Nadal změnil image: rozloučil se s tričky bez rukávů

22. 1. 2009, 15:28
Aktuality 7
Rafael Nadal budí letos na Australian Open pozornost nejen svými výkony na kurtu. Fanoušky zaujala i změna v oblékání španělského tenisty. První hráč světového žebříčku se letos vzdal svých tradičních triček bez rukávů a tříčtvrtečních kalhot a zvolil pro tenis obvyklejší model trika s krátkým rukávem a kraťasů nad kolena.
Profily hráčů
Rafael Nadal (© australianopen.com)

Ne všechny své příznivce ale změnou stylu potěšil. Především fanynky dvaadvacetiletého Španěla si v internetových diskusích stěžují, že jim chybí pohled na jeho vypracované bicepsy.

Otázka na oblečení Nadala na tiskové konferenci po zápase s Rokem Karanušičem pobavila. "Copak se stalo? Fanouškům se to nelíbí? Já se cítím dobře," opáčil s úsměvem a dodal, že se vždycky najde někdo, komu se změny líbit nebudou. "Když jsem měl triko bez rukávů, taky se to každému nelíbilo. Teď to bude stejné. Nejdůležitější nakonec není oblečení, ale míček, raketa a dobrá hra," uzavřel téma.

ČTK

Komentáře

7
Přidat komentář
smazaný uživatel
no konecne ted bych ho skoro vubec nepoznal vypadá mnohem lépe
Reagovat
smazaný uživatel
ja sice nejsem nadaluv fanda,spis naopak, ale vypada daleko lip, sice uz to neni ten nadal, ale vypada lip a sympaticteji nez predtim
Reagovat
smazaný uživatel
Správně sice vypadá "jinak" ale promluvil dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
no vidíš a dokonce mu to i sluší :-) trenky se mu ale porad zarývají do zadku - nechapu proc mu nike neudelá neco pohodlnejsího :-)) amatéři!
Reagovat
carolyn
Asi to nebude trenýrkama, ale jaho zlozvykem
Reagovat
smazaný uživatel
Vyzerá lepšie :)... a k tým trenkám :D..nerobí to kvôli "nutnosti" :) ale kvôli tomu, že to je jeho zvyk a už to robí od mala... to ževraj odpovedal na otázku na svojej stránke jednej fanúšičke...
Reagovat
smazaný uživatel
:-)) to je teda joker
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist