Nadal si před Wimbledonem užíval rodiny a golfu na Mallorce

19. 6. 2011, 22:58
Aktuality 2
První hráč světa Rafael Nadal se připravoval na obhajobu wimbledonského titulu na trávě, a to nejen při tenisovém tréninku. Šampion Roland Garros se na rodné Mallorce s chutí oddával golfu, který navíc v uplynulých dnech hojně sledoval v televizi, když držel palce Rorymu McIlroyovi v jeho senzačním tažení na US Open.
Profily hráčů
Rafael Nadal

"Myslím, že si titul zaslouží. Hrozně rád se na jeho hru dívám. Má asi nejhezčí švih ze všech. Určitě je pro mě inspirací, hodně ho obdivuju," řekl dnes novinářům v Londýně Nadal. 

V britské metropoli byl už minulý týden, ale na turnaji v Queen's Clubu vypadl již ve čtvrtfinále s Francouzem Jo-Wilfriedem Tsongou. To mu umožnilo odletět na Mallorku, věnovat se odpočinku a svým blízkým. 

"Byly to nejlepší dva týdny na Mallorce, co jsem zažil. Strávil jsem víkend s přáteli, rodinou a trochu si orazil. Taky jsem si zahrál pár fantastických kol golfu," liboval si Nadal, jenž bude usilovat o třetí titul ve Wimbledonu a jedenáctý grandslamový triumf v kariéře.

Do turnaje vstoupí hned v pondělí zápasem proti Američanu Russellovi. Ve 4. kole může narazit na Del Potra, ve čtvrtfinále v repríze loňského finále na Berdycha a v případném semifinále na Murrayho, či Roddicka.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Berdychův příští soupeř je Julien Benneteau.
Reagovat
smazaný uživatel
nevíte na koho narazi berdych při vítězství??? pls napiste dik
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist