Nadal založí tenisovou školu v Indii

4. 6. 2009, 21:11
Aktuality 9
Nejlepší světový hráč Rafael Nadal bude mít svou tenisovou školu i v daleké Indii. Podle tamních médií by měla instituce fungovat od června příštího roku v jihoindickém státě Ándhrapradéš.
Profily hráčů
Rafael Nadal

Myšlenka v Nadalově hlavě, jenž založil loni vlastní nadaci, vznikla při návštěvě Čennaí. "Byl jsem tam před půl druhým měsícem. Pravda je taková, že si ve Španělsku žijeme skvěle. A pokud bych mohl nějak svým jménem přispět...," uvažoval Nadal, jemuž spravuje dobročinnou organizaci matka Ana Maria Pareraová.

Také jeho velký rival na kurtu Roger Federer se věnuje své nadaci, která se zaměřuje na africký region. Z Jižní Afriky pochází Švýcarova matka.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

9
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Rozumne vidiet aj svet okolo seba, nielen to zlte male gulate cudo. Takze nech sa dari.
Reagovat
smazaný uživatel
I přesně pro tohle si myslím, že nemá nárok být na prvních dvou místech nikdo jiný! Oba jsou tam již velmi dlouho, jen si pozice vyměnili :-) Jsem sice fanouškem Rogera, ale zárověň fanouškem toho nejlepšího tenisu, který v jejich podání můžeme vidět. To, co dělají navíc mimo tenis, svědčí o jejich dospělosti. Rafa se během posledních dvou let velmi změnil a je z něj jeden z dalších velikánů, co se zcela jistě zapíše do historie tenisu!
Hlavně, aby oběma vydrželo zdraví!
Go Roger, Vamos Rafa!!!
Reagovat
smazaný uživatel
krásně napsáno:):)..souhlasiim se všiim
Reagovat
a.magerova
Taky souhlas :-))
Reagovat
smazaný uživatel
charakter
Reagovat
smazaný uživatel
Oba dva(jak Fede tak Rafa)sou správní :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jen tak dál...
Reagovat
smazaný uživatel
pěkné, pěkné :)....
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist