Nadal si před Wimbledonem zahraje exhibici

17. 6. 2008, 09:20
Aktuality 18
Čerstvý vítěz turnaje v Queen's Rafael Nadal odehraje před Wimbledonem ještě jeden zápas. V Londýně se v exhibici představí proti Maratu Safinovi. Poslední zápas před grandslamovým turnajem zde odehraje také Tomáš Berdych.
Rafael Nadal

Druhý hráč světa Nadal měl sice v Anglii rušný minulý týden, který v neděli zakončil finálovým vítězstvím nad Novakem Djokovičem, týdenní pauzu před Wimbledonem ale nestráví lenošením. Na jihu Londýna se v Hurlingham Clubu v pátek utká v exhibičním zápase s Maratem Safinem.

"Jsem trochu unavený, ale myslím, že s pár dny odpočinku budu připravený na Wimbledon," prohlásil Španěl. "A i kdyby ne, tak na tom nesejde, protože Wimbledon je ohromně důležitý a mám tak stoprocentní motivaci."

O té není pochyb, už proto, že Nadal má znovu možnost stát se prvním tenistou od roku 1980, který v jednom roce vyhraje zároveň French Open i travnatý grandslam. Loni i předloni mu v tom zabránil Roger Federer a s formou obou tenistů je dost možné, že se letos v boji o titul utkají znovu. "Dvakrát jsem se ve Wimbledonu dostal do finále, takže určitě můžu vyhrát. Bude to ale ještě spousta práce," říká Nadal.

Jeho jméno není jediné, které se tento týden v Hurlinghamu objeví. Exhibiční zápas zde odehrají například i Tomáš Berdych, Tommy Haas nebo James Blake.

Komentáře

18
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tooomáš Berdych!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Za chvíli mi upadnou kolena a s těch sraček co žere, se jednou otráví!! Nemám nic proti němu osobně,a le stylem stylem hry, jaký hraje on, nemuze dlouho vydržet....
Reagovat
smazaný uživatel
1) Nikdo neví jak dlouho jeho tělo vyhrží třeba rok třeba ještě 5 let to máte pravdu.
2)Ale právě proto já osobně mu fandím pač ten styl co on hraje je strašně náročnej,ale pro mě nejhezčí!!!
3)Ten kde řekne že Rafa něco žere tak je blb pač obviňovat někoho z něčeho a nemít důkaz to je fakt hnus (rafa je na kreatinu,ale to není steroid a je to povolené a osobně ho užívám také)

PS:Bajza přečti si co si napsal za nesmysl : "Za chvíli mi upadnou kolena a s těch sraček co žere"
Reagovat
smazaný uživatel
Tak bacha na ledviny a játra:-)Cheerio!
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle jsou ubohé provokace, je toho plný internet, vždy se najde pár pablbů kteří se zřejmě nudí. Psát, že Rafa je na steroidech je pěkná ptákovina, chlap který je bere vypadá uplně jinak...je vidět, že Rafa má dobrou genetiku, takhle u nás v posilovně vypadá každý 4 návštěvník který to nefláká a poctivě cvičí. Rafa je skvělý hráč a podle všeho taky skvělý člověk a mně jako ženské se líbí i jako chlap, takže RAFA VAMOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Zapoměl jsem dodat ............ RAFA VAMOS !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa....... POMOC!!! tak jako Roge nevyhaje Rolland za ucasti Rafy, tak Rafa nevyhraje Wimbledon za ucasti Roge... :-))))))))) see yeah
Reagovat
smazaný uživatel
Jj však uvidíme :D nic proti Rogerovi ale momentální forma hraje pro Rafu to musí vidět každek krom zaslepenců do Rogera.Ovšem Wimbledon ja za týden a jejich případné finále za dva a může se stát cokoliv.Rafa možná nemůžu Rogera na antuce porážet ale může ho porazit :) což je obráceně na antuce říct nedá RAFA atak dále :D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
* oprava na trávě
Reagovat
smazaný uživatel
asi jo
Reagovat
smazaný uživatel
To vazne tenhle server ctou jen pomateni fanousci opice, ktere lezou steroidy i z usi? Skoda....
Reagovat
smazaný uživatel
Ano,jsem fanoušek nejlepšího tenisty současnosti a jednoho z nejlepších tenistů světa všech dob-Rafaela Nadala!!!!!Aby náhodou zas nedostal Federe od něho ve finále kanára!!!VAMOS RAFA!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Chtěl bych vidět tebe co si za ubožáka když někomu neprávem říkáš opice.Mimochodem na to s těma steroidama si přišel jak? Ah já vim ta závit !! :( To je špatná věc mno,ale kdybys chodil cvičit jako Rafa nebo já tak taky budeš mít pěkný ruce :( ale něchtělo by se to jen válet u PC mno ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Se Safinem to bude pěkná rozcvička a pak už půjde vše jak po másle.7 zápasů-7 vítězství,tak dopadne vystoupení Rafy ve Wimbledonu!Přeji si finále Rafa-Roger,Rafa ho opět smete,formu má vynikající!VAMOS RAFA!!!
Reagovat
smazaný uživatel
no na travě to Rafael projede :-( na Fedexe stacit nebude
Reagovat
smazaný uživatel
Těším se,až dá Rafa Rogerovi zase kanára!!!!!VAMOS RAFA!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
toho bohdá nebude
Reagovat
smazaný uživatel
Rafo jen se mi před Wimbledonem neunav,na exibici se vyser a radši odpočívej !!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist