Nadal ukončil v Monte Carlu jedenáctiměsíční čekání na titul

18. 4. 2010, 16:34
Aktuality 102
Španělský tenista Rafael Nadal ukončil v Monte Carlu jedenáctiměsíční čekání na titul. Ve finále porazil krajana Fernanda Verdaska 6-0 6-1 a v přímořském knížectví triumfoval pošesté za sebou, což se mu povedlo jako prvnímu hráči v moderní éře.
Profily hráčů
Rafael Nadal

"Je to neuvěřitelné. Monte Carlo je můj nejoblíbenější turnaj," řekl Nadal po utkání. "Hodně to prožívám, tohle byl můj nejlepší týden za hodně dlouhou dobu," dodal.

Třiadvacetiletý Nadal v hodinu a 25 minut trvajícím finále potvrdil, že na monackou antuku přijel ve skvělé formě. Třetí hráč světa v prvním setu zdolal Verdaska 6:0 a připsal si třetího "kanára" na turnaji, když oba předchozí zaznamenal v úvodních dvou zápasech. "Loni jsem tady nehrál dobře, ale vyhrál jsem. Letos je to úplně o něčem jiném. Od začátku sezony jsem ve formě," uvedl.

"Jestli bude hrát takhle, nikdo ho neporazí," přidal šestadvacetiletý Verdasco, který v třetím kole vyřadil Tomáše Berdycha, ale ve finále potvrdil, že se mu proti Nadalovi vůbec nedaří. Se slavnějším krajanem prohrál i desátý vzájemný zápas a na antuce s ním ještě neuhrál ani set.

"Za posledních šest let tady všechny porazil a já jsem jen jeden z řady. Doufám, že jednoho dne tady Rafu přestane bavit vyhrávat," prohlásil Verdasco.

Nadal v Monte Carlu ukončil jedenáctiměsíční sérii bez triumfu, když se z vyhraného turnaje radoval naposledy loni v květnu v Římě. V Monte Carlu si navíc připsal 16. titul z podniků série Masters, čímž se na druhém místě pořadí vyrovnal Rogeru Federerovi. Rekord drží Andre Agassi se 17 triumfy.

Rodák z Mallorky si také v Monte Carlu prodloužil sérii vítězství na 32 zápasů. Naposledy na antuce v přímořském knížectví prohrál v roce 2003 jako šestnáctiletý s Guillermem Coriou.

- ATP MASTERS 1000 MONTE CARLO (Monaco, antuka, 2.543.750 eur) -
finálový výsledek (1á. 04. 2010)

Dvouhra - finále:
Nadal (2-Šp.) - Verdasco (6-Šp.) 6:0, 6:1

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

102
Přidat komentář
smazaný uživatel
Bla, bla, bla, nekomentuj muj pravopis a radsi mi odpovez na otazku. "Jak si Roger spini stit, kdyz vyhral letos AO?" To by me teda fakt zajimalo zejimalo. Nemusim ti snad pripominat, ze v roce 2009 byl ve finale vsech GS...
Reagovat
smazaný uživatel
Hloubeji do jeho kariery nepujdu, pac pravek se nepocita, prej:DDD
Reagovat
Vojtiik
Barney si zmenil nick na petr? :D
Reagovat
carolyn
Barneytecka si ho zmenil na teckaBarney :-)
Reagovat
Vojtiik
napsal sem to spatne, barney si zalozil dalsi novy nick z ktereho bude blit v komentech ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslim, že s tim rekordem už skoro můžeš počítat.
Protože v Římě a Madridu tipuju jeho finálovou účast, jediný, co by ho o rekord mohlo připravit (mimo zranění)je, že by vybouchnul na RG a Nadal by ho musel vyhrát. Jenože Federer GS umí zahrát minimálně na semifinále.
Taky by Rafa nesměl přijít o body teď ve třech turnajích na antuce, což jsou 2 výhry a jedno finále. Přiznávám, že vůbec neberu v úvahu Djokera, teď pro mě neni ani tenisová dvojka, ale může se chytit.

Nenapadá mě, jak by jinak o rekord mohl přijít..
Reagovat
a.magerova
No nechci nic zakřiknou, je pravda, že mu to pronásledovatelé hodně usnadňují (Djoker, Murray - výkony... DelPo, Davyděnko - zranění.... Rafa - hodně bodů na obhajobu), ale slavit budu až 14.6.2010
Reagovat
smazaný uživatel
Já se sotva vyznám ve tvých komentářích, protože nepoužíváš interpunkci, háčky s čárkami a mnohé pravopisné chyby se často vyskytují ve tvých příspěvcích.

Ty a Vapet jste fakt géniové.
Reagovat
smazaný uživatel
mám takový dotaz...jaktože Rafovi nepřibyly žádné body do žebříčku?
Reagovat
smazaný uživatel
Uz jsme to tu resili :-), viz muj dotaz nize
Reagovat
smazaný uživatel
pribylo 1000, ale tak nejak zaroven se 1000 ztratilo, svet je hold krutej :o)
Reagovat
smazaný uživatel
jo aha přehlédla jsem :-D děkuju :)
Reagovat
smazaný uživatel
ale minulý rok mu 1000 přibylo ne?
Reagovat
smazaný uživatel
ale minulý rok mu 1000 přibylo ne?
Reagovat
smazaný uživatel
To je asi tím, že obhajoval titul.
Reagovat
smazaný uživatel
No ty vole, jakej se z tebe stal obrovskej Rafův fanoušek. Pokud se však nemýlím, do nedávna jsi na něj nadával.

(viz. Od: Soob 10.01.2010 11:14)

''Pojdme se podivat pravde do oci, ten spanelskej simulant uz na to nema, mel by ukoncit karieru, Kolja ho zostudil pred celym svetem:DDDDDD''
Reagovat
smazaný uživatel
Můžeš mi vysvětlit, proč tohle děláš?!
Reagovat
smazaný uživatel
Protože je to pravda. Elegánovec Soob donedávna nadával na Rafu, že je ''španělskej simulant'' a teď mu gratuluje k úspěchu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je snad dobrá zpráva, že mu gratuluje. Jenom to značí, že podal tak dobrej výkon, že to uznal i Soob!
Reagovat
smazaný uživatel
no toto prave barney a spol. nedokazou pochopit
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyz mi nekdo sahne na Rogera tak co mam asi tak napsat:), ja Rafana tak nejak uznavam, spis jeho hru a kdyz hraje s Fedou je to pastva pro oci:) Ja nemuzu za to, ze Barney a spon jeste neuznal jedinej uspech Fedexe, ja uspech Rafy vzdycky uznal at hral skymkoliv i s Rogerem, sice me to stvalo. Nemam ho rad, nikdy sem nemel a nikdy mit nebudu ale uznal jsem to:). A to ze to je simulant, no, zranenej byl o tom zadna, nicmene myslim si, ze se parkrat vymluvil...
Reagovat
smazaný uživatel
btw nějak mi to vypadlo, ale proč Roger vynechal Monte Carlo?
A bude hrát Rafa v Barceloně nebo je jeho další turnaj až Řím?
Reagovat
smazaný uživatel
důvod snad neuvedl, ale neobhajoval žádný velký body... pojede na jiný turnaj. Nicméně nabírá síly!
Reagovat
smazaný uživatel
Do Barcelony bohužel pojede ;(
Reagovat
smazaný uživatel
Federer vynechal Monte Carlo, protože se nechtěl ztrapnit, jako na turnajích předtím. Měl by už konečně ukončit kariéru, neboť si jenom špiní svůj ''čistej'' štít.
Reagovat
smazaný uživatel
Hergot, jakýpak ''bohužel''? To jste se už všichni dočista zbláznili nebo co? Rafa je objektivní, skromný, motivovaný a je pravým opakem Federera, protože ten je neobjektivní, arogantní(má hvězdné manýry) a nemotivovaný.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za pokec o tenise!
Reagovat
smazaný uživatel
Není zač.= DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Muzes mi prosimte vysvetlit jakej stit si spini, kdyz letos vyhral AO? Ja vim, ze vas historie nezajima :DDD tipickej Nadalovec... Vy moc dobre vite, ze sjeho uspechama a vekem, pro nej tyhle turnaje uz nemaji takovou vahu, ale na GS se pripravi vzdycky a nejakej tam jeste loupne, tak si vyndej tu hlavu z pr.dele a priznej si to:D Roger jeste neskioncil...
Reagovat
smazaný uživatel
Např. tipickej Nadalovec, sjeho uspechama apod., interpunkce, háčky s čárkami.

Ty pako, já bych se divil, kdybys mi řekl, že chodíš 6.třídy základní školy. To, co tady píšeš, se dá srovnat s Vapetovými příspěvky.
Reagovat
Mercury
a ty jsi zas tipickej debyl, jak te tak pozoruju...dalsi Barneyho alter-ego?
Reagovat
smazaný uživatel
hele, chytrolíne, co si představuješ pod termínem "tipickej" ??? :DDDDD
Reagovat
Mercury
asi si nepochopil zjevnou narážku na příspěvek tvého druhého já - Petra, spi dál, tupohlave..
Reagovat
smazaný uživatel
Andymu Murraymu se podle mne povedl husarský kousek, klesl na páté místo, když ho na čtvrté pozici vystřídal Del Potro, který nehraje od konce ledna... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
A to bylo reci, jak nechce na pozici dvojky dlouho zustat... Ja jsem to hned tusila, ze to nebude tak horke. Zda se mi, ze Murray je/byl snad nejprecenovanejsi hrac vubec...
Reagovat
smazaný uživatel
:-D tomu rikam jako slepy k houslim:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně doufám, že díky tomu najde tu ztracenou motivaci, jak říkal, to mě docela nadzvedlo ze židle. Jednička nebyl, GS nemá a potřebuje psychologa, aby ho namotivoval??? Nejhorší na tom je, že když ten hráč tak klesne a pak se probere k nějakým dobrým výkonům, tak dělá bordel v pavouku, když nastoupí všichni, tak snad ho vyfasuje Del Potro jako čtyřka před semi a ne někdo jinej.
Reagovat
ArcusII
No a nekecal... dlouho jako dvojka nezůstal :-))))
Reagovat
a.magerova
No jenže Murray prý jaksi řekl, že stát se světovou jedničkou je pro něj otázkou pár zápasů, a to bylo to co hodně lidí (včetně mě)nadzvedlo ze židlí, furt tajně doufám, že to tak zkreslili jen novináři.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak gratulace Rafovi, hral uzasnej tenis, po hodne dlouhy dobe a vitezstvi si zaslouzil, uvidime jak dlouho mu forma vydrzi, uz se tesim az si pinkne s Rogerem aspon bude na co koukat:)
Reagovat
smazaný uživatel
Pekny den ve spolek, mohl by mi nekdo povolany vysvetlit, proc ma Rafa v novem zebricku stejny pocet bodu jako minuly tyden? Ja jsem predpokladala, ze kdyz vyhral ted v Monte-Carlu, bude mit o 1000 vic... diky :-)
Reagovat
smazaný uživatel
že by je obhajoval z loňskýho roku??? :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Funguje to tak, že tenisté obhajují body z minulého roku a bodový žebříček se tak každých 12 měsíců posouvá o ten jeden týden. Čili pokud Rafa získal minulý rok v MC 1000 bodů, ty se mu toto pondělí odečetly. Jelikož ale získal titul, získal rovněž tisíc bodů, takže si v podstatě stojí na svém. Djokovič byl loni ve finále, takže měl 600b, které se mu nyní odečetly, a jelikož skončil letos v semifinále, tak získal jen 360b, čili ztratil v žebříčku 240b. Doufám, že je to srozumitelné :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem asi opravdu uplne blba... verila jsem celou dobu, ze pokud neobhaji, odectou se, ale kdyz obhaji, tak se zase prictou, jako kdyby to byl proste normalni novy turnaj... To znamena, ze kdyz ted obhaji i Rim, tak se mu zase nic nepricte a bude porad stat na stejnem miste? Je to ostuda, ale fakt jsem si moc nenastudovavala ta bodova pravidla, predpokladala jsem, ze za vitezstvi se proste inkasuji body.
Reagovat
smazaný uživatel
jj, je to přesně tak. Proto taky třeba teď Federer nestartoval v Monte-Carlu, kde loni vypadl hrozně brzo, takže v podstatě žádné body neobhajoval. Naopak se musí soustředit na Madrid, kde loni vyhrál a obhajuje tak hodně bodů.
Reagovat
smazaný uživatel
Dekuji, uz tomu rozumim, nicmene se mi to nelibi :-), doufala jsem, ze Rafa se konecne zase dostane na druhe misto...
Reagovat
smazaný uživatel
jak to tipujete na zbytek sezony? Myslim, ze Federer to bud mit tezke, obhajit znovu FO a Wimbledon. Bohuzel jsem ho moc hrat nevidela, protoze se zapasy vysilaly v pro me nevhodne hodiny, ale jeho vysledky me (trochu skodolibe, ano, priznavam :-) ) naplnuji nadeji, ze by mohl trochu klesnout ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
líbí - nelíbí ;), zase je potřeba si přiznat, že to je právě tato série, která ho poslední rok držela nad vodou a na dobré pozici ATP. Takže, kdyby se žebříčky měnili podle aktuálních výsledků, tak byl poslení měsíce už dole... a to mi zase přijde docela fér, že to hráče podrží při absenci a zranění. Zajímavý to letos bude, pokud bude zdráv, při účasti na FO a Wimbledonu, jelikož by mohla být střídačka na pozici číslo 1, Federer obhajuje semi v Římě a pak už musí až do konce června jenom vyhrávat, aby si udržel současný body.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si napsala to samý, jenom dřív.. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě k tomu Federerovi, já si nemyslim, že to bude mít tak těžký, spíš záleží na tom, v jaký kondici bude Rafa. Posledních pár měsíců jsem si uvědomil, jak velký je rozdíl mezi těma dvouma a zbytkem žebříčku, nikoho nechci podceňovat, ale prvoligově zazářit hráči umí, ale oni 2 jsou extraliga, mají to líp srovnaný v hlavě a pod. a zatím za ně náhrada prostě není.
Reagovat
smazaný uživatel
ano, Rafa uz ted vpodstate nema moc co ztratit, resp. jo, Rim a finale v Madridu, ale pak uz muze jen ziskat, pokud mu kolena (tuk, tuk na drevo) budou drzet a bude hrat jako ted... Stejne, ac proste Federera nemam rad, byt uznavam jeho tenisove kvality, jsou Rafa a Roger proste fenomenalni, nikdo jiny nedokaze udrzovat vykonnost po tak dlouho dobu... Ostatni vylitnou, chvilku zazari, ale docela rychle i padaji...
Reagovat
smazaný uživatel
To snad neni mozny :-), psala jsem zrovna to same :-D
Reagovat
a.magerova
No a teď ještě názor neobjektivního Rogerovce :-))
Těžké to bude, uznávám, ale "naše" velká meta je teď 14.6.2010 kdy POTŘEBUJEME být ještě No1 ať překonáme Samprasův rekord v počtu týdnů na 1. místě !!!
Reagovat
smazaný uživatel
14.6.2010 budete rodit?
Reagovat
smazaný uživatel
Zjova, to se nam tu pres noc urodilo ale nenavystnych komentaru. Skoda, ze sem pisou i lidi co je tenis vubec nezajima.
Reagovat
smazaný uživatel
I když je pravda, že za cestou k tiulu neměl s výjimkou Verdaska, žádného pořádného soupeře. Elegán zde nestartoval, protože se nechtěl ztrapnit. Podle mě bylo Australian Open posledním grandslamem, který vyhrál.

On a Schumacher jsou něco jako bratři. Oba dva jsou egoisté, nenávidějí prohry, jsou arogantní a přetvařují se. Tomu druhému jmenovanému se letos v sezoně formule 1 vůbec nedaří, což je dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Omlouvám se za menší chybičku. První věta měla znít takto: I když je pravda, že neměl žádného pořádného soupeře(s výjimkou Verdaska).

Jinak nehodlám nic měnit na svém příspěvku.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa si to už konečně zasloužil. Věřila jsem mu a v anketě dostal můj hlas :-)
Reagovat
smazaný uživatel
prostě ANTUKOVÝ KRÁL :-) a nebýt zranění,byl by pořád číslo 1 :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A kdyby Borg neskončil před 20 letama, mohl být pořád číslo 1 :-)
Reagovat
skott
Pokochejte se inteligenci pana Barneyho aneb vzakz, ktery jsem od nej dneska obdrzel:-))

Nejzbytečnější finále bylo RG 2008, kdy dostal ten tvůj lempl od Rafy kanára a úplně ho tam znemožnil :DDD

Jo, pán finále nesleduje, ale kdyby tam dneska poskakoval jalovej elegoun, to bys na něm mohl nechat oči, co?

* 18.4.2010 19.23.24 .Barney

[odpovědět] [odebrat]
Reagovat
Vojtiik
naaaaaajs :D :D :D
Reagovat
skott
pobavil hnup:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Sice to není moc inteligentní zpráva, ale osobní komunikace je osobní komunikace a teď jsi se spíš shodil ty.
Reagovat
skott
nikdo o osobni komunikaci s panem Barneym nestal, ja ho take neotravuju, tak at neotravuje on me:-) kazda dalsi jeho reakce bude tady na skle...
Reagovat
a.magerova
skott: takové pocty se Ti dostalo, žes dostal osobní poštu od našeho "nejvyššího" .... skoro zelenám závistí :-))
I když JEHO komentář finále RG 2008 už nám tu byl několikrát předkládán a "čumák nám v něm máchán", takže nic nového :-))
Reagovat
skott
To vis, opakovanym banem ztratil na ¨drsnosti¨ bez nadavek a nikdo si ho tady uz nevsima, tak to zkousi pres vzkazy;-)
Reagovat
smazaný uživatel
skott 18.04.2010 14:52

diky Lucas tohle je nejzbytecnejsi finale, nadalovi muzou dat trofej predem

skott 18.04.2010 15:01
zas tak ne, za poslednich 5 let jsem si davno zvyknul, kdo bere tituly na antuce, proto to nesleduju

Kdyby tam včera místo Rafy hrál elegoun, už vidím, jak by to pan Scotta nesledoval a vypisoval tu bláboly o zbytečném finále!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Skotte, ta moudra, jež tady denně vypisuješ nikoho nezajímaj, tak drž hubu.
Reagovat
smazaný uživatel
Barney, co bys očekával od radikálního elegánovce, jako je Skott. Tahle banda je neobjektivní vůči ostatním a ráda špiní Federerovi soupeře.
Reagovat
carolyn
víš co mě nejvíc pobavilo, že si tady někdo myslí žes fanatickej fanda Rogera :-DDDD ale kdo tě tady zná, nebo aspon trochu sleduje kdo komu tady fandí ví, že ty sice si fanatik, ale do ženskýho tenisu :-D a to myslím s elegánem má hodně daleko :-D
Reagovat
carolyn
myslím že o osobní komunikaci nešlo, pochybuju že skott by s ním dikutoval a pokud mu skott neodepsal, nejedná se o komunikaci. Pokud dá na sklo stupidní vzkaz, nechápu proč by shazoval sám sebe. Kdyby tady kopíroval osobní diskuzi mezi níma, už je to o něčem jiném.
Reagovat
smazaný uživatel
podle barneyho a spol. je eleganovec kazdy kdo rekne jakykoliv krivi slovo o rafovi nebo pochvali rogera:-D... to nema vubec cenu se s nima vybavovat o takovychto vecech
Reagovat
carolyn
Ano, mě tady neustále omýlal, že jsem řekla že Rafa je "španělská hekna" a to v době kdy jsme hráli DC proti španělům :-)))
Reagovat
a.magerova
No nemáš tak docela pravdu, já proti Rafovi tady nenapsala křivého slova i ho sem tam pochválím, samozřejmě Rogera chválím nejvíc a jsem tu v kategorii těch největších neobjektivních elegánovců :-)) no prostě kdo chce psa bít ... hůl si vždy najde, tu už bylo tolik lidí nazváno fanouškem Rogera až mi oči přecházely, protože jsem věděla, že jimi nejsou ani nebyli :-))
Reagovat
smazaný uživatel
gratulace Rafovi!!!
Reagovat
Chandler
Nechci nijak snižovat výkon Nadala, vyhrál by, i kdyby tady byla celá špička, ale do závěrečných kol se probojovali hráči, kteří tam obyvkle nejsou ani náhodou. Federer, Del Potro, Davyděnko, Roddick, Soderling, Monfils možná i Štěpánek by Kohlsreibera, Montanese a spol. dali celkem v klidu.
Reagovat
smazaný uživatel
Castecne je to pravda, ale Ferrero a Ferrer na antuce jsou celkem souperi na urovni. Hlavne Rafa si zaslouzil po tak dlouhe smule konecne trochu stesti, tak dostal lehceji obsazeny turnaj.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, Rafa si to vítězství vážně zaslouží. Za prvé je to můj oblíbenec a za druhé už jedenáct měsíců nic nevyhrál.
Reagovat
Vojtaakk
Gratulace Rafovi, doufám že mu vydrží zdraví. Jinak už se těšim na Řím, Madrid a hlavně RG kde přibudou další soupeři, i když musim uznat, že v téhle formě jich moc nebude :)
Uvidíme co Delpo a Davyděnko až se uzdraví...
A taky doufám že to viděl Fedex a zamaká v tréninku, chci vidět další finálka Rafa vs. Roger
Reagovat
Kox
Doufám že bude finále v Řimě stejné jako minulej rok. Jak je vidět nikdo kromě Djokoviče občas Federera Rafu nepotrápí....jako Rafu mám rád a přeju mu to, ale finále to bylo nezábavný..
Reagovat
Vojtiik
gratulace k titulu blabla zname to vsichni, bezkonkurencni vykon predvedl... kazdopadne pokud bude hrat takhle na 120% a vice nez na doraz hrat dale tak mu zase davam 2-3 turnaje nez si odvaří nejakou cast tela... chtelo by to popremyslet a nehrat vsechno tak na doraz, neco vypustit nehrnout se tak do vseho... myslim ze mu to divaci kteri si zaplatili odpusti, kdyz bude davat pozor na svoje zdravi :))
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluji Rafovi k titulu. Zaslouženě. Myslím že v Barceloně by to mohlo mít stejný průběh. Ale myslím že ho teprve pořádně prověří Řím a Madrid.
Reagovat
smazaný uživatel
A já hlavně doufám, že ho v Paříži zase nezesměšní nějakej šašek, jako loni Soderling.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mi udělal kluk hispánská po roce radost, nic jsem od něj neočekával a byl to krásný zážitek ...jenom mě mrzí našlapaný kalendář, protože svým největším soupeřem na antuce je on sám, respektive jeho kolena.
Reagovat
tito
To by snad byli rádi všichni jeho fandové, kdyby něco vynechal před RG, omezil betony a více se soustředil na GS. Jde jen o to, jestli by s omezením nenásledoval i pokles formy viz Murray. Ale k tomu by se měl vyjádřit někdo povolanější. Každopádně gratulace.
Reagovat
smazaný uživatel
S takymto vykonom si neviem predstavit kto by mu vobec zobral set v Barcelone. Snad nebude mat zase problemy s kolenami , lebo ak bude takto slapat tak som zvedavy na RG ci to s nim dotiahnu do 5setov Roger ci Del Potro.
Reagovat
steve79
Taky Gratuluji. Ten Kluk si toho prožil minulej rok hodně. Přeji mu,at mu vydrží zdraví. Jsem zvědavej jestli bude pokračovat v takových suvereních výkonech i nadále. Je vidět že když je Nadal zdravej tak na něho nikdo na antuce nemá, i když na tomto turnaji chyběl Fedex.
Reagovat
smazaný uživatel
a co tím jako chtěl básník říct? I kdyby tam nechyběl, nic by to na výsledku neměnilo - stejně by tu jalovinu někdo vymetl z kurtu hned v úvodních kolech, jako na amerických masters :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
..Fedex potrénuje, bude odpočatej .. já bych ho tak nepodceňoval, ale na výsledku turnaje by to nic nezměnilo, pokud se bude moct i nadále takhle Rafa pohybovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Presne. Federer na antuke mozno dokaze viac ako na harde lebo na antuke ma stale navrch oproti ostatnym top hracom. Na druhej strane Nadal tak ako hral tento tyzden tak neviem co by musel Federer spravit aby ho porazil. Dokonca keby Federer hral tak ako SF a F v Australi 2010 tak stale neviem ci by bol dal Rafu dnes.
Reagovat
carolyn
gratulace Rafovi
Reagovat
a.magerova
Taky gratuluji Rafovi k fantastickému výkonu a vítězství, jen mi bylo líto Verdasca, asi měl něco s krční páteří :-((
Reagovat
carolyn
Spíš aby se Nadalovi zas něco nepodělalo a už konečně dal uso!:-)
Reagovat
smazaný uživatel
No jasně, ty nám tady ještě něco povídej o tom, jak Rafovi přeješ vítězství. Všichni moc dobře víme, že patříš mezi elegánovce, takže se nepřetvařuj.
Reagovat
smazaný uživatel
Vsadím se, že kdyby elegán hrál ve finále místo Rafy, což je velmi nepravděpodobné, určitě bys nenapsala, že ti je Verdaska líto.
Reagovat
carolyn
nic si z toho nedělěj, někteří fandové Rafi nechápou že někdo kdo přeje rogerovi může mít i radost s vítězství Rafi. Prostě jim nedojde že na světě nejsou jen fandové Rafi, nebo Rogera.
Podívej třeba Barney ten tu číhá jak nadržená koza, aby tady pronesl své provokace, ano ono to může být k něčemu pokud to někdo udělá 2krát, 3krát, ale dělat to opakovaně rok, to už je bohužel dosti laciné. Ztrácí to efekt a účel rýpání.
Reagovat
smazaný uživatel
"číhá jak nadržená koza"

Mooc hezky ses popsala :D Vždyť se na sebe podívej, co tady vyvádíš ty :DDDD
Reagovat
Mercury
demente :)
Reagovat
a.magerova
Nic si z toho nedělej :-))
Raději budu neobjektivní elegánovec, který přeje úspěch i jeho soupeřům, než pako, které se ukájí jen při nádávkách a urážkách některých z nás.
Reagovat
smazaný uživatel
Hezký den, pane Mercury, abudabi, vikor a další zaražení elegánovci :DDDD
Reagovat
Mercury
dobréé :D chapu to spravne, ze se timto vysmivas Rogerovym fanouskum po Rafove (zaslouzenem!) vitezstvi na turnaji, kde ani Roger nehral? Trapas. Rafa byl nejlepsi a vyhral, nicim mi nevadi, takze mu vitezstvi po 11 mesicich preju. Tim spis, ze zde nehral Federer. Snad ze svych dementnich a zbytecnych provokaci vyrostes, ale uprimne - mam o tebe trochu strach.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist