Nadal vyhrál turnaj v Barceloně počtvrté za sebou

4. 5. 2008, 22:11
Aktuality 0
ATP BARCELONA - Španěl Rafael Nadal vyhrál jako první tenista v historii počtvrté za sebou turnaj v Barceloně. V dnešním finále porazil druhý hráč světového žebříčku krajana Davida Ferrera 6-1 4-6 6-1.
Profily hráčů
Rafael Nadal (© gettyimages.com)

Nadal si svůj druhý letošní titul zajistil po necelých dvou a čtvrt hodinách. V rozhodující sadě navíc nechybělo mnoho a Ferrerovi uštědřil "kanára".

Jednadvacetiletý Španěl si na turnaji v Barceloně vylepšil zápasovou bilanci na 21 výher a jedinou prohru, kterou utrpěl už před pěti lety.

Rodák z Mallorky triumfoval i před týdnem na Masters v Monte Carlu, kde také vyhrál počtvrté za sebou. Stejný kousek může zopakovat na nadcházejícím turnaji v Římě a poté na grandslamovém Roland Garros.

ATP Barcelona - finálové výsledky:

Dvouhra - finále:
Nadal (1-Špa) - Ferrer (2-Špa) 6-1 4-6 6-1

Čtyřhra - finále:
B. Bryan/M. Bryan (1-USA) - Fyrstenberg/Matkowski (7-Pol) 6-3 6-2

ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist