Nadal: V Cincinnati moc šancí nemám

20. 8. 2009, 17:48
Aktuality 23
V posledních týdnech podobné vyjádření od Rafaela Nadala nepřekvapí. Vyhrál jsem zápas, ale vyhrát tu titul? To nejspíš ne. Znovu to zaznělo po včerejším vítězství nad Italem Seppim.
Profily hráčů
Rafael Nadal

Pro Rafaela Nadala je turnaj v Cincinnati teprve druhým od French Open, po kterém si kvůli zraněným kolenům musel na dva měsíce odpočinout od tenisu. Prvním testovacím podnikem byl ten v Montrealu, před kterým se Španěl sám odepsal. A nemýlil se, skončil ve čtvrtfinále.

V Cincinnati už má za sebou zápas s Andreasem Seppim, který vyhrál ve dvou tie-breacích. K optimismu má ale Nadal pořád daleko. Dokráčet až pro titul prý bude skoro nemožné.

"Míče jsou tu rychlé a moc neodskakují, tak je to těžké," řekl před nadcházejícím zápasem s Francouzem Mathieum. "Pro mě jsou tu složité podmínky, moje dosavadní výsledky to jenom potvrzují. Nejlíp jsem tu dopadl loni, to jsem došel do semifinále. Pro mě je to vždycky složité, uhrát tady dobrý výsledek," dodal.

I přesto si Nadal pochvaloval, jakým způsobem zdolal Seppiho, proti kterému odvrátil devět z deseti brejkbolů.

"Nevím, jestli jsem hrál dobře, ale pořád jsem zůstával v zápase. Bojoval jsem o každý bod, a to je důležité," říká Nadal. "Nevím, jestli to byl z mé strany dobrý zápas, ale určitě byl důležitý, protože takové zápasy mi pomáhají se dostat do nejlepší formy. A je to taky pořádný trénink. Takže všechno je pozitivní. A nejpozitivnější je, že zítra jdu znovu na kurt. Pravda, nejspíš nehraju svůj nejlepší tenis. Ale i kdyby ano, proti Seppimu to nikdy není jednoduché."

Komentáře

23
Přidat komentář
smazaný uživatel
Zdravim vsechny, mam tady skvelou stranku musite to videt!!!http://tojesila.cz/cz/s16/n2223-Topolanek-Vadim-Sazce-tak-ji-seberu-licenci-a-rozdelim-ji
Reagovat
smazaný uživatel
Se začíná pomalu dostávat do formy :)
Reagovat
a.magerova
To je pravda, ale mohl by ho Tomáš v noci trochu nebo i víc potrápit :-))
Reagovat
smazaný uživatel
No to tedy nemohl!!! Berdych prohrává v úvodních kolech celej rok, tak nevidím důvod, proč by se jako u zrovinka vracejícího Nadala, mělo předvádět něco jinýho? Ocamcať pocamcať láska k vlasti :). A navíc je rekonvalescent, takže to na nějaký trápení nevidím už vůbec. Je to jasné? :)))
Reagovat
a.magerova
Jasné, už mlčím :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím potřebuju odkaz na Novaka se Chardym, mám to na justinu, ale každou chvíli se mi to vypne s tím, že se vyčerpal maximální počet diváků v zemi.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.atdhe.net/7933/watch-atp-cincinnati-chardy-vs-djokovic
Reagovat
smazaný uživatel
Tady právě se dívám, ale občas mi vyskočí nějaká tabulka, že byl překročen maximální počet slůedujícíhc z mé země, ale když to aktualizuju tak to jede dál
Reagovat
smazaný uživatel
Práve som prišla z koncertu Lucie Bílej z Holíča, neskutočný zážitok. No ale... prečo to začalo až tak neskoro? inak ja to kukám na bete. A teraz akurát servíroval Djoker a baba povedala že out. Umpairový povedal, že balón bol dobrý a výmena sa bude opakovať. A Djoker na tú babu že Thank you very much :)
Reagovat
smazaný uživatel
Začalo to pozdě, protože předchozí zápas trval víc jak 3 hodky
Reagovat
majjkaa
Dnes prekapivo na 50 percent musim suhlasit s nasim Barneym :)) Aj Montreal aj teraz Cincinnati Roger hra dost cudne akoby sa mu ozaj vobec nechcelo, nehra absolutne naplno, je to vidiet. Neviem co je za tym, ci nova rodinka alebo slaba motivacia pri turnajoch ako su tieto. No som si ista, ze US Open bude celkom "ine kafe" :))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo to mas pravdu. Ja dufam, ze to bude ako vlani, Toronto Cincinnati nula bodov a potom US :)
Reagovat
a.magerova
Barney k článku o Rafovi, takové poznámky o úplně jiném tenistovi, co to ?!
Reagovat
smazaný uživatel
ještě teď se ti z ůžasnýho výkonu svojí modličky svírají půlky, co? :D Kdyby měl David trochu lepší nervy, už by bylo opět po elegánovi :DD
Reagovat
a.magerova
Tak já například Rafovi přeji zdraví a herní pohodu a Ty?
Reagovat
smazaný uživatel
co to tam ten váš elegán předvádí? Takhle hraje světová jednička a údajný nej tenista všech dob? Jestli nezabere, může to rovnou zabalit a budou padat zase slzy .)
Reagovat
smazaný uživatel
On ale hraje spatne od te doby co je otcem - Takovych nevynucenych chyb co dela jsem u nej nikdy nevidel.
Reagovat
smazaný uživatel
ale když jsem to tady psal a gratuloval k propadu na žebříčku po tom, co se stal otcem, málem mě tu zdejší elegán fanatici ukamenovali :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Ale mam takovy pocit ze tydle 2 turnaje (Montreal a Cincinnati) bere jen jako zabavu a na US Open zapne a predvede se zase v plne parade.
Reagovat
smazaný uživatel
no, mně nepřijde, že to bere jako zábavu, spíš jako povinnost. Znuděně tam postává a šklebí se, jako kdyby tam byl zatrest :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja skoro vlastne taky tu zabavu moc nemyslel jako zabavu spis ze to bere tak ze si neco vyzkousi a je mu jedno zda-li vyhraje ci ne. V tom vyznamu jsem myslel zabavu , ze mu nejde o vitezstvi. A prave na US citim ze to bude jiny Roger uz.
Reagovat
smazaný uživatel
barney stazujes sa ze fanuskovia fedexa pisu pod clanky o inych tenistoch a pritom prave to robis ty....preco radsej nenapises nieco o rafovi ale hned zacinas takymito recami?sorry ale ako fanatik mi pripadas aj ty:)a pozri fedex to nakonec vyhral...a aj keby nie...whatever...dufam ze rafa pojde cez frantika dnes v noci
Reagovat
smazaný uživatel
uz sa tesim ked bude rafa spat vo forme ...skore uzdravenie borec
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist