2011 a Federera porazil 2 x z 8 zápasů, Berdych hrál také super a prohra s Djokovicem v 5 setech, když měl Roger 2 matchboly a to byla Novakova životní sezona, takže o5 není se za co stydět. Můžeš pro srovnání napsat s kým prohrál Nadal :D samozřejmě myslím Cinci a Montreal
Reagovat
Pe3k
Nadal hrál s Tsongou 2x a 2x prohrál (loni)...Chtěl bych vidět tu bilanci když by musel hrát s Jo 8x za sezonu tak jako Roger...
Reagovat
Amputace
Toto už vůbec nechápu. Nadal hrál zase loni a letos už desetkrát s Djokovičem.
Reagovat
Pe3k
Federer byl jediný kdo v roce 2011 porazil Djokovice a byl to on kdo přerušil jeho vítěznou serii.
Reagovat
Pe3k
Samozřejmě myslel sem na grandslamech.
Reagovat
Amputace
Ne, toto nemá smysl, nedržíš se tématu, diskuze s tebou je veskrze nemožná. Já nejsem tím, kdo zpochybňuje Federerovy kvality (ano, poukázal jsem na jeho loňské neúspěchy na betonech, to ale není nic než fakt, žádný můj výmysl, žádná snaha Federera zdiskreditovat). Nikdy jsem nic takového nenapsal. Snažím se vyjadřovat pouze k určitým situacím (v tomto případě tebou započaté situaci: Nadal, jestliže by nastoupil, neměl by v Cincinnati stejně šanci). Zatímco tobě jde jen o válku a rozbroje mezi dvěma tábory fanoušků. Neustále ty dva tenisty srovnáváš, hledáš důkazy toho, v čem je Federer lepší, třebaže o to v dané diskuzi vůbec nejde. Nechybí ti stud, abys napsal, že by Nadal letos v Torontu a Cincinnati neměl šanci - přitom loni, tedy v sezóně, která je určující při polemikách o současné formě, dosáhl Nadal na těchto turnajích velice podobných výsledků jako Federer. Navíc logicky klameš. Na jednu stranu si prohru Federera s Berdychem zdůvodníš tím, že byl Berdych ve skvělé formě, na druhou stranu už ale nevidíš, že životní formu zažíval také Mardy Fish, s nímž Nadal vypadl v Cincinnati. Jak říkám, diskuze s tebou je nemožná, proto to od této chvíle vzdávám.
Reagovat
tito
Fanatismus (z lat. fanaticus, posedlý, od fanum, posvátné místo) je slepá vášnivá zaujatost, nekompromisní a krajně jednostranný postoj nebo jednání člověka, který nějaké téma, myšlenku nebo věc pokládá za tak cennou - případně tak ohroženou - že námitky či odpor proti ní vyvolávají jeho zuřivost. Fanatik se vyznačuje neschopností kritického odstupu, intolerancí, nepoučitelností a jistou omezeností.
Reagovat
Amputace
Já bych Petříkovi doporučil prostudovat tohle.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Logick%C3%BD_klam
Reagovat
tito
:-)
Reagovat
Pe3k
Ok, respektuji, že to vzdáváš, na tvém místě bych to taky vzdal.
Reagovat
Amputace
Pochopitelně. Přeargumentoval jsi mě.
Reagovat
Pe3k
No tahle pěkná yvsvětlivka fanatismu, sedí spíše na příznivce vaše klubu...Já nefandím jen Federerovi a když nehraje dobře tak to normálně přiznám a nemám problémy ani s tím když prohraje. Ovšem v situaci kdy je favorit, kdy je světová jednička a vyhrává turnaje i 4 roky po tom co jej mnozí posílali do důchodu, neváhám vyzdvihovat jeho kvality...to je rozdíl mezi náma, zatím co vy tady stále překládáte fakta typu Rafa je útočný hráč atd.
Reagovat
gigin
Tož to su já !! :)
Reagovat
Fandina
už to tu někdo psal ... fandění je odvozeno od slova fanatik, takže každý správný fanda je fanatikem a v přeneseném slova smyslu, čím větší kvalitnější fanoušek, tím větší fanatik ... úsměv
Reagovat
gigin
Obávám se, že fanatismus není nějaká paráda ...
Reagovat
smazaný uživatel
čím větší kvalitnější fanoušek, tím větší fanatik ...

Naprostá hloupost, nezlob se..:-O
Reagovat
Fandina
Fandění je také fanatizmus, jeho forma, proto to odvození slova od něj. Tak se tak kvůli tomu nečilte ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Ale to neznamená, že čím větší fanatik, tím lepší fanoušek :)))
Reagovat
Fandina
... jestliže je fanoušek jistá forma fanatika, tak velký fanoušek je také velký fanatik ... příměr ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže velký fanoušek nemusí znamnenat kvalitní fanoušek. Největší fanouškovský fanatik může udělat to, že zavraždí největšího rivala svýho oblíbence. Fanatismus úchvatnej, fanouškovství vskutku ano, kvalita chybí.
Reagovat
smazaný uživatel
Mimochodem "příměr" znamená "přirovnání", tak nevím, jak jsi to myslela.
Reagovat
Fandina
Chazy ber to tak, že je to jen přirovnání, přímá úměrnost. Nevím jak se měří kvalita nebo velikost fanouška, na to nejsou nějaká pravidla :-), nebo alespoň o nich nevím. Tak třeba tady nějaký fanoušek hodně argumentuje fakty, jiný city, jiný intuicí. Já nejsem vševěd a taky to tady moc nemám načtené, abych mohla posuzovat jak se který fanda projevuje.
To co jsem napsala bylo jen to, že fandění je určitá forma fanatismu, nic víc, nic míň. A vytýkat fandům že jsou malí nebo velcí nebo vůbec fanatici je vlastně irelevantní ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, přímá úměra už mi tam smysl dává :-D...

A já prostě jen reagoval na "čím větší kvalitnější fanoušek, tím větší fanatik", což je podle mě donebevolající nesmysl. Nic víc, nic míň :)
Reagovat
a.magerova
Sportovní fanoušek i převzaté anglické fan je odvozeno od fanatika, obvykle však znamená prostě přívržence a nemusí tak mít pejorativní (hanlivý) význam.

Extrémním příkladem fanatismu je terorismus.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak z mýho pohledu si kvalitu a velikost fanouška měří každej sám, to je věc čistě subjektivní. Pro fanatika asi budou nejkvalitnější fanoušci ti ještě fanatičtější, pro mě jsou nejlepší fanoušci ti, co jsou zaslepení fandovstvím ve prospěch svýho hráče, ale furt si zachovávaj schopnost racionálně uvažovat a vést normální diskuzi, mají jen pár růžových dioptrií.

A nejhorší fanoušci jsou pro mě ti jako Heather + ti fanatici, jako Sonja, co se týče Srbska, ty, co se týče nás, Pe3k, co se týče Rogera a legendární Barney. Kde prostě s váma absolutně není řeč.
Reagovat
Fandina
co se týká tvého pohledu obecně na kvalitu fanoušků tak s tím souhlasím, je to subjektivní, ale zase je potřeba brát v úvahu, že ta hranice posuzování je zase u každého jiná z důvodů vlastních dispozic jedince, vrozených, získaných během života ...
Reagovat
gigin
Sonja je nejhorší fanoušek ?? :-O Je to jeden z nejlepších fanoušků !! Tvé fanatické škatulkování a určování, kdo je kdo je fanatismus !!
Reagovat
smazaný uživatel
:)))) Co se týče Noleho a obyčejnýho fandění, tak nic proti ní.
Reagovat
Sonja
"nic proti ní"...:-D

gigin: děkuju za zastání, ale nech ho, ať si říká, co chce:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti prostě nezapomenu ten DC proti Česku, kde s 20 pohledů je naprosto evidentně vidět, že Tipsa "zabije" míček do země a ty tady 4 hodiny přesvědčuješ všechny, že to odehrál včas a nejsi ovlivněná zaujatým komentátorem :-D... Fandina to samý s Berdychem. Prostě vám naprosto přeskočí, ztratíte kontakt s realitou, vidíte, co vidět chcete a člověk i když dokonale vidí, co se stalo, nemá šanci vás o tom přesvědčit.
Reagovat
smazaný uživatel
* z 20
Reagovat
Fandina
Chazy tak s tím Berdychem být tebou bych raději pomlčela. Já nenapsala na web, že podvádí ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale nikdy jsi nebyla schopna uznat, že tam ten dvojdopad byl :)
Reagovat
Fandina
Chazy a ty jsi ho tam na 100 procent viděl. Já ne.
Reagovat
smazaný uživatel
No ano a nebyl jsem sám. On tam prostě byl, navíc z logiky věci ten úder nemoh bejt zahranej tak, jak zahranej byl, aniž by tam byl dvojdopad. Měla si k tomu x vysvětlení, x záběrů, x lidí to vidělo, víceméně jen ty ne a stejně jsi si za tím stála.

To je ten fanatismus, přeskočí ti, vidíš něco úplně jinýho a nejsi schopná racionálně uvažovat. Kdyby to byl jinej zápas a nehrál náš hráč, nepochybuju, že to tam uvidíš :)))
Reagovat
Sonja
Já jsem neviděla, že by "zabil míček do země", ale šlo hlavně o to, že nikdo tady nemohl vědět, jestli to Tipsa viděl a neuznal, nebo si sám v té rychlosti nevšiml...a vy jste pochopitelně jako čeští fanatici byli za to, že to viděl a je to šmejd, já byla proti. A že byl zaujatý komentátor, za tím si stojím a je mně jasný, že vám to nevadilo, protože říkal to, co se vám hodilo do krámu.
Jestli my vidíme, co vidět chceme, nebo vidíš ty, co vidět chceš, o tom se snad nebudem hádat, k ničemu bychom nedošli. Každej si mysleme svý a je to. Je mi blbě už z toho, že se pouštím do debaty o něčem, co bylo měsíce zpátky a ani si to už pořádně nevybavuju.
Reagovat
smazaný uživatel
:-D Jestli myslíš, že necítíš, jestli zahraješ míček do země a nebo ho pošleš do vzduchu, tak už fakt nevím.
Reagovat
Fandina
Chazy, nebyl to 100 procentní dopad. Roger ho šel uplatnit a vůbec není jasné jestli byl nebo nebyl. Tomáš běžel k míčku vybral ho a nijak se k tomu nevyjadřoval. Záznam nesvědčí o ničem jiném. A už vůbec ne z apriory nazváním někoho že zahrál s tím úmyslem aby podváděl, jak jsi to ty nazval.
Reagovat
smazaný uživatel
Což jsem pak odvolal, ale dvojdopad to byl naprosto evidentní, prostě ten míček hrál ze země.

Jdi na kurt a zkus si zahrát topspin, pak se podívej, jak to zahrál Berdych a vysvětli mi, jak to mohlo mít topspinovou rotaci.

Nechtěl jsem ty diskuze znovu otevírat, to ne :))) stačí fandinko... Ale fakt si někdy zkus tu raketu vzít do ruky.
Reagovat
Fandina
Chazy raketu si beru do ruky leckdy a taky vím jak se dá od země bez dopadu vybrat ... mluvíš teoreticky. Posť si znovu ten záznam po sekundách a pak se ozvi.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejde o to vědět, jak se dá vybrat míček od země, ale jak udělat topspin.
Reagovat
Fandina
Chazy ... podívej se na záznam a pak napiš o topspinu ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
:-DDDD Už fakt jen aby přišel Pe3k s tím, že Roger ale doopravdy dominuje současnýmu tenisu. Nebo ještě líp nějaký oživení Barneyho a názoru, že H2H je důležitější jak počet GS.
Reagovat
Fandina
Chazy těžko měřit kdo dominuje tenisu. Pokud myslíš kdo je teď jedničkou tak momentálně Roger. Jestli chceš slyšet statistiky tak taky Roger. Co s tím naděláš. Jestli to je ten kdo se tobě nejvíc líbí, tak to bude on. Kde chceš hledat měřítka. Obecně platí, že někdo. Matematika je nejjednoduší a sečte. Nic jiného v tom nehledej ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Strašně mi připomínáš jednoho kamaráda :))) Všechno je relativní. Tušíš vůbec, jak je obtížný proti tomu něco vymýšlet? :)))
Reagovat
Fandina
Chazy já nevím já nic netuším píši tady jen proto, že jsem dnes splnila všechny povinnosti a mám čas ... život je krásný ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě včera bych nesouhlasil, dnes zas ano :)))
Reagovat
gigin
BRAVO NOLÉÉÉÉÉÉÉ !! BRAVO SRBINE !!!! JEBEM TI FANATIZAM !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Fanatismus ve své nejhorší podobě už vyvolal ve světě tolik bolesti, zla, válek..že to fakt není téma, který by se dalo zlehčovat, že čím kvalitnější fanoušek, tím větší fanatik.
Fanatismus stál i za zraněním M.Seleš, kterou pobodal fanatický fanda Steffi, aspon, co vím, nikde jsem nic nehledala.
Nebo smrt J. Lennona, Versace..atd, samý vyšinutí jedinci, zahleděni do své "modly"..
Všeho s mírou..:-)
Reagovat
Fandina
Tak takový fanatik určitě nejsem. To bych byla v lochu a ne tady ... úsměv
Reagovat
Fandina
Ema ještě dodatek ... čím větší byl příměr paradox ... nic víc nic míň
Reagovat
smazaný uživatel
čím větší byl příměr paradox ... ??

Já ti vůbec nerozumím :-(
Reagovat
smazaný uživatel
uvedom si ty kanale, ze zkratka zdravy Rafael tezko snese srovnani - tvuj plakatovy Idol, kluka z malorky na opravdovem turnaji udolal pouze 2X ....nebo lepe řečeno na 3 sety... a to samozrejme pouze a jenom na té "jeho "užasne trave. "Nejlepsi hrac vsech dob, ve vzajemnem mereni prohrava s Murajem, Nadalem a samozrejme take bude i s Novakem. Hraje si na hrdeho tymoveho svycara, co machruje ze Olympiadu dokaze....a pritom se vzdy vraci jako ten nejvetsi žebrak. V tenise narod - znamena Davis cup, ale tim jaksi ten individualni hamoun vzdy pohrdal. Jsi v koncich
Reagovat
Heather_Fedex
"ze zkratka zdravy Rafael tezko snese srovnani"
jelikoz rafael nadal laboruje se zranenim v podstate od zacatku sve kariery, musime si polozit vaznou otazku: jak muzes napsat, ze zdravy rafael tezko snese srovnani s ostatnimi hraci, kdyz si zdraveho rafaela ani nikdy hrat nevidel??? a dalsi dotaz: je vubec mozne pri takovem stylu hry a konstrukci tela zustat zdravy???
Reagovat
Pe3k
Hlavně od něj nečekej smysluplnou odpověď :D
Reagovat
Roger_Federer
Tak mam zase vylezlo sluničko a v Praze v Bohnicich, kluci a holky maji zase patečni volničko a přistup na internet.. To se pak nemužeme divit,takovemu přispevku.. Nevadi, vždyt je to taky človek..snad.
Reagovat
spaniel
Zajimave, na jednu stranu vyzdvihujes jen opravdove turnaje a pak napises ze RF prohrava s Murraym. Pokud vim RF vede 3:0. Tak si ujasni co se pocita.
A jak pohrdal Davis Cupem? Vzdycky ho hral a ma bilanci 30:7 v singlech a 11:7 v doublech.

Asi tolik k tvym kecum, experte.
Reagovat
Roger_Federer
Tak Nadal se pomalu ale jiste dostane do faze kariery kde byl Roger 2010 a 2011 kdy krom antuky neveřim,že by mohl neco vyhravat stabilne a dlouhodobe..Samozdřejme se bude dostavat do zaverečnych kol turnaju, ale neveřim krom cihli,že by ješte nekdy mohl dominovat jako dlouhodoba star.
Reagovat
smazaný uživatel
Federer DC viac nehral,nez hral.
Reagovat
spaniel
Hral kazdy rok 1999-2012 s vyjimkou 2010. Do 2008 se nedarilo, prohrali kazdou 4hru (s Allegrem) a vypadavali nejpozdeji ve ctvrtfinale. Rozdil je ze treba Nadal si muze odpocinout v 1.kolech, dobrych Spanelu je spousta.
Reagovat
smazaný uživatel
Hral sice kazdy rok,ale nie vzdy..Tych sérií je v roku vacsinou viac..Roger to ma fakt tak na hrane 50%..
Reagovat
ladka
Nadala je mi uprimne luto...nemám nič proti nemu
Reagovat
Pe3k
Tak ta prohra od Rosola Rafu naprosto zlomila. Pokud vynechá i US už může rovnou vynehat celý zbytek sezony. Věděl sem, že je Rafa hrozně choulostivý, ale tohle je už moc. Je to velká škoda, rád každoročně sleduji jak na amerických betonech vypadává v prvních kolech...

Navíc Murray měl velkou šanci se před Nadala dostat a nakonec jsou zranění oba. Jde vidět, že ten program je fakt náročný, ještě že OH nejsou každý rok.

Vzhledem k okolnostem, se klidně může stát, že do finále US zase postoupí JMDP, samozřejmě společně s Federerem :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi hrozně ubohý, vždy když je Nadal zraněný, tak místo abys držel hubu, tady do něj kopeš. Myslím že strach ze soupeřů neni důvod Nadalovy neúčasti, to je zcestné.
Reagovat
tito
Měl jsem připravený šťavnatý příspěvek ale s ohledem na slušné fandy Rogera jsem jej vymazal. Koneckonců dostal bych se s ním na tvou úroveň a to opravdu nechci.
Reagovat
Padme
auuu :-/ Sakra konec boje. Nadala je mi líto a ať se uzdraví! Protože turnaje, kde do 3.kola postoupí jen Djoko, se mi nelíbí. Výsledek předem jasný. Takže pro neDjokoviče nuda.

tito: správný přístup!
Reagovat
ladka
dakujeme.
Reagovat
Matti
Správně. Kluk jen potvrzuje, že je spíše antifandou Rafy než fandou Rogera. Víc k tomu není co dodat.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobre si urobil kamarát..Nie je dobré dostat sa na Petríkovu úbohú uroven, prevalcuje ťa tam skúsenosťami.
Reagovat
gigin
Já si stejně myslím, že Pe3k má z Rafy strach a proto tak kolem sebe kope !!
Reagovat
Pe3k
Kopat do něj nechci, jen píšu jak to je. Mrzí mě, že se neumíte smířit s faktem, že je Rafa psychicky na dně. Až zas napíše nějakou další knihu, dočtete se tam jak mu bylo, ale do té doby se smiřte s faktem, že nehraje a nebuďte na mě zlííí. Já mu přece nic neudělal, to Rosol :)
Reagovat
Pe3k
Můžeš mi to napsat do vzkazů a přečtu si to jen já...
Reagovat
smazaný uživatel
Aj ja mam strach z výšky a nerozkopem poschodie vždy,keď sa odveziem na 12te :)
Reagovat
Pe3k
Z Rafy strach nemám. Ani sem se s ním osobně nesetkal, nezdá se mi o něm, takže jakýpak strachy :D
Reagovat
gigin
Forehand: A výtah ?? :))
Pe3k: Ty víš, jak to myslím !! :)))
Reagovat
Pe3k
Tááák trochu :) Ale ujištění odborníku, že je Rogerova 17 v naprostém bezpečí mě nechává chladným...
Reagovat
Roger_Federer
Čoveče kluku, nic proti tobe, tvoje radikalni anti Nadal a tvoje optodoxni Roger srdce me bavi, ale čeho je moc toho je moc.:)
Reagovat
Pe3k
To ještě nic není. Je to jen slabý odvárek :D
Reagovat
Amputace
"Kopat do něj nechci, jen píšu jak to je."
- Ano a ty jsi přece známý tím, že se obracíš pouze k neoddiskutovatelným a prokázaným faktům. Zaplaťpánbůh, že tě máme.
Reagovat
Pe3k
Ne jen k faktů, samozřejmě. Taky píšu věci jen ze srandy, nebo naopak jsem naštvaný atd. Pokud diskutujeme vážně a vím, že to má smysl, snažím se používat fakta...
Reagovat
Amputace
Ano, jako například to, že Nadal předstírá zranění, nejede na OH a vynechá další dva turnaje Masters, aby se vyhnul zodpovědnosti za prohru s Rosolem. Fakt jako blázen.
Reagovat
Pe3k
aby se vyhnul zodpovědnosti za prohru s Rosolem??? A to sem napsal kdy? Nenapsal, to sis ted vymyslel! Takže pls soustřeď se na fakta a nepřekrucuj mé komentáře, děkuji.
Reagovat
Amputace
Napsal jsem: "Ano, Nadal je simulant a zranění předstírá, protože nechce uznat výhru soupeře a není schopen přijmout porážku."

Tvá reakce byla: "Bod č 3 mě pobavil. Konečně jsi použil nějaký fakt, jen mě mrzí, že si to myslel ironicky."

Dále jsi napsal: "Viděl si snad Nadala během zápasu, že by ho něco limitovalo? Jaký máš důkaz, že je Nadal zraněný? Není ti divné, že se Nadal zraní vždy po prohraném zápase a nikdy po vyhraném?"
- Opravdu ti jeho neúčast na OH nepřipadá jako dost pádný důkaz toho, že s ním něco není v pořádku?
Reagovat
Pe3k
Ano tohle jsem sice napsal, ale nenapsal sem, že nehraje, aby se vyhnul zodpovědnosti za prohru s Rosolem, to si napsal jen Ty...Takže celý ten tvůj odstavec byl zbytečný.
Reagovat
Amputace
"protože nechce uznat výhru soupeře a není schopen přijmout porážku" - to je vlastně přijetí zodpovědnosti za prohru. Považuješ-li tedy za fakt, že nechce uznat výhru soupeře a není schopen přijmout porážku, je to samé jako si myslet, že nepřijímá za prohru zodpovědnost (on přece zodpovědný není; mohlo za to zranění, kluzká tráva, holub v nose... jen ne hra soupeře.). Stejně ale neočekávám, že to pochopíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Věděl sem, že je Rafa hrozně choulostivý, ale tohle je už moc.

Ano, tohle je už moc, můžeš respektovat, že je Rafa zraněný a nechat ho být? Vyjadřovat se takovým způsobem o hráči, který zrovna nehraje, je ubohý.
Reagovat
Mayo
dokedy sa tu bude rozoberať rafova prehra s rosolom? ten chlapec to bude furt vyťahovať...no a čo tak prehral , ja na tom nič nevidím...neskutočné čo furt píšeš na Nadala..vkuse každý príspevok už pomaly na neho kydáš..to je už choré, treba sa zamyslieť nad sebou
Reagovat
smazaný uživatel
A este by som sa pozastavil nad zdrojom príjmu informácií..Neverím,ze v dnesnom svete je verejnost nutena cakat na FB, aby sa konečne dozvedela niečo nové..To naozaj nie je schopný nejaký spanielský novinár zdvihnút telefon a urobit obsiajlejší rozhovor s kvantom aj relevantných informácií do budúcna?..To teraz zase budeme tyzden cakat na Rafov status?..Tie clanky sa vsetky preberajú,ja ozaj neviem,kde je problém..Alebo tam maju celé leto siestu?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je docela síla. Bude mít Rafa stresující začátek příští sezony, když v něm neobhájí body, klidně se propadne za Murrayho.
Reagovat
smazaný uživatel
To se klidně může stát v brzké době už. Po Cincinnati určitě ne, tam Murray obhajuje vítězství a není jasné, zda vůbec bude hrát. Ale po US Open ta varianta nereálná není. Pak ale zase Murray obhajuje dost bodů v Asii, 250 z Bangoku, 500 z Tokia a 1000 Šanghaj.
Reagovat
smazaný uživatel
Zlá správa..Sance na USO boli podnietené ucastou,ci neucastou v Cinci..Uprimne v tejto chvili sa viac priklanam k neucasti aj na USO..Hoci jeho slová o intenzivnom treningu to scasti popierajú..
Reagovat
Amputace
Mám zlé tušení, že Nadal nenastoupí ani na US.
Reagovat
smazaný uživatel
Takze Dosedel to v tom wimbledonu vypozoroval....prece ujistoval, ze neni OK. Vlastne Rosol uz kazdopadne hral s limitovanym Rafelem
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak to bylo snad jasný, že kdyby byl Nadal ve stoprocentní pohodě, tak s hráčem jako Rosol nemůže prohrát. To by musel Rosol celý zápas hrát jako v pátém setu, ale na to nemá...
Reagovat
Mayo
och toto nie...a už som sa tešil, že konečne sa ho dočkám a zase nič :/ ... každoopádne nech sa dá dokopy na 100 percent...a dúfam, že aspoň US stihne..
Reagovat
Heather_Fedex
myslim si, ze u rafu se da ocekavat takoveto obdobi, jake prozival v roce 2009. ale prisi rok se urcite chytne a zazije neco jako v roku 2010. letos to na titul z new yourku nevidim, v hale muze naskrabat nejake body. ale kdo vi. treba chce byt uplne na 1000 % pripraven proto uz mesic pauziruje. muze i prekvapit a posledni gs letos jeste urvat, ale nevidim to pro nej nadejne hlavne kvuli nerozehranosti
Reagovat
smazaný uživatel
To mě netěší no :(

a jen taková otázečka mimo téma.. nevíte jak to vypadá s předpovědí počasí v Torontu? Bude se v noci hrát?
Reagovat
gigin
http://www.rogerscup.com/men/english/currentNews.php?id=Murray_Pulls_Out_of_Rogers_Cup_presented_by_National_Bank
Reagovat
brixner
...mám z Tebe smíšené pocity...Tvůj tenisový projev je velice efektivní-výsledky hovoří za vše! Jsi obrovský bojovník-gladiátor-to je asi ten správný výraz!Pravidelně porážíš "mého" Rogera, přesto Tě moc obdivuji a fandím Ti! Jsi sympaťák ! ALE...Vzpomínáš na Borise Beckera? Byl jedním z mála hráčů(pravák), který po servisu dopadal na zadní nohu, tedy rovněž pravou, po servisu tzv. přeskakoval(dělá to tak třeba i Skovák K.Kučera...). Celou váhu těla po úderu vlastně přesouval na pravou nohu, on měl kolem 90kg, takže to byly rány na vazy v koleni a především na pravý stehenní sval. Boris tím velmi trpěl, jeho pravé stehno bylo po čase velmi opotřebované, bolavé, méně použitelné. Když mu bylo 17, 18...22 let, stále to neřešil, byl plný sil, vítězil...Ale pak se přiblížil hranici, kterou ani jeho stehno překročit nemohlo a co Boris udělal? Tu nejsprávnější věc-změnil servis! Nepatrně, ale změnil, protože by se mohlo stát, že v opačném případě z něj bude sportovní invalida ! Rafo, chlape, je Ti "už" 26 let, naučil ses hrát na trávě, na hardech, zlepšil jsi servis-obdivuhodné ! Myslíš, že bys už nezvládl aspoň maličko změnit celý svůj herní projev? Aby Tvé tělo tolik netrpělo?Nebo v tom má tzv. prsty Toni? Bez Tebe by tato skvělá tenisová éra pozbyla na přitažlivosti, Ty a Roger-to je jako voda a oheň, jako Borg a McEnroe a celému světu by to chybělo! Já Ti, co by naprosto anonymní chlápek, nechci radit. Píši jen jedno-stálo by za to o tom aspoň popřemýšlet...Brix
Reagovat
smazaný uživatel
tak snad mu to někdo přeloží ;)
Reagovat
smazaný uživatel
To by mu to musel strejda dovolit...
Reagovat
Stan_Borowitz
RAFA, RAFA...Tengo sentimientos encontrados de usted ... Su discurso es muy de tenis eficaces resultados hablan por sí mismos! Eres un gran guerrero gladiador esta es probablemente la palabra correcta! Golpean regularmente a "mi" Roger, pero te admiro mucho y estoy con vosotros! Eres un encanto! PERO ... Recuerde Boris Becker? Fue uno de los pocos jugadores (diestro), que resultó después del servicio en el pie trasero, que también es cierto, después de saltarse el servicio (lo hace aún Skovák K.Kučera ...). Todo el peso del cuerpo después de la huelga de hecho pasó a la pierna derecha, que tenía alrededor de 90 kilogramos, por lo que se enrolla en los ligamentos de la rodilla y por encima del músculo del muslo derecho. Por Boris sufrió en el muslo derecho después de un tiempo que era muy gastada, doloroso, menos aplicable. Cuando tenía 17, 18 .. 22 a?os, todavía no lo resuelve, estaban llenos de fuerzas prevaleció ... Pero entonces él se acercó, él y su muslo y podría superar lo que hizo Boris? Eso cambió el más correcto lo de servicio! Un poco, pero ha cambiado, porque podría suceder que de lo contrario, se desactivará los deportes! Rafa, hombre, ?es usted "tiene" 26 a?os de edad, aprendió a jugar en el césped, en el servicio duro, mejor, eres increíble! ?Crees que han dejado de hacer por lo menos un poco para cambiar mi discurso de juego? Para que su cuerpo no sufrió tanto? ?O es el Toni dedos? Sin ustedes, esta era un gran tenis perdió en la apelación, usted y Roger-que es como el fuego y el agua, como Borg y McEnroe y el mundo se habría perdido! Los que me completamente hombre anónimo, yo no aconsejo. Escribo sólo un valdría la pena, al menos reflexionar acerca de Brix ... (COURTESY OF GOOGLE INC.)
Reagovat
a.magerova
Jo a že na něj taky myslím, i když jsem FFF :-)))
Reagovat
freeteepek
Už dlouho říkám, že Nadal je odepsanej. Má styl založenej na velké fyzické síle. Výsledky má vyběhaný. A jeho klouby pochopitelně dlouhodobě trpěj. Kdyby to byla jen otázky techniky podání...On má prostě upracovanou hru. Dávám mu ještě maximálně 3 roky. A to ještě bude muset dost omezit svůj program a šetřit se. Může ještě párkrát vyhrát FO, ale Rogerovi se v počtu GS titulů ani nepřiblíží. Ve svých 26ti už je za zenitem.
Reagovat
Stan_Borowitz
Rafa, me gustaría a?adir que a.magerova que pensar demasiado, aunque la FFF...
Reagovat
Stan_Borowitz
místo n s vlnovkou to píše otazníky, ale on si s tím Rafa poradí.
Reagovat
tito
ty jsi Friendly FF :-)))
Reagovat
a.magerova
Stan_Borowitz: jsi zlatý dík :-))
tito: nejen Rafovi, ale i Tobě ta věta patří :-))
Reagovat
tito
Ó děkuji Ti ... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDD tak to jsi borec :D
Reagovat
Sonja
Wow:-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Přátelé, díky za projevy uznání, ale není to žádný mimořádný výkon, to by zvládl každý z vás...
Reagovat
a.magerova
Skromnost není na místě, přestože tuším... :-))
Tady se cení nápad a ten byl nepřekonatelný !!!
Reagovat
spaniel
Vidim ze preklad je doslovny! Vcertne Skovak K. Kucera :D
Reagovat
Stan_Borowitz
Zase se tady rozjíždí naše oblíbená debata... tak bych k ní rád připojil věcnou poznámku týkající se vzájemné bilancei dvou nejlepších hráčů posledního desetiletí. Federer v ní paradoxně doplácí na to, že byl dobrý i na antuce, vlastně druhým nejlepším antukářem této éry. Proto se s Nadalem utkával pravidelně v závěrečných kolech antukových turnajů a jejich vzájemná bilance na tomto povrchu je 2:12. Bilance sice hrozivá, ale snad jen Djokovič porazil Nadala na antuce také dvakrát (ve své nejlepší sezóně 2011), jinak asi nikdo. Kdyby měl Federer na antuce horši výsledky, do zápasů s Nadalem by se nedostával a jejich vzájemná bilance by byla paradoxně lepší - dokonce v krajním případě 8:6 pro Federera, kdyby na antuce vůbec nehrál nebo vypadával do 3. kola. Samozřejmě ta argumentace platí i obráceně, kdyby Nadal nehrál jinde, než na antuce, byla by jejich vzájemná bilance 12:2, ale o to nejde. Chtěl jsem jen poukázat na ošidnost srovnávání hráčů podle H2H...
Reagovat
Stan_Borowitz
to patřilo nahoru...
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, snad se dá brzo dohromady. Jinak Andy podle očekávání odstoupil. Hrát bez výborného pohybu proti Raonicovi by asi moc velký smysl nemělo. Tak snad to nebude nic vážného a v Cincinnati bude OK.
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, snad jo. Do Toronta neměl asi ani jezdit, když neobhajoval nic a hrozilo tohle. Snad si odpočine teda a doléčí se.
Reagovat
gigin
Já su zase blesk :))) Přišel jsem s tím pozdě. Ale jak říkáte, snad bude do dalšího turnaje ok ... Přeji brzké uzdravení !!
Reagovat
smazaný uživatel
Zas na druhou stranu by teď konečně mohl vyjít zápas Isner-Raonic. Na to se těšim už dlouho.
Reagovat
smazaný uživatel
Děkujeme. Tak snad z téhle půlky půjde do finále Izzy. Zápas Isner-Raonic může být sranda.
Reagovat
Roger_Federer
To je mi lito, letošni sezona pro neho zkončila...Než se da do kupy budou haly a ty nejsou jeho šalek..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist